Lipt. Mikuláš – Zvolen 1:5 (kon.) | Trenčín – Detva 7:3 (kon.) | HC Slovan – MAC Budapešť 4:3 (po pr.)
Nové Zámky – Banská Bystrica 0:2 (kon.) | Miskolc – Košice 4:2 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:5 (0:2, 1:1, 0:2)
HKM Zvolen
sk Středa 12.02.2020, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Prajem vám príjemný podvečer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 48. kola Tipsport ligy, ktoré odštartuje pod Tatrami duelom medzi MHK 32 Liptovský Mikuláš a HKM Zvolen. Stretnutie sa začína o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Klub z Liptovského Mikuláša je už zrejme zmierený so svojou aktuálnou poslednou pozíciou v tabuľke, čomu nasvedčujú aj posledné kroky vedenia v súvislosti s uvoľňovaním hráčov. Mikuláš po reprezentačnej prestávke opustili Richard a Róbert Hunovci, ktorí zakotvili v Poprade a takisto aj obranná dvojica Kurali a Petran, ktorá zamierila práve k dnešnému súperovi zo Zvolena. Do Mikuláša však z Popradu prišla dvojica mladíkov Nespala a Božoň. Obaja by mali s Liptákmi dohrať sezónu. Mikuláš je teda v tabuľke momentálne posledný so ziskom 32 bodov a na dvanástu Detvu stráca 12 bodov. Mikuláš v posledných piatich zápasoch dokázal zvíťaziť len raz, a to na ľade Nových Zámkov, kde triumfoval 3:4 po predĺžení.

    Zvolen si svojimi poslednými výkonmi jednoznačne pýta miesto v prvej šestke. Aktuálne sú „rytieri“ v tabuľke na 5. mieste so ziskom 77 bodov. Na štvrtý Poprad strácajú len jeden bod a pred šiestym Trenčínom sú len o bod vpred. Zvolenčania ťahajú výbornú sériu piatich víťazstiev v rade, posledné dve boli veľmi suverénne. Zvolen doma zmietol Trenčín 6:1 a takisto aj Nové Zámky 6:0 a výrazne si teda vylepšil skóre. Aj manažment klubu HKM Zvolen pracuje. Podarilo sa mu prilákať spomínaných obrancov Petrana s Kuralim a takisto aj svojho odchovanca Petra Zuzina, ktorý sa predstavil aj v slovenskom drese na nedávnom Kaufland Cup-e. Mužstvo však opustil Rastislav Špirko, ktorý smeroval do Trenčína a obranca Patrik Maier.

    Vo vzájomných zápasoch v tejto sezóne zatiaľ vždy suverénne triumfoval Zvolen. Hokejisti spod Pustého hradu zvíťazili vonku 2:6, doma 6:4 a 6:1. Zvolen je jasným favoritom aj štvrtého vzájomné duelu v tejto sezóne.
     
    Úvodné zostavy:

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Romančík (Kapičák) – Smutný, Kramár, Roman, Nemec, Droppa, Mezovský, Božoň, Dlugoš – Ru. Huna, Tamáši, Surový – Vybiral, Piatka, Oško – Nechaj, Uhrík, Haluška – Nespala, Lištiak, Michalík

    HKM Zvolen: Tomek (Lupták) – Betker, Stephenson, Corrin, Tomko, Kubát, Švarný, Meliško – Halama, Trotter, Mikúš – Štrauch, Mráz, Kelemen – Petráš, McPherson, Parks – Marcinek, Tibenský, Kolenič

    Rozhodca: Stano, Kókai – Jedlička, Kis-Király.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:51
    Hokejisti Liptovského Mikuláša po prvýkrát preverili brankára Tomeka. Strelu od modrej čiary však zvolenský gólman bezpečne zachytil.
     
    01:14
    Šikovnou spätnou prihrávkou hľadal Vybíral pred bránkoviskom Maroša Piatku. Ten však už zakončiť nestihol.
     
    01:46
    Prvú presilovku hneď v úvode stretnutia budú hrať domáci Liptáci. Hráčska lavica Zvolena dostáva dve minúty za príliš veľa hráčov na ľade.
     
    02:16
    Liptáci získali útočné pásmo po vyhratom buly a od modrej čiary poslal ľahkú strelu na bránku Nemec. Tomek si poľahky poradil s pukom.
     
