Sokolov – Slavia 3:2 (2:1 po s.n.) | Opava – Kopřivnice 2:1 (kon.) | Znojmo – Havířov 2:2 (kon.)
Poprad – Lipt. Mikuláš 13:2 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 6:3 (kon.) | Benátky n/J – Kolín 6:2 (kon.)
Vrchlabí – Šumperk 4:0 (kon.) | Tábor – Havlíčkův Brod 5:0 (kon.) | Jablonec n/N – Dvůr Králové n. L. 4:5 (kon.)
Děčín – Mostečtí Lvi 4:8 (kon.)
konec
HK Poprad
13:2 (3:0, 4:1, 6:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Čtvrtek 20.08.2020, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tak v poslednej tretine domáci na plné obrátky spustili svoj gólostroj. V tretej dvadsaťminútovke sa za domácich presadili Bjalončík, Vandas, Haščák, Lušňák, Romaňák a Brejčák. Za hostí pridal jeden gól Piatka. Poprad obrovsky deklasoval Mikuláš 13:2. (20:08:26)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:31
    Zápas sa už len symbolicky dohráva, o víťazovi je dávno rozhodnuté.
     
    58:19
    Lukáš Hamráček si hľadal priestor medzi kruhmi. Napokon Liptáci získali pásmo, na modrej čiare si spracoval prihrávku Petran a príklepom vypálil. Vošvrdova lapačka bola pohotová.
     
    57:15
    Poprad dal gól!
    Gólostroj Popradu sa ešte stále nezastavil. Puku sa za pravým kruhom zmocnil DANIEL BREJČÁK. Preisinger ideálne clonil Bábikovi a puk prenikol po strele švihom do siete.
    Asistencia: Matúš Paločko.
     
    56:42
    Sám na bránu sa teraz na opačnej strane vyrútil Patrik Bečka, vyskúšal to strelou zblízka, no mieril iba na Vošvrdovu hokejku.
     
    56:04
    Poprad dal gól!
    Tucet gólov v sieti Liptovského Mikuláša. Po strele spomedzi kruhov od Skokana profitoval z dorážky DÁVID ROMAŇÁK, ktorý zblízka doklepol do prázdnej brány.
    Asistencie: Dávid Skokan, Marcel Haščák.
     
    55:12
    Opäť sa naskytla ďalšia strelecká príležitosť, tentokrát pre Mateja Paločka. Mal dostatok času na mierenie, skúšal to spomedzi kruhov, ale trafil iba zadný mantinel.
     
    54:17
    Poprad dal gól!
    Tak predsa to len ešte pre domácich hokejistov nie je málo. Do streleckej listiny sa zapisuje aj PATRIK LUŠŇÁK, ktorý ostal voľný medzi kruhmi, spracoval si prihrávku od Zagrapana a strelou k žrdi prekonal Bábika.
    Asistencie: Marek Zagrapan, Michael Vandas.
     
    53:19
    Poprad dal gól!
    A je to tu, domáci strieľajú desiaty gól a už je z toho totálny debakel. Svitana prisunul puk na ľavom kruhu pre MARCELA HAŠČÁKA, ktorý predviedol svoju parketu a strelou švihom nedal šancu Bábikovi.
    Asistencie: Patrik Svitana, Dávid Skokan.
     
    52:42
    Kamzíci si zahrajú presilovku o dvoch hráčov. Filip Mezovský je vylúčený za zovretie puku.
     
    52:38
    Rýchla spolupráca domácich. Skokan od bránkovej čiary z prvej dával prihrávku pred bránkovisko Preisingerovi, ktorého okamžité zakončenie skončilo na Bábikovej hrudi.
     
    51:58
    Poprad bude hrať presilovku a možno strelí aj okrúhly desiaty gól. Andrej Lištiak dostáva dve minúty za seknutie.
     
    51:57
    Bjalončík pred bránkou posúval puk Šotekovi, ktorý zakončoval z blízkosti, no triafal iba priamo do hrude Bábika.
     
