San Jose – Florida 3:5 (kon.) | Calgary – Anaheim 6:4 (kon.) | Arizona – NY Islanders 2:1 (kon.)
Vegas – Washington 3:2 (kon.) | Colorado – Tampa 3:4 (po pr.)
konec
Vegas Golden Knights
3:2 (2:0, 1:0, 0:2)
Washington Capitals
Úterý 18.02.2020, 00:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:40 T. J. Oshie - 3:2
     
    50:40
    Washington právě vstřelil branku!
    A už je to pouze o jediný zásah! Na drama je zaděláno. Jakub Vrána poslal přihrávku na kruh, kde stál opět T. J. OSHIE. Ten i tentokrát vypálil z první a poslal puk přesně mezi betony Fleuryho. Asistence: Jakub Vrána, John Carlson.
    48:47 T. J. Oshie - 3:1
     
    48:47
    Washington právě vstřelil branku!
    A je to pouze o dva přesné zásahy! T. J. OSHIE dostal přihrávku na levý kruh z brankářova pohledu a odtud vypálil naprosto přesně do vzdálenějšího růžku! Opravdu na centimetr přesná trefa. Asistence: Dmitrij Orlov, Jakub Vrána.
    34:06 Max PACIORETTY - 3:0
     
    34:06
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Máme tu třetí branku pro Vegas, s Washingtonem to začíná vypadat poněkud bledě. Skvělou práci za brankou odvedl Karlsson, který vybojoval kotouč, načež jej poslal před brankoviště. Tam už stál MAX PACIORETTY, jenž vystřelil k bližší tyči. Holtby se nestačil natáhnout. Asistence: William Karlsson.
    17:39 Reilly SMITH - 2:0
     
    17:39
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Nyní se ale radují Golden Knights! Ti jdou do dvoubrankového vedení! Marchessault poslal zdánlivě nenápadnou přihrávku před branku, kde stál pohotový REILLY SMITH. Ten jen v rychlosti nastavil hůl a poslal kotouč mezi Holtbyovy betony. Asistence: Jonathan Marchessault, Paul Stastny.
    03:43 Nick HOLDEN - 1:0
     
    03:43
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Tak na první branku jsme nemuseli čekat vůbec dlouho! Vegas se rychle dostali do pásma, kde se pak ve střelecké pozici zjevil NICK HOLDEN, který prostřelil až za brankovou čáru. Asistence: William Carrier, Tomáš Nosek.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 4. Holden (W. Carrier, Nosek), 18. R. Smith (Marchessault, Stastny), 35. Pacioretty (W. Karlsson) – 49. Oshie (Orlov, J. Vrána), 51. Oshie (J. Vrána, Carlson)


    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – Schmidt, McNabb, Theodore, Holden, Whitecloud, Merrill – R. Smith, Stastny, Marchessault – Mark Stone, W. Karlsson, Pacioretty – Glass, Eakin, Stephenson – Reaves, Nosek, W. Carrier.
    Washington Capitals: Holtby (Samsonov) – Carlson, Kempný, Jensen, Orlov, Gudas, Siegenthaler – T. Wilson, Bäckström, Ovečkin – Oshie, Eller, J. Vrána – Pánik, Boyd, Hagelin – Hathaway, Dowd, Leipsic.

    Rozhodčí: Morton, Luxmore – Murray, Driscoll
    bahis siteleri