Jablonec B – Liberec B 2:5 (kon.) | Zbuzany – Bohemians B 3:0 (kon.) | Přepeře – Chlumec n/C 2:1 (kon.)
Živanice – Brozany 2:0 (kon.)
konec
FK Zbuzany 1953
3:0 (1:0)
Bohemians Praha 1905 B
Sobota 12.09.2020, 10:15Česká fotbalová liga (B) • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Zbuzan, kterým se soupeře povedlo porazit výsledkem 3:0. Bohemians nebyli daleko od vyrovnání hned v úvodu druhého poločasu, avšak na brankáře Radimského si dnes prostě nepřišli. Postupem času začaly zlobit také Zbuzany, které se po dalším centru dostaly do dvoubrankového vedení, které v závěru pojistily třetí trefou. (12:05:57)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi se zdá být rozhodnuto. Uvidíme, zda se bude ještě něco málo nastavovat.
     
    87
    Do konce tohoto zápasu skutečně nezbývá moc času. V závěru jsou navíc mnohem aktivnější domácí hráči, kteří před malým momentem prověřili Koubu.
     
    86
    Na pořadu dne byl volný kop pro Bohemians. Ten byl nakonec rozehrán po zemi, jenomže hostujícím hráčům se nepovedlo odcentrovat směrem do šestnáctky.
    85. ZEMAN - 3:0
     
    85
    Zbuzany právě vstřelily branku!
    Domácí se přeci jenom dočkali ještě jedné branky! TADEÁŠ ZEMAN s míčem pláchl až do pokutového území, kde šikovnou střelou na přední tyč překonal hostujícího brankáře Koubu potřetí.
     
    85
    Schneiderovi se povedlo vypíchnout nahrávku, načež se domácí dostali do nadějného protiútoku. Zákostelskému se ale nepovedlo nahrát na nohu kolegy.
     
    83
    Střídání v týmu FK Zbuzany 1953: ze hřiště odchází David Eichler, přichází Jan Liška.
    Střídání v týmu FK Zbuzany 1953: ze hřiště odchází David Surmaj, přichází Tadeáš Zeman.
     
    83
    Radimský s rozehrávkou pochopitelně nikam nespěchal, přesto odkopl na druhou stranu, kde Jonáš neuspěl v hlavičkovém souboji. S míčem hrají Bohemians.
     
    82
    Další odkop hostujícího brankáře nadějný protiútok, který se dokonce přetavil v zakončení směrem na branku. Radimský si prostředek branky ale pohlídal.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu nám zbývá závěrečná desetiminutovka. Před malým momentem měl plné nohy práce Kouba, kterému se přesto povedlo rozehrát.
     
    76
    Vzápětí to na sebe vzal domácí Adam Rohlík, který útočil přes levou stranu, kde se mu nakonec nepovedlo kvalitně odcentrovat. Na řadu přijde pouze odkop.
     
    75
    Střídání v týmu Bohemians 1905 B: ze hřiště odchází Junior Ugwu, přichází Anh Le Tuan.
    Střídání v týmu Bohemians 1905 B: ze hřiště odchází Lukáš Pokorný, přichází Filip Dostál.
     
    75
    Hostující celek má problémy s napadající smečkou protihráčů, tentokráte jsme sledovali bezmyšlenkovitý odkop na druhou stranu, kde se neprosadil Novák.
     
    74
    To znamenalo autové vhazování pro domácí celek, ke kterému se postavil Schneider. Jeho nabídka byla příliš nepřesná, Jonáš se tedy k míči nedostal.
     
    73
    Vzdušná nabídka nakonec plachtila až do pokutového území, kde to velice zkušeně zvládl Vala, který razantním odpalem poslal míč pouze do zámezí.
     
    72
    V posledních minutách jsme viděli celkem dost nepřesností, a to z obou stran. Bohemians si navíc pomohli dalším faulem, na řadu přijde volný kop.
     
    71
    Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem dvaceti minut. Zbuzany i nadále vedou o dvě branky, navíc jsou v posledních minutách výrazně aktivnější.
     
    70
    Do pokutového území Bohemians se snesl další centr, který se ovšem stal kořistí pozorného Valy. Na druhé straně pro změnu zasahoval zadák Zákostelský.
     
    69
    V krátkém časovém sledu se Radimský opět dostal k míči, který se pokusil dostat na druhou stranu, kde ovšem velice zkušeně zasahoval zadák Pokorný.
     
