Česko – Rusko 3:4 (0:1 po s.n.) | USA – Švédsko 5:2 (kon.)
po s.n. (0:1)
Česko
3:4 (1:2, 0:1, 2:0 - 0:0)
Rusko
Sobota 08.02.2020, 15:00 • Zimní stadion Klášterec nad Ohří • Turnaj pěti (U18)
Partner:
     
    Z mé strany je to vše. Díky za pozornost a zase zítra na shledanou. (17:48:49)
     
    Třetí české utkání na domácím turnaji je u konce, dnes byli šťastnější Rusové. Poslední šanci na výhru mají Češi již zítra, kdy do Klášterce nad Ohří přijede z Chomutova Švédsko.

    Nejlepší hráči utkání: David Jiříček (CZE) – Filat Zotov (RUS)
     
    Konec zápasu.
    65:00 Dmitrij ZLODĚJEV - 3:4
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Rusko.
    Autorem vítězné branky je DMITRIJ ZLODĚJEV.
    Josef KOLÁČEK
     
    5. série
    0:1
    Jako poslední jel Josef Koláček, který dlouho mířil, ale nakonec zakončil jen vedle branky. Rusko vítězí.
    Daniil AVERŠIN
     
    4. série
    0:1
    Daniil Averšin si najel před Bednáře, ale střílel po ledě jen do betonů. Češi musí dát.
    URBAN
     
    4. série
    0:1
    Tomáš Urban si najel k levé tyčce, ale Askarov předvedl další dobrý zákrok.
    CHUSNUTDINOV
     
    3. série
    0:1
    Marat Chusnutdinov střílel jen do betonu Jana Bednáře.
    SVOZIL
     
    3. série
    0:1
    Stanislav Svozil zakončil jen do betonu Askarova.
    PAŠIN
     
    2. série
    0:1
    Jako druhý jel Pašin, ale Bednář mu dobře při dlouhém bekhendu padl pod nohy.
    CHLUBNA
     
    2. série
    0:1
    Tomáš Chlubna nepřekonal Askarova bekhendem, puk skončil na betonech.
    ZLODĚJEV
     
    1. série
    0:1
    Dmitrij Zloděvej na druhé straně uspěl jednodcuchou střelou zblízka.
    VRHEL
     
    1. série
    0:0
    Jako první jel Stanislav Vrhel, ale při kličce mu ujel kotouč.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:20
    Češi jsou na kotouči a nechtějí moc riskovat. Často puk drží Stanislav Svozil, jenž hraje opravdu velké utkání dnes.
     
    63:30
    Lukáš Adámek a Jakub Malý se dostali do rychlé akce a nakonec střílel první jmenovaný. Rána z levého kruhu byla zachycena brankářem, Malý byl poté zbytečně krosčekován.
     
    62:31
    Tomáš Chlubna se pokusil zahrozit podél pravého mantinelu, ale upadl a ke kotouči se dostali hokejisté Ruska. Ti se hned pokouší něco vymyslet.
     
    61:58
    Jeden z hlavních sudí byl zasažen kotoučem do obličeje a je ošetřován mezi střídačky. Utkání nejspíše nedokončí a pokračovat se bude pouze ve třech soudcích na ledě.
     
    61:42
    Marat Chusnutdinov se nyní dostal s kotoučem na pravý kruh a akci se pokoušel zakončit bekhendem do horní části branky. Branku Jana Bednáře ale nakonec minul.
     
    60:45
    Rusové se dostali do rychlého útoku, ale Alexandr Pašin dostal moc vysokou přihrávku. To umí trefit jen Dominik Kubalík.
     
    60:16
    Tomáš Urban na startu prodloužení ujel po pravé straně, ale Askarov jej vybruslil a jeho střelu na přední tyčku nakoncec vyrazil!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Česká osmnáctka se kousla, začala bojovat a ve třetí třetina vyrovnala boj s Ruskem na 3:3 a posunula utkání do prodloužení. Gólově se prosadili Josef Koláček a Stanislav Svozil. Hra bude pokračovat prodloužením tři na tři.

    Střely na branku: 23:27
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:31
    Oddechový čas pro tým Ruska.
     
    59:01
    Začala poslední minuta třetí třetiny a u kotouče je Stanislav Svozil. Po hororovém startu zabojuje nahecovaná česká osmnáctka o výhru v prodloužení.
     
