Zvolen – HC Slovan 2:5 (kon.) | Detva – Michalovce 3:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Poprad 3:4 (po pr.)
MAC Budapešť – Nitra 2:6 (kon.) | Miskolc – Banská Bystrica 1:4 (kon.) | Košice – Trenčín 3:2 (kon.)
po prodl.
HK 32 Liptovský Mikuláš
3:4 (1:1, 2:1, 0:1 - 0:1)
HK Poprad
sk Neděle 12.01.2020, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:44
    Poprad dal gól!
    Popradčania rozhodujú o svojom triumfe gólom v predĺžení! Svitanova delovka spoza pravého kruhu skončila na Kramárovi. Puk následne prešiel opäť na hokejku Svitanu, ktorý prihrával pred bránku MICHAELOVI VANDASOVI a ten strelou zblízka prekonal Romančíka!
    Asistencia: Patrik Svitana.
     
    54:48
    Liptovský Mikuláš získava presilovú hru. Patrik Svitana dostáva dve minúty za držanie a oddychový čas si berie tréner Popradu.
     
    52:55
    Poprad dal gól!
    Asi som defenzívu Mikuláša až príliš prechválil. Svitana si spracoval prihrávku na pravom kruhu, naservíroval to k opačnej žrdi na hokejku MAREKA ZAGRAPANA, ktorý zblízka pohodlne prekonal Romančíka.
    Asistencie: Patrik Svitana, Samuel Takáč.
     
    50:18
    V závere presilovej hry sú kamzíci nasťahovaní v útočnom pásme a obstrieľavajú bránku Mikuláša. Asi trikrát pálil od modrej Dalhuisen, dva pokusy letelo mimo a jeden skončil na žrdi Romančíkovej brány.
     
    48:25
    Až v týchto chvíľach prichádza vôbec prvé vylúčenie hráča Liptovského Mikuláša. Poprad teda bude hrať prvú presilovku v zápase. Marcel Petran dostáva dve minúty za držanie.
     
    45:43
    Presilovú hru získavajú hráči Liptovského Mikuláša. Dlho sa o danej situácii diskutovalo a až teraz je jasný verdikt. Colin Jacobs dostáva 2+10 za vrazenie na mantinel.
     
    39:20
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Pomerne rýchlo po popradskom góle prichádza aj tretí gól Mikuláša do siete Popradu. Kriška v strednom pásme prehodil puk na opačnú stranu DOMINIKOVI KRAMÁROVI, ktorý naznačil strelu príklepom na kruhu, obišiel Brejčáka, priblížil sa k bránke a strelou popri betóne prekonal Vošvrdu.
    Asistencie: Martin Kriška, Maroš Piatka.
     
    36:18
    Poprad dal gól!
    Kamzíci vyrovnávajú skóre stretnutia. Z obranného pásma vytiahol puk von PETER BJALONČÍK, ktorý zrýchlil po pravom krídle. Prekorčuľoval pred bránku, mal aj možnosť prihrávky na Mateja Paločka, ale rozhodol sa zblízka zakončiť sám a po druhýkrát prekonal Romančíka.
    Bez asistencie.
     
    34:37
    Do zaujímavého prieniku sa vysunul Mike Dalhuisen, ktorému naservíroval puk Svitana. Dalhuisen šiel už sám na Romančíka, no jeho zakončenie zblízka skončilo na výstroji Romančíka.
     
    29:04
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Ako keby som to zakríkol a prichádza využitie početnej prevahy v podaní Liptákov. RÓBERT HUNA si prevzal puk za vlastnou bránkou, vyrazil pohodlne dopredu. Prenikol do pásma, napriahol a prudkou delovkou prekonal popradského brankára.
    Bez asistencie.
     
    27:28
    Liptáci sú teraz dobre rozbehnutí a získavajú ďalšiu presilovku. Dve minúty za hákovanie dostáva Daniel Brejčák.
     
    26:11
    Spomedzi kruhov sa k strele dostal Tamáši. Vošvrda vyrážal iba pred seba a puk nemal jednoznačne pod kontrolou. K dorážke sa chcel dostať Rudolf Huna, ale Vošvrda predviedol ďalší dôležitý zákrok.
     
    25:08
    Sledujeme prvé vylúčenie v priebehu tohto zápasu. Adam Larkin dostáva dve minúty za držanie, presilovku si zahrajú domáci.
     
    19:37
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Litpáci strieľajú Popradu gól do šatne a vyrovnávajú stav stretnutia. Vinu za tento gól nesie brankár Vošvrda, ktorý rozohrával akciu priamo na hokejku RÓBERTA HUNU, ktorý bol medzi kruhmi. Vošvrda sa nestihol presunúť a Huna zakončoval do prázdnej bránky.
    Bez asistencie.
     
    14:34
    Poprad dal gól!
    Kamzíci sa dostávajú do vedenia v stretnutí! Matej Paločko s pukom manévroval na pravom kruhu, potom prešiel k zadnému mantinelu a peknou prihrávkou pred bránkovisko našiel PETRA BJALONČÍKA, ktorý zblízka nezaváhal a skóroval.
    Asistencia: Matej Paločko.
     
    12:20
    Domáci vyrazili do zaujímavého prečíslenia. Puk potiahol po pravom krídle Richard Huna, ktorý zakončoval z kruhu. Vošvrda strelu zachytil ihneď do lapačky a blížiacemu sa Surovému nedovolil dorážať.
     
    09:16
    Do zaujímavého prieniku sa vysunul Peter Bjalončík, ktorému v zakončení Roman nezabránil. Jeho pokus zblízka však Romančík pohotovo zachytil.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 20. Ró. Huna, 30. Ró. Huna, 40. Kramár (Kriška, Piatka) – 15. Bjalončík (Matej Paločko), 37. Bjalončík, 53. Zagrapan (Svitana, Takáč), 61. Vandas (Svitana)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Romančík (Zalivin) – Kurali, Kramár, Droppa, Petran, Roman, Smutný, Haluška, Nemec – Kriška, Piatka, J. Sukeľ – Ru. Huna, Nikulin, Oško – Vybíral, Tamáši, Uhrík – Surový, Ró. Huna, Ri. Huna
    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Kozák, Brejčák, Erving, Ulrych, Dalhuisen, Larkin, Česánek – Handlovský, Preisinger, Vandas – Takáč, Zagrapan, Svitana – Jacobs, Paukovček, Lodge – Matej Paločko, Bjalončík, Matúš Paločko

    Rozhodčí: Valach, Juhász – Rojík, Soltész

    Diváci: 1 050
    bahis siteleri