Trenčín – Zvolen 2:0 (kon.) | Nové Zámky – Detva 2:0 (kon.) | Banská Bystrica – Nitra 2:1 (kon.)
Miskolc – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Michalovce – MAC Budapešť 5:2 (kon.) | Poprad – Košice 0:4 (kon.)
konec
HK Poprad
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
HC Košice
sk Neděle 22.12.2019, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Šláger kola. Rozhodne sa dá takto nazvať dnešný duel 33. kola Tipsport ligy medzi HK Poprad a HC Košice. Prajem vám príjemný večer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu z východniarskeho derby, ktoré sa na popradskom zimnom štadióne začne o 18:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Popradskí hokejisti ťahajú deväťzápasovú sériu víťazstiev. V mimoriadne dramatickom a skvelom zápase v piatok zdolali Slovan Bratislava 2:1, natiahli víťaznú šnúru a pokračujú v stálych výkonoch aj naďalej. Kamzíci sa vďaka úspešným výsledkom v tabuľke vyšvihli už na 5. pozíciu, kde majú momentálne 53 bodov a skóre 89:67. Štvrtý Trenčín má v tabuľke rovnaký počet bodov, ale o niečo lepšie skóre. Zároveň majú Popradčania pred šiestym Zvolenom už šesťbodový náskok a rozhodne sú momentálne v dobrej pozícii a fazóne.

    Ligu momentálne valcujú aj hokejisti Košíc, ktorí majú s Popradom zhodnú deväťzápasovú sériu víťazstiev. Oceliari naštartovali svoju šnúru výhier 22. novembra doma práve proti Popradu, ktorý zdolali 2:1 a naposledy sa radovali z víťazstva v ostatnom východniarskom derby s Michalovcami. Na ľade líšok uspeli 1:2 po predĺžení a vďaka prehre Slovana s Popradom sa ujali líderskej priečky v tabuľke. Košičania sú na prvom mieste so ziskom 64 bodov, skóre majú 93:56 a pred druhým Slovanom majú zatiaľ jednobodový náskok.

    Východniarske derby medzi Popradom a Košicami bude rozhodne veľmi napäté. Oba tímy hrajú momentálne vo vynikajúcej forme, veď v posledných pätnástich zápasoch nazbierali Popradčania 36 bodov a Košice 35 bodov. Dnes sa teda rozhodne, ktorá deväťzápasová séria víťazstiev sa ukončí. Či tá popradská, alebo tá košická. Podľa informácii dostupných z internetového predaja lístkov je duel už v týchto chvíľach vypredaný a rozhodne bude na štadióne vládnuť skvelá atmosféra.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Vošvrda (Nechvátal) – Kozák, Božoň, Fabian (C), Ulrych, Magovac, Ťavoda – Handlovský, Preisinger, Vandas – Takáč, Zagrapan (A), Svitana (A) – Jacobs, Paukovček, Karterud – Matej Paločko, Bjalončík, Kundrik – Matúš Paločko, Králik

    HC Košice: Škorvánek (Košarišťan) – Růžička, Čížek (A), Repe, Slovák, Koch (A), Michalčin, Zeleňák – Haščák, Skokan (C), Majdan – Klhůfek, Suja, Květoň – Belluš, Bortňák, Rapáč – Jokeľ, Eliáš, Milý

    Rozhodca: Tvrdoň, D. Konc st. – Beniač, Gegáň.
     
    Do siene slávy popradského hokeja bol pred dnešným duelom uvedený bývalý vynikajúci tréner Július Šupler. Pod strechou štadióne už visí jeho podobizeň. Na ľad už prichádzajú oba celky, Košičania odohrajú zápas v bielych dresoch, Popradčania ako aj proti Slovanu sa predstavia v retro červených dresoch z čias, keď klub vystupoval pod hlavičkou TJ PS Poprad.
     
    Dnes hymnu zahral a zaspieval folklórny súbor Lomničan. Všetko je už pripravené na úvodné buly.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:21
    Vandas zatiahol puk do útočného pásma, v súboji proti Čížekovi však o puk prišiel. Následne sa kamzíci dokázali usadiť v útočnom pásme.
     
    00:42
    Haščák prišiel o hokejku a jeho spoluhráči to teda mali na nejaký čas v obrannom pásme nenáročné. Košice na chvíľu získali puk, ale nedokázali sa dostať z pásma.
     
