Poprad – Michalovce 8:2 (kon.) | Košice – Banská Bystrica 4:2 (kon.) | MAC Budapešť – Zvolen 5:2 (kon.)
Nitra – Lipt. Mikuláš 2:1 (kon.) | HC Slovan – Miskolc 2:3 (kon.) | Nové Zámky – Trenčín 3:4 (po pr.)
konec
HK Poprad
8:2 (1:1, 4:0, 3:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Středa 18.12.2019, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Poprad gólovo ovládol aj tretiu tretinu a zabezpečil si ôsme víťazstvo v sérii. V tretej tretine sa za domácich presadili Svitana, Takáč a Handlovský. Za hostí skorigoval konečnú porážku 8:2 Linet. Poprad teda dnes zdemoloval Michalovce, získal ôsme víťazstvo v rade a Handlovský zaznamenal hetrik. (20:20:57)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:27
    Hostia sú s pukom v útočnom pásme, no nedarí sa im už presadiť. Je jasné, že stretnutie sa už iba dohráva a víťazovi je už dávno rozhodnuté.
     
    58:47
    Poprad dal gól!
    Kamzíci napokon strieľajú aj ôsmy gól. Do samostatného úniku sa vysunul LUKÁŠ HANDLOVSKÝ, ktorého zakončenie si našlo cestičku pomedzi Surákove betóny a Handlovský v zápase skompletizoval hetrik!
    Bez asistencie.
     
    58:20
    Nebezpečne teraz strieľal od modrej čiary aj Igor Safaralejev. Jeho zakončenia od modrej čiary letelo priamo na zadný mantinel.
     
    57:51
    V momente skončenia Paukovčekovho trestu pálil od modrej čiary Lukáš Hvila. Jeho tvrdá delovka bola tečovaná a letela na zadný mantinel.
     
    57:16
    Michalovce budú hrať presilovku o dvoch hráčov. Po druhýkrát v tomto zápase. Dve minúty za seknutie dostáva Patrik Svitana.
     
    56:49
    Ventelä sa dokázal vyhnúť Svitanovi a mohol bezpečne rozohrať ďalšiu akciu spoza vlastného brankára Suráka.
     
    56:18
    Handlovský zastavil prihrávku súpera a pokračoval s pukom dopredu. Potom ho voľne posunul do obranného pásma hostí.
     
    55:51
    Presilovku budú hrať hokejisti Dukly Michalovce. Lukáš Paukovček dostáva dve minúty za faul kolenom.
     
    55:22
    Domáca defenzíva takmer zabudla na Chalupu, ktorý sa už ukazoval pred bránkou Šimunovi. Prihrávku aj dostal, no nie presne na hokejku.
     
    54:47
    Linet prihrávkou hľadal a aj našiel Giľáka, ktorý sa dostal k strele spomedzi kruhov, lenže priestor bránky nedokázal trafiť.
     
    54:04
    Ulrych si teraz počkal na Galamboša a hitom v obrannom pásme ho poslal na ľad. Jednal absolútne čisto a bez faulu.
     
    53:28
    Ján Ťavoda si spracoval Paločkovu prihrávku za pravým kruhom a okamžite príklepom pálil. Jeho delovka letela na plexisklo za bránkou.
     
    52:54
    Karterudovi rozhodne nevyšlo vysunutie Jacobsa, ktorý korčuľoval za pukom, no odohrať hybridný icing nestihol. Pískalo sa teda zakázané uvoľnenie.
     
    52:23
    Erving nahadzoval puk zo stredného pásma a podarilo sa mu preveriť Suráka, ktorý betónom a hokejkou vyrážal puk na ochrannú sieť.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 491 divákov.
     
    51:28
    Hvila si počkal na Vandasa a snažil sa mu zabrániť v rozvíjaní novej útočnej akcie. Aj sa mu to podarilo a čistým bodyčekom ho odstavil od puku.
     
