Boston – Winnipeg 5:4 (kon.) | Tampa – Arizona 4:0 (kon.) | Florida – Vancouver 5:2 (kon.)
NY Rangers – New Jersey 6:3 (kon.) | Montreal – Edmonton 2:4 (kon.) | St. Louis – Buffalo 5:1 (kon.)
Chicago – Nashville 2:5 (kon.) | Calgary – Minnesota 2:1 (kon.) | Vegas – Los Angeles 2:5 (kon.)
Anaheim – Dallas 0:3 (kon.) | San Jose – Columbus 3:1 (kon.)
konec
San Jose Sharks
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
Columbus Blue Jackets
Pátek 10.01.2020, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:30.
     
    Hráči San Jose se vrací po sérii pěti venkovních zápasů zpátky domů a v pátek v noci je čeká střetnutí proti Columbusu. Blue Jackets mají před sebou třetí ze série čtyř venkovních zápasů a po dvou utkáních venku jsou stoprocentní, když vyhráli v L.A. a vzápětí v Anaheimu.
    Sharks čeká po prohře s Blues v roce 2020 první domácí zápas
     
    San Jose Sharks

    Hokejisté San Jose se vrací do SAP Center po sérii pěti venkovních střetnutí, během které dokázali dvakrát vyhrát. Mnohem důležitější ovšem je, že v posledním utkání proti St. Louis domácí přišli o kapitána Logana Couturea, který utrpěl zlomeninu kotníku a na několik týdnů je mimo hru. Logan Couture přišel u hrazení do kolize s domácím obráncem Vincem Dunnem a poté v průběhu druhé třetiny musel ze střetnutí předčasně odstoupit. Nový kapitán San Jose během úvodních 45 zápasů zaznamenal 36 bodů za 14 gólů a 22 asistencí.
    Logan Couture utrpěl frakturu kotníku a bude 6 týdnů mimo
     
    Columbus Blue Jackets

    Hokejisté Columbusu v domácím prostředí nestačili na San Jose a následně se vydali na venkovní trip, během kterého je čekají celkem čtyři venkovní střetnutí. Blue Jackets jsou během současné série venkovních zápasů stoprocentní, když vyhráli v základní hrací době na ledě Los Angeles Kings a poté i Anaheimu. Zach Werenski vstřelil dvě branky, stejně jako domácí útočník Ondřej Kaše, a stal se teprve třetím obráncem v historii NHL, který během série pěti zápasů vstřelil během jednoho utkání třikrát více než 1 gól (Bobby Orr a Paul Coffey).
    Zach Werenski se stal třetím obráncem v historii, který během série pěti zápasů třikrát vstřelil v jednom utkání více než 1 gól
     
    Vzájemné zápasy

    San Jose a Columbus už se v letošní sezóně zámořské NHL jednou potkaly, když se střetly 4. ledna na ledě Blue Jackets a hostující hráči Sharks zvítězili těsně 3:2.
     
    Československá stopa v utkání:

    Tomáš Hertl (SJS) 41 zápasů, 15+18, +/- -19
    Radim Šimek (SJS) 23 zápasů, 1+6, +/- -12
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – Burns, Dillon, E. Karlsson (A), Vlasic, Ferraro, R. Šimek – Labanc, Hertl, E. Kane – Meier, Suomela, Marleau – Goodrow, J. Thornton (A), Sörensen – Noesen, Kellman, M. Karlsson. Hlavní trenér: Bob Boughner.

    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Kivlenieks) – S. Jones (A), Werenski, D. Savard, Gavrikov, Nutivaara, Harrington – Bemström, Dubois, Nyquist – N. Foligno (C), Jenner (A), Gerbe – Stenlund, Wennberg, Milano – Robinson, Riley Nash, Lilja. Hlavní trenér: John Tortorella.

    Rozhodčí: Jake Brenk, Chris Rooney. Čároví: Matt MacPherson, Derek Amell.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Logan Couture bude mimo hru minimálně šest týdnů kvůli zlomenině kotníku, a tak San Jose vstupuje do dnešního zápasu proti Columbusu bez svého kapitána.
     
