Nitra – Slovan Bratislava 0:5 (kon.) | Ružomberok – Trenčín 2:2 (kon.) | Zlaté Moravce – Pohronie 2:2 (kon.)
Michalovce – Trnava 0:2 (kon.) | Senica – Žilina 0:4 (kon.)
konec
MFK Ružomberok
2:2 (0:2)
AS Trenčín
Sobota 08.08.2020, 19:00 • Štadión Pod Čebraťom, Ružomberok • Niké liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Ružomberok právě vstřelil branku!
    Neskutečné domácí srovnávají v poslední možné minutě, takže bod nakonec ze špatně rozehraného zápasu získají! V šestnáctce se k míči dostal ADAM BRENKUS, který překonal brankáře střelou na bližší tyč.
     
    86
    Ružomberok právě vstřelil branku!
    Tak domácí ještě mají šanci na zisk nějakých bodů v dnešním utkání! K penaltovému puntíku se postavil JÁN MASLO, který prudkou střelou k tyči nedal gólmanovi šanci.
     
    33
    Trenčín právě vstřelil branku!
    A tak přichází trest na druhé straně a hosté vedou již o dvě branky! Abubakar Ghali předvedl parádní přešlapovačku, načež našel před brankou volného EDUVIEHO IKOBU, kterému stačilo jen nastavit kopačku a mohl jít slavit, už podruhé!
     
    7
    Trenčín právě vstřelil branku!
    Tak to je raketový start pro hosty, kteří se z ničeho nic dostávají do vedení! Na centr ze standardní situace si naskočil EDUVIE IKOBA, jenž svou hlavičku umístil nechytatelně k tyči!

    Denisa Józsová

    Branky: 86. Maslo, 90+3. Brenkus – 7. Ikoba, 33. Ikoba

    Karty:   53. Gerec (RUZ), 59. Kojnok (RUZ), 72. Kochan (RUZ), 81. Kostadinov (RUZ), 89. Mojžiš (RUZ) – 15. Yem (TRE), 37. Ikoba (TRE), 51. Križan (TRE)   67. Kapuadi (TRE)


    MFK Ružomberok: Macík – Čurma, Maslo (C), Mojžiš – Kojnok (60. Brenkus), Kostadinov (82. Mrva), Múdry (82. Zsigmund), Takáč (46. Kochan), Ďungel – Regáli (77. Kružliak), Gerec.
    Náhradníci: Krajčirík – Kmeť, Mrva, Kochan, Kružliak, Zsigmund, Brenkus.

    AS Trenčín: Bergsen – Yem, Križan, Kapuadi, Pirinen – Roguljić (C) (74. Čataković), El Mahdioui, Corryn (65. Kadák) – Azango, Ikoba (73. Šulek), Ghali (55. Bukari).
    Náhradníci: Šemrinec – Zubairu, Šulek, Čataković, Bukari, Kadák, Depetris.
    bahis siteleri