    02:28
    Piatka spadol v predbránkovom priestore a napokon bola aj posunutá Tomekova bránka. Hra je teda prerušená.
     
    02:53
    Po pravom krídle prekorčuľoval dopredu Surový, ktorému sa na nejaký čas podarilo získať útočné pásmo. Zvolenčania však bezproblémovo vyhodili puk.
     
    03:26
    Do útočného pásma sa skúšal predierať aj Nemec, no neúspešne. Zvolenčania opäť vyhadzujú puk preč z vlastnej tretiny.
     
    03:46
    V týchto sekundách sa skončila presilová hra Mikuláša. Liptáci začínajú z obranného pásma novou rozohrávkou.
     
    04:33
    Hokejistom Liptovského Mikuláša nevyšiel prechod do útočného pásma. Uhrík prenikol do pásma nevšímajúc si svojho spoluhráča, a tak vznikol ofsajd.
     
    05:00
    Parks prenikol s pukom do útočnej tretiny. Po viacerých bojoch o puk sa rytierom podarilo získať útočné pásmo.
     
    05:41
    Surový zachytil zvolenskú rozohrávku medzi kruhmi, ale rozhodne to nemal na strelu. Nahodil puk do rohu klziska.
     
    06:20
    Puk vzali na hokejky za vlastnou bránkou hokejisti Mikuláša, ktorí rozohrávajú spoza gólmana Romančíka.
     
    06:43
    Medzi kruhmi si spracoval kruh Mráz a okamžite ho posielal na bránku. Pred ňou bol pripravený Štrauch, ktorý dorážal po Romančíkovom zásahu, ale iba priamo do betónu mikulášskeho gólmana.
     
    07:47
    Štrauch prekorčuľoval von z obranného pásma a zamieril do útoku. Od modrej čiary iba jemne nahodil na Romančíka, ktorý ihneď rozohral.
     
    08:09
    Do ďalšej zaujímavej príležitosti sa dostával obranca Ben Betker, ktorý dostal prihrávku medzi kruhy, samostatne pokračoval na bránku, no svoj blafák zakončil iba do Romančíka!
     
    08:48
    Zvolenčania zastavili rozohrávku Mikuláša na modrej čiare, ale následne sa dopredu nedostali. Puk iba nahodili na zadný mantinel a vyčkávali.
     
    09:32
    Piatka posielal prihrávku v strednom pásme na Oška, ktorý sa však pri puku dlho nezdržal a nedokázal s ním zamieriť do útoku.
     
    09:46
    Presilovku získavajú Zvolenčania. Jakub Nemec dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    10:23
    Krížnu prihrávku na pravý kruh si nespracoval Parks a prišiel o puk. Liptáci sa bezpečne oslobodili.
     
    10:56
    Liptáci vo dvojici unikli vo vlastnom oslabení. Puk potiahol po ľavom krídle Alex Tamáši. Krížnu prihrávku pred bránku však už neposlal, zablokoval ju protihráč.
     
    11:34
    Spoza pravého kruhu strieľal šikovne McPherson, ale napokon priestor bránky minul. Pri puku sú stále hokejisti Zvolena.
     
    11:47
    Zvolen dal gól!
    Hostia využívajú v momente ukončenia trestu presilovú hru. Puk sa odrazil na pravý kruh k McPhersonovi, ktorý poslal krížnu prihrávku na JURAJA MIKÚŠA a ten strelou z prvej nedal šancu Romančíkovi.
    Asistencia: Allan McPherson.
     
    12:32
    Po inkasovanom góle si domáci zahrajú presilovku. Ivan Švarný dostáva menší trest za nedovolené bránenie.
     
    13:24
    Prvú časť oslabenia Zvolenčania vcelku zvládli. Domáci mali problém usadiť sa v pásme, napokon aj oň prišli a hostia vyhodili.
     
    13:48
    Vybíral bojuje v rohu klziska o puk. Sú tam štyria hráči, nevedno ako sa tento súboj skončí.
     
    14:14
    Krížna prihrávka z ľavého kruhu z hokejky Trottera neprešla na opačnú stranu. Zvolenčania však v závere oslabenia zbierajú ďalšie cenné sekundy.
     