    01:38
    Repe si v súboji proti Takáčovi pomohol mantinelom a následne už mu prišiel na pomoc Suja. Hostia sa opäť snažia dostať preč z obranného pásma.
     
    01:55
    Kamzíci zachytili puk v strednom pásme a okamžite ho nahodili do útočnej tretiny. Oba tímy striedajú a Koch s Michalčinom čakajú na nových spoluhráčov zo striedačky.
     
    02:53
    Oliver Jokeľ vyrazil dopredu po osi ihriska a podarilo sa mu vystreliť spomedzi kruhov. Vošvrda vystrčil svoj ľavý betón a vyrazil puk.
     
    03:41
    Kozák nerozvíjal nový útok a s pukom radšej zamieril za vlastnú bránku. Musel si dávať pozor na číhajúceho Majdana, keďže oceliari mali prestriedané.
     
    04:13
    Majdan zachytil pri mantineli rozohraný puk z hokejky Vošvrdu. K nemu však okamžite prikorčuľoval zdatný obranca Ťavoda a čisto telom ho odstavil od hry.
     
    04:55
    Ulrych síce vybojoval puk pri mantineli, ale ihneď mu život na ľade znepríjemňoval David Květoň. Košičania statočne bojujú o puk a snažia sa získať útočné pásmo.
     
    05:34
    Květoň posielal puk z rohu klziska pred bránku, kde síce korčuľoval Suja, ale bol ďaleko od odrazeného puku. Popradčania vzali puk na svoje hokejky a pokúšajú sa rozohrať.
     
    06:31
    Jacobs z obranného pásma šikovne prehadzoval puk do stredného pásma na hokejku Bjalončíka. Bol tam však postavený Koch spoločne so Zeleňákom a nedovolili domácom pokračovať dopredu.
     
    07:16
    Matej Paločko sa presadil po ľavom krídle a pokračoval do útočného pásma. Následne chcel prihrávať pred bránku. Puk mu unikol z hokejky a Škorvánek jemne vyrážal.
     
    07:40
    Spoza pravého kruhu tvrdo pálil Kozák. Škorvánek strelu vyrážal do opačnej strany, kde bol pripravený Preisinger, no bránku z dobrej pozície minul. Bola to prvá vážnejšia možnosť pre Poprad.
     
    08:48
    Sledovali sme dlhšiu fázu Popradu v útočnom pásme. Zaujala najmä Preisingerova dorážka a následne aj Ťavodova delovka, ktorou zostrelil jedného z košických obrancov. Teraz sa po zakázanom uvoľnení hra presúva pred Vošvrdu a možno uvidíme košickú fázu v útočnom pásme.
     
    09:03
    Květoň šikovne spoločne s Klhůfekom otočili hru a chceli využiť menšiu dieru v popradskej defenzíve. Domáci sa však rýchlo zorganizovali a dokázali odolať rýchlemu útoku dvojice oceliarov.
     
    09:44
    Ako som predpokladal, v útočnom pásme sa dokázali usadiť Košičania, puk sa však posúval zväčša popri mantineli bez väčšej šance ohroziť Vošvrdu. Ulrych teraz to urobil nekompromisne a poslal puk na zakázané uvoľnenie.
     
    10:28
    Paločko nahodil puk do útočného pásma pre Bjalončíka, ktorý už musel odolávať defenzívnemu náporu zo strany Zeleňáka.
     
    10:51
    Od modrej čiary sme sledovali pomerne nenápadnú strelu z hokejky Handlovského. Pred bránkou číhal zaparkovaný Preisinger, Škorvánek však bol istý v zákroku a betónom vytesnil puk do rohu klziska.
     
    11:31
    Patrik Svitana videl pred sebou na pravom krídle voľný priestor, keďže hostia striedali, a tak ihneď vykorčuľoval sám dopredu. Príklepom vypálil spoza kruhu a Škorvánek strelu sebaisto zachytával do lapačky.
     
    11:41
    Košice dali gól!
    Hostia mali k dispozícii prvú vážnejšiu šancu, využili ju a idú do vedenia. Príliš veľa priestoru dostal na ľavom krídle PAVEL KLHUFEK, ktorý prenikol vedľa domáceho obrancu, natlačil sa pred bránku, prehodil si puk na bekhend a cez ležiaceho Vošvrdu zakončil.
    Asistencie: David Růžička, Jakub Suja.
     