    00:36
    Evander Kane mohl skórovat po střele z levého kruhu pro vhazování, Elvis Merzlikins ale kotouč vyrazil a následná dorážka Tomáše Hertla skončila vedle přední tyče.
     
    01:29
    David Savard se pokusil skórovat z pravého kruhu pro vhazování, Aaron Dell byl ale připravený a puk mířící do vzdálenějšího horního rohu brány vyrazil vyrážečkou.
     
    01:48
    Scott Harrington vypálil po zakázaném uvolnění domácího týmu podél trestných lavic od modré čáry a jeho střela byla přizvednuta do ochranné sítě.
     
    01:56
    Obránce Blue Jackets vzápětí znovu vypálil od modré čáry a Aaron Dell dobře zasáhl levým betonem.
     
    02:45
    Stefan Noesen se dostal do zakončení na bodu pravého kruhu pro vhazování, Elvis Merzlikins se ale stihl vrátit do brány po špatné rozehrávce a sevřel betony.
     
    03:20
    Fanoušci za bránou Columbusu už oslavovali gól, jenže Sharks se záhadným způsobem v blízkosti levé tyče nedokázali prosadit! Obrovská šance.
     
    04:22
    Utkání v SAP Center má od úvodních minut tradičně velice vysoké tempo a domácí hokejisté se prezentují skvělým forčekingem, který dostává hosty pod tlak.
     
    05:36
    Zach Werenski si najel v blízkosti pravé tyče na přihrávku zpoza brány a bez přípravy mířil do levého horního rohu brány, Aaron Dell ale proti jeho střele skvěle zasáhl vyrážečkou! Málem 0:1.
    05:36 Slavnostní vhazování zápasu obstaral kamarád psa Finna
     
    06:10
    Sharks odpověděli střelou z pravého kruhu pro vhazování, kterou Elvis Merzlikins vyrazil, a kotouč skončil ve vzdálenějším levém rohu útočného pásma Sharks.
     
    06:19
    Erik Karlsson vystřelil od modré čáry a jeho nahození skončilo v lapačce Elvise Merzlikinse, který raději kotouč podržel. Následuje komerční přestávka.
     
    07:47
    Radim Šimek vypálil z pravého kruhu pro vhazování a jeho pokus skončil v náručí brankáře Blue Jackets, který kotouč bez problému podržel. Hra přerušena.
     
    08:00
    Marcus Sörensen na pravém křídle nemohl pokračovat v útočném snažení kvůli postavení mimo hru. Rozhodčí se ovšem unáhlili. Buly ve středovém kruhu.
     
    09:31
    Oba týmy hýří pohybem, jenže se během posledních okamžiků utkání marně snaží dostat do šance.
     
    10:05
    Aaron Dell se vydal za svou bránu, aby zastavil nahození Blue Jackets z pravého křídla. Hosté odjeli střídat, a tak měl domácí brankář klid na rozehrávku.
     
    10:35
    Brent Burns vypálil z pravého kruhu pro vhazování, pokud se nepletu, a puk mířící do vzdálenějšího levého horního rohu brány brankář hostí vyrazil vyrážečkou.
     
    11:34
    Evander Kane se dostal do zakončení v blízkosti levé tyče, Elvis Merzlikins ale kotouč ukryl ve své lapačce a po přerušení hry následuje krátká reklamní přestávka.
     
    12:15
    Radim Šimek dnes hraje velice dobře a v levém kruhu pro vhazování se dostal ke střele zápěstím, která skončila v náručí připraveného Elvise Merzlikinse.
     
    12:15
    Joe Thornton byl vyloučen na dvě minuty za sekání a Columbus má k dispozici první přesilovou hru utkání.
     
    12:32
    Aaron Dell dobře zasáhl proti střele Zacha Werenskiho od modré čáry a Sharks se poté podařilo vyhodit.
     
    13:03
    Kevin Stenlund vystřelil na vrcholu levého kruhu pro vhazování a dobře mířil k přední tyči brány, jenže Aaron Dell se rychle přesunul a zasáhl vyrážečkou.
     