    14:40
    V momente ukončenia trestu prišla z ľavého kruhu strela z hokejky Uhríka, ktorá letela na Tomekove betóny.
     
    15:07
    Presilovka je tu opäť pre Zvolen. Sebastián Droppa dostáva dve minúty za seknutie.
     
    15:41
    Úvod hry v oslabení lepšie vychádza domácim hokejistom, ktorí v týchto chvíľach bezpečne vyhodili puk.
     
    15:51
    Zvolen dal gól!
    Presilovka Zvolena je však využitá! Trotter spoza pravého kruhu pred bránku nasmeroval letiaci puk na hokejku ALLANA MCPHERSONA, ktorý sa iba jemne dotkol puku a tečom ho poslal ponad Romančíkovu vyrážačku.
    Asistencia: Brock Trotter.
     
    16:28
    Vo vylúčeniach sa pokračuje aj naďalej. Na trestnú lavicu smeruje Zvolenčan Jakub Kolenič za napadnutie zozadu. Dostáva 2+10.
     
    16:58
    Liptáci opäť nezačínajú presilovku najlepšie. Zvolenčania bez ťažkostí vyhadzujú puk preč až ku Romančíkovi.
     
    17:28
    Minúta presilovej hry Mikuláša je fuč a zatiaľ sa domáci hokejisti nedostali vôbec k bránke. Teraz rozohrávajú spoza vlastného gólmana.
     
    18:11
    Presilovka Mikuláša a zároveň aj prvá tretina smerujú do finálnej fázy. Domáci sú opäť za vlastným gólmanom Romančíkom.
     
    18:55
    Domáci nahodili puk na zadný mantinel a vkorčuľovali do pásma. Dlho sa však pri puku neohriali.
     
    19:43
    Do útočného pásma prenikal Oško, ktorému sa napokon aj podarilo vystreliť od modrej čiary. Jeho strelecký pokus Tomek bezpečne vyrazil.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Úvodnú dvadsaťminútovku lepšie zvládli hokejisti HKM Zvolen. V 12. minúte poslal hostí do vedenia Mikúš a v 16. minúte zvýšil na rozdiel dvoch gólov McPherson.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:37
    Spomedzi kruhov sa k strele dostal Surový, jeho strelecké zakončenie však smerovalo mimo priestoru bránky.
     
    21:12
    Spoza pravého kruhu prišla strela z hokejky Tomka, s ktorou mal Romančík mierne problémy, ale dokázal ju bezproblémovo vyraziť.
     
    21:49
    Do zaujímavého prečíslenia dvoch proti jednému sa dostali domáci. Medzi kruhmi si prihrávku od Uhríka spracoval Adam Haluška, svoju strelu však namieril priamo na hruď Tomeka.
     
    22:11
    Po ľavom krídle dopredu vyštartoval Brock Trotter, ktorý preveril domáceho gólmana jednoduchou strelou. Romančík ju poľahky zachytil.
     
    22:35
    Obranca Božoň si musel dať pozor na napádajúcich Zvolenčanov. Musel sa medzi kruhmi v obrannom pásme urýchlene zbaviť puku.
     
    23:08
    Strelecké zakončenie z ľavého kruhu z hokejky Marcineka bolo zblokované a puk vyletel na ochrannú sieť. Vhadzovať sa bude pred Romančíkom.
     
    23:56
    Pred bránku as pretlačil Jozef Tibenský, ktorý sa pokúšal o zakončenie, no veľmi sa mu to nepodarilo. Pred bránkoviskom bolo husto.
     
    24:15
    Zvolen dal gól!
    Rytieri sa môžu tešiť z trojgólového náskoku. Strelu Meliška od modrej čiary dokázal ešte brankár Romančík zlikvidovať, ale na následnú dorážku od BRUNA MRÁZA si už nesiahol.
    Asistencie: Jakub Meliško, Patrik Marcinek.
     
    25:23
    Vladimír Vybíral sa dostával do samostatného úniku a smeroval do zakončenia. Fauloval ho však zozadu Karel Kubát a hlavný rozhodca nariadil trestné strieľanie!
     
    25:23
    Vybíral sa vybral na samostatný nájazd, naznačil pohyb na bekhend, následne si prehodil puk na forhendovú stranu, ale vystrelil iba na Tomekov betón.
     