    51:00
    Rudolf Huna mohol opäť znížiť. Naberal rýchlosť po stredovej osi, pretlačil sa pred bránku, ale bekhendom zakončil iba na Vošvrdovo rameno.
     
    49:48
    Poprad dal gól!
    Dlho sa však hostia z druhého gólu v stretnutí netešili. Poprad bol v pásme, Dalhuisen si spracoval prihrávku na modrej, šikovne nahral pred bránku voľnému MICHAELOVI VANDASOVI, ktorý jemne ušiel Bábikovi a bekhendom do prázdnej brány zakončil.
    Asistencie: Mike Dalhuisen, Marek Zagrapan.
     
    48:41
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia znižujú stav stretnutia. Bola to trochu odvaha a chyba gólmana Vošvrdu, ktorý sa znovu pokúšal o rozohrávku spoza brány. Puk však nahral do pásma priamo na hokejku hosťujúceho MAROŠA PIATKU a ten do odkrytej brány zakončil.
    Bez asistencie.
     
    48:26
    Bola z toho napokon strela od modrej čiary z hokejky Romaňáka, s ktorou nemal gólman Bábik problémy a bezpečne zachytil.
     
    48:02
    Matej Paločko to skúsil individuálne, prekročil s pukom modrú čiaru a získal pásmo. Kamzíci sa teraz snažia niečo opäť vymyslieť.
     
    46:18
    Petranova nenápadná strela od modrej čiary bola tečovaná a puk skončil na zadnom mantineli. Hostia ešte oň bojujú.
     
    46:00
    Popradčania podržali puk v útočnom pásme, ale nič výrazné v týchto okamihoch nevymysleli. Liptáci bránili iba pasívne.
     
    44:40
    Zagrapan ešte v útočnom pásme hľadal na pravom kruhu Haščáka, ktorý si však tečovanú prihrávku nedokázal spracovať.
     
    43:43
    Poprad dal gól!
    Domáci si už jednoznačne užívajú tento zápas a prichádzajú s ďalším gólom. V strednom pásme sa puku ujal PETER BJALONČÍK, ktorý vyrazil rýchlo dopredu sám na bránku, prehodil si puk na bekhend a jednoducho pomedzi betóny zakončil.
    Bez asistencie.
     
    43:11
    Matej Paločko posunul puk pred bránku Lušňákovi, ktorý okamžite v krátkosti zakončoval. Namieril však len priamo do Bábikovho tela.
     
    42:41
    Lušňák to skúsil zaujímavou strelou spoza pravého kruhu. Bábik vyrážal, dokorčuľoval Preisinger, ale zakončoval znovu len do gólmana MHK.
     
    42:10
    Zagrapan ponúkol od zadného mantinelu veľmi sympatickú prihrávku pred bránku, kde prikorčuľoval Dalhuisen. Zakončoval z prvej a namieril priamo do stredu Bábikovho tela.
     
    41:06
    Zaujímavo to vymyslel Svitana, ktorý posunul pred bránku prudkú prihrávku Preisingerovi a ten z prvej zakončoval. Puk tancoval na hornej žŕdke a spadol mimo brány.
     
    40:49
    Svitana prenechal puk v strednom pásme Haščákovi, ktorý sa snažil získať pásmo, keďže domáci majú k dispozícii ešte skrátenú presilovku.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Prostredná časť hry taktiež patrila domácim. V úvode druhej tretiny sa však podarilo znížiť Lištiakovi, nasledovali však štyri popradské góly. Presadili sa Skokan, Šotek, Jevoš a Zagrapan. Poprad teda po 40 minútach vedie 7:1.
    Tretia tretina sa začne približne o 19:35.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:00
    Poprad bude hrať minimálne v závere druhej tretiny presilovku. Za podrazenie je na dve minúty vylúčený Simon Duran.
     