    12:14
    Poprad teraz začína akciu spoza Vošvrdu a jednoznačne bude musieť vymyslieť plán na to, ako zabojovať o vyrovnávajúci gól.
     
    13:04
    Bjalončíkovi sa medzi kruhmi ukazoval Matej Paločko, ktorý zamieril dopredu a snažil sa spracovať si puk. V spracovaní prihrávky mu však nedovolil Koch a rozohral novú košickú akciu.
     
    13:25
    Dopredu sa podarilo oceliarom ísť a aj dokázali ohroziť Vošvrdu. Za pravým kruhom si puk spracoval košický najproduktívnejší hráč Marcel Haščák, ktorý to skúsil švihom a Vošvrda zachytával na hrudi.
     
    14:20
    Belluš sa pretláčal dopredu po zisku puku pri mantineli a snažil sa zaútočiť. Ulrych si však pozorne počkal na jeho pohyb a puk mu vzal.
     
    14:55
    Jacobs dokázal ustáť fyzický súboj a z rohu klziska sa mu prihrávkou medzi kruhy podarilo nájsť Jorgena Karteruda. Ten počas svojej strely zlomil hokejku a rozhodne neohrozil poriadne Škorvánka.
     
    15:43
    Majdanovi sa na pravom krídle rýchlo ukázal Haščák a dostal dobrú prihrávku. Jeho strela však bola zblokovaná. Do protiútoku potom vyrazila dvojica domácich. Kundrik strieľal z pravého kruhu a mieril na Škorvánkovo rameno.
     
    16:43
    Zeleňák mal počas tejto situácie rozhodne aj šťastie. Otočil sa v obrannom pásme smerom do hry a rozohrával z otočky. Trafil Vandasovu hokejku, no zlomil mu ju len jemným nahodením.
     
    17:32
    Belluš si na ľavom krídle dovolil kľučku proti Ťavodovi. Puk si chcel presunúť pomedzi korčule, veľmi mu to nevyšlo a Ťavoda súboj s ním dokázal ustáť.
     
    18:32
    Jacobs dostal prihrávku na pravé krídlo a pokúsil sa zaútočiť. Nepočítal však s tým, že spadne na kolená a to ho rozhodne zabrzdilo. Puk prebrali Košičania.
     
    19:28
    Pozíciu na zakončenie si vytvorili kamzíci. Ťavoda dostal prihrávku od Vandasa na modrej čiare a následne strieľal. Škorvánek vyrážal, k dorážke sa opäť dostal Ťavoda, zakončoval to strelou pod rameno, no gólman Košíc mal pokrytý aj tento priestor.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Úvodná dvadsaťminútovka východniarskeho derby pod Tatrami rozhodne priniesla rýchly a výborný hokej, ktorý sa hral zo strany na stranu. Veľkú šancu v priebehu 12. minúty dokázal zužitkovať Klhůfek a Košice teda po 20 minútach vedú nad Popradom 0:1.
    Druhá tretina sa začne približne o 18:49.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:16
    Zakázaným uvoľnením začínajú druhú tretinu hokejisti Košíc, vhadzovať sa teda bude pred gólmanom Škorvánkom, ktorý v prvej tretine neinkasoval.
     
    20:44
    Sme svedkami prvého vylúčenia v tomto stretnutí. Odsedieť dve minúty si ide Lukáš Handlovský a je to za krosček. Košice teda budú hrať presilovku.
     
    21:00
    Chybnú Bellušovu prihrávku v útočnom pásme vystihol Takáč a spoločne so Zagrapanom vyrazili do prečíslenia. Takáč to riešil strelou, ktorá letela na Škorvánka.
     
    21:34
    Košičania sa už nasťahovali do útočného pásma a z rýchleho útoku sa snažil profitovať Květoň. Jeho strelecký pokus z pravého kruhu letel priamo na Vošvrdovu vyrážačku. Nemieril to však zle.
     