    50:22
    Od modrej čiary chcel po prihrávke Hančáka páliť Ventelä, no jeho delovka bola nasmerovaná iba priamo do chráničov popradského hráča stojaceho pred ním.
     
    49:44
    Strelu od modrej čiary z hokejky Kozáka Surák vyrazil tesne pred seba a následne prenechal puk Mesikämmenovi.
     
    49:14
    So svojimi spoluhráčmi si teraz nerozumel Ulrych, ktorý prihrávku do stredného pásma rozhodne presne neposlal.
     
    48:46
    Spoza pravého kruhu sa k strele dostal Patrik Svitana, ktorého zakončenie švihom Surák betónom vyrazil na zadný mantinel.
     
    47:58
    Dukla Michalovce dala gól!
    Hostia znižujú. Dobre pred bránkou pracoval JAKUB LINET, ktorý tečoval z tesnej blízkosti strelu Vorobjeva a puk prenikol popod Vošvrdov betón.
    Asistencie: Dmitrij Vorobjev, Lukáš Hvila.
     
    47:19
    Táto presilovka pre Michalovčanov sa rozhodne zatiaľ nevyvíja dobre. Hostia prišli o puk a poslali ho preč až ku Vošvrdovi.
     
    46:34
    V týchto chvíľach sú hostia v plnom počte a začína sa skrátená presilová hra Michaloviec.
     
    45:53
    Poprad dal gól!
    Gólostroj domácich sa rozhodne nezastavuje. Erving rozohral po krídle akciu na SAMUELA TAKÁČA, ktorý prekorčuľoval a z kruhu prudkou strelou trafil pomedzi Surákove betóny.
    Asistencia: Joona Erving.
     
    45:32
    Presilovka domácich sa končí predčasne. Lukáš Handlovský dostáva dve minúty za faul lakťom.
     
    45:01
    Prihrávka na Vandasa v útočnom pásme nebola veľmi úspešná. Zabojovať potom dokázal Linet, ktorý poslal puk preč cez všetky čiary.
     
    44:31
    Poprad získava presilovú hru. Marek Mašlonka dostáva dve minúty za seknutie.
     
    43:03
    Lalancette krížnou prihrávkou do útočného pásma hľadal Korhonena, ktorý sa mu ukázal na ľavom kruhu. Jeho strelu zblokoval popradský hráč a Vošvrda zasahovať nemusel.
     
    42:37
    K strele spomedzi kruhov sa dostal Peter Bjalončík, ktorý pálil s malým náprahom. Surák sa roznožil a lapačkou sebavedomo zachytil puk.
     
    41:52
    Ďalšiu streleckú možnosť si vytvoril Lukáš Paukovček, ktorý strieľal spomedzi kruhov. Surák vyrážal pred seba, Paukovček znovu dorážal, no opäť iba priamo do tela michalovského gólmana.
     
    41:38
    Do útočného pásma korčuľoval Karterud, ktorému nevyšla kľučka proti Kolbovi a s pukom zamieril do rohu klziska.
     
    40:36
    Poprad dal gól!
    Žeby sa začínala úplná demontáž Michaloviec? Puk si v strednom pásme prebral PATRIK SVITANA, nakorčuľoval prakticky sám na bránku, urobil blafák na forhend a pohodlne zasunul do bránky.
    Asistencie: Marek Zagrapan, Daniel Brejčák.
     
    40:14
    Vandas dokázal napadnúť rozohrávku Ventelu a aj vybojovať puk. Snažil sa hľadať Handlovského, ale neposunul mu presnú prihrávku.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Prostrednú časť hry jednoznačne ovládli hokejisti Popradu. Najprv sa presadil Takáč, nasledovali gól Karteruda a dva zásahy Handlovského. Poprad teda po 40 minútach vedie nad Michalovcami 5:1.
    Tretia tretina sa začne približne o 19:46.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:14
    Poprad dal gól!
    Kapituluje už aj druhý brankár Michaloviec Surák. Ideálnu prihrávku od zadného mantinelu posielal Preisinger pred bránu na LUKÁŠA HANDLOVSKÉHO, ktorý strelou z prvej perfektne trafil do brány.
    Asistencia: Miroslav Preisinger.
     