    25:42
    Presilovku získavajú hokejisti Zvolena. Adam Nechaj dostáva dve minúty za seknutie.
     
    26:12
    Hostia ihneď po vyhratom buly udržali puk v pásme. McPherson si načasoval prihrávku pred bránku na Mikuša, ktorý však letiaci puk netrafil.
     
    26:40
    Strela Betkera spoza ľavého kruhu vôbec presná nebola, mierila na zadný mantinel. Hostia však ešte pásmo udržali.
     
    26:58
    William Corrin sa dostal k delovke vyššie spomedzi kruhov. Romančík nemal veľmi zakrytý výhľad a strelu vyrazil na ochrannú sieť.
     
    27:29
    Zvolen sa udržal v útočnom pásme aj naďalej a ďalšiu strelu nasmeroval z pravého kruhu Michael Parks. Jeho zakončenie po krížnej prihrávke Romančík eliminoval.
     
    27:43
    Zvolenská presilovka je už na konci. Domáci hokejisti ju prečkali bez inkasovaného gólu a v závere oslabenia vyhodili puk preč.
     
    28:20
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci znižujú zvolenské trojgólové vedenie. Surový potiahol puk do útočného pásma po pravom krídle, z kruhu nasmeroval prihrávku medzi kruhy na hokejku ALEXA TAMÁŠIHO, ktorý prekorčuľoval bližšie k bráne a dobrou strelou prekonal Tomeka.
    Asistencie: Maroš Surový, Patrik Romančík.
     
    29:04
    Zvolenčania sa zrejme ihneď pokúšajú o odpoveď. Práve sú s pukom nasťahovaní v útočnej tretine.
     
    29:48
    Dlho však zvolenská hra v útočnom pásme nevydržala. Potom sme sledovali sériu nepresných vyhodených pukov po mantineli.
     
    30:53
    Rozohrávka Mikuláša veľmi úspešná nebola, na vlastnej modrej čiare Zvolenčania získali puk pomerne lacno.
     
    31:20
    Do útočného pásma po ľavom krídle prekorčuľoval Uhrík. Jeho strelecký pokus bránku minul a letel iba na zadný mantinel.
     
    32:16
    Štrauch si spracoval prihrávku na útočnej modrej. Do pásma však nemohol vniknúť, keďže mu tam nechtiac vnikli spoluhráči a dostal by sa do ofsajdu.
     
    33:24
    Do útočného pásma s pukom vnikol Tomko. Bol však zastavený pri mantineli a nasledovali niekoľkosekundové súboje o puk.
     
    33:42
    Liptáci dokázali vydolovať puk a dopredu po krídle vyrazil Rudolf Huna. Na Tomeka vyslal strelu spoza pravého kruhu, ktorá skončila na jeho hrudi.
     
    35:00
    Strela Vybírala spoza pravého kruhu nebola veľmi presná, mierila ponad bránku a skončila v rohu klziska.
     
    35:37
    Do útočného pásma sa natlačil nechaj, ktorému sa pomocou spoluhráčov podarilo získať útočné pásmo.
     
    36:02
    Od modrej čiary posielal puk na bránku Kramár. Jeho strelecký pokus však skončil mimo priestoru bránky. Domáci však teraz nejaký čas dokázali držať puk v pásme.
     
    36:45
    Na opačnej strane bol v akcii Miloš Kelemen. Jeho strelecký pokus spoza ľavého kruhu Romančík bezpečne zastavil na hrudi.
     
    37:07
    Zvolenčania vyhodili puk z vlastného obranného pásma tak, že sa ho nik nedotkol. Je z toho zakázané uvoľnenie.
     
    37:14
    Do zaujímavého úniku sa po vyhratom buly dostal Allan McPherson, ktorý sa pretlačil až pred brankára Romančíka, no zblízka ho neprekonal!
     
    38:02
    Prihrávka z hokejky Petráša nebola zrovna najpresnejšie. Zvolenčania stratili puk na útočnej modrej čiare.
     
    38:27
    Spoza ľavého kruhu od mantinelu nasmeroval strelu na bránku Marco Halama. Jeho strelecký pokus letel priamo na Romančíka.
     
