Trenčín – Zvolen 2:0 (kon.) | Nové Zámky – Detva 2:0 (kon.) | Banská Bystrica – Nitra 2:1 (kon.)
Miskolc – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Michalovce – MAC Budapešť 5:2 (kon.) | Poprad – Košice 0:4 (kon.)
konec
HK Poprad
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
HC Košice
sk Neděle 22.12.2019, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Košice dali gól!
    Oceliari využívajú powerplay súpera a pridávajú aj štvrtý gól. Do prázdnej bránky sa presne trafil DAVID RŮŽIČKA. Bez asistencií.
     
    59:20
    Vošvrda odchádza na striedačku. Poprad to ešte skúsi vo štvorici, aj keď mu to už zrejme k bodovému zisku nepomôže.
     
    58:20
    Napokon to tak bolo. Košičania správne reklamovali menšie zaváhanie časomiery a rozhodcovia dali pokyn na to, aby sa niekoľko sekúnd k už odohratému dejstvu pridalo. Do konca teraz ostáva jedna minúta a 40 sekúnd.
     
    58:00
    Jeden z rozhodcov sa odišiel poradiť s videorozhodcom. Nevieme presne, čo je príčinou telefonátu. Buď popradská sťažnosť za neodpískané vylúčenie, alebo košická sťažnosť na to, že časomiera na chvíľku zastala a do konca riadnej hracej doby by tak malo zostávať o niekoľko sekúnd menej.
     
    58:00
    Vandas prešprintoval súpera na pravej strane popri mantineli a dostal sa do skvelej streleckej pozície. Pálil k ľavej žrdi, ale tam sa zjavila lapačka Škovránka a puk smeroval priamo do nej. Popradu dnes zrejme nie je súdený ani kontaktný gól.
     
    51:51
    Zagrapan si opäť vypracoval skvelú šancu na skórovanie! Aj teraz sa pred bránku natlačil z ľavého krídla, ale bližšiu žrď si opäť postrážil košický brankár. Ten si stále drží čisté konto.
     
    49:31
    Poprad mohol znížiť vo vlastnom oslabení! Zagrapan vystihol prihrávku súpera a ihneď išiel do útoku, ale mieril iba do pripraveného brankára.
     
    48:47
    Haščák skóroval, ale iba do posunutej bránky. Tú posunul Skokan, ktorého do nej sotil Božoň, takže Poprad sa bude opäť brániť. Obranca Božoň dostáva dvojminútový trest za krosček.
     
    46:33
    Košice dali gól!
    Oceliari napokon využívajú súvislý presilovkový tlak, počas ktorého sa hra ani raz neprerušili a domáca defenzíva už naozaj hľadala iba zvyšky síl. Košická ofenzíva ju preto hravo rozobrala a DAVID KVĚTOŇ z pravého kruhu zakončil k ľavej žrdi. Škorvánek sa nestihol presunúť. Asistencie: David Růžička, Dávid Skokan.
     
    44:58
    Veľká škoda pre Poprad, ktorý bol v týchto chvíľach výrazne aktívnejší. Za príliš veľa hráčov na ľadeodchádza na trestnú lavicu Paločko.
     
    44:22
    Domáci si vypracovali sľubnú šancu. Svitana hodil puk medzi kruhy, kde si ho spracoval zblokovaný Karterud a nasledovala strela. Domáci útočník to nemyslel vôbec zle, ale Škorvánek puk videl a podržal.
     
    33:58
    Košičania si vypýtali oddychový čas. Do konca druhej tretiny zostáva ešte necelých šesť minút.
     
    28:13
    Košičania sa budú brániť. Dve minúty za hákovanie dostal obranca Růžička.
     
    23:05
    Košice dali gól!
    Popradčania prečkali oslabenie o dvoch hráčov bez inkasovaného gólu, vážnejšiu šancu sme nevideli. V presilovke o jedného korčuliara sa však hostia presadili. Klhůfekovu krížnu prihrávku si spracoval na ľavom krídle MARTIN BELLUŠ a strelou švihom prekvapil Vošvrdu.
     
    22:06
    Dvojnásobnú početnú prevahu v trvaní 38 sekúnd si zahrajú hostia. Patrik Svitana dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    20:44
    Sme svedkami prvého vylúčenia v tomto stretnutí. Odsedieť dve minúty si ide Lukáš Handlovský a je to za krosček. Košice teda budú hrať presilovku.
     
    15:43
    Majdanovi sa na pravom krídle rýchlo ukázal Haščák a dostal dobrú prihrávku. Jeho strela však bola zblokovaná. Do protiútoku potom vyrazila dvojica domácich. Kundrik strieľal z pravého kruhu a mieril na Škorvánkovo rameno.
     
    11:41
    Košice dali gól!
    Hostia mali k dispozícii prvú vážnejšiu šancu, využili ju a idú do vedenia. Príliš veľa priestoru dostal na ľavom krídle PAVEL KLHUFEK, ktorý prenikol vedľa domáceho obrancu, natlačil sa pred bránku, prehodil si puk na bekhend a cez ležiaceho Vošvrdu zakončil.
    Asistencie: David Růžička, Jakub Suja.
     
    07:40
    Spoza pravého kruhu tvrdo pálil Kozák. Škorvánek strelu vyrážal do opačnej strany, kde bol pripravený Preisinger, no bránku z dobrej pozície minul. Bola to prvá vážnejšia možnosť pre Poprad.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 12. Klhůfek (Růžička, Suja), 24. Belluš (Klhůfek), 47. Květoň (Růžička, Skokan), 60. Růžička


    HK Poprad: Vošvrda (Nechvátal) – Kozák, Božoň, Fabian (C), Ulrych, Magovac, Ťavoda – Handlovský, Preisinger, Vandas – Takáč, Zagrapan (A), Svitana (A) – Jacobs, Paukovček, Karterud – Matej Paločko, Bjalončík, Kundrik – Matúš Paločko, Králik
    HC Košice: Škorvánek (Košarišťan) – Růžička, Čížek (A), Repe, Slovák, Koch (A), Michalčin, Zeleňák – Haščák, Skokan (C), Majdan – Klhůfek, Suja, Květoň – Belluš, Bortňák, Rapáč – Jokeľ, Eliáš, Milý

    Rozhodčí: Tvrdoň, D. Konc st. – Beniač, Gegáň
    bahis siteleri