Rizespor – Kayserispor 3:2 (kon.) | Besiktas – Kasımpaşa 3:2 (kon.) | Gaziantep – Konyaspor 3:1 (kon.)
konec
Çaykur Rizespor
3:2 (1:1)
Kayserispor
Čtvrtek 09.07.2020, 17:30Turecká Superliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:30:58)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 3:4. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 16:15.
     
    Je konec! Domácí Rizespor nakonec zvládl bláznivý souboj s Kayserisporem a vítězí 3:2! Obě mužstva dokázaly v první půle zužitkovat svou jedinou vyloženou možnost. Do vedení se dostal domácí Rizespor, když se z úhlu prosadil Miguel Samudio. Na opačné straně se hosté radovali po přímém kopu, ze kterého se krásnou střelou prosadil Diego Ângelo. Po změně stran se domácí dočkali přesilovky, jenže si sami zkomplikovali závěr duelu. Pokutový kop totiž vyrobil Diomandé a Kravec poslal hosty do vedení. V nastavení se však o obrat postarala dvojice Garmaš, Fernandes.
     
    90+6
    Konec zápasu.
    90+4. Ivanildo FERNANDES - 3:2
     
    90+4
    Rizespor právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečné! Rizespor dokonce v nastavení otáčí výsledek! Domácí celek zahrával přímý kop, po kterém si na krásný centr naskočil IVANILDO FERNANDES a hlavou rozvlnil síť!
    90+2. Denis GARMAŠ - 2:2
     
    90+2
    Rizespor právě vstřelil branku!
    Rizespor se nakonec dočkal štastného vyrovnání! Jeden z hráčů se zpoza velkého vápna opřel do odraženého míče a dobře postavený DENIS GARMAŠ jej chytrou tečí uklidil do sítě!
     
    90+1
    Také domácí se dožadovali odpískání pokutového kopu, ale sudí měl střet přímo před očima a nechal pokračovat ve hře!
     
    90
    Nastavují se tři minuty!
     
    89
    Domácí se ihned usadili na polovině soupeře a derou se vpřed se snahou o bleskovou odpověď.
    87. Arťom KRAVEC - 1:2
     
    87
    Kayserispor právě vstřelil branku!
    Hosté se i v oslabení dostávají do vedení! Exekuce pokutového kopu se ujal ARŤOM KRAVEC, který penaltu s přehledem proměnil.
     
    86
    Ismaël Diomandé zahrál v pokutovém území rukou a sudí píská pokutový kop pro hosty!
     
    85
    Rozehrávky následného přímého kopu se ujal Fernando Boldrin, který odcentroval do pokutového území, ale hostující brankář Lung si došel pro míč.
     
    84
    Diomandé si v blízkosti velkého vápna skvěle pokryl míč tělem a napadající soupeř jej faulovat. Rizespor rozehraje přímý kop ze slibné pozice.
     
    83
    Aktivní Diomandé znovu procedil svou přihrávku až do pokutového území, kde se k míči dostal Milan Škoda, ale obránci mu nedali prostor pro zakončení.
     
    82
    Až nyní se hosté po delší době vymanili z tlaku domácího Rizesporu. Diomandé totiž prudkou přihrávkou do velkého vápna neoslovil nikoho v modrém.
     
    80
    Rizespor se v přesilovce usadil na polovině soupeře a zahájil svůj závěrečný tlak. Domácí celek nutně potřebuje získat všechny tři body.
     
    79
    Další nedovolený zákrok na straně Kayserisporu! Na trávníku to v posledních minutách opravdu začíná jiskřit.
     
    78
    Gustavo Campanharo zastavil rodící se akci Rizesporu a po druhé žluté kartě musí do sprch!
     
    77
    Aktivní Milan Škoda se vydal napadat stopery hostujícího celku na jejich polovinu. Český čahoun dostal soupeře pod tlak, ale ti stejně zvládli rozehrát.
     
