Lipt. Mikuláš – Zvolen 1:5 (kon.) | Trenčín – Detva 7:3 (kon.) | HC Slovan – MAC Budapešť 4:3 (po pr.)
Nové Zámky – Banská Bystrica 0:2 (kon.) | Miskolc – Košice 4:2 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:5 (0:2, 1:1, 0:2)
HKM Zvolen
sk Středa 12.02.2020, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:49
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania už zrejme asi definitívne pečatia víťazstvo v tomto pre nich povinnom trojbodovom zápase. Po druhýkrát sa do streleckej listiny zapisuje ALLAN MCPHERSON, ktorý si na pravom kruhu prevzal puk po Trotterovom vyhratom buly a nepriehľadnou strelou vymietol Romančíkovi pavučinu.
    Asistencia: Brock Trotter.
     
    48:43
    Zvolen dal gól!
    Zvolenskí hokejisti zvyšujú svoje vedenie v tomto zápase. Štrauch posúval puk na modrú čiaru obrancovi Corrinovi, ktorý nahadzoval na bránku a jeho pokus šikovne pomedzi nohy Romančíka tečoval BROCK TROTTER.
    Asistencie: William Corrin, Michael Parks.
     
    28:20
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci znižujú zvolenské trojgólové vedenie. Surový potiahol puk do útočného pásma po pravom krídle, z kruhu nasmeroval prihrávku medzi kruhy na hokejku ALEXA TAMÁŠIHO, ktorý prekorčuľoval bližšie k bráne a dobrou strelou prekonal Tomeka.
    Asistencie: Maroš Surový, Patrik Romančík.
     
    24:15
    Zvolen dal gól!
    Rytieri sa môžu tešiť z trojgólového náskoku. Strelu Meliška od modrej čiary dokázal ešte brankár Romančík zlikvidovať, ale na následnú dorážku od BRUNA MRÁZA si už nesiahol.
    Asistencie: Jakub Meliško, Patrik Marcinek.
     
    15:51
    Zvolen dal gól!
    Presilovka Zvolena je však využitá! Trotter spoza pravého kruhu pred bránku nasmeroval letiaci puk na hokejku ALLANA MCPHERSONA, ktorý sa iba jemne dotkol puku a tečom ho poslal ponad Romančíkovu vyrážačku.
    Asistencia: Brock Trotter.
     
    11:47
    Zvolen dal gól!
    Hostia využívajú v momente ukončenia trestu presilovú hru. Puk sa odrazil na pravý kruh k McPhersonovi, ktorý poslal krížnu prihrávku na JURAJA MIKÚŠA a ten strelou z prvej nedal šancu Romančíkovi.
    Asistencia: Allan McPherson.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 29. Tamáši (Surový, Romančík) – 12. Mikúš (McPherson), 16. McPherson (Trotter), 25. Mráz (Meliško, Marcinek), 49. Trotter (Corrin, Parks), 56. McPherson (Trotter)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Romančík (Kapičák) – Smutný, Kramár, Roman, Nemec, Droppa, Mezovský, Božoň, Dlugoš – Ru. Huna, Tamáši, Surový – Vybiral, Piatka, Oško – Nechaj, Uhrík, Haluška – Nespala, Lištiak, Michalík
    HKM Zvolen: Tomek (Lupták) – Betker, Stephenson, Corrin, Tomko, Kubát, Švarný, Meliško – Halama, Trotter, Mikúš – Štrauch, Mráz, Kelemen – Petráš, McPherson, Parks – Marcinek, Tibenský, Kolenič

    Rozhodčí: Stano, Kókai – Jedlička, Kis-Király

    Diváci: 650
    bahis siteleri