    39:11
    Veľa priestoru dostal na modrej čiare Kubát, ktorý prekorčuľoval až pred bránku a zakončoval zblízka. Mieril vedľa brány.
     
    39:28
    Zvolenčania sú nasťahovaní v útočnom pásme a poriadne tlačia v závere druhej tretiny Liptákov.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Prostredná dvadsaťminútovka bola o niečo vyrovnanejšia. V 25. minúte zvýšil zvolenské vedenie Mráz, no v 29. minúte otvoril strelecký účet domácich Huna, ktorý znižoval na 1:3.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:29
    Úvod poslednej dvadsaťminútovky je veľmi nepresný. Oba tímy nepredviedli svoje dobré rozohrávky.
     
    40:57
    Vybíralovi sa ukazoval na pravom kruhu Nemec, ktorý si tam prekorčuľoval, ale nedostal presnú prihrávku.
     
    41:47
    Nahodený puk spoza pravého kruhu z hokejky Kelemena mieril ponad bránku a gólman Romančík teda zasahovať nemusel.
     
    42:14
    Zvolenčania síce zastavili liptácku rozohrávku na modrej čiare, nepodarilo sa im však bez problémov dostať do pásma. Pískal sa ofsajd.
     
    42:58
    Po pravom krídle sa dopredu rozbehol Petráš, ktorý prenechával puk Tibenskému a hostia sú v útočnom pásme.
     
    43:40
    Hráčom Mikuláša sa teraz podarilo zastaviť novú rozohrávku svojho súpera na modrej čiare, ale museli vyjsť z pásma, pretože čiarový rozhodca už avizoval ofsajd.
     
    44:09
    Presilovku získava Liptovský Mikuláš. Ben Betker dostáva dve minúty za krosček.
     
    44:44
    Liptáci nezačali presilovku najlepšie. Nepresne si prihrali a sami prišli o útočné pásmo.
     
    45:18
    Surový mal pred bránkou zaparkovaného spoluhráča, poslal však veľmi nepresnú prihrávku popred bránkovisko a domáci opäť prišli o pásmo.
     
    46:00
    Už sa pomaličky blížime k záveru Betkerovho trestu a teraz to skúšal od modrej čiary nahadzovať Uhrík. Jeho pokus však mieril iba do protihráčov stojacich pred ním.
     
    47:14
    Nastrelený puk od mantinelu pri pravom kruhu z hokejky Hunu iba preletel na zadný mantinel a Tomek ho iba pohľadom skontroloval.
     
    47:41
    Vybíral sa sympaticky zrazil s Betkerom a zvolenského obrancu poslal na ľad.
     
    48:00
    Presilovku si zahrá Zvolen. Jakub Nemec dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    48:27
    Budeme vidieť druhé trestné strieľanie v tomto zápase! Alex Tamáši prenikol pomedzi dvoch hráčov Zvolena a Juraj Mikúš ho seknutím odstavil od zakončenia.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 650 divákov.
     
    48:27
    Na samostatný nájazd namiesto Tamášiho šiel Michal Uhrík, ktorý miešal a miešal, no nevymiešal brankára Tomeka, trafil ho do vyrážačky.
     
    48:43
    Zvolen dal gól!
    Zvolenskí hokejisti zvyšujú svoje vedenie v tomto zápase. Štrauch posúval puk na modrú čiaru obrancovi Corrinovi, ktorý nahadzoval na bránku a jeho pokus šikovne pomedzi nohy Romančíka tečoval BROCK TROTTER.
    Asistencie: William Corrin, Michael Parks.
     
    49:28
    Do útočného pásma sa pretlačil Tibenský ako center štvrtej formácie. Zvolenčania istý čas držali puk, ale nevytvorili si streleckú možnosť.
     
    49:57
    Oško potiahol akciu po ľavom krídle a hľadal prihrávkou medzi kruhy Vybírala, ktorý sa však k nepresnému puku nedostal.
     
    50:31
    S pukom sa do pásma dokázal dostať aj Kolenič. Dlho ho však na hokejke neudržal, zamieril k mantinelu a tam o puk prišiel.
     
    51:23
    Uhrík prekorčuľoval dopredu po ľavom krídle a spoza kruhu strieľal. Jeho strelecký pokus však letel iba na plexisklo.
     