    75
    Střídání v týmu Kayserispor: ze hřiště odchází Muris Mešanović, přichází Mario Šitum.
     
    74
    Kayserispor už se znovu usadil kolem pokutového území domácího celku a hledá si cestičku do zakončení. Závěrečné minuty slibují napínavé drama.
     
    73
    Miguel Samudio dostal přihrávku na hranici velkého vápna, odkud zkusil prostrčit přihrávku do pokutového území, jenže poslal míč do prostoru, kam si nikdo v modrém nenaběhl.
     
    72
    Střídání v týmu Çaykur Rizespor: ze hřiště odchází Abdullah Durak, přichází Denis Garmaš.
     
    71
    Orhan Ovacıklı se skluzem položil pod nohy rozběhnutého soupeře a včas odehrál míč do bezpečí. Domácí brankář následně ukryl míč do rukavic.
     
    70
    Orhan Ovacıklı rozkmital své rychlé nohy po pravém křídle, odkud následně odcentroval do pokutového území, jenže Škoda si podle sudího v souboji pomohl faulem.
     
    69
    Střídání v týmu Kayserispor: ze hřiště odchází Yasir Subaşı, přichází Miguel Lopes.
     
    68
    Orhan Ovacıklı překvapil hostující zadáky prudkou přihrávkou do pokutového území. Nikdo v modrém jeho úmysl nepochopil. Hosté získali míč zadarmo.
     
    67
    Muris Mešanović si na hranici velkého vápna přehodil míč na levačku, jenže jeho technický pokus dokázala obrana Rizesporu zablokovat.
     
    66
    V Turecku začalo opravdu vydatně pršet. Fotbalisté to ve zbývajících minutách dnešního souboje budou mít nesmírně náročné.
     
    65
    Abdullah Durak se hnal za odraženým míčem na levou stranu, jenže na mokrém trávníku ztratil stabilitu a poroučel se k zemi.
     
    64
    Milan Škoda se na hranici velkého vápna položil do odraženého míče, jenže jeho dělovka levačkou nabrala moc velkou výšku a míč prolétl nad břevnem.
     
    63
    Domácí Rizespor zahrával přímý kop z hranice velkého vápna. Jeho exekuce se ujal Fernando Boldrin, jehož technickou střelu dokázala obrana zablokovat.
     
    62
    Gustavo Campanharo to při napadání rozehrávky soupeře přehnal s agresivitou a dopustil se nedovoleného zákroku. Sudí nařídil rozehrávku pro Rizespor.
     
    60
    Je za námi hodina hry a zatím pokračuje napínavý duel. Ani jeden z týmů se po změně stran nedostal do vyložené příležitosti. Defenzivy si dávají dobrý pozor.
     
    59
    Znovu se pokračuje ve hře. Zraněný fotbalista už je zpátky na nohou a pokračuje v útočení. Kayserispor pokračuje ve snaze o obrat.
     
    58
    Hra je přerušena. Po souboji v blízkosti pokutového území hostujícího celku zůstává na trávníku ležet jeden z obránců Kayserisporu, který bude potřebovat ošetření.
     
    57
    Žlutou kartu dostává Gustavo Campanharo (Kayserispor).
     
    56
    Obránci hostujícího celku znovu kombinují vysoko na polovině Rizesporu a hledají skulinku, kterou by vyslali někoho ze spoluhráčů do gólové možnosti.
     
    55
    Rizespor na opačné straně zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, kde zasáhla obrana Kayserisporu.
     
    54
    Bernard Mensah si v souboji u pomezní čáry pomohl zatažením za dres soupeře a dopustil se nedovoleného zákroku. Domácí budou rozehrávat.
     
    53
    Po dalším rohovém kopu si domácí brankář Tarik Çetin netroufl na chycení míče do rukavic, ale raději jej pouze vyboxoval mimo pokutové území.
     
    52
    Muris Mešanović se na polovině hřiště krásně prosmýkl kolem domácího hráče a rozehrál na pravé křídlo. Pokračuje obraz hry z prvního poločasu.
     
    51
    Hostující celek zahrával další rohový kop. Nadýchaný centr se snesl na malé vápno, kam se tlačil autor vyrovnávací branky Angelo, který ale nezakončil.
     
