Detroit – Ottawa 3:2 (1:0 po s.n.) | Carolina – Arizona 3:0 (kon.) | Colorado – Pittsburgh 3:4 (po pr.)
Buffalo – Vancouver 3:6 (kon.)
po s.n. (1:0)
Detroit Red Wings
3:2 (1:0, 1:2, 0:0 - 0:0)
Ottawa Senators
Sobota 11.01.2020, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Dylan LARKIN - 3:2
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Detroit Red Wings.
    Autorem vítězné branky je DYLAN LARKIN.
     
    62:48
    Valtteri Filppula byl také jedním z hráčů, který zahodil obrovskou šanci, a nyní dostal dvě minuty za podrážení.
    61:58 Podívejte se, co všechno hokejisté Red Wings zahodili!
     
    61:58
    Tohle je neuvěřitelné! Red Wings nedokázali třikrát skórovat do prázdné brány, a aby toho nebylo málo, Mike Green v závěru obrovského tlaku orazítkoval tyč! Horní tyč zachránila hosty!
     
    58:35
    Connor Brown byl vyloučen za podrážení a Red Wings mohou rozhodnout během přesilovky. Timeout OTT.
     
    56:19
    Rudolfs Balcers se nyní dostal ke střele na bodu pravého kruhu pro vhazování a pak jeho pokus zápěstím skončil v lapačce Jonathana Berniera, který těsně předtím vychytal pravým betonem Vladislava Naměstnikova poté, co rychle objel bránu a u levé tyče chtěl puk zasunout do sítě!
     
    47:59
    Marcus Högberg nedokázal udržet střelu Filipa Hronka z mezikruží a v blízkosti pravé tyče mohl z dorážky skórovat Filip Zadina, hostující brankář ho ale vychytal pravým ramenem! Češi neuspěli.
     
    43:55
    Brian Lashoff chtěl na levém křídle forčekovat, jenže si počínal nedovoleně a byl poté vyloučen za hákování.
     
    34:51
    Filip Chlapík se řítil na ose útočného pásma sám na bránu, v její blízkosti poté ale zakončoval v tísni a ztroskotal na pravém betonu skvělého Jonathana Berniera! Český útočník neskóroval.
     
    33:59
    Brady Tkachuk se ocitl v mezikruží ve velké šanci a rychlou střelou zápěstím poté mířil do pravého horního rohu brány, Jonathan Bernier ale puk vytáhl lapačkou a připsal si další skvělý zákrok!
     
    32:08
    Senators dnes podruhé vyrazili během oslabení do přečíslení dva na jednoho, které se v blízkosti levé tyče rozhodl Chris Tierney zakončovat sám, mezi betony ale Jonathana Berniera nepřekonal!
     
    31:14
    Na straně Senators dnes faulují obránci. Nyní byl na dvě minuty za podrážení vyloučen Thomas Chabot.
    30:42 Colin WHITE - 2:2
     
    30:42
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Mike Reilly na ose útočného pásma vypálil bez přípravy od modré čáry a před domácí bránou clonil COLIN WHITE, od jehož čepele hole se puk odrazil pod vyrážečku Jonathana Berniera k levé tyči! Ottawa využila přesilovou hru a skóre je vyrovnáno. Asistence: Mike Reilly a Tyler Ennis.
     
    29:22
    Brady Tkachuk u střídaček sestřelil Filipa Hronka, který si to nenechal líbit a okamžitě se do něj pustil, za což dostal dvě minuty navíc. Senators si tedy po reklamní přestávce zahrají přesilovou hru. Šance na vyrovnání.
    25:54 Brady TKACHUK - 2:1
     
    25:54
    Ottawa právě vstřelila branku!
    BRADY TKACHUK se teď ocitl s pukem za bránou Detroitu a zpoza levé tyče ho nahodil z otočky do brankoviště, kde se od levé brusle Patrika Nemetha odrazil mezi betony domácího gólmana Jonathana Berniera! Hosté odpověděli na druhý inkasovaný gól po pouhých 22 sekundách. Stav je tedy nerozhodný 2:2. Asistence: Colin White.
    25:32 Dylan LARKIN - 2:0
     
