Vladivostok – Chabarovsk 0:4 (kon.) | Novosibirsk – Jekatěrinburg 3:2 (1:0 po s.n.) | Magnitogorsk – Omsk 2:1 (po pr.)
Nižněkamsk – Čerepovec 6:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Kazaň – Viťaz 5:2 (kon.)
Spartak Moskva – Petrohrad 0:1 (kon.) | Riga – Jokerit 2:4 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
0:4 (0:0, 0:2, 0:2)
Amur Chabarovsk
Pondělí 03.02.2020, 10:30 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.
     
    Vítám všechny hokejové nadšence u dalšího zápasu KHL, v němž se představí Admiral Vladivostok a Amur Chabarovsk.
     
    Oba celky ještě usilují o postup do vyřazovacích bojů, i když se aktuálně nacházejí za postupovou osmičkou Východní konference. Vladivostok se aktuálně nachází na deváté příčce, když posbíral čtyřiapadesát bodů. Admiral se tak nachází pouhé dva body za osmým Magnitogorskem. Ani Chabarovsk není bodově daleko, vždyť na Admiral ztrácí pouhé čtyři body. Hostující celek se v posledních dnech nachází v dobré formě, kterou bude chtít potvrdit i tentokrát.

    Nejproduktivnější hráči Vladivostoku:

    Martin Bakoš 38 bodů (18+20)
    Denis Vicharev 35 bodů (15+20)
    Markus Ljungh 33 bodů (14+19)

    Nejproduktivnější hráči Chabarovsku:

    Hynek Zohorna 30 bodů (11+19)
    Vladislav Ušenin 28 bodů (11+17)
    Vjačeslav Ušenin 24 bodů (6+18)
     
    Československá stopa:

    Martin Bakoš (VLD) 52 odehraných zápasů, 38 bodů (18+20)

    Marek Langhamer (CHA) 25 odchytaných zápasů, 92,62% úspěšnost zákroků, 1 čisté konto
    Michal Jordán (CHA) 52 odehraných zápasů, 16 bodů (5+11)
    Ondřej Vitásek (CHA) 46 odehraných zápasů, 6 bodů (3+3)
    Hynek Zohorna (CHA) 53 odehraných zápasů, 30 bodů (11+19)
    Tomáš Zohorna (CHA) 38 odehraných zápasů, 23 bodů (10+13)
     
    Úvodní sestavy:

    Admiral Vladivostok: Truškov (Krasotkin) – Miščenko, Lalonde, Bobrjašov, A. Osipov, Achijarov, Ugolnikov, Kozlovskij, Ostrovskij – Bakoš, Ljungh, Vicharev – Glazačev (C), Mereskin (A), K. Voronin – Konnov, V. Strelcov, Lomako – J. Petrov, Pilipenko, Korosteljov.

    Amur Chabarovsk: Alikin (Kiseljov) – Vitásek, Jordán, Ignatovič, V. Vasiljev, Turbin, Korobov, Alexandrov – H. Zohorna, T. Zohorna (C), Golubev – Fajzullin, Rasskazov, Ruděnkov (A) – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin (A), Gorškov – Železkov, A. Kuzněcov, A. Lazarev.

    Rozhodčí: Birin, Olenin – Viljugin, Ponamarenko.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Jdeme na to, jelikož hlavní rozhodčí vhodil úvodní vhazování. Amur se vydal jako první do akce, která ale rychle skončila. Na druhou stranu se pak vydal Denis Vicharev, jehož pokus byl sražený do ochranné sítě.
     
    00:19
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Ivan Miščenko – 2 min., vysoká hůl).
     
    00:49
    Z pravé strany se střelou přes obránce prezentoval Igor Ruděnkov, který jen vyprášil brankáři betony. Alexandr Truškov byl pozorný, a tak kotouč zamířil k mantinelu.
     
    01:08
    Vladivostok vyhrál vhazování, a tak mohl vyhodit přes všechny čáry. Amur začne za brankou Jevgenije Alikina.
     
    02:06
    Domácí mužstvo drželo černou gumu v útočném pásmu a je jasné, že první hru v oslabení ubrání. Na konci přesilovky ještě vystřelil Tomáš Zohorna, jenž trefil soupeře.
     
    02:59
    Od modré čáry se tentokrát napřáhl Maxim Ignatovič, který mířil pod horní tyčku. Ovšem brankářova lapačka byla připravená a hru přerušila.
     