    58:02
    Pavel Ťutněv se dostal ke střele mezi kruhy, ale zlomil hokejku a ke kotouči se dostali domácí. Ti se pokoušeli dostat do pásma, ale Vrhelovi nakonec překážela právě ta zlomená hůl.
     
    57:14
    Rychle se dostali Rusové do další akce, ale střela od levého mantinelu skončila jen na vestě pozorného Bednáře. Pokračuje se vhazováním po jeho pravici.
     
    56:59
    Následně se Sborná dostala s kotoučem do pásma pouze za cenu ofsajdu, a tak se hra přerušuje a pokračovat bude ve střední třetině.
     
    56:20
    Jan Bednář nyní neuvěřitelně zabránil brance. Kochanin střlel u pravé tyčky a Burujanov dorážel u levé, ale zde se výborně zjevil český brankář, wow!
    55:50 Stanislav SVOZIL - 3:3
     
    55:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno a klášterecký zimák je na nohou! To byla neskutečná paráda od STANISLAVA SVOZILA! Obránce národního týmu se dostal individuálně do útočné třetiny a z levého kruhu se trefil po ledě mezi betony Jaroslava Askarova! Bez asistence.
     
    55:31
    Rusko hraje v plném počtu.
     
    54:56
    Zbytek početní výhody se ovšem nedaří a ruskému celku se povedlo ubránit modrou čáru a několik kotoučů šlo až za branku Jana Bednáře.
     
    54:08
    Stanislav Svozil poslal do brankoviště svižné nahození, ale teč nakonec před Askarovem nepřišla. Ruský brankář puk schoval a pokračovat se bude vhazováním.
     
    53:31
    Vyloučení v týmu Rusko (Šakir Muchmadullin – 2 min., hákování).
    53:07 Josef KOLÁČEK - 2:3
     
    53:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka národního týmu začala lehce pomalu. Nakonec se národní tým dostal k levé tyčce a kotouč šťastně propadl až k pravé tyčce, kde se do odkryté klece prosadil JOSEF KOLÁČEK! Asistence: Lukáš Adámek.
     
    52:53
    Vyloučení v týmu Rusko (Alexandr Pašin – 2 min., krosček).
     
    52:36
    Stanislav Svozil to u pravé tyčky zkoušel všechno propálit, ale branku z úhlu nakonec netrefil. Velký talent českého hokeje hraje dnes opět velice dobře.
     
    51:34
    České útoky se nyní daří o něco více. Tomáš Chlubna to vzal středem hřiště, ale jeho přízemní rána byla zblokována do rohu kluziště.
     
    51:06
    Stejnou situací se projevil jediný střelec Česka Stanislav Vrhel. Jeho pokus byl o něco přesnější, ale podobné pokusy chytá Askarov nejspíše i v noci.
     
    50:26
    Do útoku si sjel Josef Koláček a celou situaci vyřešil zakončením. Puk šel ale jen nad branku, Rusové jej poté vybojovali.
     
    50:03
    Již v plném počtu se první česká lajna dostala do velice dobré akce. Na konci snažení byl Jakub Konečný, jenž si do rány pokleknul. Jaroslav Askarov jeho zakončení ale chytil.
     
    49:34
    V závěru přesilové hry poté Rusové vyhodili na icing a vhazovat se bude po pravici brankáře Askarova. Ten musí ve třetí části celkem mrznout.
     
    49:08
    Poté se i český tým dostal z pásma a Vrhel mohl jít do útoku. Ve střední třetině chtěl obejít bránícího hráče, ale ten jeho pokus tělem zastavil.
     
    48:06
    Dmitrij Kostěnko dostal nabito před levý kruh, odkud zakončoval z voleje. Trefil ovšem jen tělo obětavého Jana Hampla, který stejnou situaci zopakoval i pár sekund později.
     
    47:45
    Vyloučení v týmu Česko (Stanislav Svozil – 2 min., faul kolenem).
     
    47:18
    Jakub Konečný nyní bekhendem přihrával před branku Koláčkovi, který na jeho nabídku nedosáhl velice těsně. Pokračuje se ale hrou Čechů v útoku.
     
    46:58
    Dmitrij Zugan si nyní sjel před branku a u pravé tyčky zakončoval bekhendem. Jan Bednář byl na tuto situaci připraven a betony zneškodnil pokus ruské devítky.
     
