Trenčín – Zvolen 2:0 (kon.) | Nové Zámky – Detva 2:0 (kon.) | Banská Bystrica – Nitra 2:1 (kon.)
Miskolc – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Michalovce – MAC Budapešť 5:2 (kon.) | Poprad – Košice 0:4 (kon.)
konec
HK Poprad
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
HC Košice
sk Neděle 22.12.2019, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V záverečnej tretine Košičania skórovali ešte dvakrát a spod Tatier si odvážajú plný trojbodový zisk aj čisté konto brankára Šorvánka. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajme vám príjemný zvyšok štvrtej adventnej nedele. (20:22:53)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:27
    Košice dali gól!
    Oceliari využívajú powerplay súpera a pridávajú aj štvrtý gól. Do prázdnej bránky sa presne trafil DAVID RŮŽIČKA. Bez asistencií.
     
    59:20
    Vošvrda odchádza na striedačku. Poprad to ešte skúsi vo štvorici, aj keď mu to už zrejme k bodovému zisku nepomôže.
     
    58:20
    Napokon to tak bolo. Košičania správne reklamovali menšie zaváhanie časomiery a rozhodcovia dali pokyn na to, aby sa niekoľko sekúnd k už odohratému dejstvu pridalo. Do konca teraz ostáva jedna minúta a 40 sekúnd.
     
    58:00
    Jeden z rozhodcov sa odišiel poradiť s videorozhodcom. Nevieme presne, čo je príčinou telefonátu. Buď popradská sťažnosť za neodpískané vylúčenie, alebo košická sťažnosť na to, že časomiera na chvíľku zastala a do konca riadnej hracej doby by tak malo zostávať o niekoľko sekúnd menej.
     
    58:00
    Vandas prešprintoval súpera na pravej strane popri mantineli a dostal sa do skvelej streleckej pozície. Pálil k ľavej žrdi, ale tam sa zjavila lapačka Škovránka a puk smeroval priamo do nej. Popradu dnes zrejme nie je súdený ani kontaktný gól.
     
    57:10
    Oceliari vynikajúco napádali rozohrávku súpera, až kým nezískali puk. Strieľal Bortňák, ale jeho rana nebola z kategórie nebezpečných a Vošvrda si s ňou ľahko poradil.
     
    56:54
    Popračania zbierajú puk za svojou bránku a budú chcieť založiť útočnú akciu. Je to zrejme jedna z ich posledných šancí na úspech.
     
    56:00
    Do konca riadnej hracej doby zostávajú už iba šyri minúty a všetko nasvedčuje tomu, že o víťazovi je rozhodnuté. Poprad sa nevie dostať do súvislejšieho tlaku.
     
    55:46
    Haščák vysunul puk k mantinelu, kde ho získal Skokan, ale do kruhu na vhadzovanie sa už neprepchal. Žiadnu strelu sme preto nevideli.
     
    54:02
    Majdan to skúsil ešte raz. V situácii jeden na jedného sa ocitol zoči-voči Ťavodovi a skúsil to aj strelecky, ale urastený zadák mu nedal vôbec žiadnu šancu. Puk smeroval mimo bránky.
     
    53:44
    Haščák našiel krížnou prihrávkou Majdana, ktorý ihneď pálil, ale bránku netrafil. Diváci si tesne pred touto akciou pýtali ďalšie vylúčenie na strane hostí, ale rozhodcovia opäť nepískali.
     
    53:09
    Magovac chcel strieľať od modrej čiary, ale puk sa odrazil od protihráča stojaceho pred ním. Poprad preto musí opustiť útočnú tretinu.
     
    52:56
    Domáci fanúšikovia si pýtajú vylúčenie hosťuhúceho Suju, ktorý poslal k zemi protihráča, ale rozhodcovia nepískajú. Pokračuje sa v hre piatich proti piatim.
     
    51:51
    Zagrapan si opäť vypracoval skvelú šancu na skórovanie! Aj teraz sa pred bránku natlačil z ľavého krídla, ale bližšiu žrď si opäť postrážil košický brankár. Ten si stále drží čisté konto.
     
    51:10
    Popradskí hokejisti to však ešte rozhodne nevzdávajú. Od modrej čiary to skúšal aj Preisinger, ale gólman s týmto nemohol mať problém.
     