    03:18
    Zpoza branky mířila přihrávka domácího mužstva mezi kruhy, kde kotouč nikdo v modrém netrefil. Admiral se tak sám zbavil útočného pásma.
     
    04:10
    Z levé strany se před branku nacpal Kirill Rasskazov, kterého vychytal Alexandr Truškov. K vyraženému puku se pak dostal Danil Fajzullin, jenž měl před sebou odkrytou branku, ale místo ní poslal kotouč do sedícího gólmana.
     
    05:00
    Markus Ljungh přihrával na pravou stranu, kde se ale nenacházel žádný jeho spoluhráč. Na tahu je tak Chabarovsk, který jistě bude chtít změnit stav zápasu.
     
    05:54
    Z levého kruhu se snažil o skrytou střelu Jurij Kozlovskij, jehož pokus byl zastavený. Admiral pak ještě chvíli kombinoval, ovšem další zakončení už nezaznamenal.
     
    07:13
    Vladivostok se nacházel znovu pod tlakem, a tak po zisku kotouče přišlo vyhození do středního pásma. Hráči domácího týmu se pak rychle vydali na střídačku.
     
    07:57
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Danil Fajzullin – 2 min., podrážení).
     
    Střely na branku: 1:5.
     
    08:06
    Ihned po vhazování se do branky spal Vasilij Strelcov,který byl u kotouče později než pohotový brankář. Po ataku se na ledové ploše strhla menší šarvátka, vylučovat se nebude.
     
    08:22
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Alexandr Kuzněcov – 2 min., vysoká hůl).
     
    08:22
    Admiral Vladivostok bude hrát minutu a půl ve dvojnásobné výhodě! Pohne se poprvé skóre zápasu?
     
    08:55
    Martin Bakoš přihrával před branku, kde se nacházel Vasilij Strelcov, jenž nevystřelil. Kotouč putoval za branku, odkud jej do bezpečí odpálil po mantinelu Michal Jordán.
     
    10:24
    S naskočením hostujícího hráče nahazoval černou gumu na branku Nikita Bobrjašov. Jevgenij Alikin kotouč celou dobu viděl a znovu v pohodě zasáhl.
     
    11:17
    Sledujeme poněkud hluchou část zápasu, ani jeden tým se nemůže dostat do útočného pásma. Oba celky tak volí prostřídání formací.
     
    11:49
    Z vrcholu levého kruhu se střelou přes obránce prezentoval Jurij Petrov, jehož pokus mířil k zadní tyči. Ovšem brankářův beton byl znovu na správném místě.
     
    Střely na branku: 8:5.
     
    13:12
    Po delší době registrujeme střelecký pokus Chabarovsku, ovšem puk letící z levé strany se do prostoru tří tyčí nevešel.
     
    14:00
    Jeden z domácích obránců ztratil kotouč, aniž by byl napadán. Ke střele z úhlu se tak dostal Vladislav Ušenin, jenomže Alexandr Truškov byl znovu připraven.
     
    14:53
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Anton Lazarev – 2 min., držení hole).
     
    15:21
    Tečované zakončení od modré čáry se snažil ze vzduchu ještě trefil Vasilij Strelcov, ovšem nepodařilo se mu to. Amur následně získal černou gumu a znovu vyhodil.
     
    16:23
    Nepřesné přihrávky se ve středním pásmu chopil Arťom Železkov, který v útočném pásmu pak ušetřil pár cenných vteřin.
     
    17:00
    Od modré čáry se napřáhl Dmitrij Korobov, jenž trefil prvního bránícího hráče. Kotouč se od něj odrazil do ochranné sítě, a tak se znovu přerušuje.
     
    17:15
    Ondřej Vitásek se pokoušel o dlouhou přihrávku, jelikož viděl najetého Kirilla Rasskazova. Ten puk nezpracoval, a tak je tu první zakázané uvolnění v utkání.
     
    17:49
    Úvodní perioda je u konce a šancí je zatím jako šafránu. Hra se ještě přerušuje, protože na icing tentokrát zahrál Admiral Vladivostok.
     
    18:08
    A znovu se přerušuje a znovu je na programu stejný prohřešek. Pro zakázané uvolnění se bude vhazovat po levici Jevgenije Alikina.
     