    46:40
    Filat Zotov si sjel k levému kruhu a zakončoval do vzdálenější šibenice, místo toho trefil obránce Kremláčka do obličeje. Sudí pak nepochopitelně dalších pět sekund hru nepřerušili. Pod plzeňským bekem zůstala ležet pořádná skvrna krve.
     
    45:53
    Alexandr Pašin si pak najel po levé straně do zakončení, ale jeho rána z levé strany na první tyčku v brance neskončila. Tohle si Jan Bednář velice dobře pohlídal!
     
    45:33
    Aktivní hra Sborné v útočné třetině byla ukončena poté, co se Bogdan Trinějev objevil v postavení v brankovišti. Hra je vykázána do střední třetiny.
     
    45:00
    Nyní se hraje bez přerušení a čeští mladíci se pokouší něco směrem dopředu vymyslet. Rusové ale dobře brání modrou čáru, a tak sledujeme pouze a jen marnou snahu.
     
    43:37
    Jan Bednář zachytil takové plácnutí od modré čáry a chtěl hned rozehrát. Spoluhráči to ovšem nečekali, ruští hráči se blížili, a tak hru raději karlovarský brankář zastavil.
     
    43:18
    Jakub Konečný nyní dobře poslal do úniku Tomáše Urban, ale akce první lajny byla ukončena odpískáním ofsajdu. Pokračovat se tak bude v neutrální zóně.
     
    42:29
    Joshua James Mácha dostal puk před branku, kde byl tísněn a nezakončil ideálně. Puk mu z hole lehce sjel a k dorážce se už nedostal, Askarov hru přerušuje.
     
    41:35
    Nikita Burujanov si najel mezi kruhy a po ledě zakončoval. Jan Bednář puk ovšem celou dobu viděl a velice dobře zasáhl proti ruskému borci.
     
    Dnešní utkání sleduje 1 813 diváků.
     
    41:10
    Alexandr Pašin se nyní neudržel na modré čáře a jeho útočný kolega Marat Chusnutdinov vjel do ofsajdu. Pokračovat se bude ve střední třetině.
     
    40:26
    Tomáš Chlubna si sjel do útočné třetiny a prohodil si kotouč za obránce, který jej ale dobře odclonil tělem a jihlavského útočníka ke střele nepustil.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina nebyla tou nejpovedenější pro české mladíky. Ti byli většinu času pod tlakem a Marat Chusnutdinov vstřelil další branku. Český tým se zvedl až v pětiminutové přesilovce, kterou se jim ovšem nepovedlo gólově zužitkovat.

    Střely na branku: 12:19
    Třetí třetina začne v 16:47.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:27
    Rusko hraje v plném počtu.
     
    39:13
    Tomáš Urban byl hodně aktivní v útočné třetině. Hledal hůl Koláčka a zakončoval dvakrát. Ani jeden kotouč se ale nedostal za záda ruského talentovaného brankáře.
     
    38:25
    Další dobrou přihrávku na pravý kruh dostal Josef Koláček, který hned zakončoval do bližší šibenice. Jaroslav Askarov ovšem ramenem skvěle vyrazil do ochranné sítě!
     
    37:55
    Ale nedaří se. Rusům se teď povedlo opět vyhodit a stále se blíží k přežití dlouhého oslabení ve čtyřech.
     
    37:04
    Stanislav Svozil si najel do další dobré šance, ale z levého kruhu střílel jen do prsou připraveného ruského brankáře. Ještě zbývá polovina pětiminutového trestu.
     
    36:32
    Stanislav Svozil to teď zkusil od modré čáry, ale nepovedlo se mu překvapit Askarova, který zakročil vyrážečkou. Tlak domácích nicméně trvá.
     
    35:36
    Český tým tak hraje nekonečnou pětiminutovou přesilovku. Čeští mladící to nyní zkoušel z levého kruhu, ale zblokovaná střela skončila až na české vlajce, která visí nad brankou Askarova.
     
    34:27
    Vyloučení v týmu Rusko (Kirill Kirsanov – 5 min., napadení + osobní trest do konce utkání, napadení). Trest odpyká Daniil Lazutin.
    Vyloučení v týmu Rusko (Kirill Kirsanov – 5 min., hrubost + osobní trest do konce utkání, hrubost).
    Vyloučení v týmu Česko (Michal Hrádek – 5 min., hrubost + osobní trest do konce utkání, hrubost).
     
