Novosibirsk – Jaroslavl 2:1 (kon.) | Ufa – Dynamo Moskva 3:4 (kon.) | Minsk – Viťaz 3:2 (kon.)
CSKA Moskva – Kunlun 3:0 (kon.) | Jokerit – Čerepovec 4:1 (kon.) | Soči – Spartak Moskva 2:1 (2:1 po s.n.)
konec
HC Dinamo Minsk
3:2 (0:0, 2:0, 1:2)
HC Viťaz Moskevská oblast
Pátek 10.01.2020, 17:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:20 Pavel VOROBEJ - 3:2
     
    57:20
    Viťaz právě vstřelil branku!
    A výhoda dvou mužů na hřišti byla hodně znát, takže hosté střílí další branku a už je to jen o gól! PAVEL VOROBEJ je dnes hodně aktivním hráčem. Jeřábek mu nyní nabil na ránu z první, která se zastavila až v síti! Asistence: Jakub Jeřábek.
    47:18 Daniil PYLENKOV - 3:1
     
    47:18
    Viťaz právě vstřelil branku!
    I hosté ale nakonec ukazují moc pěknou akci, po které snižují znovu na rozdíl dvou branek! To by mohlo Čechov značně nakopnout. Danila Mojsejev zavezl kotouč do útočného pásma. Předal ho Ivanu Laričevovi, který žabičkou našel DANIILA PYLENKOVA, jenž si z pozice obránce sjel k tyčce a dokázal usměrnit puk do sítě! Asistence: Ivan Laričev a Danila Mojsejev.
    44:50 Andrej KOSTICYN - 3:0
     
    44:50
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    pro domácí velmi šťastný gól, pro hosty naopak! Branka je však regulérní, a tak Minsk vede už o tři góly. Po čistě vyhraném vhazování se k puku dostal obránce, který poslal puk do mantinelu. Touš se však odrazil před branku u dré tyčky, kde byl osamocený ANDREJ KOSTICYN, jenž měl jednoduchou pozici. Asistence: Joe Morrow.
    30:46 Alexandr PAVLOVIČ - 2:0
     
    30:46
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    A během necelé minuty to je už o dvě branky. Tomuto gólu navíc předcházela krásná akce! Domácí totiž na jeden dotek vykombinovali obranu. Andrej Kosticyn poslal puk do strany, načež přišel křižný pas na ALEXANDRA PAVLOVIČE, který měl jednoduchou pozici. Asistence: Jevgenij Kovyršin a Andrej Kosticyn.
    29:54 Marc-Andre GRAGNANI - 1:0
     
    29:54
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Aktivní napadání v podání domácího celku nakonec nese ovoce a posílá ho do jednogólového vedení! Ryan Spooner spíše nacentroval puk před branku, který se odrazil k MARCU-ANDREMU GRAGNANINOVI, jenž baseballovým švihem překonal gólmana hostí! Asistence: Ryan Spooner a Arťom Anosov.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 30. Gragnani (Spooner, Anosov), 31. Pavlovič (Kovyršin, A. Kosticyn), 45. A. Kosticyn (Morrow) – 48. Pylenkov (Laričev, Mojsejev), 58. Vorobej (Jeřábek)


    HC Dinamo Minsk: D. Taylor (Tolopilo) – Dostanko, Znacharenko, Gragnani, Morrow, Jevenko, Gotovec, Jerjomenko, Denisov – Stefanovič, A. Kosticyn, Kovyršin – Spooner, Anosov, Prince – Děmkov, Pavlovič, Pavlenko – Kogaljov, Dadonov, Kitarov.
    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (59.–60. Kočetkov) – Vorobej, Jeřábek, Pautov, Pylenkov, Golovkov, Jevsejenkov, Šinkevič – Q. Howden, P. Černov, Makejev – Varfolomejev, Byvalcev, Orlovič-Grudkov – Grebenščikov, Laričev, Mojsejev – Petrakov, A. Ševčenko, D. Kvartalnov – Koltygin.

    Rozhodčí: Gofman, Cyplakov – Zacharankov, Sazonov
    bahis siteleri