Vladivostok – Kazaň 5:1 (kon.) | Barys – Jaroslavl 4:3 (po pr.) | Ufa – Riga 5:0 (kon.)
Čeljabinsk – Soči 2:3 (0:2 po s.n.) | CSKA Moskva – Jekatěrinburg 2:3 (0:1 po s.n.) | Nižněkamsk – Viťaz 2:3 (kon.)
Petrohrad – Dynamo Moskva 2:1 (po pr.) | Minsk – Spartak Moskva 1:5 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
1:5 (0:2, 0:2, 1:1)
Spartak Moskva
Neděle 12.01.2020, 15:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:10 Anatolij NIKONCEV - 1:5
     
    57:10
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak to byla parádička v podání Alexandra Chochlačova, který převzal přihrávku vedle branky, a tak zvolil otočku. Kotouč pak putoval na ANATOLIJE NIKONCEVA, jenž se z mezikruží nemýlil. Asistence: Alexandr Chochlačov a Ivan Višněvskij.
    45:37 Ryan SPOONER - 1:4
     
    45:37
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Július Hudáček čisté konto neudrží, jelikož inkasoval z úniku! RYAN SPOONER převzal přihrávku na pravé straně modré čáry, čímž se dostal za obranu. Útočník se zkušenostmi z NHL pak se štěstím našel mezeru mezi betony slovenského gólmana. Asistence: Shane Prince a Arťom Anosov.
    25:27 Anatolij NIKONCEV - 0:4
     
    25:27
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hostující mužstvo využívá také první početní výhodu, kterou hrál! Krásnou přihrávkou přes celé střední pásmo se prezentoval Ivan Višněvskij, který našel najetého kapitána Spartaku. ANATOLIJ NIKONCEV se pak zleva nacpal až před branku, odkud zamířil přesně mezi brankářovy betony. Asistence: Ivan Višněvskij a Alexandr Chochlačov.
    20:32 Ivan VIŠNĚVSKIJ - 0:3
     
    20:32
    Spartak právě vstřelil branku!
    Danny Taylor podcenil střelu z kruhu pro vhazování a už míří na střídačku. IVAN VIŠNĚVSKIJ vjel do pásma a zakončením na první tyč překvapil kanadského gólmana. Asistence: Kaspars Daugavinš a Jakov Rylov.
    16:25 Kaspars DAUGAVINŠ - 0:2
     
    16:25
    Spartak právě vstřelil branku!
    Z trestné lavice naskočil Alexandr Chochlačov, u kterého začala akce. Hostující útočník si mohl vybral, komu přihraje. Nakonec dal kotouč pod sebe, kde se nacházel KASPARS DAUGAVINŠ, jehož zakončení zamířilo přesně nad brankářovo rameno. Asistence: Alexandr Chochlačov a Ansel Galimov.
    07:52 Michail JUŇKOV - 0:1
     
    07:52
    Spartak právě vstřelil branku!
    Z ojedinělé akce se Spartak raduje z vedoucího gólu! Za brankou nevzal souboj Ilja Talalujev, který přihrál na Anatolije Nikonceva. Jeho přihrávka mířila mezi kruhy, kde se nacházel osamocený MICHAIL JUŇKOV, jehož pokus zápěstím zamířil do pravé šibenice branky. Asistence: Anatolij Nikoncev a Ilja Talalujev.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 46. Spooner (Prince, Anosov) – 8. Juňkov (Nikoncev, Talalujev), 17. Daugavinš (Chochlačov, A. Galimov), 21. I. Višněvskij (Daugavinš, Rylov), 26. Nikoncev (I. Višněvskij, Chochlačov), 58. Nikoncev (Chochlačov, I. Višněvskij)


    HC Dinamo Minsk: D. Taylor (21. Tolopilo) – Dostanko, Znacharenko, Gotovec, Morrow, Jerjomenko, Gragnani, Denisov – Stefanovič, A. Kosticyn, Kovyršin – Spooner, Anosov, Prince – Děmkov, Pavlovič, Pavlenko – Martynov, Paré, Kitarov – Drozdov.
    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – D. Musin, Hersley, Rylov, I. Višněvskij, Kulik, Gončarov, Trišin – R. Hanzl, Chochlačov, Fjodorov – Karsums, Daugavinš, Zubov – Nikoncev, Kotljarevskij, Juňkov – A. Galimov, Talalujev, Lvutin – Stoljarov.

    Rozhodčí: Fraňo, Hribik – Zacharenkov, Novikov

    Diváci: 8 964
    bahis siteleri