    34:27
    Michal Rouha byl hodně tvrdě faulován na modré čáře a s odplatou přišel obránce Michal Hrádek. Ten svedl s Kirsanovem velice dobrou bitku, Rouha ale nevypadá dobře...
     
    33:38
    Aktivní Pašin to nyní zkoušel z levého kruhu po ledě, ale ani tentokráte se mu kmenového hráče karlovarské Energie nepovedlo pokořit.
     
    33:02
    Prochor Poltapov dostával přihrávku před branku, kde se mu ale nepovedlo v rychlosti zakončit. Na druhé straně nepřesně zakončoval Tomáš Urban, Češi jsou stále bez střely na branku.
     
    32:30
    Ilija Ryčkov nyní zachytil bídnou přihrávku české obrany a jediné štěstí bylo, že sudí viděli hodně těsný ofsajd. Pokračovat se bude po další komerční přestávce.
     
    31:19
    Česko hraje v plném počtu.
     
    30:22
    Marat Chusnutdinov na levém kruhu vymyslel luxusní přihrávku na pravý kruh, kde jeden z jeho spoluhráčů mohl zakončovat do odktyté branky. Puk se mu ale ke štěstí domácích trefit nepovedlo.
     
    29:30
    Na startu oslabení ujel až za branku soupeře Nico Geidl, ale tam narazil na důrazného beka Zotova. Ten jej povalil k zemi a Rusové jdou do otevřené obrany.
     
    29:18
    Vyloučení v týmu Česko (Vojtěch Jiruš – 2 min., hákování).
     
    28:46
    Po vhazování před Askarovem se kotouč dostal na modrou čáru, odkud tvrdě střílel David Jiříček. Jeho rána byla ovšem zablokována a Askarov nemusel zasahovat.
     
    28:16
    Následně se kotouč dostal mimo ledovou plochu a vhazovat se bude po pravici Jana Bednáře. Národní tým je ve druhé třetině zatím beze střely.
     
    28:03
    Českým mladíkům se nyní nepovedlo projít do zakončení, protože se druhá lajna dostala do ofsajdu. Puk vedl Jakub Malý a moc hrr byl Stanislav Vrhel.
     
    27:42
    Bednář špatně rozehrál zpoza branky a ke kotouči se dostal u levého hrazení jeden z Rusů. Ten hned zakončoval, ale po teči kotouč skončil vysoko nad brankou v ochranné síti.
     
    27:31
    Ruský tlak poté skončil, neboť kotouč skončil v ofsajdovém postavení. Hra druhé třetiny bude pokračovat vhazováním ve střední třetině.
     
    26:59
    Čechům nevyšla přihrávka a protiakci vedl Daniil Averšin. Ten u pravé tyčky přihrával před branku, ale obětavý český obránce jeho přihrávku zneškodnil.
     
    25:36
    Individuálně se do útočné třetiny dostal talentovaný Stanislav Svozil, který mezi kruhy střílel. Byl ovšem dobře bráněn a střela zblokována.
     
    24:45
    Teď se národní tým Jakuba Petra osvobodil jen za cenu zakázaného uvolnění. Hra se proto vrací opět před Jana Bednáře, který se v brance nenudí.
     
    24:17
    Českým hráčům se zatím ve druhé části hry moc nedaří a na kotouči jsou převážně času ruští hráči. Uvidíme, zda se to změní, ale vidíme tlak hráčů v červených dresech.
    22:53 Marat CHUSNUTDINOV - 1:3
     
    22:53
    Rusko právě vstřelilo branku!
    MARAT CHUSNUTDINOV dostal v přesilovce moc prostoru a také Sborná se trefuje v početní výhodě. Ruská dvaadvacítka dostala kotouč na levý kruh, odkud si sjela až do blízkosti branky, Chusnutdinov poté i díky cloně spoluhráče zakončil přesně do bližší šibenice. Asistence: Kirill Kirsanov.
     
    21:39
    Šakir Muchmadullin se na modré čáře dostal ke tvrdému střeleckému pokusu, ale ten se do branky nakonec nedostal. Brankář Bednář zakročil betony.
     
    21:21
    Vyloučení v týmu Česko (Jakub Malý – 2 min., napadení).
     