    50:47
    Popradské vylúčenie je minulosťou. Domáci celok sa zvládol ubrániť a pokračuje sa za stavu 0:3.
     
    50:06
    K strele sa napokon dostal Růžička, ale jeho ranu zase nemal kto dorážať. Poprad preto rýchlo vyhodil puk až ku Škorvánkovi a odchádza striedať.
     
    49:50
    Oceliari si už zobrali puk na hokejky a prešli na opačnú polovicu klziska. Pri mantineli sa tam niečo pokúša vymyslieť Haščák, ale nemá komu prihrávať.
     
    49:31
    Poprad mohol znížiť vo vlastnom oslabení! Zagrapan vystihol prihrávku súpera a ihneď išiel do útoku, ale mieril iba do pripraveného brankára.
     
    48:47
    Haščák skóroval, ale iba do posunutej bránky. Tú posunul Skokan, ktorého do nej sotil Božoň, takže Poprad sa bude opäť brániť. Obranca Božoň dostáva dvojminútový trest za krosček.
     
    48:14
    Suja dostal prihrávku v strednom pásme a namieril si to do útoku. Bol síce bránený, ale aj napriek tomu sa dokázal natlačiť až pred bránku a zakončoval bekhendom k ľavej žrdi, ale tam našiel iba Vošvrdu.
     
    47:37
    Domáci Paločko sa už medzičasom vrátil na ľadovú plochu a Poprad si spytuje svedomie za zbytočné vylúčenie. Vpredu sa ho pokúsil odčiniť Svitana, ale po jeho strele Škorvánek iba prerušil hru.
     
    46:33
    Košice dali gól!
    Oceliari napokon využívajú súvislý presilovkový tlak, počas ktorého sa hra ani raz neprerušili a domáca defenzíva už naozaj hľadala iba zvyšky síl. Košická ofenzíva ju preto hravo rozobrala a DAVID KVĚTOŇ z pravého kruhu zakončil k ľavej žrdi. Škorvánek sa nestihol presunúť. Asistencie: David Růžička, Dávid Skokan.
     
    45:44
    Z ľavej strany z kruhu to skúsil Majdan, ale domáci sa obetavo hodili do dráhy puku. Poprad sa zatiaľ úpenlivo bráni.
     
    45:30
    Košičania vyhrali buly a hneď nasledovalo niekoľko zakončení hostí. Z dobrej pozície pálil aj Haščák, ale Vošvrda je pozorný.
     
    44:58
    Veľká škoda pre Poprad, ktorý bol v týchto chvíľach výrazne aktívnejší. Za príliš veľa hráčov na ľadeodchádza na trestnú lavicu Paločko.
     
    44:49
    Košičania ešte krátko po vhadzovaní čelili pokračujúcemu tlaku Popradu, ale teraz už puk vyviezli na opačnú polovicu klziska a držia ho pri mantineli.
     
    44:22
    Domáci si vypracovali sľubnú šancu. Svitana hodil puk medzi kruhy, kde si ho spracoval zblokovaný Karterud a nasledovala strela. Domáci útočník to nemyslel vôbec zle, ale Škorvánek puk videl a podržal.
     
    43:47
    Poprad sa pokúšal o rýchlu rozorhávku, ale jez toho iba zakázané uvonenie. Vhadzovať sa bude pred Vošvrdom.
     
    42:50
    Hrá sa dlhšie bez prerušenia aj bez vážnejšej šance na jednej či druhej strane. Na ťahu by teraz mali byť domáci háči, ktorí musia čo najskôr streliť kontaktný gól.
     
    41:10
    Hostia ešte pokračovali v streleckej aktivite, ale Rapáč ani netrafil priestor troch žrdí. Košičania sa nemusia nikam ponáhľať.
     
    40:25
    Košičania ukradli súperovi puk a presunuli sa na opačnú polovicu klziska. Tam to strelecky skúsil Koch a aj keď išlo iba o propagačný pokus, domáci gólman puk radšej podržal.
     