    22:06
    Dvojnásobnú početnú prevahu v trvaní 38 sekúnd si zahrajú hostia. Patrik Svitana dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    23:05
    Košice dali gól!
    Popradčania prečkali oslabenie o dvoch hráčov bez inkasovaného gólu, vážnejšiu šancu sme nevideli. V presilovke o jedného korčuliara sa však hostia presadili. Klhůfekovu krížnu prihrávku si spracoval na ľavom krídle MARTIN BELLUŠ a strelou švihom prekvapil Vošvrdu.
     
    23:47
    Priamočiaru prihrávku z obranného pásma si na ľavom kruhu spracoval Karterud, potom však nepokračoval do zakončenia. Puk si prevzal Paukovček, vystrelil z kruhu, ale len priamo do Škorvánkovej lapačky.
     
    24:37
    Košičania v týchto chvíľach dokázali výborne prečísliť stredné pásmo a nedovolili domácom pokračovať v akcii smerom dopredu. Dva puky rýchlo zachytili.
     
    25:28
    Fabianovu strelu z pravého kruhu brankár Škorvánek vyrazil. K dorážke sa domáci nedostali, puk však vzal na hokejku Zagrapan a krížom ho chcel dávať na Takáča, čo mu nevyšlo.
     
    26:09
    Skokan spoločne s Haščákom zaujímavo napádali popradskú rozohrávku a pokúsili sa okamžite otočiť hru a zamieriť dopredu. Dopustili sa však ofsajdu.
     
    28:13
    Košičania sa budú brániť. Dve minúty za hákovanie dostal obranca Růžička.
     
    28:26
    Krátko po buly to domáci hráči skúsili aj strelecky. Zápästím pálil Svitana, ale pozorného gólmana hostí neprekvapil.
     
    31:52
    Domáci hokejisti sú teraz podstatne aktívnejší a súpera obstreľujú z každej strany. Po súvislejšom tlaku zakončoval Božoň, no bránku tesne minul.
     
    33:58
    Košičania si vypýtali oddychový čas. Do konca druhej tretiny zostáva ešte necelých šesť minút.
     
    35:10
    Popradčania sa usadili v útočnom pásme. Ulrych dostal prihrávku na modrú čiaru na pravej strane klziska a na dvakrát vystrelil, ale Košice puk vždy zblokovali.
     
    35:40
    Hosťujúci gólman sa ešte musel obracať. Ulrych výborne pokračoval vo svojej aktivite a skúšal to zakončením spred bránky, ale Vošvrda opäť uspel.
     
    36:31
    Košičania rýchlo presunuli hru na opačnú polovicu klziska. Strelecky to tam skúšal Rapáč, ale zrejme trafil do prilby domáceho gólmana, pretože popradskí fanúšikovia pískajú. Nepíska však nikto z rozhodcov.
     
    37:10
    Do puku sa oprel aj hosťujúci zadák Repe, ale priestor troch žrdí minul. Diváci sa pod Tatrami rozhodne nenudia a sledujú bojovné predvianočné derby.
     
    38:32
    Domáci Belluš teraz tvrdo k mantinelu prišpendlil Rapáča a získal puk pre Poprad. Domáci hokejisti začínajú z vlasntného obranného pásma.
     
    38:50
    Nikto z hráčov ale teraz ďaleko nezašiel, pretože oba celky sa rozhodli prestriedať. Pred nami je už iba niečo viac ako minúta druhej tretiny.
     
    39:32
    Poprad sa dopustil zakázaného uvoľnenia. V samom závere dvadsaťminútovky sa bude vhadzovať pred Škorvánkom.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Aj druhá tretina priniesla jeden presný zásah a opäť sa oň postarali hokejisti Košíc. Tí tak pred záverečnou dvadsaťminútovkou vedú 2:0, ale už niekoľkokrát museli čeliť súvislému tlaku Popradu a využili dokonca už aj oddychový čas. O ničom teda pod Tatrami ešte rozhodnuté nie je.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:14
    Tretia tretina sa začala výherným buly pre Poprad. Ten sa ihneď pustil do útočenia, pretože mu už nezostáva veľa času.
     
    40:25
    Košičania ukradli súperovi puk a presunuli sa na opačnú polovicu klziska. Tam to strelecky skúsil Koch a aj keď išlo iba o propagačný pokus, domáci gólman puk radšej podržal.
     