    19:55
    Po zisku kotouče si blíže k brance najel Nikita Korosteljov, který ale trefil Michala Jordána. Od českého beka pak černá guma zamířila do ochranné sítě.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Sledovali jsme třetinu, která moc zajímavých příležitostí nenabídla, a tak je stav zápasu stále bezbrankový. Amur lépe vstoupil do střetnutí, ale poté hloupými faulu pustil do tlaku Vladivostok. Jenomže přesilové hry se Admiralu nevyvedly. Ke konci úvodní dvacetiminutovky to pak byla křeč z obou stran, jelikož se kupily nepřesnosti.

    Střely na branku: 10:6.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:25
    Nahození domácího celku rychle vyklepal Jevgenij Alikin z lapačky a rozehrál. Do akce se hnali bratři Zohornové, ale jejich snažení bylo zastavené.
     
    21:03
    Od levého mantinelu se napřáhl Danil Fajzullin, jehož pokus zamířil rovnou do ochranné sítě. Hra je tak vykázaná do neutrální zóny.
     
    22:05
    To byl neuvěřitelný zákrok domácího brankáře, jenž zachránil situaci! Přihrávku přes osu dostal do levého kruhu Vladislav Ušenin, jenž okamžitě pálil po ledě. Ovšem Alexandr Truškov se roztáhl a kotouč betonem zastavil.
     
    23:10
    Vyhození Chabarovsku ještě tečoval Maxim Ignatovič, a tak se zakázané uvolnění nepíská. Na druhou stranu se pak vydal Martin Bakoš, jenže jeho snažení skryl do lapačky Jevgenij Alikin.
     
    23:30
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Poprvé se mění skóre zápasu a Amur je ve vedení! Po odrazu se za obranu dostal Kirill Rasskazov, jenž ještě přihrál na druhou stranu ledové plochy, kde se naházel osamocený DANIL FAJZULLIN. Jeho pokus z jedné byl přesný a tentokrát se Alexandr Truškov natahoval marně. Asistence: Kirill Rasskazov a Igor Ruděnkov.
    23:30 Danil FAJZULLIN - 0:1
     
    24:29
    Na druhé straně zkoušel štěstí z úhlu Oleg Lomako, který branku soupeře přestřelil. Admiral ve druhé části nestíhá a bude muset v dalších minutách přidat.
     
    25:15
    Slovenský útočník Martin Bakoš už byl ve střelecké pozici, ale ještě volil přihrávku pod sebe. Na zadovku si ale počkal hostující hráč, jenž pak kotouč posunul do středního pásma.
     
    26:46
    Kotouč u modré čáry převzal Ondřej Vitásek, jehož pokus byl nepřesný. Amur se ještě chvíli nacházel na puku, ale další střelu nezaznamenal.
     
    Střely na branku: 15:9.
     
    28:02
    Po rychlé kombinaci se ve druhé vlně objevil Alexandr Konnov, který byl zcela sám a nabruslil si až mezi kruhy. Jeho pokus letěl těsně nad ledem přesně k levé tyči, avšak Jevgenij Alikin zasáhl.
     
    28:34
    Dmitrij Korobov musel pospíchat, aby kotouč ještě stihl v útočné třetině. Jeho následné nahození pak dobře viděl gólman, jenž zasáhl.
     
    28:34
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Shawn Lalonde – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Tomáš Zohorna – 2 min., hrubost).
     
    29:06
    Alexandr Osipov se pokusil nahodit kotouč na zadní mantinelu, ale poslal jej do ochranné sítě. Hra se tak vrátí do středního pásma.
     
    30:18
    Kotouč do tandemu dostal na pravé straně Alexandr Gorškov, jenž z jedné nastřelil jen bránícího hráče. Amur hraje v posledních minutách opravdu dobře, ale druhý gól nepřichází.
     
    31:30
    Nahození od modré čáry brankáři vypadlo, a tak se k dorážce ještě dostal Anton Lazarev. Jeho pokus ale zastavil Alexandr Truškov betonem.
     
    32:08
    Amur se chvíli nacházel pod tlakem a proto letěl kotouč do středního pásma. Je jasné, že v dnešním střetnutí pohledný hokej moc neuvidíme.
     
    33:28
    Oba celky se soustředí zejména na obranu, a tak se ani jedno mužstvo nedokáže usadit před brankou soupeře.
     