    40:14
    Tretia tretina sa začala výherným buly pre Poprad. Ten sa ihneď pustil do útočenia, pretože mu už nezostáva veľa času.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Aj druhá tretina priniesla jeden presný zásah a opäť sa oň postarali hokejisti Košíc. Tí tak pred záverečnou dvadsaťminútovkou vedú 2:0, ale už niekoľkokrát museli čeliť súvislému tlaku Popradu a využili dokonca už aj oddychový čas. O ničom teda pod Tatrami ešte rozhodnuté nie je.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:32
    Poprad sa dopustil zakázaného uvoľnenia. V samom závere dvadsaťminútovky sa bude vhadzovať pred Škorvánkom.
     
    38:50
    Nikto z hráčov ale teraz ďaleko nezašiel, pretože oba celky sa rozhodli prestriedať. Pred nami je už iba niečo viac ako minúta druhej tretiny.
     
    38:32
    Domáci Belluš teraz tvrdo k mantinelu prišpendlil Rapáča a získal puk pre Poprad. Domáci hokejisti začínajú z vlasntného obranného pásma.
     
    37:10
    Do puku sa oprel aj hosťujúci zadák Repe, ale priestor troch žrdí minul. Diváci sa pod Tatrami rozhodne nenudia a sledujú bojovné predvianočné derby.
     
    36:31
    Košičania rýchlo presunuli hru na opačnú polovicu klziska. Strelecky to tam skúšal Rapáč, ale zrejme trafil do prilby domáceho gólmana, pretože popradskí fanúšikovia pískajú. Nepíska však nikto z rozhodcov.
     
    35:40
    Hosťujúci gólman sa ešte musel obracať. Ulrych výborne pokračoval vo svojej aktivite a skúšal to zakončením spred bránky, ale Vošvrda opäť uspel.
     
    35:10
    Popradčania sa usadili v útočnom pásme. Ulrych dostal prihrávku na modrú čiaru na pravej strane klziska a na dvakrát vystrelil, ale Košice puk vždy zblokovali.
     
    33:58
    Košičania si vypýtali oddychový čas. Do konca druhej tretiny zostáva ešte necelých šesť minút.
     
    31:52
    Domáci hokejisti sú teraz podstatne aktívnejší a súpera obstreľujú z každej strany. Po súvislejšom tlaku zakončoval Božoň, no bránku tesne minul.
     
    28:26
    Krátko po buly to domáci hráči skúsili aj strelecky. Zápästím pálil Svitana, ale pozorného gólmana hostí neprekvapil.
     
    28:13
    Košičania sa budú brániť. Dve minúty za hákovanie dostal obranca Růžička.
     
    26:09
    Skokan spoločne s Haščákom zaujímavo napádali popradskú rozohrávku a pokúsili sa okamžite otočiť hru a zamieriť dopredu. Dopustili sa však ofsajdu.
     
    25:28
    Fabianovu strelu z pravého kruhu brankár Škorvánek vyrazil. K dorážke sa domáci nedostali, puk však vzal na hokejku Zagrapan a krížom ho chcel dávať na Takáča, čo mu nevyšlo.
     
    24:37
    Košičania v týchto chvíľach dokázali výborne prečísliť stredné pásmo a nedovolili domácom pokračovať v akcii smerom dopredu. Dva puky rýchlo zachytili.
     
    23:47
    Priamočiaru prihrávku z obranného pásma si na ľavom kruhu spracoval Karterud, potom však nepokračoval do zakončenia. Puk si prevzal Paukovček, vystrelil z kruhu, ale len priamo do Škorvánkovej lapačky.
     
    23:05
    Košice dali gól!
    Popradčania prečkali oslabenie o dvoch hráčov bez inkasovaného gólu, vážnejšiu šancu sme nevideli. V presilovke o jedného korčuliara sa však hostia presadili. Klhůfekovu krížnu prihrávku si spracoval na ľavom krídle MARTIN BELLUŠ a strelou švihom prekvapil Vošvrdu.
     
    22:06
    Dvojnásobnú početnú prevahu v trvaní 38 sekúnd si zahrajú hostia. Patrik Svitana dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    21:34
    Košičania sa už nasťahovali do útočného pásma a z rýchleho útoku sa snažil profitovať Květoň. Jeho strelecký pokus z pravého kruhu letel priamo na Vošvrdovu vyrážačku. Nemieril to však zle.
     
    21:00
    Chybnú Bellušovu prihrávku v útočnom pásme vystihol Takáč a spoločne so Zagrapanom vyrazili do prečíslenia. Takáč to riešil strelou, ktorá letela na Škorvánka.
     