    50
    Milan Škoda znovu napadal rozehrávku hostujících stoperů, které dostal pod obrovský tlak, jenže zadáci v bílých dresech si s jeho přítomností poradili.
     
    49
    Hosté si nakonec zvládli vypracovat solidní příležitost! Brice Dja Djedjé se dostal k odraženému míči, ale jeho technickou ránu směřující do sítě obránce vyhlavičkoval!
     
    48
    Také Kayserispor se poprvé po změně stran vydal do útoku, jenže kombinace hostujícího celku skončila nepřesnou přihrávkou do pokutového území.
     
    47
    Rizespor následně zahrával rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, jenže nikdo v modrozeleném dresu se až do zakončení neprotlačil.
     
    46
    Střídání v týmu Çaykur Rizespor: ze hřiště odchází Yan Sasse, přichází Ismaël Diomandé.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce platí nerozhodný stav 1:1. Obě mužstva dokázaly v první půle zužitkovat svou jedinou vyloženou možnost. Do vedení se dostal domácí Rizespor, když se z úhlu prosadil Miguel Samudio. Na opačné straně se hosté radovali po přímém kopu, ze kterého se krásnou střelou prosadil Diego Ângelo. Do kabin se proto odchází za stavu 1:1.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    45
    Na světě je další žlutá karta! Za faul na polovině soupeře ji vyfasoval Vetrih.
     
    44
    Abdullah Durak vystihl pomalou rozehrávku hostujícího celku, chytrým pokrytím míče se zbavil napadajícího soupeře a rozehrál na pravou stranu hřiště.
     
    43
    Tarik Çetin musel hasit další pomalou malou domů, kterou málem vystihl agilní Muris Mešanović. Domácí brankář byl u míče rychleji a zakopl jej na polovinu hostů.
     
    42
    Kayserispor se nastěhoval na polovinu domácího Rizesporu a postupnou kombinací si hledá cestičku do pokutového území. Defenziva domácího celku teď stojí v pevném bloku.
     
    41
    Hostující celek zahodil obrovskou příležitost! Muris Mešanović dostal přihrávku na levou stranu velkého vápna, odkud stříleným centrem našel Campanhara, jež ve skluzu nechal vyniknout brankáře!
     
    40
    Zoran Kvržić chtěl překvapit obranu Rizesporu prudkou přihrávkou za obranu, jenže nikdo ze spoluhráčů jeho pobídku nepochopil.
     
    39
    Milan Škoda opět napadal rozehrávku Kayserisporu na jeho polovině. Český útočník atakoval Mensaha, který si troufl na riskantní kličku a Škody se zbavil.
     
    38
    Ivanildo Fernandes uspěl v hlavičkovém souboji na polovině hrací plochy a následně odehrál míč do bezpečí. Ani jeden z týmů nechce v závěru první půle chybovat.
     
    37
    Jenže hostům se nyní vůbec nepovedla rozehrávat na vlastní polovině. Mensah chtěl přenést těžiště hry na pravou stranu, ale zakopl míč do zámezí.
     
    36
    Hostujícím fotbalistům se vstřelením vyrovnávací branky pořádně narostlo sebevědomí. Kayserispor se tlačí do útoku a obrana Rizesporu má plné nohy práce.
     
    35
    Yasir Subaşı si v souboji u rohového praporku na vlastní polovině pomohl nedovoleným zákrokem a může být rád, že nevyfasoval žlutou kartu.
    33. Diego ÂNGELO - 1:1
     
    33
    Kayserispor právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hostující Kayserispor se dočkal branky po přímém kopu. Rozehrávky standardní situace takřka z hranice velkého vápna se ujal DIEGO ANGELO a fantastickou střelou nedal gólmanovi nárok!
     
    32
    Orhan Ovacıklı fauloval v blízkosti velkého vápna a vidí žlutou kartu.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme zajímavý duel. Domácí celek dokázal zužitkovat jedinou šanci první půle a od té doby skvěle brání.
     