    20:35
    Tomáš Chlubna najel do útočné třetiny a na středu mu najížděl Tomáš Urban. Ten ale přihrávku nakonec nedostal, ruská obrana dobře zafungovala a puk zachytila.
     
    20:16
    První kombinace českého celku ve druhé třetině nevyšla a hra tak bude pokračovat po icingu. Připraven musí být Jan Bednář, po jehož levici se vhazuje.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi první třetina, která nezačala úplně ideálně pro český tým, neboť to po třech minutách bylo již o dvě branky, trefili se totiž Ťutněv a Poltapov. Češi se poté dostali do hry a vytvořili si několik zajímaých šancí, tu největší v přesilové hře proměnil v gól Stanislav Vrhel. Hraje se hodně tvrdý hokej a divákům se líbí.

    Střely na branku: 7:11
    Druhá třetina začne v 15:53.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:31
    Tomáš Urban projel podél pravého mantinelu do útočné třetiny a bekhendem poslal puk do brankoviště. Askarovi kotouč projel a bylo to pro něj dosti nebezpečné, nakonec ale puk podržel pod sebou.
     
    18:37
    Hra byla přerušena v útočné třetině Ruska, kde kotouč opustil ledovou plochu a skončil mezi diváky. Pokračovat se tak bude vhazováním před Bednářem.
     
    17:53
    Michal Rouha nyní proskočil do útočné třetiny a po přejetí modré čáry zakončoval na první šibenici. Askarov si ale s jeho pokusem dokázal poradit lapačkou.
     
    17:00
    Nyní se bojuje o každý centimetr ledu a oba celky předvádí rychlý a agresivní hokej. Střelecké pokusy ovšem zatím nepřichází.
     
    15:43
    Češi se dostali nyní do útoku a zimáku se to začíná líbit. Josef Slavíček nahazoval od pravého mantinelu a po teči se kotouč dostal jen těsně vedle tyčky.
     
    14:36
    Ignat Kochanin dostal puk před branku, kde se mu ale nepovedlo černou gumu zamést pod betony brankáře. Následně stejný hráč provokoval Konečného a k zemi byl povalen až Kovářem.
     
    13:52
    Rusko se hned po vhazování dostalo do útočné třetiny a vybojovalo vhazování po levici Jana Bednáře. Národní tým je nicméně opět zpátky ve hře.
    13:40 Stanislav VRHEL - 1:2
     
    13:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Sice to pár přihrávek trvalo, ale přecijen český tým dává kontaktní branku v přesilové hře! STANISLAV VRHEL byl na pravém kruhu, odkud dostal výbornou přihrávku od Davida Jiříčka. Hráč, který to v Klášterci zná hokejově nejlépe, se prosadil střelou nad tělo přesouvajícího se brankáře Askarova. Asistence: David Jiříček a Jakub Konečný.
     
    12:48
    Vyloučení v týmu Rusko (Filat Zotov – 2 min., hákování).
     
    12:32
    A hned po buly přišlo další zakončení. Nejdříve pokus od pravého mantinelu zachytili bránící hráči, dorážka u pravé tyčky šla vysoko nad branku a skončila v ochranné síti.
     
    12:21
    Hra se přerušuje až nyní, kdy byli Rusové v dalším tlaku. Česká obrana s Janem Bednářem to nakonec zvládla bez úhony, pokračovat se bude po komerční pauze vhazováním.
     
    11:50
    Rusové se nyní dobře našli, ale Ignat Kochanin po přihrávce na osu nakonec nedokázal poslat kotouč na branku Jana Bednáře, domácí jdou dopředu.
     
    10:55
    Aktivně hrající Pašin na ledě létá a tvoří zajímavé akce. Nyní to zkusil na pravém kruhu po obtočení a střele po ledě, ale Bednář si s pokusem poradil betony.
     
    09:53
    Ilija Ryčkov si teď sjel do útočné třetiny, kde jako první byl jeden z jeho spoluhráčů. Píská se tedy ofsajd a pokračovat se bude dalším vhazováním.
     
    09:02
    Josef Koláček vybojoval kotouč a zpoza branky jej vyhodil pouze přes všechny čáry. Icing se ale nepíská a hraje ruský celek, jenž je aktivně napadán.
     
    08:16
    Josef Slavíček v další celkem slibné šanci českého mužstva. Střela přišla z pravého kruhu, ale vyjetý Askarov pokus do levé šibenice pohotově zachytil a ještě stihl rozehrát.
     