    20:44
    Sme svedkami prvého vylúčenia v tomto stretnutí. Odsedieť dve minúty si ide Lukáš Handlovský a je to za krosček. Košice teda budú hrať presilovku.
     
    20:16
    Zakázaným uvoľnením začínajú druhú tretinu hokejisti Košíc, vhadzovať sa teda bude pred gólmanom Škorvánkom, ktorý v prvej tretine neinkasoval.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Úvodná dvadsaťminútovka východniarskeho derby pod Tatrami rozhodne priniesla rýchly a výborný hokej, ktorý sa hral zo strany na stranu. Veľkú šancu v priebehu 12. minúty dokázal zužitkovať Klhůfek a Košice teda po 20 minútach vedú nad Popradom 0:1.
    Druhá tretina sa začne približne o 18:49.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:28
    Pozíciu na zakončenie si vytvorili kamzíci. Ťavoda dostal prihrávku od Vandasa na modrej čiare a následne strieľal. Škorvánek vyrážal, k dorážke sa opäť dostal Ťavoda, zakončoval to strelou pod rameno, no gólman Košíc mal pokrytý aj tento priestor.
     
    18:32
    Jacobs dostal prihrávku na pravé krídlo a pokúsil sa zaútočiť. Nepočítal však s tým, že spadne na kolená a to ho rozhodne zabrzdilo. Puk prebrali Košičania.
     
    17:32
    Belluš si na ľavom krídle dovolil kľučku proti Ťavodovi. Puk si chcel presunúť pomedzi korčule, veľmi mu to nevyšlo a Ťavoda súboj s ním dokázal ustáť.
     
    16:43
    Zeleňák mal počas tejto situácie rozhodne aj šťastie. Otočil sa v obrannom pásme smerom do hry a rozohrával z otočky. Trafil Vandasovu hokejku, no zlomil mu ju len jemným nahodením.
     
    15:43
    Majdanovi sa na pravom krídle rýchlo ukázal Haščák a dostal dobrú prihrávku. Jeho strela však bola zblokovaná. Do protiútoku potom vyrazila dvojica domácich. Kundrik strieľal z pravého kruhu a mieril na Škorvánkovo rameno.
     
    14:55
    Jacobs dokázal ustáť fyzický súboj a z rohu klziska sa mu prihrávkou medzi kruhy podarilo nájsť Jorgena Karteruda. Ten počas svojej strely zlomil hokejku a rozhodne neohrozil poriadne Škorvánka.
     
    14:20
    Belluš sa pretláčal dopredu po zisku puku pri mantineli a snažil sa zaútočiť. Ulrych si však pozorne počkal na jeho pohyb a puk mu vzal.
     
    13:25
    Dopredu sa podarilo oceliarom ísť a aj dokázali ohroziť Vošvrdu. Za pravým kruhom si puk spracoval košický najproduktívnejší hráč Marcel Haščák, ktorý to skúsil švihom a Vošvrda zachytával na hrudi.
     
    13:04
    Bjalončíkovi sa medzi kruhmi ukazoval Matej Paločko, ktorý zamieril dopredu a snažil sa spracovať si puk. V spracovaní prihrávky mu však nedovolil Koch a rozohral novú košickú akciu.
     
    12:14
    Poprad teraz začína akciu spoza Vošvrdu a jednoznačne bude musieť vymyslieť plán na to, ako zabojovať o vyrovnávajúci gól.
     
    11:41
    Košice dali gól!
    Hostia mali k dispozícii prvú vážnejšiu šancu, využili ju a idú do vedenia. Príliš veľa priestoru dostal na ľavom krídle PAVEL KLHUFEK, ktorý prenikol vedľa domáceho obrancu, natlačil sa pred bránku, prehodil si puk na bekhend a cez ležiaceho Vošvrdu zakončil.
    Asistencie: David Růžička, Jakub Suja.
     
    11:31
    Patrik Svitana videl pred sebou na pravom krídle voľný priestor, keďže hostia striedali, a tak ihneď vykorčuľoval sám dopredu. Príklepom vypálil spoza kruhu a Škorvánek strelu sebaisto zachytával do lapačky.
     
