Vladivostok – Kazaň 5:1 (kon.) | Barys – Jaroslavl 4:3 (po pr.) | Ufa – Riga 5:0 (kon.)
Čeljabinsk – Soči 2:3 (0:2 po s.n.) | CSKA Moskva – Jekatěrinburg 2:3 (0:1 po s.n.) | Nižněkamsk – Viťaz 2:3 (kon.)
Petrohrad – Dynamo Moskva 2:1 (po pr.) | Minsk – Spartak Moskva 1:5 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
Dinamo Riga
Neděle 12.01.2020, 12:30 • Ufa Arena, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:22 Eduard GIMATOV - 5:0
     
    48:22
    Ufa právě vstřelila branku!
    A je to o pět branek! Individuálně se snažil prosadit Baškirov, po jeho kličce a pokusu o blafák ještě Voris zvládl zasáhnout jenže důrazný EDUARD GIMATOV předvedl velký důraz a došťouchl puk za brankovou čáru – 5:0. Asistence: Danil Baškirov, Alexandr Kadějkin.
    45:30 Alexej KRUČININ - 4:0
     
    45:30
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí se vydali do dalšího útoku a nyní už byli úspěšní. Potáhli na pravou stranu, odkud pak puk doputoval až na levý kruh a odtud ALEXEJ KRUČININ vyslal nechytatelnou střelu z první – 4:0. Asistence: Alexandr Burmistrov, Pjotr Chochrjakov.
    26:46 Eduard GIMATOV - 3:0
     
    26:46
    Ufa právě vstřelila branku!
    A i tato přesilovka je využitá. Ufa předvedla v útočném pásmu parádní kombinaci, po které zakončoval u brankoviště nepokrytý EDUARD GIMATOV, zblízka poslal puk za Vorise a upravil již na 3:0. Asistence: Nikita Sošnikov, Sakari Manninen.
    25:43 Teemu HARTIKAINEN - 2:0
     
    25:43
    Ufa právě vstřelila branku!
    Přesilovka je využitá, po krátkém závaru před brankovištěm se puk odrazil na hůl TEEMA HARTIKAINENA a ten pohotovým švihem překonal natahujícího se Vorise. Trenér hostů ještě zkusil challenge pro bránění brankáři na brankovišti, po kontrole u videa ale sudí gól definitivně uznali a je to 2:0, Asistence: Mikita Sošnikov, Sakari Manninen.
    02:03 Vladimir ŽARKOV - 1:0
     
    02:03
    Ufa právě vstřelila branku!
    Akce však pokračovala, zpoza branky přilétla přihrávka na najíždějícího VLADIMIRA ŽARKOVA a ten pohotovou ranou prostřelil Vorise – 1:0. Asistence: Alexandr Kadějkin, Pavel Koledov.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 3. V. Žarkov (Kadějkin, Koledov), 26. Hartikainen (Sošnikov, Manninen), 27. Gimatov (Sošnikov, Manninen), 46. Kručinin (Burmistrov, Chochrjakov), 49. Gimatov (Baškirov, Kadějkin)


    Salavat Julajev Ufa: Karejev (Metsola) – Panin (C), Larsen, Arzamascev, Koledov, Ar. Sergejev, Lisovec, Muchamadullin, A. Semjonov – Hartikainen, Manninen, Sošnikov (A) – Chochrjakov, Burmistrov (A), Kručinin – V. Žarkov, Kadějkin, Soloduchin – Baškirov, Kartajev, Gimatov.
    Dinamo Riga: Voris (Liepins) – Mamčics, Marshall, Ališauskas, Ďaloga, Balinskis, Maione, Berglund, Gimajev – Ashton, Batna, Gegeris – Slepec, Setdikov, Protapovič – Džerinš, Meija (A), M. Redlihs (C) – Trastašenkovs, Berzinš, Gillies.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Raming – Nikolajev, Strelcov

    Diváci: 6 873
    bahis siteleri