    38:45
    Karterud v útočnom pásme posúval puk Ťavodovi, ktorý sa snažil ešte krížnou prihrávkou hľadať Jacobsa. Veľmi sa mu to však nepodarilo.
     
    38:07
    Do dobrej pozície vyzýval Korhonen Lalancettea, ktorý sa snažil strieľať z ľavého kruhu, ale veľmi mu to nevyšlo.
     
    37:45
    Kozák nahodil puk do útočného pásma. Jeho spoluhráči za pukom korčuľovali, ale nedokázali ho získať na svoje čepele.
     
    37:11
    Takáč od zadného mantinelu nedokázal prihrať pred bránku, kde sa mu ukazoval Zagrapan. Dopredu už vyrážajú hostia.
     
    36:11
    V strednom pásme nastala malá bitka o puk. Úspešnejší napokon boli domáci, i keď Vandasova rozohrávka na Handlovského rozhodne presná nebola.
     
    35:19
    Gabriel Spilar sa dostal do streleckej pozície spomedzi kruhov. Jeho zakončenie mierilo na hruď Vošvrdu a od neho sa puk odrazil do rohu klziska.
     
    34:14
    Strelu Mašlonku z pravého kruhu Vošvrda zachytil do lapačky a ihneď aj rozohral takým centrom na Karteruda. Nórsky útočník vo farbách Popradu napokon puk stratil z dohľadu.
     
    33:32
    Dominik Borov sa dostal do zaujímavej príležitosti. Zakončoval spomedzi kruhov, Vošvrda chvíľu nemal situáciu pod kontrolou. Puk napokon prenikol na zadný mantinel.
     
    32:46
    Erving chcel doraziť akciu Handlovského. Puk sa odrazil od zadného mantinelu pred bránku a Surák veľmi nebol presvedčený o tom, kde puk má. Napokon ho schoval niekde pod sebou.
     
    32:07
    Do ďalšej dobrej pozície sa dostal znovu Bjalončík, ktorý opäť prenikol po ľavom krídle a zakončoval z kruhu. Mieril tesne vedľa protiľahlej žrde.
     
    31:48
    Šikovne vyrazil dopredu po ľavom krídle Peter Bjalončík, ktorý svoju individuálnu akciu zakončil strelou spoza ľavého kruhu. Surák bol pripravený.
     
    31:23
    Hostia chceli ísť dopredu, no prišli o puk v strednom pásme. V rozohrávke spoza bránky pokračujú hokejisti Popradu.
     
    29:18
    Striedanie na brankárskom poste Dukly Michalovce. Adama Trenčana v bránke nahrádza Filip Surák. Hostia potrebujú znovu veľký nádych, aby sa dostali späť do zápasu.
     
    29:18
    Poprad dal gól!
    Domáci pokračujú v gólovej nádielke a strieľajú štvrtý gól. Preisinger nasmeroval prihrávku na modrú čiaru na hokejku LUKÁŠA HANDLOVSKÉHO, ktorý nechytateľnou bombou trafil voľné miesto v bráne.
    Asistencie: Miroslav Preisinger, Michael Vandas.
     
    29:03
    Šimun nasmeroval z pravého kruhu nebezpečný puk pred bránku, kde už korčuľoval Chalupa spoločne s Hvilom, no ani jeden z nich napokon nezakončil, Vošvrda prihrávku vyrážal.
     
    28:31
    V ofenzívnej aktivite pokračujú domáci aj naďalej. Karterud spoločne s Jacobsom získali útočné pásmo.
     
    27:45
    Tréner Chudý okamžite reaguje a berie si oddychový čas.
     
