Jablonec B – Liberec B 2:5 (kon.) | Zbuzany – Bohemians B 3:0 (kon.) | Přepeře – Chlumec n/C 2:1 (kon.)
Živanice – Brozany 2:0 (kon.)
konec
FK Zbuzany 1953
3:0 (1:0)
Bohemians Praha 1905 B
Sobota 12.09.2020, 10:15Česká fotbalová liga (B) • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Zbuzan, kterým se soupeře povedlo porazit výsledkem 3:0. Bohemians nebyli daleko od vyrovnání hned v úvodu druhého poločasu, avšak na brankáře Radimského si dnes prostě nepřišli. Postupem času začaly zlobit také Zbuzany, které se po dalším centru dostaly do dvoubrankového vedení, které v závěru pojistily třetí trefou. (12:05:57)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi se zdá být rozhodnuto. Uvidíme, zda se bude ještě něco málo nastavovat.
     
    87
    Do konce tohoto zápasu skutečně nezbývá moc času. V závěru jsou navíc mnohem aktivnější domácí hráči, kteří před malým momentem prověřili Koubu.
     
    86
    Na pořadu dne byl volný kop pro Bohemians. Ten byl nakonec rozehrán po zemi, jenomže hostujícím hráčům se nepovedlo odcentrovat směrem do šestnáctky.
    85. ZEMAN - 3:0
     
    85
    Zbuzany právě vstřelily branku!
    Domácí se přeci jenom dočkali ještě jedné branky! TADEÁŠ ZEMAN s míčem pláchl až do pokutového území, kde šikovnou střelou na přední tyč překonal hostujícího brankáře Koubu potřetí.
     
    85
    Schneiderovi se povedlo vypíchnout nahrávku, načež se domácí dostali do nadějného protiútoku. Zákostelskému se ale nepovedlo nahrát na nohu kolegy.
     
    83
    Střídání v týmu FK Zbuzany 1953: ze hřiště odchází David Eichler, přichází Jan Liška.
    Střídání v týmu FK Zbuzany 1953: ze hřiště odchází David Surmaj, přichází Tadeáš Zeman.
     
    83
    Radimský s rozehrávkou pochopitelně nikam nespěchal, přesto odkopl na druhou stranu, kde Jonáš neuspěl v hlavičkovém souboji. S míčem hrají Bohemians.
     
    82
    Další odkop hostujícího brankáře nadějný protiútok, který se dokonce přetavil v zakončení směrem na branku. Radimský si prostředek branky ale pohlídal.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu nám zbývá závěrečná desetiminutovka. Před malým momentem měl plné nohy práce Kouba, kterému se přesto povedlo rozehrát.
     
    76
    Vzápětí to na sebe vzal domácí Adam Rohlík, který útočil přes levou stranu, kde se mu nakonec nepovedlo kvalitně odcentrovat. Na řadu přijde pouze odkop.
     
    75
    Střídání v týmu Bohemians 1905 B: ze hřiště odchází Junior Ugwu, přichází Anh Le Tuan.
    Střídání v týmu Bohemians 1905 B: ze hřiště odchází Lukáš Pokorný, přichází Filip Dostál.
     
    75
    Hostující celek má problémy s napadající smečkou protihráčů, tentokráte jsme sledovali bezmyšlenkovitý odkop na druhou stranu, kde se neprosadil Novák.
     
    74
    To znamenalo autové vhazování pro domácí celek, ke kterému se postavil Schneider. Jeho nabídka byla příliš nepřesná, Jonáš se tedy k míči nedostal.
     
    73
    Vzdušná nabídka nakonec plachtila až do pokutového území, kde to velice zkušeně zvládl Vala, který razantním odpalem poslal míč pouze do zámezí.
     
    72
    V posledních minutách jsme viděli celkem dost nepřesností, a to z obou stran. Bohemians si navíc pomohli dalším faulem, na řadu přijde volný kop.
     
    71
    Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem dvaceti minut. Zbuzany i nadále vedou o dvě branky, navíc jsou v posledních minutách výrazně aktivnější.

    David Suchý

    Branky: 16. Surmaj, 60. Surmaj, 85. Zeman

    Karty:   63. Adam Rohlík (ZBZ), 66. Maleček (ZBZ)


    FK Zbuzany 1953: Radimský – Maleček, Uvíra, Zákostelský, Barciaga (C) (35. A. Rohlík), Schneider, Eichler (83. Liška), Hovorka, Rys (66. D. Rohlík), Surmaj (83. Zeman), Radosta (66. Jonáš)
    Náhradníci: Pospíšil – A. Rohlík, D. Rohlík, Jonáš, Huňáček, Liska, Zeman

    Bohemians Praha 1905 B: Kouba – Vala, Václavík, Schumacher (64. Begič), Farkaš (64. Hlinák), Buneš, Novák, Ugwu (75. Le Tuan), Musil (46. Lehovec), Osmančík, Pokorný (75. Dostál)
    Náhradníci: Pcehlovodov – Dostál, Begič, Le Tuan, Lehovec, Hlinák

    Rozhodčí: Nejedlo – Radina, Lafek

    Diváci: 231
    thejrc.org