    34:00
    Sprinterský souboj na pravé straně vyhrál Alexandr Gorškov, který se tlačil před branku, kam jej nepustil obránce. Oba pak vletěli do brankáře, a tak se hra znovu přerušuje.
     
    Střely na branku: 17:16.
     
    34:18
    Kotouč na vrchol pravého kruhu dostal Maxim Ignatovič, který se okamžitě napřáhl a zakončil. Jeho pokus byl ale sražen spoluhráčem do ochranné sítě.
     
    35:19
    Zakázané uvolnění je odpískáno po nepřesné přihrávce na pravé straně. Vladivostok se musí vrátit zpátky před vlastní svatyni.
     
    35:37
    Pokud od pravého mantinelu zastavil vyrážečkou Alexandr Truškov. Puk pak mířil na druhou stranu, kde se ho znovu zmocnil Chabarovsk.
     
    35:47
    Tentokrát si před branku najel Kirill Rasskazov, který chtěl kotouč pod brankářem procpat za brankovou čárou. Ovšem Alexandr Truškov situaci znovu zvládl.
     
    36:06
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Chabarovsk už vede o dva zásahy! Velkou rychlost nabral VLADISLAV UŠENIN, který se vydal za nahozeným kotoučem a ujížděl tak sám na brankáře. Hostující útočník s pukem rychle zamíchal a poslal jej na brankářovu lapačku. Asistence: Vjačeslav Ušenin.
    36:06 Vladislav UŠENIN - 0:2
     
    36:40
    Admiral mohl rychle snížit! Když se z pravé strany před branku nacpal Nikita Korosteljov, jehož pokus mířil pod horní tyč. Ovšem Jevgenij Alikin vytáhl další přesvědčivý zákrok ramenem.
     
    38:03
    Z pravé strany přihrával před branku Martin Bakoš, jenomže Denis Vicharev se do nebezpečného prostoru nikterak rychle nehnal.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Ve druhé periodě byl Chabarovsk nebezpečnější, a tak právem odskočil do dvoubrankového vedení. Nejprve se prosadil Danil Fajzullin, kterého ještě napodobil Vladislav Ušenin. Naopak Vladivostok toho směrem dopředu moc nepředvedl a z toho málo co měl, neskóroval.

    Střely na branku: 19:19.
    Střely na branku ve druhé třetině: 9:13.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:27
    Zakončením od modré čáry se prezentoval Shawn Lalonde, ovšem jeho pokus Jevgenij Alikin velmi dobře viděl a znovu zasáhl.
     
    41:14
    Kotouč velmi rychle putoval z hokejky na hokejku a hned z toho byla velké příležitost. Před brankou bojující Alexandr Mereskin si udělal místo a vystřelil po ledě, ovšem hostující brankář se znovu stihl přesunout.
     
    42:20
    Martin Bakoš měl proti sobě tři soupeře a o kotouč přišel. Hra se přesunula na druhou stranu, kde zleva vypálil Arťom Železkov. Jevgenij Alikin si na zakončení opět počkal a zasáhl.
     
    42:50
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tomáš Zohorna se hnal před branku, ale jeho pokus byl sražen vedle pravé tyče, kde se nacházel DENIS GOLUBEV. Hostující útočník už byl za brankovou čárou, přesto se prosadil, jelikož puk odrazem o zadní část betonu poslal do klece. Bez asistence.
    42:50 Denis GOLUBEV - 0:3
     
    44:00
    Pokud Vladivostok bude pokračovat v nevýrazném výkonu, troufnu si říct, že o osudu střetnutí už je rozhodnuto.
     
    45:46
    Bylo signalizované postavení mimo hru, přesto Denis Golubev hrál. Pro ofsajd je hra vykázaná zpátky do středního pásma.
     
    46:08
    Vladivostok se velmi složitě dostává do útočného pásma. Nejprve byl zastaven hned za modrou čárou a následné nahození vystihl Amur.
     
    46:59
    Z pravého kruhu pro vhazování vystřelil Igor Ruděnkov, jehož pokus brankáři vypadl. Kotouč poskakoval v brankovišti, jenomže Kirill Rasskazov jej netrefil.
     
    48:23
    Domácímu mužstvu se nedaří rozehrávka, a tak se kotouče zmocnil soupeř. Jenomže zakončení od modré čáry bylo nepřesné.
     