    27:45
    Poprad dal gól!
    Domáci po šiestich sekundách pridávajú ďalší zásah. Ihneď po buly v stredovom kruhu urobil hosťujúci obranca chybu. Puk mu vypichol JORGEN KARTERUD a ten prudkou strelou švihom nedal šancu Trenčanovi!
    Bez asistencie.
     
    27:39
    Poprad dal gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia v stretnutí. Svitana sa preštrikoval s pukom k zadnému mantinelu a následne posunul pred bránku SAMUELOVI TAKÁČOVI, ktorého strela prepadla cez ruku Trenčana.
    Asistencie: Patrik Svitana, Ján Ťavoda.
     
    26:57
    Lalancette nakorčuľoval s pukom do útočného pásma a podarilo sa mu ohroziť brankára Vošvrdu, ktorý musel prikryť puk. Navyše bola aj posunutá bránka.
     
    25:51
    Domácim sa nepodarilo úspešne vyjsť z obranného pásma. V strednom pásme už zachytili puk hostia a idú do vlastnej tretiny a rozohrávať spoza Trenčana.
     
    25:22
    Giľák vykorčuľoval s pukom do útočného pásma a pri mantineli ho dokázal odstaviť Ťavoda. Následne inkasoval Ťavoda na pravom kruhu ďalší náraz a hlavný rozhodca pre istotu prerušil.
     
    24:35
    Korčuliarsky súboj zviedla dvojica Takáč a Hančák. Rýchlejší a prvý pri puku bol napokon obranca Michaloviec, ktorý dokorčuľoval puk a nedovolil Takáčovi ísť sám na bránu.
     
    23:58
    Lalancette sa pokúšal dávať prihrávku na hokejku Spilara, ktorý sa chcel presadiť spomedzi kruhov. Erving zastavil puk a poslal ho cez celé klzisko až ku Trenčanovi.
     
    23:08
    Teraz sa nepodarilo úspešne rozohrať michalovským hokejistom. Hra bola prerušená kvôli zakázanému uvoľneniu.
     
    22:55
    Bjalončík posunul puk na modrú čiaru Kozákovi, ktorému sa podarilo zakončiť. Jeho strelecký pokus letel priamo do lapačky Trenčana.
     
    22:18
    Prihrávku si na modrej čiare spracoval Magovac, ktorý okamžite zakončoval priamo na bránku. Trenčan jeho pokus bezpečne vyrazil do rohu klziska.
     
    21:41
    Pri Paukovčekovi v útočnom pásme bola dvojica protihráčov, a tak to rozhodne tento domáci útočník nemal ľahké. Poprad prišiel o pásmo.
     
    21:20
    Kamzíci sa teraz pokúšali neštandardne dostať do útočného pásma. Pískalo sa postavenie mimo hry a vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    20:52
    Spilarovi sa zamotal puk medzi korčule v útočnom pásme pri zadnom mantineli a bezpečne mohol teda rozohrať a získať puk Erving.
     
    20:21
    Kozákova rozohrávka z obranného pásma vôbec presná nebola. Skončilo sa to zakázaným uvoľnením a vhadzovať sa bude pred Vošvrdom.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Úvodná tretina priniesla dva gólové momenty. Skóre v 9. minúte otváral hosťujúci Lalancette a následne v 16. minúte vyrovnával Matej Paločko.
    Druhá časť hry sa začne približne o 18:55.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:24
    V tejto chvíli už sú domáci v plnom počte. Prečkali tak viac ako minútové oslabenie piatich proti trom a aj následnú početnú prevahu o jedného hráča.
     
    18:58
    Vo vlastnom oslabení si dokázali výbornú šancu vytvoriť domáci. Svitana naservíroval puk pred bránku Zagrapanovi, ktorý strieľal proti roztiahnutému Trenčanovi, no ten predviedol výborný zákrok.
     