    68
    Žádná těžká práce pro brankáře Radimského, který si navíc troufl na rozehrávku po zemi. Míč přesto letěl na druhou stranu, kde se domácí dopustili faulu.
     
    66
    Rychlá souhra na levém křídle nakonec nabídla nedovolený zákrok na domácího Surmaje. Zbuzany se tak chopí další standardní situace, nyní z levé strany.
     
    66
    Žlutou kartu dostává Michal Maleček (FK Zbuzany 1953).
     
    66
    Střídání v týmu FK Zbuzany 1953: ze hřiště odchází Petr Rys, přichází David Rohlík.
    Střídání v týmu FK Zbuzany 1953: ze hřiště odchází David Radosta, přichází Jakub Jonáš.
     
    64
    Střídání v týmu Bohemians 1905 B: ze hřiště odchází Till Schumacher, přichází Ismar Begič.
    Střídání v týmu Bohemians 1905 B: ze hřiště odchází Darek Farkaš, přichází Vojtěch Hlinák.
     
    64
    Menší zdravotní problémy měl po předchozím souboji hostující Vala, který se nakonec postavil zpět na nohy. Dle sudího o nedovolený zákrok nešlo.
     
    63
    Žlutou kartu dostává Adam Rohlík (FK Zbuzany 1953).
    60. SURMAJ - 2:0
     
    60
    Zbuzany právě vstřelily branku!
    Domácí celek se dostává do dvoubrankového vedení! Nejprve na řadu přišel rohový kop z levé strany, avšak ten nic nebezpečného nepřinesl. Zbuzany ovšem poslaly do pokutového území další centr, na který si na přední tyči naskočil DAVID SURMAJ, jenž zamířil naprosto přesně.
     
    59
    Před malým momentem jsme sledovali dalekonosný odkop brankáře Radimského, který poslal míč na druhou stranu, kde se prosadil zadák Pokorný.
     
    58
    Na řadu tak přišel rohový kop, který nabídl celkem velký rozruch. Nakonec se do zakončení natlačil Hovorka, který zřejmě trefil pouze jednoho z protihráčů.
     
    57
    Surmaj se nakonec rozhodl pro spolupráci se Schneiderem, který si na hranici šestnáctky potáhl míč na levou nohu, načež z úhlu prověřil brankáře Koubu.
     
    56
    Vzápětí jsme sledovali ofsajdové postavení hostujícího celku, pomezní sudí byl naprosto přesný. Rozehrávky volného kopu se tak ujme sám brankář Radimský.
     
    55
    Posléze s vypětím všech sil dokázal zakročit obránce Zákostelský, který před napadajícím protihráčem odkopával na druhou stranu, kde číhal Surmaj.
     
    54
    Tutovka na straně Bohemians! Jeden z hostujících hráčů se dostal až před Radimského, kterému v zákroku pomohl jeden ze spoluhráčů.
     
    53
    Obrannou povinnost si u postranní lajny splnil domácí Eichler, který raději vypíchl míč za cenu autového vhazování, které si vezme na starost Buneš.
     
    52
    Hra se nám přesunula k pokutovému území Bohemians, kde brankář Kouba spolupracoval s Pokorným. Nakonec jsme sledovali prudký odkop na druhou stranu.
     
    51
    Následně se Bunešovi povedlo na pravém křídle oslovit Nováka, který ihned centroval napříč pokutovým územím, kde jeden ze spoluhráčů promáchl.
     
    50
    Domácí si nakonec vyzkoušeli rohový kop z pravé strany, který nakonec přinesl zakončení vedle branky. Brankář Kouba se za míčem pouze ohlédl.
     
    49
    Další centr se Bohemians vůbec nepovedl, naopak se míč snesl daleko za domácí branku. To znamená, že brankář Radimský bude moci vykopávat.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu si to po levém křídle namířil hostující Osmančík, který poté centroval do pokutového území, kde nikoho nenašel.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hostující hráči, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.
     
    46
    Střídání v týmu Bohemians 1905 B: ze hřiště odchází Lukáš Musil, přichází Radek Lehovec.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi první poločas, který nám nakonec přinesl jedinou branku, o kterou se postaral domácí David Surmaj. Zbuzany byly do první vstřelené branky aktivnější, avšak poté převzal otěže zápasu soupeře, který si vytvořil několik velice zajímavých šancí, avšak ani jedna z nich neskončila za brankářem Radimským. Zbuzany to budou mít ještě hodně složité!
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Také Zbuzany si vybojovaly rohový kop, tentokráte od pravého praporku. Rozehrávky se chopil Hovorka, po jehož centru hlavičkoval nad branku Zákostelský.
     
