NY Rangers – Toronto 5:3 (kon.) | Chicago – Boston 1:2 (po pr.)
po prodl.
Chicago Blackhawks
1:2 (0:0, 1:1, 0:0 - 0:1)
Boston Bruins
Čtvrtek 06.02.2020, 02:20 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:19 Charlie MCAVOY - 1:2
     
    61:19
    Bruins právě vstřelili branku!
    To byl závěr! Chicago hrálo pár sekund přesilovku čtyři na tři. Krug se vrátil na led a do prvního přerušení se mělo hrát ve čtyřech na obou stranách...

    Jenže Boston rozebral obranu Chicaga! Krejčí postrčil puk na levý kruh na DeBruska a ten přihrávkou na zadní tyč připravil pozici pro CHARLIEHO MCAVOYE, jehož neubránil domácí Dach. Asistence: Jake DeBrusk, David Krejčí.
    32:49 Sean KURALY - 1:1
     
    32:49
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston si ten gól zasloužil. Dnes mu to nelepí.... SEAN KURALY dává svou pátou branku v sezoně. Podržel kotouč. Otočil se na pravém kruhu a poměrně z úhlu poslal puk na Lehnera, tomu puk propadl mezi nohama a od pravé nohy se odrazil po ledě do sítě. Lehner potom jenom kroutil hlavou před buly na polovině hřiště. Asistence: Matt Grzelcyk, Anders Bjork.
    26:50 Alex DEBRINCAT - 1:0
     
    26:50
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Kane nastřelil na Dache z pravé strany. Ten svedl souboj s Carlem. Puk se potom odrazil od pravé nohy Haláka rozjetému ALEXI DEBRINCATOVI a ten jej stihl poslat k bližší tyči. 1:0. Asistence: Kirby Dach, Patrick Kane.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 27. DeBrincat (Dach, P. Kane) – 33. Kuraly (Grzelcyk, Bjork), 62. McAvoy (DeBrusk, Krejčí)


    Chicago Blackhawks: Lehner (Crawford) – Boqvist, Keith (A), C. Murphy, E. Gustafsson, Koekkoek, Määttä – P. Kane (A), J. Toews (C), D. Kubalík – D. Strome, Dach, DeBrincat – Caggiula, Kämpf, Saad – Z. Smith, Carpenter, A. Nylander.
    Boston Bruins: Halák (T. Rask) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Krug, Lauzon, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Kuhlman, Krejčí (A), DeBrusk – Bjork, Coyle, Kuraly – Wagner, P. Lindholm, Blidh.

    Rozhodčí: MacDougall, Kozari – Cormier, Barton

    Diváci: 21 472
    bahis siteleri