    13:45
    Vzápětí na bodu levého kruhu pro vhazování vystřelil Sonny Milano a kotouč mířil pod horní tyč brány, Aaron Dell byl ale pozorný a dobře zasáhl levým ramenem.
     
    14:15
    Joe Thornton opustil trestnou lavici a hokejisté domácího San Jose úspěšně přečkali první oslabení.
     
    14:43
    David Savard nepříjemně zakončil na bodu pravého kruhu pro vhazování a Aaron Dell s velkými problémy dokázal puk zachytit. Následuje reklamní přestávka.
     
    14:49
    Sharks se vydali rychle do útočného pásma podél střídaček, jenže jejich útočné snažení zastavil ofsajd.
     
    14:58
    A další přerušení hry zápasu. Tentokrát po nepřesné rozehrávce Columbusu podél trestných lavic, po které se pískalo zakázané uvolnění. Buly před bránou hostí.
     
    15:58
    Tomáš Hertl se otáčel na levém křídle s pukem na útočné modré čáry a všem bylo jasné, že se bude pískat postavení mimo hru, což se poté také stalo.
     
    16:27
    Marc-Édouard Vlasic vystřelil zápěstím na bodu levého kruhu pro vhazování a jeho pokus skončil pouze na hrudi Elvise Merzlikinse, který puk podržel v náručí.
     
    16:49
    Boone Jenner dokázal na pravém křídle vybojovat puk, jenže jeho následná diagonální přihrávka na Sonnyho Milana úspěšná nebyla. Sharks se ubránili.
     
    17:20
    Nick Foligno se nyní ocitl před střídačkami pod velkým tlakem, a tak pouze nahodil puk do útočného pásma.
     
    18:07
    Zach Werenski napálil puk od modré čáry do levého rohu útočného pásma, kde puk nikým atakován rychle dojel Mario Ferraro a v klidu rozehrál.
     
    18:52
    Kevin Stenlund vypálil s příklepem na vrcholu levého kruhu pro vhazování a domácí brankář Aaron Dell šel rychle do kolen, aby kotouč podržel ve svém náručí.
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    19:18
    Erik Karlsson vypálil na vrcholu pravého kruhu pro buly a jeho rána s příklepem mířila do bližšího horního rohu brány, Elvis Merzlikins ovšem předvedl pěkný semafor.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Úvodní část utkání přinesla celkem šestadvacet střel, z nichž čtrnáct měli na svědomí domácí hokejisté Sharks. Ani jeden z týmů se ovšem prosadit nedokázal a Aaron Dell s Elvisem Merzlikinsem drží čisté konto. Po první třetině. San Jose Sharks 0 Columbus Blue Jackets 0.
    Tomáš Hertl byl organizací San Jose zvolen hráčem prosince
     
    Druhá třetina začne přibližně v 5:32.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 14-12; Zablokované střely: 4-7; Vhazování: 53%-47%; Hity: 5-9; Přesilové hry: 0/0-0/1; Trestné minuty: 2-0.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:21
    Kevin Labanc dobře vypálil na vrcholu pravého kruhu po zpětné přihrávce, Elvis Merzlikins byl ale připravený a lapačkou puk vytáhl mimo svou bránu.
     
    21:01
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nahození Evandera Kanea z levého kruhu se na vzdálenější pravé tyči odrazilo od brusle Setha Jonese před bránu, čehož využil KEVIN LABANC, když se prosadil z dorážky a nad ležícím Elvisem Merzlikinsem poslal puk do sítě! San Jose tedy vede. Asistence: Tomáš Hertl a Evander Kane.
    21:01 Kevin LABANC - 1:0
     
    22:23
    Patrick Marleau se mohl prosadit na vzdálenější levé tyči z dorážky, jenže po rychlé otočce s pukem po ledě zamířil pouze do spodního oblouku hostující brány.
     
    23:03
    Nahození domácích hokejistů San Jose minulo levou tyč brány Blue Jackets a proti Sharks se pískalo zakázané uvolnění. Buly před Aaronem Dellem.
     