    43
    I další centr skončil pouze na noze pozorného protihráče, což znamená, že budeme svědky dalšího rohového kopu. Povede se Bohemias srovnat krok?
     
    40
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    39
    Hosté najednou pořádně přidali na aktivitě, po dalším Schumacherově centru bude následovat rohový kop. U míče se nachází hned dvojice v zeleném.
     
    38
    Do pokutového území následně přiletěla vysoká nabídka, kterou si ovšem ve vzduchu dokázal najít Zákostelský, jenž odehrál míč do bezpečnějšího prostoru.
     
    37
    Tentokráte jsme sledovali autové vhazování z levé strany. Hostující Schumacher nakonec vybral Ugwua, který mu šikovně vracel naprosto přesně.
     
    36
    Za dalekonosným pasem se jako první pokoušel dostat Ugwu, jenomže ještě před ním se povedlo zakročit Barciagovi, který roztáhl hru k postranní lajně.
     
    35
    Střídání v týmu FK Zbuzany 1953: ze hřiště odchází Robert Barciaga, přichází Adam Rohlík.
     
    35
    Pokorný se na vlastní polovině staral o rozehrávku, po jeho nahrávce byla hostujícímu celku poskytnuta výhoda. Bohemians přesto podnikli nesmírně nebezpečný kontr, na jehož konci byla vyložená šance, jenž putovala o vlásek vedle.
     
    34
    Na hodně nebezpečný centr si dokázal naskočit Ugwu, který na zadní tyči nezamířil mezi tři tyče. Radimský tak ani tentokráte nemusel zasahovat.
     
    33
    Je za námi první třetina hry, zatím jsme viděli jediný přesný zásah. Prostřednictvím standardní situace se do vedení dostal domácí, na tahu tak je soupeř.
     
    32
    Jenomže Bohemians to směrem dopředu prostě nejde. Tentokráte úmysl svého kolegy příliš nepochopil Novák, domácí tak budou znovu vhazovat.
     
    31
    Ugwu si zasekl míč kolem Eichlera, načež přenášel hru ke středovému kruhu. Tam se povedlo zapracovat Pokornému, jenž přeci jenom udržel míč.
     
    26
    Přihrávka mezi obránce měla najít naběhnuvšího Osmančíka, který měl přesto k míči hodně daleko. Vzorně ze své branky vystartoval brankář Radimský.
     
    25
    Z velice dobré pozice zakončoval domácí Schneider, avšak jeho střelecký pokus nakonec putoval výrazně vedle branky. Kouba tak nemusel zasahovat.
     
    24
    Narážečka od Nováka měla směřovat na Ugwua, jenomže tento čitelný úmysl se povedlo eliminovat Eichlerovi, který navíc vybojoval autové vhazování.
     
    23
    Je za námi úvodní dvacetiminutovka, která nám zatím přinesla jedinou branku. Tu vstřelil domácí Surmaj, na tahu je tak hostující celek, jenž prohrává.
     
    22
    Zakončení i na druhé straně, avšak celkem daleko od branky soupeře. Pro Radimského se nejednalo o žádnou práci, naopak sám bude vykopávat.
     
    21
    Zbuzany měly k dispozici další standardní situaci, která nakonec přinesla zablokovanou střelu. Hosté se pustili do protiútoku, který nebyl nebezpečný.
     
    20
    Po hodně dlouhé době si s míčem zahrál domácí brankář Radimský, který zkoušel odkopnout daleko na druhou stranu, kde byl ovšem úspěšnější Vala.
     
    19
    Na pořadu dne byl další rohový kop pro hráče Zbuzan. Tentokráte jsme neviděli nic nebezpečného, na řadu tak přijde odkop od hostující branky.
     
    18
    Na pravém křídle si o nahrávku řekl domácí Maleček, který se ještě rozhodl spolupracovat s kolegou Hovorkou. Domácí tak rozjeli další kombinaci.
     
    17
    Hosté to budou mít najednou hodně složité, prohrávají totiž o jednu branku. I tak do konce zápasu zbývá hodně času, výsledek se klidně může úplně otočit.
    16. SURMAJ - 2:0
     
    16
    Zbuzany právě vstřelily branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Domácí celek totiž zahrával standardní situaci, která přinesla pohotový centr, na který si uvnitř pokutového území dokázal naskočit DAVID SURMAJ, jehož hlavička putovala mimo dosah brankáře Kouby.
     
