Finsko – Kanada 1:4 (kon.) | Česko – Švédsko 3:1 (kon.) | USA – Rusko 1:0 (kon.)
Švýcarsko – Slovensko 2:3 (po pr.)
konec
Česko
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
Švédsko
Pátek 27.12.2019, 16:30 • Zimný štadión Vladimíra Dzurilly (hala 2), Bratislava • Mistrovství světa žen do 18 let • Skupina B
Partner:
     
    58:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Naprostá fantazie, holky!!! Češky přidávají třetí branku a výrazně se přibližují veledůležitému skalpu Švédska za všechny tři body! Hana Haasová nahrála Sáře Čajanové, jejíž pas zachytila KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ a nejlepší česká hráčka dnešního zápasu se zaslouženě dočkala branky, když zblízka trefila mezírku mezi betony Bomanové! Asistence: Sára Čajanová, Hana Haasová.
     
    54:37
    Vyloučení v týmu Česko (Škorpíková – 2 min., hákování).
     
    47:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    To je nesmírně důležitá branka! Patricie Škorpíková přihrála Tereze Mazancové, jejíž ránu z kruhu gólmanka Bomanová vyrazila jen před sebe, kde číhala ve správný čas na správném místě ANNA KALOVÁ, jež zametla kotouč do odkryté brány! Asistence: Tereza Mazancová, Patricie Škorpíková.
     
    44:16
    Vyloučení v týmu Švédsko (Hallová – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    43:32
    Zřejmě to byla útočnice Kaltounková, která teď měla dostatek času a prostoru mezi kruhy. Její projektil však dokázala lapit do své výstroje brankářka Bomanová, hra je přerušena!
     
    41:56
    Už se pokračuje ve hře. Češky se teď dobře natlačily před bránu a zkoušely dotlačit kotouč za gólmanku Bomanovou, jež však v těžké zkoušce obstála a udržela puk pod svým tělem!
     
    32:40
    No a mohlo být ještě hůř! Ahlmová pelášila úplně sama na bránu a zblízka vystřelila, ale jen do vyrážečky gólmanky Švejdové, jež teď hodně podržela svůj tým!
     
    32:10
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je velká škoda, v oslabení český výběr inkasuje a je vyrovnáno! Linnea Johanssonová poslala kotouč na bránu a ELIN SVENSSONOVÁ šikovnou tečí usměrnila kotouč do brány, vypadalo to, že mezi betony gólmanky Švejdové! Asistence: Linnea Johanssonová.
     
    31:46
    Vyloučení v týmu Česko (Kaltounková – 2 min., držení).
     
    28:45
    Vyloučení v týmu Švédsko (Lindbergová – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    25:10
    Vyloučení v týmu Švédsko (Hallová – 2 min., krosček).
     
    22:58
    T. Johanssonová dostala nabito na modrou čáru a vůbec nad ničím nepřemýšlela. Práskla do puku a její střela měla slušné parametry. Gólmanka Švejdová ji od tyčky vyrazila koncem betonu!
     
    20:49
    Mazancová zahrozila hned dvakrát! Zblízka nejdříve vyprášila Bomanové betony a vzápětí pálila do stejné části výstroje i v pádu z dorážky!
     
    11:35
    Vyloučení v týmu Česko (Eignerová – 2 min., podrážení).
     
    09:05
    Albinssonová přihrála na pravou stranu Blomové, jejíž prudkou ránu do horní části branky vyrazila gólmanka Švejdová povedeným zákrokem ramenem!
     
    05:35
    Grundströmová dostala nahrávku do kruhu, ale její rána byla zblokována. Švédky se snaží hodně rychle odpovědět, Švejdová drží!
    04:46 HAASOVÁ - 1:0
     
    04:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je paráda, Češky otevírají gólový účet zápasu, a to naprosto zaslouženě! Kristýna Kaltounková poslala zpoza brány ideální pas před brankoviště, kde číhala HANA HAASOVÁ a nadvakrát dorazila kotouč za záda gólmanky Bomanové! Asistence: Kristýna Kaltounková.
     
    01:31
    Češky zle zatopily švédské brankářce, jež si poradila se štiplavými střelami zblízka a přerušila hru! Nápor Zuziakovy družiny pokračuje.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 5. Haasová (Kaltounková), 48. Kalová (Mazancová, Škorpíková), 59. Kaltounková (Čajanová, Haasová) – 33. Svenssonová (L. Johanssonová)


    Česko: Švejdová (J. Pejšová) – D. Pejšová (A), Hanzlíková (A), Horáková, Habartová, Vanečková, Chladová, Černá, Machková – Mazancová, Kalová, Čajanová (C) – Haasová, Kaltounková, Škorpíková – Eignerová, Sýkorová, Nowáková – Hrubanová, Bartáková, Gruntová
    Švédsko: Bomanová (Träff Svenssonová) – Zanderová, Forsgrenová (C), Silenová, Markströmová, Kandellová, Karlssonová, G. Johanssonová – Ahlmová, Thuviková (A), T. Johanssonová – Albinssonová, Blomová, Grundströmová – Hallová, L. Johanssonová (A), Svenssonová – Tärnblomová, Nilssonová, Lindbergová

    Rozhodčí: Ariano Lortieová (CAN), Fialova (SUI) – Danilovová (RUS), Lacková (GBR)
    bahis siteleri