    24:55
    Hodně dlouho se hrálo bez přerušení a domácí obránce Radim Šimek byl vyloučen za hákování. Přesilová hra.
     
    26:10
    San Jose brání během oslabení velice dobře a nyní se mu podařilo vyhodit o ochranné sklo. Sharks vedou.
     
    27:09
    Radim Šimek se vrátil z trestné lavice zpět na ledovou plochu a vzápětí mohl u levé tyče brány skórovat Antti Suomela, Elvis Merzlikins ho ale vychytal lapačkou. Hra byla přerušena a prostor dostává komerční přestávka.
     
    28:02
    Eric Robinson se dostal ke střele na bodu levého kruhu pro vhazování a Aaron Dell na přední tyči puk vyrazil před sebe. Poté mu pomohli spoluhráči.
     
    28:41
    Tomáš Hertl byl organizací San Jose zvolen měsícem prosince a v dnešním zápase se podílel asistencí na úvodním gólu útočníka Kevina Labanca. Skóre je 1:0.
     
    29:24
    Sharks na levém křídle usilovně bojovali o kotouč, jenže se jim ho nepodařilo udržet a ke střele se nakonec nedostali, stejně jako vzápětí Blue Jackets.
     
    30:13
    David Savard nyní mohl potrestat špatnou rozehrávku domácích Sharks a na vrcholu mezikruží se pokoušel o stahovačku, Tomáš Hertl mu ale puk hokejkou vypíchl.
     
    31:09
    Stefan Noesen měl dvě šance, když vypálil v blízkosti levé tyče a poté nepřesně z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, První pokus Elvis Merzlikins vyrazil.
     
    32:05
    Riley Nash se snažil prosadit v blízkosti pravé tyče golfovým úderem, jenže Aaron Dell na přední tyči ucpal veškerý volný prostor a kotouč vyrazil za bránu.
     
    32:31
    Vladislav Gavrikov vypálil po zakázaném uvolnění Sharks na vrcholu mezikruží a Aaron Dell sevřel kotouč v náručí. Po přerušení následuje reklamní přestávka.
     
    32:57
    Pierre-Luc Dubois vystřelil na vrcholu levého kruhu pro vhazování a Aaron Dell kotouč úspěšně vyrazil vyrážečkou. Domácí brankář zatím drží čisté konto.
     
    33:19
    Gustav Nyquist byl vyloučen na dvě minuty za hákování a San Jose si zahraje první přesilovou hru v zápase.
     
    33:28
    San Jose právě vstřelilo branku!
    JOE THORNTON si nyní zpracoval puk na vrcholu levého kruhu pro vhazování a nádhernou střelou s příklepem ho poté napálil nad lapačkou Elvise Merzlikinse ke vzdálenější pravé tyči! Sharks teď bleskově využili přesilovou hru a vedou nad CBJ 2:0! Asistence: Erik Karlsson a Barclay Goodrow.
    33:28 Joe THORNTON - 2:0
     
    34:02
    Sharks se nepodařilo rozehrát podél trestných lavic a puk zamířil na zakázané uvolnění. Následovalo vhazování po pravici domácího Aarona Della.
     
    34:24
    Nick Foligno vypálil na bodu levého kruhu pro vhazování a jeho ostrá střela s příklepem skončila v náručí Aarona Della. Následuje reklamní přestávka.
     
    35:05
    Sonny Milano se snažil skórovat v blízkosti levé tyče z ostrého úhlu, jenže jeho střela zápěstím skončila za bránou Aarona Della, který zasáhl pravým ramenem.
     
    35:36
    Blue Jackets se dostali k nahození, které skončilo v lapačce gólmana Aarona Della, a hra byla přerušena.
     
    36:52
    Joe Thornton vypálil na bodu levého kruhu pro vhazování a jeho ostrá rána s příklepem minula vzdálenější pravý horní roh brány Blue Jackets.
     
    37:08
    Zach Werenski na levém křídle vystřelil z ostrého úhlu a puk vzápětí skončil v náručí domácího Aarona Della.
     
    37:48
    Nick Foligno nebezpečně šavloval s hokejkou před bránou San Jose, do zakončení se ale poté nedostal.
     
