Finsko – Rusko 6:2 (kon.) | Česko – USA 2:3 (po pr.)
po prodl.
Česko
2:3 (0:1, 0:0, 2:1 - 0:1)
USA
Čtvrtek 06.02.2020, 19:00 • Zimní stadion Klášterec nad Ohří • Turnaj pěti (U18)
Partner:
    63:52 Matthew BENIERS - 2:3
     
    63:52
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Je hotovo. V závěru prodloužení rozhodují Američané tento zápas, který vyhrají. Dobře to udělal Jake Sanderson, který zasekl obránci českého týmu, poté se natlačil před Bednáře a nechal puk z druhé vlny pro najíždějícího MATTHEWA BENIERSE, který se trefil k bližší tyči – 2:3. Asistence: Jake Sanderson.
    57:22 Jake SANDERSON - 2:2
     
    57:22
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno. Američanům se povedlo využít tuto přesilovou hru a srovnávají s českým týmem krok. JAKE SANDERSON na levé straně švihl do kotouče a prostřelil Jana Bednáře – 2:2. Asistence: Thomas Bordeleau a Matthew Beniers.
    48:26 Stanislav VRHEL - 2:1
     
    48:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další početní výhoda české osmnáctky a ta strhává vedení na svou stranu. Ve zmatku před americkou brankou se nejlépe zorientoval Geidl, jenž posunul puk na STANISLAVA VRHELA a chomutovský útočník tak dává velmi důležitou branku národního týmu – 2:1. Asistence: Nico Geidl.
    40:26 Josef KOLÁČEK - 1:1
     
    40:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra je využita a Češi tak srovnávají se Spojenými státy krok. Tomáš Urban poslal kotouč na pravou stranu pro JOSEFA KOLÁČKA, jenž se na pravém kruhu napřáhl ke střele a kotouč nakonec končí za zády brankáře USA – 1:1. Česká osmnáctka tak maže ztrátu a začíná se opět od začátku. Asistence: Tomáš Urban.
    02:40 Thomas BORDELEAU - 0:1
     
    02:40
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané svou přesilovou hru bleskově využívají a jdou do vedení. Smilanic vystřelil, kotouč se odrazil na levou stranu k THOMASI BORDELEAUOVI, jenž se před českou brankou nemýlil a trefil její odkrytou část – 0:1. Asistence: Ty Smilanic a Jake Sanderson.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 41. Koláček (Urban), 49. Vrhel (Geidl) – 3. Bordeleau (Smilanic, Sanderson), 58. Sanderson (Bordeleau, Beniers), 64. Beniers (Sanderson)


    Česko: Bednář (Cichoň) – Krutil, Kremláček (A), Svozil, Hrádek, Jiříček, Hampl, Kovář, Baláž – Chlubna (C), Konečný (A), Urban – Malý, Vrhel, Slavíček – Rouha, Koláček, Geidl – Adámek, Handl, Jiruš
    USA: Commesso (Grannan) – Sanderson (C), Powell, Kleven, Faber, Truscott, Gallatin, Laatsch, Kelley – Tuch, Brodeleau, Slaggert (A) – Strand, Smilanic, Peterson – Beniers (A), Yoder, Berard – Dzhaniyev, Karpa, Latsch

    Rozhodčí: Hejduk, Micka – Rampír, Axman

    Diváci: 1 372
    bahis siteleri