    07:44
    Tomáš Chlubna se mezi kruhy dostal ke kotouči, ale netrefil jej přesně. Takové plácnutí nebylo nebezpečné a kotouč skončil jen vedle branky.
     
    07:00
    Tvrdost poznali nyní i ruští hokejisté, neboť Mácha jednoho z nich celkem dobře povalil ve středu ledové plochy. Nicméně na kotouči je nadále Sborná.
     
    06:29
    Ignat Kochanin šel po pravé straně do útočné třetiny, ale spoluhráč Zugan byl v pásmu dříve. Píská se ofsajd a pokračovat se bude až po komerční přestávce.
     
    05:30
    Bogdan Trinějev přebruslil na levé straně obránce a šel do bekhendového zakončení na vzdálenější tyčku, kde jej Bednář vychytal pohaškovsku. V protiakci šel sám na Askarova Urban, ale střílel jen do ruského talentovaného brankáře!
     
    04:36
    Ale český tým nadále ztrácí celkem dost. Nyní se mu nepovedlo projít do útoku a píská se icing. Pokračovat se bude po pravici Jana Bednáře.
     
    03:50
    Alexander Pašin se dostal do útoku po levé straně a nakonec zakončil až u druhé tyčky. Po vyjetí zpoza ní střílel do brankové konstrukce!
     
    02:49
    Tomáš Chlubna se dostával do prvního zakončení, ale před kruhy nezakončil ideálně. Puk byl zblokován a ani nyní nemusel zasahovat Askarov.
    02:20 POLTAPOV - 0:2
     
    02:20
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Hodně špatný start celku Jakuba Petra, který na startu třetí minuty prohrává již o dvě branky. Nahození od modré čáry bylo zablokováno, ale puk se dostal na hokejku PROCHORA POLTAPOVA, který se z otočky prosadil do horní části branky celkem snadně. Asistence: Arťom Grušnikov.
     
    01:28
    Češi se chtěli hned dostat do útoku a postarat se o vyrovnání. Místo toho se ale píská ofsajd a hra bude pokračovat vhazováním ve středu ledové plochy.
    00:48 ŤUTNĚV - 0:1
     
    00:48
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je hodně nepovedený start české osmnáctky do utkání. Rusové se dostali do útoku, kdy zavezl kotouč Kirsanov. Ten mezi kruhy předal kotouč na hůl PAVLA ŤUŤNĚVA, který střelou k levé tyčce rozesmutnil klášterecký zimák. Asistence: Kirill Kirsanov.
     
    00:10
    Po vyhraném vhazování českého celku přišly hned dva tvrdé zákroky na domácí hráče. Nejspíše to ukazuje, co české mladíky dnes v utkání čeká.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Za potlesku plných tribun nastoupil český celek, který dnes navlékl bílé dresy. Rusové v červeném již čekají na modré čáře, po hymnách přijde na řadu úvodní vhazování.
     
    Zápasy českého a ruského národního týmu budou pokaždé o něco vyhrocenější, zajímavější a sledovanější. Jinak to nevypadá ani dnes, neboť klášterecký zimák se pomalu a jistě plní. Uvidíme, zda se mladým Čechům povede konečně vybojovat první výhru.
     
    Úvodní sestavy:

    Česko: Bednář (Cichoň) – Kremláček, Jiříček, Hrádek, Svozil, Hampl, Kovář, Baláž – Urban, Konečný, Chlubna – Slavíček, Vrhel, Malý – Geidl, Koláček, Rouha – Mácha, Jiruš, Adámek.

    Rusko: Askarov (Guskov) – Muchmadullin, Zotov, Grušnikov, Kirsanov, Jegorov, Romanov, Kostenko – Lazutin, Poltapov, Zlodějev – Trinějev, Pašin, Chusnutdinov – Ťjutnev, Burujanov, Zugan – Kochanin, Ryčkov, Aimurzin – Averšin.

    Rozhodčí: Jeřábek, Vrba – Frodl, Hynek.
     
    ČESKO

    Tým Jakuba Petra nenaskočil do Turnaje pěti ideálně a hned v úvodním duelu nestačil na silný tým Finska, s nímž padl 2:5. O den později to bylo o něco lepší, čeští mladíci si téměř vyšlápli na USA, ale nakonec nadějný výsledek neudrželi a padli v prodloužení 2:3. V pátek měl národním tým volno, což může být jedním z rozhodujících faktorů duelu, neboť Sborná odehrála tři zápasy ve třech dnech a dnes je čeká utkání číslo čtyři.

