Vladivostok – Chabarovsk 0:4 (kon.) | Novosibirsk – Jekatěrinburg 3:2 (1:0 po s.n.) | Magnitogorsk – Omsk 2:1 (po pr.)
Nižněkamsk – Čerepovec 6:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Kazaň – Viťaz 5:2 (kon.)
Spartak Moskva – Petrohrad 0:1 (kon.) | Riga – Jokerit 2:4 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
0:4 (0:0, 0:2, 0:2)
Amur Chabarovsk
Pondělí 03.02.2020, 10:30 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:46
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Tomáš Zohorna – 2 min., podrážení).
     
    54:25
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Alexandr Konnov – 2 min., vysoká hůl).
    50:26 Igor RUDĚNKOV - 0:4
     
    50:26
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Kirill Rasskazov a Danil Fajzullin si několikrát vyměnili kotouč a druhý jmenovaný pak přihrál přes celou šířku na IGORA RUDĚNKOVA. Jeho střela pak zamířila přesně do bližší šibenice. Asistence: Kirill Rasskazov a Danil Fajzullin.
     
    46:59
    Z pravého kruhu pro vhazování vystřelil Igor Ruděnkov, jehož pokus brankáři vypadl. Kotouč poskakoval v brankovišti, jenomže Kirill Rasskazov jej netrefil.
    42:50 Denis GOLUBEV - 0:3
     
    42:50
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tomáš Zohorna se hnal před branku, ale jeho pokus byl sražen vedle pravé tyče, kde se nacházel DENIS GOLUBEV. Hostující útočník už byl za brankovou čárou, přesto se prosadil, jelikož puk odrazem o zadní část betonu poslal do klece. Bez asistence.
     
    41:14
    Kotouč velmi rychle putoval z hokejky na hokejku a hned z toho byla velké příležitost. Před brankou bojující Alexandr Mereskin si udělal místo a vystřelil po ledě, ovšem hostující brankář se znovu stihl přesunout.
     
    36:40
    Admiral mohl rychle snížit! Když se z pravé strany před branku nacpal Nikita Korosteljov, jehož pokus mířil pod horní tyč. Ovšem Jevgenij Alikin vytáhl další přesvědčivý zákrok ramenem.
    36:06 Vladislav UŠENIN - 0:2
     
    36:06
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Chabarovsk už vede o dva zásahy! Velkou rychlost nabral VLADISLAV UŠENIN, který se vydal za nahozeným kotoučem a ujížděl tak sám na brankáře. Hostující útočník s pukem rychle zamíchal a poslal jej na brankářovu lapačku. Asistence: Vjačeslav Ušenin.
     
    35:47
    Tentokrát si před branku najel Kirill Rasskazov, který chtěl kotouč pod brankářem procpat za brankovou čárou. Ovšem Alexandr Truškov situaci znovu zvládl.
     
    28:34
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Shawn Lalonde – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Tomáš Zohorna – 2 min., hrubost).
     
    28:02
    Po rychlé kombinaci se ve druhé vlně objevil Alexandr Konnov, který byl zcela sám a nabruslil si až mezi kruhy. Jeho pokus letěl těsně nad ledem přesně k levé tyči, avšak Jevgenij Alikin zasáhl.
    23:30 Danil FAJZULLIN - 0:1
     
    23:30
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Poprvé se mění skóre zápasu a Amur je ve vedení! Po odrazu se za obranu dostal Kirill Rasskazov, jenž ještě přihrál na druhou stranu ledové plochy, kde se naházel osamocený DANIL FAJZULLIN. Jeho pokus z jedné byl přesný a tentokrát se Alexandr Truškov natahoval marně. Asistence: Kirill Rasskazov a Igor Ruděnkov.
     
    22:05
    To byl neuvěřitelný zákrok domácího brankáře, jenž zachránil situaci! Přihrávku přes osu dostal do levého kruhu Vladislav Ušenin, jenž okamžitě pálil po ledě. Ovšem Alexandr Truškov se roztáhl a kotouč betonem zastavil.
     
    14:53
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Anton Lazarev – 2 min., držení hole).
     
    08:22
    Admiral Vladivostok bude hrát minutu a půl ve dvojnásobné výhodě! Pohne se poprvé skóre zápasu?
     
    08:22
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Alexandr Kuzněcov – 2 min., vysoká hůl).
     
    07:57
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Danil Fajzullin – 2 min., podrážení).
     
    04:10
    Z levé strany se před branku nacpal Kirill Rasskazov, kterého vychytal Alexandr Truškov. K vyraženému puku se pak dostal Danil Fajzullin, jenž měl před sebou odkrytou branku, ale místo ní poslal kotouč do sedícího gólmana.
     
    00:19
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Ivan Miščenko – 2 min., vysoká hůl).

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 24. Fajzullin (Rasskazov, Ruděnkov), 37. Vl. Ušenin (Vj. Ušenin), 43. Golubev, 51. Ruděnkov (Rasskazov, Fajzullin)


    Admiral Vladivostok: Truškov (Krasotkin) – Miščenko, Lalonde, Bobrjašov, A. Osipov, Achijarov, Ugolnikov, Kozlovskij, Ostrovskij – Bakoš, Ljungh, Vicharev – Glazačev (C), Mereskin (A), K. Voronin – Konnov, V. Strelcov, Lomako – J. Petrov, Pilipenko, Korosteljov.
    Amur Chabarovsk: Alikin (Kiseljov) – Vitásek, Jordán, Ignatovič, V. Vasiljev, Turbin, Korobov, Alexandrov – H. Zohorna, T. Zohorna (C), Golubev – Fajzullin, Rasskazov, Ruděnkov (A) – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin (A), Gorškov – Železkov, A. Kuzněcov, A. Lazarev.

    Rozhodčí: Birin, Olenin – Viljugin, Ponamarenko

    Diváci: 3 465
    bahis siteleri