    41:10
    Hostia ešte pokračovali v streleckej aktivite, ale Rapáč ani netrafil priestor troch žrdí. Košičania sa nemusia nikam ponáhľať.
     
    42:50
    Hrá sa dlhšie bez prerušenia aj bez vážnejšej šance na jednej či druhej strane. Na ťahu by teraz mali byť domáci háči, ktorí musia čo najskôr streliť kontaktný gól.
     
    43:47
    Poprad sa pokúšal o rýchlu rozorhávku, ale jez toho iba zakázané uvonenie. Vhadzovať sa bude pred Vošvrdom.
     
    44:22
    Domáci si vypracovali sľubnú šancu. Svitana hodil puk medzi kruhy, kde si ho spracoval zblokovaný Karterud a nasledovala strela. Domáci útočník to nemyslel vôbec zle, ale Škorvánek puk videl a podržal.
     
    44:49
    Košičania ešte krátko po vhadzovaní čelili pokračujúcemu tlaku Popradu, ale teraz už puk vyviezli na opačnú polovicu klziska a držia ho pri mantineli.
     
    44:58
    Veľká škoda pre Poprad, ktorý bol v týchto chvíľach výrazne aktívnejší. Za príliš veľa hráčov na ľadeodchádza na trestnú lavicu Paločko.
     
    45:30
    Košičania vyhrali buly a hneď nasledovalo niekoľko zakončení hostí. Z dobrej pozície pálil aj Haščák, ale Vošvrda je pozorný.
     
    45:44
    Z ľavej strany z kruhu to skúsil Majdan, ale domáci sa obetavo hodili do dráhy puku. Poprad sa zatiaľ úpenlivo bráni.
     
    46:33
    Košice dali gól!
    Oceliari napokon využívajú súvislý presilovkový tlak, počas ktorého sa hra ani raz neprerušili a domáca defenzíva už naozaj hľadala iba zvyšky síl. Košická ofenzíva ju preto hravo rozobrala a DAVID KVĚTOŇ z pravého kruhu zakončil k ľavej žrdi. Škorvánek sa nestihol presunúť. Asistencie: David Růžička, Dávid Skokan.
     
    47:37
    Domáci Paločko sa už medzičasom vrátil na ľadovú plochu a Poprad si spytuje svedomie za zbytočné vylúčenie. Vpredu sa ho pokúsil odčiniť Svitana, ale po jeho strele Škorvánek iba prerušil hru.
     
    48:14
    Suja dostal prihrávku v strednom pásme a namieril si to do útoku. Bol síce bránený, ale aj napriek tomu sa dokázal natlačiť až pred bránku a zakončoval bekhendom k ľavej žrdi, ale tam našiel iba Vošvrdu.
     
    48:47
    Haščák skóroval, ale iba do posunutej bránky. Tú posunul Skokan, ktorého do nej sotil Božoň, takže Poprad sa bude opäť brániť. Obranca Božoň dostáva dvojminútový trest za krosček.
     
    49:31
    Poprad mohol znížiť vo vlastnom oslabení! Zagrapan vystihol prihrávku súpera a ihneď išiel do útoku, ale mieril iba do pripraveného brankára.
     
    49:50
    Oceliari si už zobrali puk na hokejky a prešli na opačnú polovicu klziska. Pri mantineli sa tam niečo pokúša vymyslieť Haščák, ale nemá komu prihrávať.
     
    50:06
    K strele sa napokon dostal Růžička, ale jeho ranu zase nemal kto dorážať. Poprad preto rýchlo vyhodil puk až ku Škorvánkovi a odchádza striedať.
     
    50:47
    Popradské vylúčenie je minulosťou. Domáci celok sa zvládol ubrániť a pokračuje sa za stavu 0:3.
     
    51:10
    Popradskí hokejisti to však ešte rozhodne nevzdávajú. Od modrej čiary to skúšal aj Preisinger, ale gólman s týmto nemohol mať problém.
     
    51:51
    Zagrapan si opäť vypracoval skvelú šancu na skórovanie! Aj teraz sa pred bránku natlačil z ľavého krídla, ale bližšiu žrď si opäť postrážil košický brankár. Ten si stále drží čisté konto.
     
    52:56
    Domáci fanúšikovia si pýtajú vylúčenie hosťuhúceho Suju, ktorý poslal k zemi protihráča, ale rozhodcovia nepískajú. Pokračuje sa v hre piatich proti piatim.
     