    38:25
    Božoňova strela od modrej čiary bola tečovaná a puk letel iba na zadný mantinel. Poprad ešte chvíľu podržal puk na hokejkách.
     
    37:46
    Ďalšie cenné sekundy nazbierali Matúš Paločko s Bjalončíkom. Druhý menovaný z útočného pásma dával puk cez celé klzicko dozadu na Müllera.
     
    37:06
    Poprad je na pozitívnej vlne a domáci už skúšajú zaujímavé veci. Vošvrda to teraz skúšal na modrú čiaru takým centrom na Zagrapana. Spracúval si to však už v ofsajde.
     
    36:21
    Poprad dal gól!
    Kamzíci si zápas užívajú a tentokrát sa presadili gólovo aj vo vlastnom oslabení. Penzum práce odviedol Svitana, ktorý zaviezol puk do útočného pásma, následne z rohu klziska perfektnou prihrávkou medzi kruhy našiel MAREKA ZAGRAPANA a ten švihom prekonal gólmana Bábika.
    Asistencia: Patrik Svitana.
     
    35:52
    Prešlo len pár sekúnd a sme svedkami ďalšieho vylúčenia na domácej strane. Za napadnutie si dve minúty posedí Boris Česánek.
     
    35:41
    Vylúčenie Matúša Paločka sa v týchto chvíľach končí, domáci sú v plnom počte.
     
    35:10
    Hostia tentokrát vyhrali buly v útočnom pásme a od modrej čiary príklepom pálil Jakub Nemec. Jeho delovka mierila na betón gólmana Vošvrdu.
     
    34:39
    Liptákom ani naďalej táto presilová hra veľmi nevychádza, Popradčania získali puk do svojej moci a získavajú cenné sekundy.
     
    34:16
    V oslabení sa tentokrát činil aj brankár Vošvrda, ktorý sám z obranného pásma poslal puk preč cez všetky čiary.
     
    33:41
    Poprad teda bude hrať v oslabení kvôli vylúčeniu Matúša Paločka na dve minúty za hákovanie.
     
    33:37
    Od modrej čiary sa pokúšal zakončovať Matej Bača, mieril však len na zadný mantinel. Hostia mali puk v útočnom pásme a dokázali získať presilovku.
     
    32:41
    Matúš Paločko sa dostal k puku medzi kruhmi a pokúsil sa vystreliť. Jeho pokus však smeroval iba na plexisklo.
     
    31:45
    Róbert Huna mohol do zaujímavého úniku vysunúť Rudolfa Hunu, ktorý sa už rozbiehal v strednom pásme, napokon však na nepresnú prihrávku nesiahol.
     
    31:16
    Od modrej čiary to strelou skúšal Hodorovič. Jeho zakončenie bolo vysoké, smerovalo priamo do lapačky Bábika a hra je prerušená.
     
    30:06
    Zaujímavo to myslel Matúš Paločko, ktorý spoza pravého kruhu nahodil puk na bránku. Odrazilo sa to k Lušňákovi, ten zakončoval z bezprostrednej blízkosti, trafil Bábikove betóny.
     
    29:32
    Dalhuisen chcel urýchlene dlhou prihrávkou vysunúť Zagrapana. Nevyšlo to, je z toho icing a hra sa sťahuje pred Vošvrdu.
     
    28:40
    Haščák si v útočnom pásme teraz veľmi nerozumel so Svitanom, ktorému posunul nepresnú prihrávku. Hostia potom vyhodili puk preč, zachytával ho však Vošvrda, a tak to nie je zakázané uvoľnenie.
     
    27:39
    Poprad dal gól!
    Už je to poltucet gólov v sieti hostí. Opäť sa predviedla domáca mladícka krv. V strednom pásme čítal hru ADAM JEVOŠ, ktorý vypichol puk, vyrazil sám na bránku a bekhendom pomedzi Bábikove nohy zasunul puk.
    Bez asistencie.
     