    38:12
    Columbus právě vstřelil branku!
    Útočník SONNY MILANO na levém křídle vystihl rozehrávku Brenta Burnse z rohu obranného pásma Sharks a rychle si sjel na přední tyč, kde rychle zamíchal s pukem a mezi betony Aarona Della ho poslal bekhendem do sítě! Columbus dokázal snížit a je to nyní o gól. Bez asistence.
    38:12 Sonny MILANO - 2:1
     
    38:54
    Vladislav Gavrikov byl vyloučen za hákování a San Jose může nyní rychle odpovědět během přesilové hry.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Elvis Merzlikins v poslední sekundě druhé třetiny zastavil střelu Joea Thorntona a San Jose bude do závěrečné části vstupovat s těsným vedením poté, co na branku hráče Kevina Labanca a Joea Thorntona odpověděl Sonny Milano. Skóre po druhé třetině střetnutí tedy nyní zní. San Jose Sharks 2 Columbus Blue Jackets 1.
    Joe Thornton a jeho nádherný gól během přesilové hry Sharks
     
    Třetí třetina začne přibližně v 6:28.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 24-19; Zablokované střely: 12-10; Vhazování: 54%-46%; Hity: 8-16; Přesilové hry: 1/2-0/2; Trestné minuty: 4-4.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:35
    Erik Karlsson vypálil na ose útočného pásma od modré čáry a Elvis Merzlikins si dokázal jeho ránu najít, když ji skvěle vykopl svým levým betonem.
     
    40:54
    Vyloučený Vladislav Gavrikov se vrátil z trestné lavice zpět na led a hokejisté Columbusu hrají v plném počtu. San Jose využilo jednu ze dvou přesilových her.
     
    42:09
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Kevin Labanc na pravém křídle vypálil od hrazení a Elvis Merzlikins skvěle zasáhl levým betonem, jenže BRENT BURNS si vzápětí stáhl kotouč na bekhend a pak se prosadil z dorážky do prázdné sítě! Asistence: Kevin Labanc a Brenden Dillon.
    42:09 Brent BURNS - 3:1
     
    42:22
    Zach Werenski mohl rychle odpovědět a snížit na rozdíl jednoho gólu, jeho střela z bodu levého kruhu pro vhazování ale skončila na hrudi Aarona Della.
     
    44:23
    San Jose předvedlo nádhernou kombinaci a Kevin Labanc nahazoval puk z pravého kruhu pro vhazování na vzdálenější levou tyč, Tomáše Hertla ale nenašel.
     
    44:56
    Kapitán Nick Foligno svedl pěstní souboj s Brendenem Dillonem a uštědřil mu několik úderů. Oba dostali pět minut za bitku poté, co je od sebe roztrhli rozhodčí.
     
    46:57
    Po bitce mezi Nickem Folignem a domácím Brendenem Dillonem se hraje delší dobu bez přerušení a hra se otáčí ze strany na stranu bez jakýkoliv příležitostí.
     
    47:05
    Boone Jenner se dostal na levém křídle ke střele od hrazení a jeho pokus skončil v náručí brankáře Aarona Della. Po přerušení hry následuje reklamní přestávka.
     
    47:21
    Boone Jenner byl vyloučen na dvě minuty za podrážení a San Jose si zahraje třetí přesilovou hru v zápase.
     
    48:24
    San Jose se dostalo v rychlém sledu ke dvěma střelám, které za zády hostujícího brankáře neskončily, a Blue Jackets se vzápětí podařilo kotouč vyhodit z pásma.
     
    49:21
    Vyloučený Boone Jenner se vrátil z trestné lavice zpět na ledovou plochu a Blue Jackets hrají v plném počtu.
     
    49:55
    Sharks na pravém křídle vystřelili od modré čáry a Elvis Merzlikins puk našel v lapačce. Hra byla přerušena.
     
    50:59
    Brent Burns nyní vypálil z prostoru pravého kruhu pro vhazování a Elvis Merzlikins zmrazil kotouč po dobrém zákroku pod lapačkou. Krátká komerční přestávka.
     