    53:09
    Magovac chcel strieľať od modrej čiary, ale puk sa odrazil od protihráča stojaceho pred ním. Poprad preto musí opustiť útočnú tretinu.
     
    53:44
    Haščák našiel krížnou prihrávkou Majdana, ktorý ihneď pálil, ale bránku netrafil. Diváci si tesne pred touto akciou pýtali ďalšie vylúčenie na strane hostí, ale rozhodcovia opäť nepískali.
     
    54:02
    Majdan to skúsil ešte raz. V situácii jeden na jedného sa ocitol zoči-voči Ťavodovi a skúsil to aj strelecky, ale urastený zadák mu nedal vôbec žiadnu šancu. Puk smeroval mimo bránky.
     
    55:46
    Haščák vysunul puk k mantinelu, kde ho získal Skokan, ale do kruhu na vhadzovanie sa už neprepchal. Žiadnu strelu sme preto nevideli.
     
    56:00
    Do konca riadnej hracej doby zostávajú už iba šyri minúty a všetko nasvedčuje tomu, že o víťazovi je rozhodnuté. Poprad sa nevie dostať do súvislejšieho tlaku.
     
    56:54
    Popračania zbierajú puk za svojou bránku a budú chcieť založiť útočnú akciu. Je to zrejme jedna z ich posledných šancí na úspech.
     
    57:10
    Oceliari vynikajúco napádali rozohrávku súpera, až kým nezískali puk. Strieľal Bortňák, ale jeho rana nebola z kategórie nebezpečných a Vošvrda si s ňou ľahko poradil.
     
    58:00
    Vandas prešprintoval súpera na pravej strane popri mantineli a dostal sa do skvelej streleckej pozície. Pálil k ľavej žrdi, ale tam sa zjavila lapačka Škovránka a puk smeroval priamo do nej. Popradu dnes zrejme nie je súdený ani kontaktný gól.
     
    58:00
    Jeden z rozhodcov sa odišiel poradiť s videorozhodcom. Nevieme presne, čo je príčinou telefonátu. Buď popradská sťažnosť za neodpískané vylúčenie, alebo košická sťažnosť na to, že časomiera na chvíľku zastala a do konca riadnej hracej doby by tak malo zostávať o niekoľko sekúnd menej.
     
    58:20
    Napokon to tak bolo. Košičania správne reklamovali menšie zaváhanie časomiery a rozhodcovia dali pokyn na to, aby sa niekoľko sekúnd k už odohratému dejstvu pridalo. Do konca teraz ostáva jedna minúta a 40 sekúnd.
     
    59:20
    Vošvrda odchádza na striedačku. Poprad to ešte skúsi vo štvorici, aj keď mu to už zrejme k bodovému zisku nepomôže.
     
    59:27
    Košice dali gól!
    Oceliari využívajú powerplay súpera a pridávajú aj štvrtý gól. Do prázdnej bránky sa presne trafil DAVID RŮŽIČKA. Bez asistencií.
     
    Koniec zápasu.
     
    V záverečnej tretine Košičania skórovali ešte dvakrát a spod Tatier si odvážajú plný trojbodový zisk aj čisté konto brankára Šorvánka. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajme vám príjemný zvyšok štvrtej adventnej nedele. (20:22:53)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 12. Klhůfek (Růžička, Suja), 24. Belluš (Klhůfek), 47. Květoň (Růžička, Skokan), 60. Růžička


    HK Poprad: Vošvrda (Nechvátal) – Kozák, Božoň, Fabian (C), Ulrych, Magovac, Ťavoda – Handlovský, Preisinger, Vandas – Takáč, Zagrapan (A), Svitana (A) – Jacobs, Paukovček, Karterud – Matej Paločko, Bjalončík, Kundrik – Matúš Paločko, Králik
    HC Košice: Škorvánek (Košarišťan) – Růžička, Čížek (A), Repe, Slovák, Koch (A), Michalčin, Zeleňák – Haščák, Skokan (C), Majdan – Klhůfek, Suja, Květoň – Belluš, Bortňák, Rapáč – Jokeľ, Eliáš, Milý

    Rozhodčí: Tvrdoň, D. Konc st. – Beniač, Gegáň
    bahis siteleri