Maďarsko – Rumunsko 3:2 (po pr.) | Estonsko – Velká Británie 1:7 (kon.)
konec
Estonsko
1:7 (0:0, 1:4, 0:3)
Velká Británie
Sobota 08.02.2020, 19:00 • Nottingham Motorpoint Arena • Kvalifikace mužů na OH • Skupina J
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:48 CONWAY - 1:7
     
    54:48
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    tak se znovu prosazují hokejisté v bílém, kteří dnes střílí už sedmou branku! SCOTT CONWAY dostal přihrávku kousek za kruhy a střelou zápěstím překonal estonského brankáře. Asistence: Luke Ferrara.
     
    49:04
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    O další dvacet čtyři sekund později je to navíc o pět branek a tady už je definitivně rozhodnuto o vítězi zápasu! Po pasu Hammonda se trefil JONATHAN PHILLIPS. Asistence: Mike Hammond a Robert Lachowicz.
    48:40 LAKE - 1:5
     
    48:40
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Jenže to nic nemění na tom, že Británie se dnes podruhé prosazuje v přesilové hře! BEN LAKE se dostal k odraženému puku a z bezprostřední blízkosti jej dokázal poslat až do sítě. O to stejné se pokoušel i Farmer, leč neuspěl. Asistence: Robert Farmer a Scott Conway.
    38:56 SIBIRTSEV - 1:4
     
    38:56
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Ale pozor, Estonci se z velmi ojedinělé akce totiž prosazují! Aleksandr Ossipov sice ještě trefil gólmana, ale ten poté už jen ležel, když se k dorážce dostal ALEKSEI SIBIRSTEV, jenž efektně mezi nohama dostal puk do branky. Asistence: Aleksandr Ossipov.
    32:44 PERLINI - 0:4
     
    32:44
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Hokejisté v bílém využívají početní výhodu a hra Estonska se nyní sesypala jako domeček z karet! BRETT PERLINI dostal pro změnu nabito na vrcholek kruhu a jeho rána z první se zastavila až v síti. Asistence: Ben O´Connor a Mike Hammond.
    29:18 CONWAY - 0:3
     
    29:18
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Zkáza Estonska pokračuje, naopak Británie naprosto nyní vládne na hřišti! SCOTT CONWAY obdržel přihrávku k brance. Mohl ještě najít volného Perliniho, ale vzal to na sebe, načež zametl puk k tyči! Asistence: Dallas Ehrhardt.
    28:27 BETTERIDGE - 0:2
     
    28:27
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Britové měli obrovský tlak v útočném pásmu, který končí brankou! OLIVER BETTERIDGE dostal nabito na střed hřiště a bombou z první nedal gólmanovi šanci zasáhnout. Asistence: Brendan Connolly a Mark Richardson.
    22:04 PERLINI - 0:1
     
    22:04
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Britové se s z ničeho nic prosazují a jdou v tomto zápase jako první do vedení! BRETT PERLINI si sjel před gólmana, kterého překonal tečováním nahození od modré! Velmi povedená teč britského hráče. Asistence: David Phillips.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 39. Sibirtsev (Ossipov) – 23. Perlini (D. Phillips), 29. Betteridge (Connolly, Richardson), 30. Conway (D. Ehrhardt), 33. Perlini (O´Connor, Hammond), 49. Lake (Farmer, Conway), 50. J. Phillips (Hammond, Lachowicz), 55. Conway (Ferrara)


    Estonsko: Koitmaa (Shumikhin) – Lahesalu, Slessarevski, Novikov, Ossipov, Jansson, Saskin – Markov, Arrak, Sibirtsev – Usov, Andrejec, Aleksandrov – Lodeikin, Hast, Kiik – Kuzntesov, Koll, Linde – Svartbro, Puzakov.
    Velká Británie: Bowns (Whistle) – D. Phillips, O´Connor, T. Ehrhardt, D. Ehrhardt, Richardson, Batch, Swindlehurst – Betteridge, Connolly, Lake – J. Phillips, Hammond, Farmer – Ferrara, Perlini, Conway – Davie, Myers, Venus.

    Rozhodčí: Alarie, Smetana – Spur, Suslov
    bahis siteleri