    10:51
    Od modrej čiary sme sledovali pomerne nenápadnú strelu z hokejky Handlovského. Pred bránkou číhal zaparkovaný Preisinger, Škorvánek však bol istý v zákroku a betónom vytesnil puk do rohu klziska.
     
    10:28
    Paločko nahodil puk do útočného pásma pre Bjalončíka, ktorý už musel odolávať defenzívnemu náporu zo strany Zeleňáka.
     
    09:44
    Ako som predpokladal, v útočnom pásme sa dokázali usadiť Košičania, puk sa však posúval zväčša popri mantineli bez väčšej šance ohroziť Vošvrdu. Ulrych teraz to urobil nekompromisne a poslal puk na zakázané uvoľnenie.
     
    09:03
    Květoň šikovne spoločne s Klhůfekom otočili hru a chceli využiť menšiu dieru v popradskej defenzíve. Domáci sa však rýchlo zorganizovali a dokázali odolať rýchlemu útoku dvojice oceliarov.
     
    08:48
    Sledovali sme dlhšiu fázu Popradu v útočnom pásme. Zaujala najmä Preisingerova dorážka a následne aj Ťavodova delovka, ktorou zostrelil jedného z košických obrancov. Teraz sa po zakázanom uvoľnení hra presúva pred Vošvrdu a možno uvidíme košickú fázu v útočnom pásme.
     
    07:40
    Spoza pravého kruhu tvrdo pálil Kozák. Škorvánek strelu vyrážal do opačnej strany, kde bol pripravený Preisinger, no bránku z dobrej pozície minul. Bola to prvá vážnejšia možnosť pre Poprad.
     
    07:16
    Matej Paločko sa presadil po ľavom krídle a pokračoval do útočného pásma. Následne chcel prihrávať pred bránku. Puk mu unikol z hokejky a Škorvánek jemne vyrážal.
     
    06:31
    Jacobs z obranného pásma šikovne prehadzoval puk do stredného pásma na hokejku Bjalončíka. Bol tam však postavený Koch spoločne so Zeleňákom a nedovolili domácom pokračovať dopredu.
     
    05:34
    Květoň posielal puk z rohu klziska pred bránku, kde síce korčuľoval Suja, ale bol ďaleko od odrazeného puku. Popradčania vzali puk na svoje hokejky a pokúšajú sa rozohrať.
     
    04:55
    Ulrych síce vybojoval puk pri mantineli, ale ihneď mu život na ľade znepríjemňoval David Květoň. Košičania statočne bojujú o puk a snažia sa získať útočné pásmo.
     
    04:13
    Majdan zachytil pri mantineli rozohraný puk z hokejky Vošvrdu. K nemu však okamžite prikorčuľoval zdatný obranca Ťavoda a čisto telom ho odstavil od hry.
     
    03:41
    Kozák nerozvíjal nový útok a s pukom radšej zamieril za vlastnú bránku. Musel si dávať pozor na číhajúceho Majdana, keďže oceliari mali prestriedané.
     
    02:53
    Oliver Jokeľ vyrazil dopredu po osi ihriska a podarilo sa mu vystreliť spomedzi kruhov. Vošvrda vystrčil svoj ľavý betón a vyrazil puk.
     
    01:55
    Kamzíci zachytili puk v strednom pásme a okamžite ho nahodili do útočnej tretiny. Oba tímy striedajú a Koch s Michalčinom čakajú na nových spoluhráčov zo striedačky.
     
    01:38
    Repe si v súboji proti Takáčovi pomohol mantinelom a následne už mu prišiel na pomoc Suja. Hostia sa opäť snažia dostať preč z obranného pásma.
     
    00:42
    Haščák prišiel o hokejku a jeho spoluhráči to teda mali na nejaký čas v obrannom pásme nenáročné. Košice na chvíľu získali puk, ale nedokázali sa dostať z pásma.
     
    00:21
    Vandas zatiahol puk do útočného pásma, v súboji proti Čížekovi však o puk prišiel. Následne sa kamzíci dokázali usadiť v útočnom pásme.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Dnes hymnu zahral a zaspieval folklórny súbor Lomničan. Všetko je už pripravené na úvodné buly.
     