    18:17
    V momente naskočenia Brejčáka na ľad pálil spoza pravého kruhu Dalhuisen. Jeho delovka letela na ľavú ruku gólmana Vošvrdu a puk sa potom odrazil do rohu klziska.
     
    17:54
    Mike Dalhuisen si nakorčuľoval na ľavý kruh a tvrdo pálil. Jeho delovku Vošvrda poslal za seba a Erving v poslednej chvíli pred bránkovou čiarou zasiahol a odstrelil puk.
     
    17:07
    Viac ako minútovú dvojnásobnú presilovku budú hrať Michalovce. Ján Ťavoda dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    17:05
    Krížnu prihrávku z hokejky Ventelu si na pravom kruhu spracoval Christophe Lalancette. Jeho zakončenie mierilo do lapačky Vošvrdu.
     
    16:41
    Hostia mali puk k dispozícii po vyhratom buly. Teraz však prihrávku narušil Zagrapan, ktorý dokázal bezpečne oslobodiť svoj tím.
     
    16:17
    Prvú presilovku v zápase bude hrať Dukla Michalovce. Daniel Brejčák dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    15:47
    Dopredu sa snažili znovu dostať domáci hráči, ale v hre ďalej pokračovať nemohli. Rozhodcovia odpískali ofsajd.
     
    15:18
    Poprad dal gól!
    Kamzíci vyrovnávajú stav zápasu. Kundrik po buly úspešne napádal rozohrávku hostí, posunul puk pred bránku na hokejku MATEJA PALOČKA, ktorý pohotovou strelou švihom k ľavej žrdi vyrovnal na 1:1.
    Asistencie: Peter Bjalončík, Peter Kundrik.
     
    15:11
    Do zaujímavého zakončenia sa po Zagrapanovej prihrávke dostal obranca Erving, ktorý prenikol pred bránku, nastavil si puk na bekhend a mieril do natiahnutého Trenčanovho betónu.
     
    14:42
    Nahodený puk z hokejky Zagrapan nebol obzvlášť nebezpečný, no brankár Trenčan sa ho rozhodol pokryť, a tak sa vhadzuje po jeho pravici.
     
    13:48
    Nebezpečne dopredu vyrazil Mašlonka, ktorý sa s pukom dostal medzi kruhy a odtiaľ zakončoval. Jeho strelecký pokus však mieril iba na zadný mantinel.
     
    13:08
    Magovac nemal podporu od spoluhráčov, a tak iba spoza modrej čiary nahodil puk do útočného pásma. Jeho spoluhráči vtedy práve striedali.
     
    12:29
    Erving si veľmi nerozumel so Svitanom. Prenechával mu puk za michalovskou bránkou, no prevzal si ho Hančák, ktorý potom spôsobil zakázané uvoľnenie.
     
    11:50
    Galamboš vyrazil dopredu a podarilo sa mu svoju akciu zakončiť strelou. Jeho strelecký pokus spomedzi kruhov Vošvrda videl dostatočne a bezpečne ho zachytil do lapačky.
     
    11:22
    Menšie problémy s rozohrávkou mal Ulrych, a tak ihneď domácu rozohrávku napádal Hričina. Chcel využiť situáciu, nakoniec sa však k zakončeniu nedostal.
     
    10:36
    Mašlonka prevzal stratený puk od domácich v strednom pásme a pokračoval s ním dopredu. Tam sa podarilo Dukle získať útočnú tretinu.
     
    09:56
    Takáčovi sa nepodarilo získať nahodený puk do útočného pásma. Hostia tiež rozbehli akciu, no zastavili sa ešte pred modrou čiarou.
     
    09:07
    Hričina si spracoval puk na ľavom krídle a prenikol do pásma. Strieľal z ľavého kruhu, ale práve v rovnakom momente bola posunutá bránka. Hra teda bola prerušená.
     