    26:44
    Zároveň po piatom inkasovanom góle nastáva zmena na brankárskom poste Mikuláša. Juraj Hollý odchádza a na jeho miesto nastupuje Boris Bábik.
     
    26:44
    Poprad dal gól!
    Domáci pokračujú v gólovom ťažení aj počas druhej tretiny. Česánek zastavil akciu hostí v strednom pásme, puku sa na ľavom krídle ujal Preisinger, ktorý ho naservíroval pred bránku ALEXOVI ŠOTEKOVI a tento popradský mladík z prvej úspešne zakončil.
    Asistencie: Miroslav Preisinger, Boris Česánek.
     
    25:59
    Poprad dal gól!
    Domáci napokon využívajú túto presilovku. Na útočnej modrej sa dokázal šikovne pomedzi obrancov uvoľniť DÁVID SKOKAN, ktorý si to namieril priamo pred bránku a bekhendovou elegantnou koncovkou prekonal Hollého.
    Asistencia: Mike Dalhuisen.
     
    25:46
    Poprad držal pár desiatok sekúnd útočné pásmo, no bez strely na bránku. Následne to krížnou prihrávkou mieril Vandas na Zagrapana, no bolo to nepresné.
     
    24:53
    Poprad bude hrať presilovú hru. Za držanie si dve minúty posedí Andrej Lištiak.
     
    24:06
    Výraznejšie sa dokázal uvoľniť Marcel Haščák, ktorý sa k puku dostal medzi kruhmi, ešte zamieril, ale triafal iba do ramena Hollého.
     
    23:54
    Svitana v útočnom pásme posunul puk Ulrychovi, ktorý to opäť skúša strelou. Trafil však iba plexisklo.
     
    23:14
    Popradčania vyhrali buly v útočnom pásme a o slovo sa na modrej čiare prihlásil Petr Ulrych. Jeho strela švihom však skončila bezpečne v lapačke gólmana Hollého.
     
    22:35
    Hostia sú naďalej ofenzívne aktívni. Strelou z pravého kruhu to tentokrát skúšal Markus Michalík, ktorý preveril Vošvrdove betóny. Popradský brankár bol donútený puk prikryť.
     
    21:34
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Krátko po začiatku druhej tretiny je znížené. Za pukom sa na ľavom kruhu vyrútil ANDREJ LIŠTIAK a skúsil to strelou. Puk prepadol pomedzi Vošvrdove betóny a skončil v sieti.
    Asistencia: Róbert Huna.
     
    21:14
    Zagrapan manévroval s pukom v útočnom pásme a napokon sa rozhodol posunúť ho na modrú Dalhuisenovi. Ten delovku napálil iba do protihráča.
     
    20:15
    Liptáci sa ihneď dostali do útočného pásma a strelou spoza ľavého kruhu to skúšal Marcel Petran. Jeho delovka letela na Vošvrdov betón.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Úvodná dvadsaťminútovka patrila jednoznačne domácim, ktorí po prvej tretine vedú jasne 3:0. Skóre otvoril v 3. minúte Česánek, nadviazal na neho v 9. minúte Preisinger a počas presilovky v 17. minúte sa presadil aj Haščák.
    Druhá tretina sa začne približne o 18:48.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:36
    Patrik Svitana naznačil strelu, potom skúsil Hollého rozhýbať na bekhend, no zakončil iba do jeho pravého betónu.
     
    19:36
    V závere tretiny uvidíme trestné strieľanie. Patrik Svitana sa uvoľnil, šiel sám na bránu a bol zozadu podrazený.
     
    19:12
    Jakub Nemec zo stredného pásma len takou jemnou žabkou nahodil puk do útočnej tretiny, brankár Vošvrda zachytil do lapačky a pre istotu podržal.
     
    18:32
    Mladík v domácom drese Filip Mešár zrýchlil, prenikol cez modrú čiaru do pásma a svoju akciu zakončil strelou z kruhu. Hollý použil betón.
     