    Do siene slávy popradského hokeja bol pred dnešným duelom uvedený bývalý vynikajúci tréner Július Šupler. Pod strechou štadióne už visí jeho podobizeň. Na ľad už prichádzajú oba celky, Košičania odohrajú zápas v bielych dresoch, Popradčania ako aj proti Slovanu sa predstavia v retro červených dresoch z čias, keď klub vystupoval pod hlavičkou TJ PS Poprad.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Vošvrda (Nechvátal) – Kozák, Božoň, Fabian (C), Ulrych, Magovac, Ťavoda – Handlovský, Preisinger, Vandas – Takáč, Zagrapan (A), Svitana (A) – Jacobs, Paukovček, Karterud – Matej Paločko, Bjalončík, Kundrik – Matúš Paločko, Králik

    HC Košice: Škorvánek (Košarišťan) – Růžička, Čížek (A), Repe, Slovák, Koch (A), Michalčin, Zeleňák – Haščák, Skokan (C), Majdan – Klhůfek, Suja, Květoň – Belluš, Bortňák, Rapáč – Jokeľ, Eliáš, Milý

    Rozhodca: Tvrdoň, D. Konc st. – Beniač, Gegáň.
     
    Šláger kola. Rozhodne sa dá takto nazvať dnešný duel 33. kola Tipsport ligy medzi HK Poprad a HC Košice. Prajem vám príjemný večer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu z východniarskeho derby, ktoré sa na popradskom zimnom štadióne začne o 18:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Popradskí hokejisti ťahajú deväťzápasovú sériu víťazstiev. V mimoriadne dramatickom a skvelom zápase v piatok zdolali Slovan Bratislava 2:1, natiahli víťaznú šnúru a pokračujú v stálych výkonoch aj naďalej. Kamzíci sa vďaka úspešným výsledkom v tabuľke vyšvihli už na 5. pozíciu, kde majú momentálne 53 bodov a skóre 89:67. Štvrtý Trenčín má v tabuľke rovnaký počet bodov, ale o niečo lepšie skóre. Zároveň majú Popradčania pred šiestym Zvolenom už šesťbodový náskok a rozhodne sú momentálne v dobrej pozícii a fazóne.

    Ligu momentálne valcujú aj hokejisti Košíc, ktorí majú s Popradom zhodnú deväťzápasovú sériu víťazstiev. Oceliari naštartovali svoju šnúru výhier 22. novembra doma práve proti Popradu, ktorý zdolali 2:1 a naposledy sa radovali z víťazstva v ostatnom východniarskom derby s Michalovcami. Na ľade líšok uspeli 1:2 po predĺžení a vďaka prehre Slovana s Popradom sa ujali líderskej priečky v tabuľke. Košičania sú na prvom mieste so ziskom 64 bodov, skóre majú 93:56 a pred druhým Slovanom majú zatiaľ jednobodový náskok.

    Východniarske derby medzi Popradom a Košicami bude rozhodne veľmi napäté. Oba tímy hrajú momentálne vo vynikajúcej forme, veď v posledných pätnástich zápasoch nazbierali Popradčania 36 bodov a Košice 35 bodov. Dnes sa teda rozhodne, ktorá deväťzápasová séria víťazstiev sa ukončí. Či tá popradská, alebo tá košická. Podľa informácii dostupných z internetového predaja lístkov je duel už v týchto chvíľach vypredaný a rozhodne bude na štadióne vládnuť skvelá atmosféra.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 12. Klhůfek (Růžička, Suja), 24. Belluš (Klhůfek), 47. Květoň (Růžička, Skokan), 60. Růžička


    HK Poprad: Vošvrda (Nechvátal) – Kozák, Božoň, Fabian (C), Ulrych, Magovac, Ťavoda – Handlovský, Preisinger, Vandas – Takáč, Zagrapan (A), Svitana (A) – Jacobs, Paukovček, Karterud – Matej Paločko, Bjalončík, Kundrik – Matúš Paločko, Králik
    HC Košice: Škorvánek (Košarišťan) – Růžička, Čížek (A), Repe, Slovák, Koch (A), Michalčin, Zeleňák – Haščák, Skokan (C), Majdan – Klhůfek, Suja, Květoň – Belluš, Bortňák, Rapáč – Jokeľ, Eliáš, Milý

    Rozhodčí: Tvrdoň, D. Konc st. – Beniač, Gegáň
    bahis siteleri