    08:20
    Dukla Michalovce dala gól!
    Hostia idú v stretnutí do vedenia! Pred bránkou Vošvrdu vznikla nepriehľadná situácia, z ktorej profitoval CHRISTOPHE LALANCETTE, ktorý spomedzi kruhov strelou popri betóne prekonal popradského brankára.
    Asistencie: Marek Mašlonka, Mike Dalhuisen.
     
    07:59
    Lalancette nasmeroval zaujímavú krížnu prihrávku na Kolbu na ľavý kruh. Kolba ohrozil Vošvrdu, ktorý dokázal puk vyraziť.
     
    07:09
    Colin Jacobs to skúsil priamou strelou z ťažkého uhla. Jeho zakončenie Trenčan dokázal vyraziť.
     
    06:54
    Zagrapanovu prihrávku z pravého kruhu dokázal spracovať medzi kruhmi Ulrych a aj strieľať. Jeho zakončenie mierilo priamo do hrude Trenčana.
     
    06:26
    Ervingova strela od modrej čiary bola nepresná. Puk sa od zadného plexiskla odrazil ku bránke a Trenčan pre istotu prikryl a počkal na prerušenie.
     
    05:45
    Teraz si domáci zle prihrali a Galamboš mohol bezpečne vyhodiť puk cez všetky čiary. Center druhého útoku Michaloviec tak aj urobil.
     
    05:14
    Popradskí hokejisti dvakrát boli úspešní na buly a darí sa im zatiaľ držať útočné pásmo. Videli sme od modrej delovku Kozáka, ktorá opečiatkovala plexisklo.
     
    04:52
    Prvú presilovku v zápase budú hrať domáci. Jakub Linet dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    04:44
    Po ľavom krídle smeroval dopredu Giľák, ktorý si šikovne obhodil popradského obrancu a aj zakončil. Vošvrda bol pripravený.
     
    04:07
    Kamzíci pokračovali aj naďalej v ofenzívnej aktivite. Od modrej čiary to strelou skúšal Erving a mieril priamo do Trenčanovej lapačky. Hra je prerušená.
     
    03:52
    Ervingovu strelu od modrej čiary dokázal medzi kruhmi tečovať Zagrapan. Jeho teč bol napokon umiestnený iba na zadný mantinel.
     
    03:08
    Handlovský dokázal nabíjať Kozákovi za ľavý kruh, odkiaľ obranca Popradu strieľal. Jeho koncovka letela priamo na Trenčana.
     
    02:46
    Dopredu vyštartoval Paločko, ktorý prenikol s pukom medzi kruhy a odtiaľ sa snažil ohroziť bránku súpera, no mieril iba na zadné plexisklo.
     
    02:30
    Po pravom krídle sa chcel presadiť Lukáš Hvila, ktorý si to namieril do útočného pásma a strieľal, no mieril iba do popradského obrancu a vhadzovať sa bude pred Vošvrdom.
     
    01:51
    Popradčania napádali michalovskú rozohrávku a podarilo sa im vďaka úspešnému forčekingu získať puk. Karterud sa dostal medzi kruhy a odtiaľ strieľal, no mieril iba do Trenčana.
     
    01:18
    Spoza ľavého kruhu dokázal vyslať strelu Tomáš Hričina. Jeho pokus však bol blokovaný a puk vyletel na ochrannú sieť. Vhadzuje sa pred Vošvrdom.
     
    00:41
    V rozohrávke spoza bránky pokračujú domáci kamzíci. Erving nastrelil puk na zadný mantinel a pokúša sa rozprúdiť akciu.
     