    18:00
    Popradčania boli opäť v útočnom pásme a pokúsili sa niečo vymyslieť. Skončilo sa to však napokon nepresnou prihrávkou a puku sa ujali hostia.
     
    16:45
    Rudolf Huna zrýchlil pohyb po pravom krídle, nemal však podporu od spoluhráčov v útočnom pásme. Snažil sa vrátiť dozadu Richardovi, ale pri ňom už bol domáci hráč.
     
    16:05
    Poprad dal gól!
    Pomerne dlho sme sledovali, čo vymýšľajú domáci v presilovke. Posúvali si puk, nič vážne sa nedialo. Napokon sa puku na ľavom kruhu ujal MARCEL HAŠČÁK a dobrou svižnou strelou ponad rameno prekonal Hollého.
    Asistencie: Adam Drgoň, Patrik Svitana.
     
    15:16
    Prvá presilová hra pre kamzíkov. Filip Mezovský dostáva dve minúty za faul kolenom.
     
    15:10
    Matúš Paločko nedostal ideálnu prihrávku od Romaňáka. Avizovaný bol icing, rozhodcovia to napokon vyriešili zmierlivo a vhadzuje sa v stredovom kruhu.
     
    14:26
    Dopredu vyrazil s pukom Jakub Uram, ktorý sa pokúšal strieľať spoza pravého kruhu. Jeho strela bola blokovaná Kramárom a skončila na ochrannej sieti.
     
    13:26
    Popradskí hokejisti si mierne nerozumeli v rozohrávke, Svitana to teda radšej upokojil a poslal puk dozadu za bránku na obrancu.
     
    12:33
    Popradčania predviedli dobrú rýchlu ofenzívnu spoluprácu. Svitana od mantinelu v útočnom pásme posunul krížnu prihrávku na ľavý kruh, kde bol osamotený Marcel Haščák. Jeho strela z prvej skončila na hrudi Hollého.
     
    12:21
    Andrej Lištiak si aktívnym pohybom pred bránku vypýtal puk, dostal ho však na korčule tesne pred bránkoviskom a nestihol poriadne zakončiť. Vošvrda ihneď prikrýval.
     
    11:54
    Bjalončík dokázal získať a podržať puk v útočnom pásme. Prenechal ho pri mantineli v útočnom pásme Česánekovi, ktorý neváhal a vystrelil. Hollý strelu zachytával do lapačky.
     
    10:49
    Poprad už hrá znovu v plnom počte a práve v tomto momente je zároveň pískané aj postavenie mimo hry.
     
    10:26
    Opäť úspešné vyhodenie puku na domácej strane, tentokrát od zadného mantinelu z hokejky Dalhuisena.
     
    09:57
    Úvodná minútovka presilovej hry pre hostí nebola veľmi úspešná. Liptáci nedokázali prakticky vôbec získať útočné pásmo, Popradčania na dvakrát vyhodili puk preč.
     
    08:48
    Prichádza ďalšia možnosť pre Liptákov na zníženie. Dávid Romaňák dostáva dve minúty za faul lakťom.
     
    08:41
    Poprad dal gól!
    Domáci po druhýkrát skórujú a znovu je to počas avizovaného vylúčenia. V strednom pásme sa odohral faul. Puk v moci nikoho však dokonale využil MIROSLAV PREISINGER, ktorý vykorčuľoval prakticky sám na bránu, položil si mierne Hollého a pomedzi jeho nohy prízemnou strelou zakončil.
     
    07:50
    Pomerne nepríjemná situácia nastala pre Vošvrdu po nebezpečne nevyzerajúcej strele od Bečku. Puk sa však odrazil od betónu domáceho gólmana, ktorý ostal veľmi počudovaný.
     
    07:18
    Poprad už v tejto chvíli má na ľade piatich korčuliarov, domáci teda prežili toto dvojnásobné oslabenie bez inkasovaného gólu.
     
