Havířov – Poruba 5:1 (kon.) | Ústí n/L – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.) | Warriors Brno – Šumperk 2:3 (1:2 po s.n.)
Vsetín – Litomyšl 8:3 (kon.) | Žďár n/S – Chrudim 2:4 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
4:2 (1:0, 2:0, 1:2)
BK Havlíčkův Brod
Pátek 10.01.2020, 18:45 • Zimní stadion Ústí nad Labem • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    59:44
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto, v signalizované výhodě trefil prázdnou branku ústecký ADAM JANOUŠEK a rozhodl zápas – 4:2! Asistence: Vít Šindelář, Roman Brandner.
     
    56:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je to o gól. MATYÁŠ MACHOVSKÝ dostal nabito na mezikruží a prostřelil Svobodovy betony – 3:2! Asistence: Radim Pejchal, Jakub Košťál.
     
    47:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    ,,Jak v kině," zaznělo z úst ústeckého kapitána. RADIM PEJCHAL využil zmatku a snižuje – 3:1! Asistence: Jakub Košťál, Michal Kerber.
     
    35:53
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Po dobré rozehrávce Svobody se puk dostal až k volnému MATĚJI HARKABUSOVI, který se trefil mezi tělo a ruku brankaře – 3:0! Asistence: Adam Janoušek, Jaroslav Šešina.
     
    20:19
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hned po buly se skvěle uvolnil PAVEL GOTTFRIED a nekompromisně zakončil za Nedvědova záda – 2:0! Asistence: Matěj Harkabus, Adam Janoušek
     
    14:06
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    MARTIN ŠTĚPÁNEK dostal nabito od Šešiny a tvrdou střelou se, jako první v zápase, prosadil – 1:0! Asistence: Jaroslav Šešina a Vít Šindelář.

    Jan Koudelka

    Branky a nahrávky: 15. Štěpánek (Šešina, Šindelář), 21. Gottfried (Harkabus, Janoušek), 36. Harkabus (Janoušek, Šešina), 60. Janoušek (Šindelář, Brandner) – 48. Pejchal (Košťál, Kerber), 57. Machovský (Pejchal, Košťál)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Svoboda (Kmoch) – Šešina, Stuchlý, Jarábek, Gottfried, Polata, Štěpánek – Matloch, Hampl, Šindelář, Brandner, Harkabus, Janoušek, Kušej, Čermák
    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (Bielecký) – Kerber, Klofáč, Kratochvíl, Endl, Trupl, Škareda – Pártl, Kravec, Košťál, Vacík, Machovský, Pejchal, Juřica

    Rozhodčí: Kraval – Goltsch, Sýkora

    Diváci: 46
    bahis siteleri