    51:18
    Zach Werenski se dostal na levém křídle k nahození od modré čáry, které skončilo v lapačce gólmana Aarona Della, který předtím musel vytáhnout další dva zákroky.
     
    52:06
    Brent Burns vyhodil puk bekhendem z obranného pásma Sharks a oba týmy poté rychle vystřídaly.
     
    52:22
    Aaron Dell si snadno poradil s nahozením Blue Jackets od modré čáry a sevřel kotouč ve svém náručí.
     
    53:34
    Dnešní utkání sleduje 17085 diváků.
     
    53:54
    Aaron Dell dobře zasáhl proti táhlé střele Blue Jackets od modré čáry a v blízkosti levé tyče brány se dostal k dorážce Scott Harrington, jenže ani on poté neuspěl.
     
    54:45
    Vladislav Gavrikov na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu a Aaron Dell si přední tyč dobře pokryl, když kotouč sevřel v náručí. Následuje komerční přestávka.
     
    55:37
    Antti Suomela na levém křídle předvedl skvělý závod o puk a dokázal zabránit zakázanému uvolnění. Stav 3:1.
     
    56:02
    Gustav Nyquist nepříjemně vystřelil na bodu levého kruhu a jeho pokus mířil pod horní tyč, Aaron Dell se ale rychle postavil, aby ho ramenem vyrazil nad bránu.
     
    57:00
    Elvis Merzlikins opustil svou bránu a Columbus zkouší vykřesat naději při hře bez brankáře!
     
    57:31
    Joe Thornton mohl skórovat podruhé v zápase, když na levém křídle vystřelil od modré čáry, jenže poté vzdálenější pravou tyč prázdné brány těsně minul.
     
    57:55
    Vzápětí ze stejného místa vystřelil domácí obránce Radim Šimek, jeho pokus ale dopadl úplně stejně.
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    59:21
    Erik Karlsson vyhodil puk podél trestných lavic na zakázané uvolnění a hra se vrátila před bránu Sharks.
     
    Konec zápasu.
     
    San Jose se vrátilo po sérii pěti venkovních duelů zpět domů a bez zraněného kapitána Logana Couturea se postavilo Columbusu, který dokázalo zásluhou gólu a asistence Kevina Labanca porazit. Bodoval i český útočník Tomáš Hertl. Konečný výsledek utkání v SAP Center tedy zní. San Jose 3 Columbus Blue Jackets 1.
    Obránce Brent Burns zpečetil dnešní vítězství Sharks z dorážky
     
    Statistiky: Střely na bránu: 33-31; Zablokované střely: 21-12; Vhazování: 56%-44%; Hity: 14-21; Přesilové hry: 1/3-0/2; Trestné minuty: 9-11.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Aaron Dell (SJS) 30 zák., 1 gól, 96,8%
    2. Erik Karlsson (SJS) 0+1
    3. Kevin Labanc (SJS) 1+1
     
    Československá stopa v utkání:

    Tomáš Hertl (SJS) 0+1, 2 střely, čas na ledě 20:42
    Radim Šimek (SJS) 0+0, 2 střely, čas na ledě 16:00 (07:06:18)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 22. Labanc (Hertl, E. Kane), 34. J. Thornton (E. Karlsson, Goodrow), 43. Burns (Labanc, Dillon) – 39. Milano


    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – Burns, Dillon, E. Karlsson (A), Vlasic, Ferraro, R. Šimek – Labanc, Hertl, E. Kane – Meier, Suomela, Marleau – Goodrow, J. Thornton (A), Sörensen – Noesen, Kellman, M. Karlsson.
    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Kivlenieks) – S. Jones (A), Werenski, D. Savard, Gavrikov, Nutivaara, Harrington – Bemström, Dubois, Nyquist – N. Foligno (C), Jenner (A), Gerbe – Stenlund, Wennberg, Milano – Robinson, Riley Nash, Lilja.

    Rozhodčí: Jake Brenk, Chris Rooney. Čároví: Matt MacPherson, Derek Amell

    Diváci: 17085
    bahis siteleri