    25:32
    Detroit právě vstřelil branku!
    DYLAN LARKIN předvedl fenomenální individuální akci, když podél trestných lavic nejprve nabral obrovskou rychlost, poté se v pravém kruhu pro vhazování protáhl mezi dvěma protihráči Sens a na vzdálenější levé tyči kotouč po ledě zasunul vedle pravého betonu brankáře Ottawy Marcuse Högberga do sítě! Detroit využil přesilovou hru a Filip Hronek si připsal v dnešním zápase druhou asistenci. Asistence: Filip Hronek a Tyler Bertuzzi.
     
    24:43
    Senators špatně střídali a Detroit si zahraje 24 sekund přesilovou hru 5 na 3! První trest dostal obránce Ron Hainsey, který nyní bude svému týmu hodně chybět. Týmový trest hostujícího týmu odpyká Brady Tkachuk.
     
    23:07
    Ron Hainsey fauloval za bránou Red Wings a byl poté vyloučen za podrážení. První přesilová hra pro domácí.
    14:55 Tyler BERTUZZI - 1:0
     
    14:55
    Detroit právě vstřelil branku!
    Filip Hronek před pár okamžiky sice pálil z bodu levého kruhu pro vhazování nepřesně, vzápětí si ale zpracoval kotouč na ose útočného pásma a nahodil ho k pravé tyči, kde se od hole TYLERA BERTUZZIHO odrazil pod horní tyč! Stav zápasu je 1:0. Asistence: Filip Hronek a Robby Fabbri.
    10:45 Nádherná individuální akce a práce v podání Filipa Zadiny!
     
    10:45
    Filip Zadina dobře vypálil na bodu levého kruhu pro vhazování a u levé tyče se poté dostal k dorážce, ani nadvakrát ale Marcuse Högberga nepřekonal! Zasáhl maskou a poté vyrážečkou.
    07:12 Anthony Duclair byl hodně blízko otevření skóre zápasu
     
    07:12
    Anthony Duclair se ocitl před bránou v obrovské šanci, ani nadvakrát ale fantasticky chytajícího Jonathana Berniera nepřekonal, když jeho druhý pokus těsně minul vzdálenější levou tyč brány!
    05:10 Domácí Alex Biega skvěle zablokoval střelu Filipa Chlapíka
     
    05:10
    Jonathan Bernier si připsal skvělý zákrok, když proti tečované střele od modré čáry zasáhl levým betonem, a následnou bombu Filipa Chlapíka z blízkosti zablokoval Alex Biega! Puk trefil břicho.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 15. Bertuzzi (Hronek, Fabbri), 26. D. Larkin (Hronek, Bertuzzi), rozh. náj. D. Larkin – 26. B. Tkachuk (White), 31. White (Reilly, Ennis)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Tyler Bertuzzi (DET)
    0:0   Tyler Ennis (OTT)
    2. série:
    1:0   Dylan Larkin (DET)
    1:0   Anthony Duclair (OTT)
    3. série:
    1:0   Frans Nielsen (DET)
    1:0   Arťom Anisimov (OTT)


    Detroit Red Wings: J. Bernier (Howard) – Green, Nemeth, Bowey, Hronek, Biega, Lashoff – Fabbri, D. Larkin (A), Bertuzzi – Zadina, Filppula, Erne – Helm, Glendening (A), Nielsen – Abdelkader (A), Ehn, Smith. Hlavní trenér: Jeff Blashill.
    Ottawa Senators: M. Högberg (C. Anderson) – Hainsey (A), Chabot (A), DeMelo, Englund, Goloubef, Reilly – Co. Brown, Pageau (A), B. Tkachuk – Batherson, Anisimov, Duclair – Balcers, White, Ennis – Chlapík, Tierney, Naměstnikov. Hlavní trenér: D.J. Smith.

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Frederick L'Ecuyer. Čároví: Ryan Gibbons, Kiel Murchison

    Diváci: 18724
    bahis siteleri