    Nominace Česka na Turnaj pěti

    Brankáři: Jan Bednář (Karlovy Vary), Oldřich Cichoň (Sparta Praha).

    Obránci: Jan Hampl, Filip Kovář (oba Liberec), Ondřej Baláž (Litvínov), David Jiříček (Plzeň), Michal Hrádek (Pardubice), Stanislav Svozil (Kometa Brno), Marek Bláha, Michael Krutil (oba Sparta Praha).

    Útočníci: Lukáš Adámek (Karlovy Vary), Vojtěch Jiruš (Liberec), Tomáš Chlubna (Jihlava), Tobiáš Handl (Olomouc), Josef Koláček, Stanislav Vrhel (oba Chomutov), Sebastián Malát (Plzeň), Michal Rouha (Pardubice), Jakub Malý (Kometa Brno), Nico Geidl (Třinec), Tomáš Urban (Kladno), Josef Slavíček, Jakub Konečný (oba Sparta Praha).
     
    RUSKO

    Rusové přivezli do Čech nadějného brankáře Askarova, který se účastnil i juniorského šampionátu a dokonce startoval v brance proti české dvacítce. Sborná začala turnaj ve středu, kdy si v Chomutově poradila se Švédskem 3:1. Poté ale následovaly dvě prohry, nejdříve v oslabené sestavě proti Finsku 2:6, v posledním duelu Rusové padli v Klášterci nad Ohří těsným výsledkem týmu USA 2:3. S domácím celkem zakončí turnaj

    Nominace Ruska na Turnaj pěti

    Brankáři: Jaroslav Askarov, Jegor Guskov, Maxim Motorygin.

    Obránci: Arťom Grušnikov, Kirill Kirsanov, Arsenij Koromyslov, Dmitrij Kostěnko, Šakir Muchamadullin, Arťom Muryljov, Roman Romanov, Alexej Jegorov, Arťom Zacharov, Filat Zotov.

    Útočníci: Daniil Averšin, Danil Aimurzin, Nikita Burujanov, Ivan Didkovskij, Marat Chusnutdinov, Ignat Kochanin, Kirill Kondyrev, Daniil Lazutin, Dmitrij Ovčinnikov, Alexandr Pašin, Ilja Ryčkov, Bogdan Trinějev, Pavel Ťutněv, Dmitrij Zlodějev, Dmitrij Zugan.
     
    V severočeských městěch Chomutově a Klášterci nad Ohří pokračuje Turnaj pěti zemí v kategorii U18. Potřetí uvidí fanoušci ve hře český tým, který stále čeká na první vítězství. Rusko má na svém kontě jednu výhru z úvodního duelu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 14. Vrhel (Jiříček, Konečný), 54. Koláček (Adámek), 56. Svozil – 1. Ťutněv (Kirsanov), 3. Poltapov (Grušnikov), 23. Chusnutdinov (Kirsanov), rozh. náj. Zlodějev

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Vrhel (CZE)
    0:1   Zlodějev (RUS)
    2. série:
    0:1   Chlubna (CZE)
    0:1   Pašin (RUS)
    3. série:
    0:1   Svozil (CZE)
    0:1   Chusnutdinov (RUS)
    4. série:
    0:1   Urban (CZE)
    0:1   Daniil Averšin (RUS)
    5. série:
    0:1   Josef Koláček (CZE)


    Česko: Bednář (Cichoň) – Kremláček, Jiříček, Hrádek, Svozil, Hampl, Kovář, Baláž – Urban, Konečný, Chlubna – Slavíček, Vrhel, Malý – Geidl, Koláček, Rouha – Mácha, Jiruš, Adámek.
    Rusko: Askarov (Guskov) – Muchmadullin, Zotov, Grušnikov, Kirsanov, Jegorov, Romanov, Kostěnko – Lazutin, Poltapov, Zlodějev – Trinějev, Pašin, Chusnutdinov – Ťutněv, Burujanov, Zugan – Kochanin, Ryčkov, Aimurzin – Averšin.

    Rozhodčí: Jeřábek, Vrba – Frodl, Hynek

    Diváci: 1 813
    bahis siteleri