Rakousko – Německo 0:6 (kon.) | Česko – Švýcarsko 3:2 (kon.)
konec
Česko
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
Švýcarsko
Sobota 08.02.2020, 17:00 • Zimní stadion Benešov • Turnaj čtyř (ženy U16)
Partner:
     
    55:43
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Jen jsem to dopsal, tak Švýcarky snižují. Ihned po buly se dostal puk na modrou na ANGELINU HURSCHLEROVOU, která jen nahodila a puk propadl Hesové mezi betony. Asistence: Nina Harju.
     
    43:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je to o dva góly! Češky ujely do přečíslení tří na dvě. Přihrávku Matějové ještě prvně NATÁLIE BRICHOVÁ nevyužila, ale následně se mohla radovat z úspěšné dorážky. Asistence: Petra Matějová, Barbora Juříčková.
     
    33:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krásný gól českého týmu! BARBORA BARTÁKOVÁ si sjela od pravého mantinelu mezi kruhy, natáhla ke střele a trefila se přesně do šibenice. Bez asistence.
     
    19:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ještě do konce třetiny máme srovnáno! Z levého kruhu vystřelila LUCIE GRUNTOVÁ, která nejspíš překvapila švýcarskou gólmanku a od jejího těla se puk odrazil až za brankovou čáru. Asistence: Zikmunda Mazancová, Barbora Bartáková.
     
    06:36
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Hráčky v bílých dresech se dostávají do vedení. Střelu od modré, kterou vypálila Kehlová, ještě tečovala před brankou LENNI KOZUHOVÁ mimo dosah Hesové. Asistence: Chiara Kehlová, Zoe Mächlerová.

    Aleš Skok

    Branky a nahrávky: 20. Gruntová (Mazancová Z., Bartáková), 34. Bartáková, 44. Brichová (Matějová, Juříčková) – 7. Kozuhová (Kehlová, Mächlerová), 56. Hurschlerová (Harjuová)


    Česko: Hesová (Dalecká) – Hotová, Janotová, Vaníčková, Narovcová, Vališová, Mazancová Z., Wojnarová – Brichová, Vrhelová, Pištěková, Šapovalivová, Matějová, Jílková, Malicka, Juříčková, Mazancová M., Bartáková, Gruntová, Plosová.
    Švýcarsko: Bernardasciová (Aeschlimannová) – Gubserová, Haenniová, Doreová, Martiová, Aymonová, Harjuová – Schmidtová, Schmidová, Lendiová, Kunzová, Hurschlerová, Biglerová, Rosselová, Eggliová, Peterová, Balzerová, Weyová, Kehlová, Kozuhová, Mächlerová.

    Rozhodčí: Malá – Svobodová, Smetková

    Diváci: 186
    bahis siteleri