    29
    Zadáci hostujícího celku si vyměňují přihrávky na své polovině a číhají na skulinku v obraně soupeře. Domácí Rizespor však zatím brání pozorně.
     
    28
    Muris Mešanović posunul míč do pokutového území, kam si naběhl Bernard Mensah, nicméně ve velké rychlosti už balón na branku nenasměroval.
     
    27
    Zoran Kvržić kouzlil s míčem u nohy na pravé straně, jenže si jej předkopl daleko před sebe a už neměl dostatek času k odcentrování. Pokračuje duel pozorných obran.
     
    26
    Rozhodčí nařídil krátkou přestávku na ochlazení se.
     
    25
    Bernard Mensah se pustil do hlavičkového souboje na vlastní polovině a Fernando Boldrin jej ve vzdušném střetu fauloval. Hosté mohou znovu rozehrát.
     
    24
    Dario Melnjak byl pozdě v souboji na polovině hřiště a musel si pomoci nedovoleným zákrokem na unikajícího soupeře. Sudí měl střet přímo před očima a nařídil rozehrávku pro Kayserispor.
     
    23
    Muris Mešanović se z pravého křídla tlačil do pokutového území, jenže si předkopl míč daleko před sebe a už pro hosty nevybojoval ani rohový kop.
     
    22
    Tarik Çetin přečetl rozehrávku hostujícího mužstva, vystartoval z branky až za hranici velkého vápna a odkopl míč daleko do bezpečí.
     
    21
    Miguel Samudio rozkmital své rychlé nohy po levém křídle, prošel až do pokutového území, jenže nenašel nikoho v modrozeleném dresu Rizesporu.
     
    20
    Orhan Ovacıklı rozkmital své rychlé nohy po pravé straně hrací plochy, prošel s míčem až do blízkosti pokutového území, ale jeho centr nebyl nebezpečný.
     
    19
    Amedej Vetrih se včas vrátil na vlastní polovinu, kde se natlačil před soupeře a dokázal konstruktivně rozehrát. Domácí pokračují v kombinaci.
     
    18
    Milan Škoda napadal hostující stopery, nicméně ve snaze probít se k odraženému míči srazil jednoho ze soupeřů na trávník, což neuniklo zraku hlavního arbitra.
     
    17
    Hra je přerušena! Domácí brankář Tarik Çetin si při jednom ze závarů před svatyní Rizesporu přivodil nějaký šrám na zápěstí a potřebuje krátké ošetření.
     
    16
    Muris Mešanović se s míčem dostal do velkého vápna, kde si jej rychlou kličkou připravil na levačku, jenže jeho technické zakončení minulo zadní tyč.
     
    15
    Po dalším rychlém brejku hostujícího celku přiklepl Bernard Mensah míč Kravecovi, který ihned zakončil, ale jeho rána skončila na noze prvního obránce.
     
    14
    Hasan Hüseyin Acar se krásnou kličkou na polovině hřiště prosmýkl kolem svého strážce, který jej přišlápnutím kopačky poslal k zemi. Kayserispor bude rozehrávat.
    12. Miguel SAMUDIO - 1:0
     
    12
    Rizespor právě vstřelil branku!
    Domácí Rizespor se velmi brzy dostává do vedení! Po rychlém přechodu do útoku si na přihrávku do pokutového území naběhl MIGUEL SAMUDIO a skákavou střelou otevřel skóre!
     
    11
    Abdullah Durak se ujal rozehrávky domácího celku na polovině soupeře. Fotbalista Rizesporu přenesl těžiště hry na pravou stranu, kde nebyl nikdo v modrozeleném dresu.
     
    10
    Muris Mešanović se hnal za přihrávkou do pokutového území, jenže Abdullah Durak před ním balón odkopl na rohový kop. Do vápna už míří vysocí hlavičkáři v bílém.
     
    9
    Milan Škoda skvěle napadal rozehrávku hostujících stoperů. Vytáhlý český útočník dostal pod tlak brankáře Lunga, jehož odkop skončil v zámezí.
     