    00:18
    Hostia vyhrali úvodné vhadzovanie, ale nerozohrali útok. V strednom pásme zachytil Ventelovu prihrávku Handlovský a strieľal spoza ľavého kruhu. Mieril do Trenčanovho betónu.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Na ľadovú plochu vychádzajú hostia v bielych dresoch. Popradčania stretnutie odohrajú v modrých dresoch.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Vošvrda (Nechvátal) – Kozák, Brejčák (A), Erving, Ulrych, Magovac, Ťavoda, Božoň – Handlovský, Preisinger, Vandas – Takáč, Zagrapan (A), Svitana (C) – Jacobs, Paukovček, Karterud – Matej Paločko, Bjalončík, Kundrik – Králik

    HK Dukla Ingema Michalovce: Trenčan (Surák) – Dalhuisen, Ventelä, Vorobjev, Mesikämmen, Hančák (A), Kolba (C), Zekucia – Korhonen, Lalancette, Mašlonka – Hričina, Galamboš, Spilar (A) – Safaralejev, Linet, Giľák – Chalupa, Šimun, Hvila – Borov

    Rozhodca: Kalina, Adamec – Krajčík, J. Konc ml..
     
    Po reprezentačnej prestávke sa na slovenské klziská opäť vracia Tipsport liga, dnes uvidíme jej 31. kolo, ktoré prinesie aj duel dvoch východniarskych celkov. HK Poprad na domácom ľade privíta HK Dukla Ingema Michalovce. Stretnutie sa začína o 18:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Popradskí kamzíci pokračujú vo svojej spanilej víťaznej jazde, ktorú pred reprezentačnou prestávkou natiahli už na sedem víťazných duelov v rade. Stále sú teda celkom s momentálne najlepšou formou. Popradčania pred prestávkou zdolali Banskú Bystricu na jej ľade 1:2, predtým doma jasne zdolali Detvu 3:0, tri body získali aj v súboji so Zvolenom po víťazstve 3:5 a predtým ešte doma zdemolovali Mikuláš výsledkom 8:0. Zatiaľ sa hokejisti Popradu v tabuľke nachádzajú na 5. mieste so ziskom 47 bodov a skóre 79:64.

    Michalovčania sú rozhodne v inej pozícii než kamzíci. Michalovce ťahajú negatívnu trojzápasovú šnúru prehier, i keď v každom zápase súperili s tímom v tabuľke vyššie postaveným. Naposledy Dukla pred reprezentačnou prestávkou prehrala doma so Slovanom 2:5, predtým taktiež doma s Miškovcom 3:6 a v Banskej Bystrici 4:3 po predĺžení. Dokopy majú hokejisti Michaloviec na konte 40 bodov, skóre 71:78 a stále sú teda v hre o hornú šestku tabuľky. Na šiesty Zvolen momentálne strácajú šesť bodov.

    Túto sezónu sme už videli dva vzájomné duely Popradu a Michaloviec. 20. septembra na ľade Dukly zvíťazili domáci 4:3 po nájazdoch a 27. októbra Poprad doma porazil Michalovce 2:0.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 16. Paločko (Bjalončík, Kundrik), 28. Takáč (Svitana, Ťavoda), 28. Karterud, 30. Handlovský (Preisinger, Vandas), 40. Handlovský (Preisinger), 41. Svitana (Zagrapan, Brejčák), 46. Takáč (Erving), 59. Handlovský – 9. Lalancette (Mašlonka, Dalhuisen), 48. Linet (Vorobjev, Hvila)


    HK Poprad: Vošvrda (Nechvátal) – Kozák, Brejčák (A), Erving, Ulrych, Magovac, Ťavoda, Božoň – Handlovský, Preisinger, Vandas – Takáč, Zagrapan (A), Svitana (C) – Jacobs, Paukovček, Karterud – Matej Paločko, Bjalončík, Kundrik – Králik
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan (30. Surák) – Dalhuisen, Ventelä, Vorobjev, Mesikämmen, Hančák (A), Kolba (C), Zekucia – Korhonen, Lalancette, Mašlonka – Hričina, Galamboš, Spilar (A) – Safaralejev, Linet, Giľák – Chalupa, Šimun, Hvila – Borov

    Rozhodčí: Kalina, Adamec – Krajčík, J. Konc ml.

    Diváci: 1 491
    bahis siteleri