    51:51
    Tibenský si spracoval prihrávku medzi kruhmi a okamžite poslal strelu na bránku. Romančík bezpečne puk zachytil na hrudi.
     
    52:17
    Obrovská šanca pre domácich. Prihrávku si medzi kruhmi spracoval Adam Nechaj, ktorý prenikol bližšie k bránke a nastrelil žŕdku!
     
    52:53
    Na opačnej strane sa k strele z prvej spomedzi kruhov dostal Marco Halama. Svoju okamžitú strelu však nasmeroval mimo bránky.
     
    53:34
    Strelecké zakončenie spoza ľavého kruhu z hokejky Smutného letelo mimo priestoru bránky a hostia mohli pohodlne rozohrať.
     
    54:26
    Z rohu klziska sa pred bránku pretláčal Miloš Kelemen. Dokázal sa natlačiť a aj ohroziť Romančíka, no domáci gólman odolal.
     
    54:48
    Štrauch nabíjal medzi kruhy Brunovi Mrázovi, ktorý tvrdo vypálil. Nemal však vycibrenú mušku, mieril vysoko nad bránku.
     
    55:32
    Spomedzi kruhov sa do zakončenia dostal Marcinek. Jeho pokus ohrozil brankára Romančíka, ktorý bol však dôkladne pripravený.
     
    55:49
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania už zrejme asi definitívne pečatia víťazstvo v tomto pre nich povinnom trojbodovom zápase. Po druhýkrát sa do streleckej listiny zapisuje ALLAN MCPHERSON, ktorý si na pravom kruhu prevzal puk po Trotterovom vyhratom buly a nepriehľadnou strelou vymietol Romančíkovi pavučinu.
    Asistencia: Brock Trotter.
     
    56:24
    Oško prenikal s pukom do útočného pásma, no ďaleko sa nedostal. Spoluhráči mu vnikli do útočnej tretiny a je z toho ofsajd.
     
    57:04
    Po pravom krídle dopredu prenikal Halama, ktorý sa snažil presunúť puk medzi kruhy Mrázovi. Jeho však dopredu dokorčuľoval Vybíral a zblokoval mu strelu na ochrannú sieť.
     
    57:41
    Liptáci zo stredného pásma iba nahodili puk na Tomeka, ktorý môže počkať na nových spoluhráčov a pokojne rozohrať.
     
    58:00
    Zaujímavo sa po osi ihriska natlačil dopredu Maroš Surový. Dokorčuľoval ho jeden protihráč, Surový však stihol zblízka zakončiť. Tomek predviedol jasný zákrok a rozohrával.
     
    58:46
    Do útočného pásma sa pretlačil aj Nemec a Liptáci sa snažia získať ofenzívnu časť ihriska.
     
    58:58
    Tomek musel najprv odolávať strele Romana spoza ľavého kruhu a následne aj okamžite skvelo ľavým betónom zastavil dorážku Piatku.
     
    59:47
    Liptáci sú s pukom za vlastnou bránkou a výsledok je každému jasný.
     
    Koniec zápasu.
     
    Poslednú dvadsaťminútovku znovu gólovo ovládli hokejisti HKM Zvolen. V 49. minúte sa presadil Trotter a na konečných 1:5 pre favorita zápasu stanovil v 56. minúte druhým gólom McPherson. (19:23:20)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 29. Tamáši (Surový, Romančík) – 12. Mikúš (McPherson), 16. McPherson (Trotter), 25. Mráz (Meliško, Marcinek), 49. Trotter (Corrin, Parks), 56. McPherson (Trotter)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Romančík (Kapičák) – Smutný, Kramár, Roman, Nemec, Droppa, Mezovský, Božoň, Dlugoš – Ru. Huna, Tamáši, Surový – Vybiral, Piatka, Oško – Nechaj, Uhrík, Haluška – Nespala, Lištiak, Michalík
    HKM Zvolen: Tomek (Lupták) – Betker, Stephenson, Corrin, Tomko, Kubát, Švarný, Meliško – Halama, Trotter, Mikúš – Štrauch, Mráz, Kelemen – Petráš, McPherson, Parks – Marcinek, Tibenský, Kolenič

    Rozhodčí: Stano, Kókai – Jedlička, Kis-Király

    Diváci: 650
    bahis siteleri