    8
    Yan Sasse získal odražený míč v souboji na polovině hřiště, nicméně jeho pokus o překvapení hostující obrany si zadáci v bílém hravě pohlídali.
     
    7
    Milan Škoda vybojoval míč v přetahované na polovině hřiště, ustál souboj s obráncem v bílém dresu a rozehrál na křídlo. Rizespor vybojoval další přímý kop.
     
    6
    Yan Sasse se z levého křídla dostal do pokutového území, kde si krásně přehodil míč na levačku, nicméně jeho ránu zablokoval dobře postavený obránce.
     
    5
    Hasan Hüseyin Acar si naběhl na vysokou přihrávku na levé křídlo, jenže si nepotykal se zpracováním a míč se od jeho hrudníku odrazil k obráncům soupeře.
     
    4
    Hra je přerušena! Jeden z hostujících obránců si při předchozí standardní situaci domácího Rizesporu přivodil menší zranění a zůstává ležet na trávníku.
     
    3
    Domácí Rizespor zahrával přímý kop z blízkosti pokutového území. Nadýchaný centr se snesl na malé vápno, ale brankář Lung ukryl míč do rukavic.
     
    2
    Milan Škoda si došel pro přihrávku do středu hrací plochy a bez problémů přenesl hru na pravou stranu. Orhan Ovacıklı poté táhl míč vpřed a byl faulován.
     
    1
    Hostující Kayserispor obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Hosté se ihned vydali do útoku, ale nákop na hranici velkého vápna si obrana Rizesporu pohlídala.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Vzájemný zápas

    V podzimním střetnutí se Kayserispor radoval z vítězství 1:0.
     
    Caykur Rizespor

    Domácí Rizespor je na tom ještě hůře. Ve třiceti zápasech vybojoval dvacet devět bodů a patří mu sedmnáctá pozice ligové tabulky. Na záchranu aktuálně ztrácí bod. V případě důležitého vítězství se tak může posunout do bezpečných pater ligové tabulky. V posledním kole však v záchranářském duelu prohrál 0:1 na hřišti Konyasporu.
     
    Kayserispor

    Kayserispor ve třiceti zápasech vybojoval třicet jedna bodů a zatím mu patří čtrnáctá pozice ligové tabulky. Na záchranu má k dobru jen dvoubodový náskok. Ze spodních pater se na něj tlačí Konyaspor a Malatyaspor. Poslední tři kola však Kayserispor zvládl na jedničku a ziskem devíti bodů si vykřesal šanci na setrvání mezi tureckou smetánkou. V posledním kole přehrál na svém hřišti 3:1 Besiktas.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání turecké ligy mezi Caykurem Rizespor a Kayserisporem. Utkání začíná v 17:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 12. Samudio (Ovacıklı), 90+2. Garmaš, 90+4. I. Fernandes – 33. Ângelo, 87. Kravec (pen.)

    Karty:   32. Ovacıklı (RIZ), 45. Vetrih (RIZ) – 57. Campanharo (KAY)   78. Campanharo (KAY)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 3:4. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 16:15.
    Çaykur Rizespor: Çetin – Ovacıklı, Talbi, I. Fernandes, Melnjak – Vetrih, Durak (72. Garmaš) – Boldrin, Sasse (46. Diomandé), Samudio – Milan Škoda.
    Náhradníci: Görgen, Kazmaz – Akkaynak, B. Albayrak, Borjačuk, M. Çelik, Diomandé, Garmaš, Güçtekin, Koc.

    Kayserispor: Lung – Kvržić, Săpunaru, Ângelo, Subaşı (69. Miguel Lopes) – Dja Djedjé, Campanharo – H. H. Acar, B. Mensah, Mešanović (75. Šitum) – Kravec.
    Náhradníci: Çipe – Aktas, Demir, Kula, Miguel Lopes, B. Rienstra, Şahin, Šitum, Uzun, Taşdemir.

    Rozhodčí: Palabyik – Olguncan, Satman
    bahis siteleri