    06:15
    Tak toto bola prihrávka ako na podnose. Rudolf Huna naservíroval pred bránkovisko bratovi Richardovi, ktorý však spálil túto šancu zblízka a netrafil bránu.
     
    05:45
    Rudolf Huna vymýšľal krížnu prihrávku na Róberta, ten však nedokázal ihneď z prvej strieľať.
     
    05:17
    Liptáci majú ideálnu šancu na vyrovnanie. Takmer minútu si zahrajú presilovku o dvoch hráčov, keďže je za seknutie vylúčený Mike Dalhuisen.
     
    04:46
    Po vyhratom vhadzovaní v obrannom pásme Popradu sa puku dokázal zmocniť Vandas a po mantineli ho poslať preč z tretiny.
     
    04:09
    Mikuláš si zahrá presilovú hru. Filip Mešár dostáva dve minúty za vyhodenie puku.
     
    03:51
    Rýchlosť predviedli aj Liptáci. Lukáš Toma pomerne svižne prenikol pred bránkovisko a puk poslal popred Vošvrdu. Na dorážku nik nečakal. Hra sa otočila, dopredu po krídle vyrazil Preisinger, ktorý zakončil akciu strelou zblízka mierenou na hruď Hollého.
     
    03:28
    Popradčania sa očividne naladili gólovo a ďalšiu individuálnu akciu po krídle predviedol Michael Vandas. Snažil sa dostať pred Hollého, no napokon mu puk pred bránkoviskom vypichol protihráč.
     
    02:26
    Poprad dal gól!
    Kamzíci idú počas avizovaného vylúčenia na strane hostí do vedenia. BORIS ČESÁNEK si spracoval puk na modrej čiare a okamžite ho poslal na bránku. Hosťujúci hráč si strelu nešťastne tečoval do vlastnej bránky.
    Asistencia: Matej Paločko.
     
    01:52
    Preisinger posunul puk na modrú čiaru Česánkovi, ktorý však stratil stabilitu na korčuliach. Otváral sa priestor pre Tomu, nedokázal sa ale po prihrávke rýchlo vysunúť.
     
    01:24
    Zagrapan v strednom pásme nevybojoval puk, hostia však taktiež rýchlo nezaútočili.
     
    00:46
    Valigura sa snažil uvoľniť Vandasa, ktorý si síce spracoval prihrávku, ale následne mu puk z hokejky ušiel.
     
    00:18
    Ako prvý sa o prienik do útočného pásma pokúsili hráči Liptovského Mikuláša. Nahodený puk do rohu klziska však následne skončil na hokejkách domácich.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hráči oboch celkov práve z kabín vychádzajú na ľad. Popradčania nastúpia v modrých retro dresoch s potlačou HC Tatry a hokejisti Liptovského Mikuláša budú hrať dnes v červených dresoch.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Ulrych, Drgoň, Dalhuisen, Brejčák, Kramár, Müller, Česánek, Romaňák, Božoň, Hodorovič – Haščák, Skokan, P. Svitana – Valigura, Zagrapan, Vandas – Lušňák, Preisinger, Matúš Paločko – Matej Paločko, Bjalončík, Mešár – Dzivjak, Jevoš, Šotek

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý (Bábik) – Petran (A), Kurali, Nemec, Droppa, Mezovský, Bača, Duran, Trška – Ri. Huna, Ró. Huna, Ru. Huna (C) – Lištiak, Piatka (A), Uhrík – Toma, Minárik, Hamráček – Michalík, Bečka, Uram

    Rozhodca: Orolin – Stanzel, Šoltés.
     
    Ako už vieme, koronakríza ukončila predčasne aj sezónu Tipsport ligy 2019/20 a tímy si dali odpočinok. Momentálne už v našich slovenských hokejových kluboch prebieha príprava na novú sezónu a tímy HK Poprad a MHK 32 Liptovský Mikuláš čaká prvý prípravný zápas. Stretnutie sa na popradskom zimnom štadióne začne o 18:00.