    49:10
    Dalším pokusem od modré čáry se prezentoval Dmitrij Korobov a kotouč byl brankářem znovu vyražen. V předbrankovém prostoru operovali bratři Zohornové, ale ani jeden se k dorážce nedostal.
     
    50:26
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Kirill Rasskazov a Danil Fajzullin si několikrát vyměnili kotouč a druhý jmenovaný pak přihrál přes celou šířku na IGORA RUDĚNKOVA. Jeho střela pak zamířila přesně do bližší šibenice. Asistence: Kirill Rasskazov a Danil Fajzullin.
    50:26 Igor RUDĚNKOV - 0:4
     
    53:21
    Domácí brankář kotouče neudrží ve výstroji, to platí také po střele od levého mantinelu. Alexandr Truškov tak soupeřům dopřává nebezpečné dorážky.
     
    Střely na branku: 24:28.
     
    54:25
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Alexandr Konnov – 2 min., vysoká hůl).
     
    54:46
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Tomáš Zohorna – 2 min., podrážení).
     
    55:53
    Za brankou Amuru operoval Denis Vicharev, který se nezbavil soupeře. Jenomže po chvíli vyhození po mantinelu zachytil Vasilij Strelcov, který znovu vyslal slabý pokus na branku.
     
    56:48
    Oba týmy už jsou v plném počtu. Hned na to přejel do pásma Shawn Lalonde, jehož snažení mířilo pouze nad branku Chabarovsku.
     
    57:11
    Hostující celek se hnal do útoku, jenomže na modré čáře dobře zapracoval Nikita Bobrjašov. Pro ofsajd se hra vrátí znovu do neutrální zóny.
     
    58:22
    Tomáš Zohorna posunul kotouč doleva, kde byl najetý Danil Fajzullin. ten se pokusil o překvapení brankáře z úhlu, ovšem Alexandr Truškov měl beton u první tyče.
     
    59:05
    Ještě jedno přerušení, protože Amur Chabarovsk vyhodil na zakázané uvolnění. Bude se vhazovat po pravé ruce Jevgenije Alikina.
     
    Konec zápasu.
     
    Další střetnutí KHL je u konce a zaslouženě se z vítězství raduje Chabarovsk. Hostující mužstvo bylo hladovější a předvedlo plno akcí, které volaly po gólu. Nakonce se Amur radoval čtyřikrát a navíc čisté konto zaznamenal Jevgenij Alikin. Naopak Vladivostok byl směrem dopředu marný, a tak se musel před sokem sklonit.

    Střely na branku: 24:30.
    Střely na branku ve třetí třetině: 5:11.
     
    Československá stopa:

    Martin Bakoš (VLD) 0+0, 2 střely, 19:04 čas na ledě

    Michal Jordán (CHA) 0+0, 2 střely, 21:39 čas na ledě
    Ondřej Vitásek (CHA) 0+0, 0 střel, 18:35 čas na ledě
    Hynek Zohorna (CHA) 0+0, 0 střel, 17:14 čas na ledě
    Tomáš Zohorna (CHA) 0+0, 0 střel, 16:41 čas na ledě
     
    S konstatováním, že Jevgenij Alikin vymazal střelce Vladivostoku, se loučím a přeji vám příjemný zbytek pondělního dne. (12:54:38)

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 24. Fajzullin (Rasskazov, Ruděnkov), 37. Vl. Ušenin (Vj. Ušenin), 43. Golubev, 51. Ruděnkov (Rasskazov, Fajzullin)


    Admiral Vladivostok: Truškov (Krasotkin) – Miščenko, Lalonde, Bobrjašov, A. Osipov, Achijarov, Ugolnikov, Kozlovskij, Ostrovskij – Bakoš, Ljungh, Vicharev – Glazačev (C), Mereskin (A), K. Voronin – Konnov, V. Strelcov, Lomako – J. Petrov, Pilipenko, Korosteljov.
    Amur Chabarovsk: Alikin (Kiseljov) – Vitásek, Jordán, Ignatovič, V. Vasiljev, Turbin, Korobov, Alexandrov – H. Zohorna, T. Zohorna (C), Golubev – Fajzullin, Rasskazov, Ruděnkov (A) – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin (A), Gorškov – Železkov, A. Kuzněcov, A. Lazarev.

    Rozhodčí: Birin, Olenin – Viljugin, Ponamarenko

    Diváci: 3 465
    bahis siteleri