NY Rangers – Toronto 5:3 (kon.) | Chicago – Boston 1:2 (po pr.)
po prodl.
Chicago Blackhawks
1:2 (0:0, 1:1, 0:0 - 0:1)
Boston Bruins
Čtvrtek 06.02.2020, 02:20 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:55
    Bylo poměrně veselo! Krug podrazil Määttu po ztrátě puku na levé straně. Rozhodčí signalizovali výhodu. A kotouče se ujal Caggiula, vypálil z levé strany přes beka a puk se začal třepotat za Halákem. Hala aplaudovala. Caggiula se radoval...

    Jenže netušil, že rozhodčí hned rozpažil a odvolal branku Chicaga. Nicméně ještě v době, kdy střílel Caggiula, tak měl zvednutou ruku. Tak či onak – gól správně neplatil, jelikož Määttä, když ležel na ledě, tak nahrál rukou do jízdy Caggiulovi a právě kvůli přihrávce rukou gól nebyl uznaný.

    I tak ovšem trest pro Kruga zůstal v platnosti a obě mužstva dohrávala ve čtyřech.
     
    57:48
    Docela nepochopitelně nedostal Bergeron dvě minuty, když při vhazování zasáhl loktem Carpentera (Chicago)... Ten protestoval až vyfasoval desítku
     
    57:34
    Smith (CHI) trefil z levé strany ramene od obličeje Kruga a to jsou jasné dvě minuty za zásah do oblasti hlavy nebo krku. Krug to ještě trošku schytal nárazem na mantinel. Boston může rozhodnout.
     
    54:41
    Dach nabral takovou rychlost na středu, že McAvoy a Wagner (Boston) už nestíhali. Wagner potom dostal dvě minuty za sekání a Chicago má před sebou přesilovku pět na čtyři.
     
    51:41
    Za podrážení Pastrňáka na levém kruhu útočného pásma Blackhawks dostává Nylander (CHI) dvě minuty. Pastrňák (BOS) potom vyfasoval vyloučení za nafilmovaný pád.
     
    45:53
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Brandon Saad – 2 min., sekání).
     
    36:43
    Lauzon (BOS) zasáhl na levé straně u své branky Kanea do obličeje a dostane dvě minuty za vysokou hůl. Američanovi netekla krev, což mají hosté docela štěstí.
     
    26:13
    Krejčí (BOS) je prvním vyloučeným hráčem hostů, když poslal Boqvista z pravé strany proti mantinelu. Ale ona to je také trošku chyba chicagského obránce, protože v téhle pozici prostě musí mít zapřené nohy a musí být zpevněný. Ještěže si dal Boqvist při pádu na led pravou rukou před sebe, mohlo to i dopadnout hůř.
     
    15:56
    Nicméně Koekkoek (CHI) je vyloučený právě za držení Kuralyho.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 27. DeBrincat (Dach, P. Kane) – 33. Kuraly (Grzelcyk, Bjork), 62. McAvoy (DeBrusk, Krejčí)


    Chicago Blackhawks: Lehner (Crawford) – Boqvist, Keith (A), C. Murphy, E. Gustafsson, Koekkoek, Määttä – P. Kane (A), J. Toews (C), D. Kubalík – D. Strome, Dach, DeBrincat – Caggiula, Kämpf, Saad – Z. Smith, Carpenter, A. Nylander.
    Boston Bruins: Halák (T. Rask) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Krug, Lauzon, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Kuhlman, Krejčí (A), DeBrusk – Bjork, Coyle, Kuraly – Wagner, P. Lindholm, Blidh.

    Rozhodčí: MacDougall, Kozari – Cormier, Barton

    Diváci: 21 472
    bahis siteleri