    Popradčania odohrali posledný zápas ešte 8. marca, kedy v skupine víťazov Tipsport ligy zdolali Duklu Trenčín 3:0. Na trénerskej lavičke Popradu pokračuje aj v ďalšej sezóne Peter Mikula. V období medzi predčasným skončením sezóny a novou sezónou vedenie klubu predĺžilo zmluvu s viacerými hráčmi a takisto predstavilo aj nové akvizície. V Poprade pokračuje brankárska opora Tomáš Vošvrda, ďalej zmluvu predĺžili hráči ako Marek Zagrapan, Peter Bjalončík, Boris Česánek, Miroslav Preisinger, Patrik Svitana, Roman Rychlík, Michal Králik, Daniel Brejčák, Mike Dalhuisen, Lukáš Handlovský, Matúš a Matej Paločkovci, Michael Vandas, Dominik Kramár, či Petr Ulrych. Medzi novými menami, ktoré obohatia káder sú Jakub Müller, Dávid Skokan, Patrik Lušňák, Adam Drgoň a azda najzaujímavejšie meno Marcel Haščák. Klub naopak opustil dlhoročný obranca Popradu Štefan Fabian, preč zamierili aj Adam Lapšanský, Martin Réway, Martin Chovan, Peter Kundrik, Matej Kristín, Samuel Takáč, Samuel Mlynarovič, či Lukáš Kozák.

    Liptovský Mikuláš odohral svoj posledný zápas v minulej sezóne 21. februára v poslednom 52. kole základnej časti. Na ľade bratislavského Slovana inkasoval debakel 11:0. Liptáci už nepokračovali v skupine porazených, keďže sa umiestnili na poslednom mieste. Pred začatím prípravy na novú sezónu oznámilo vedenie klubu príchod nového trénera. Liptákov povedie v novej sezóne skúsený český kormidelník Josef Turek a asistenta mu bude robiť známy kouč Pavel Paukovček. Na Liptove pokračujú v ďalšej sezóne hráči Michal Uhrík, Adam Nechaj, Andrej Lištiak, Adam Haluška, Mário Kurali, Filip Mezovský, Jakub Nemec, Sebastián Droppa, Marcel Petran, či nestarnúci Rudolf Huna. Do kádra pribudli Matej Bača, Lukáš Hamráček, Juraj Hollý, Boris Bábik, Lukáš Toma, Marek Minárik. Z klubu po skončení sezóny odišli Christián Michalčin, Michal Smutný, Patrik Romančík, Martin Kriška, Vladimír Vybíral, či Patrik Oško.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 3. Česánek (Matej Paločko), 9. Preisinger, 17. Haščák (Drgoň, Svitana), 26. Skokan (Dalhuisen), 27. Šotek (Preisinger, Česánek), 28. Jevoš, 37. Zagrapan (Svitana), 44. Bjalončík, 50. Vandas (Dalhuisen, Zagrapan), 54. Haščák (Svitana, Skokan), 55. Lušňák (Zagrapan, Vandas), 57. Romaňák (Skokan, Haščák), 58. Brejčák (Matúš Paločko) – 22. Lištiak (Ró. Huna), 49. Piatka


    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Ulrych, Drgoň, Dalhuisen, Brejčák, Kramár, Müller, Česánek, Romaňák, Božoň, Hodorovič – Haščák, Skokan, P. Svitana – Valigura, Zagrapan, Vandas – Lušňák, Preisinger, Matúš Paločko – Matej Paločko, Bjalončík, Mešár – Dzivjak, Jevoš, Šotek
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý (27. Bábik) – Petran (A), Kurali, Nemec, Droppa, Mezovský, Bača, Duran, Trška – Ri. Huna, Ró. Huna, Ru. Huna (C) – Lištiak, Piatka (A), Uhrík – Toma, Minárik, Hamráček – Michalík, Bečka, Uram

    Rozhodčí: Orolin – Stanzel, Šoltés
    bahis siteleri