    11
    Přes střed hrací plochy si to namířil hostující Farkaš, který se poté snažil přenést hru na pravou stranu, což se mu ale nepovedlo, míč ukořistil Schneider.
     
    10
    Po další nepřesné kombinaci domácích se míč dostal za brankovou čáru. Brankář Kouba se již chystá k odkopu, který zcela určitě bude dalekonosný.
     
    9
    Rozehrávky se nakonec chopil Buneše, který rozehrál stříleným centrem do pokutového území. Ten odvracel Eichler, navíc přímo do rukavic Radimského.
     
    8
    Vzápětí si nedovoleným zákrokem pomohl napadající Maleček, který poslal k zemi Schumachera. Bohemians budou zahrávat zajímavou standardku.
     
    7
    Nyní měl prostor vhazovat také hostující Buneše, který raději vyprodukoval zpětnou nahrávku na brankáře Koubu, jenž roztáhl hru zpět na levou stranu.
     
    6
    Zbuzany si nakonec došly pro zisk autového vhazování z levé strany, po kterém jsme sledovali nepřesnou nahrávku. Domácí přesto zůstanou u míče.
     
    5
    Domácí se opět celkem pohodlně dostali na polovinu soupeře, kde se vzdušnou nabídku povedlo přečíst Novákovi, který odkopával do bezpečí.
     
    4
    Z pravé strany se povedlo odcentrovat Hovorkovi, který ovšem v pokutovém území našel pouze protihráče. Hosté se pokoušejí dostat do protiútoku.
     
    3
    Po jednom z útočných výpadů se na zemi ocitl hostující Ugwu, se kterým to nevypadá nikterak dramaticky vážně. Odkopávat bude brankář Radimský.
     
    2
    Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost domácí, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Zbuzany 1953: Radimský – Maleček, Uvíra, Zákostelský, Barciaga (C), Schneider, Eichler, Hovorka, Rys, Surmaj, Radosta
    Náhradníci: Pospíšil – A. Rohlík, D. Rohlík, Jonáš, Huňáček, Liska, Zeman

    Bohemians 1905 B: Kouba – Vala, Václavík, Schumacher, Farkaš, Buneš, Novák, Ugwu, Musil, Osmančík, Pokorný
    Náhradníci: Pcehlovodov – Dostál, Begič, Le Tuan, Lehovec, Hlinák

    Rozhodčí: Nejedlo – Radina, Lafek.
     
    Bohemians 1905 B

    Na opačné straně stojí rezervní tým pražské Bohemky, který se nachází na poslední pozici tabulky. Klokani jako jediný celek tabulky nedokázali nasbírat ani jeden bod, manko na předposlední Teplice je v tuto chvíli dvoubodový. Bohemians hned v úvodním kole nestačili na domácí Ústí nad Orlicí, které vyhrálo těsně 1:0. Klokani nezvládli ani první domácí zápas, tentokráte prohrály s Velvary výsledkem 0:2. Třetí porážka v řadě poté přišla v souboji s rezervním týmem Liberce, tentokráte byl konečným výsledkem stav 2:1.
     
    FK Zbuzany 1953

    Fotbalisté Zbuzan se po třech odehraných zápasech nacházejí na průběžné osmé pozici, což znamená přesnou polovinu tabulky. Zbuzany do této chvíle dokázaly nasbírat šest bodů, přičemž manko na vedoucí Zápy je pouze jednobodové. Domácí celek tohoto zápasu v prvním kole dokázal porazit Živanice, posléze si vyšlápl také na rezervní celek Slovanu Liberec. Doposud jediná porážka přišla právě proti vedoucímu celku tabulky, kterému se na domácím stadionu povedlo vyhrát vysoko 4:0.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Česká fotbalová liga má na programu zápasy čtvrtého kola, my budeme společně sledovat souboj mezi FK Zbuzany 1953 a Bohemians 1905 B.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    David Suchý

    Branky: 16. Surmaj, 60. Surmaj, 85. Zeman

    Karty:   63. Adam Rohlík (ZBZ), 66. Maleček (ZBZ)


    FK Zbuzany 1953: Radimský – Maleček, Uvíra, Zákostelský, Barciaga (C) (35. A. Rohlík), Schneider, Eichler (83. Liška), Hovorka, Rys (66. D. Rohlík), Surmaj (83. Zeman), Radosta (66. Jonáš)
    Náhradníci: Pospíšil – A. Rohlík, D. Rohlík, Jonáš, Huňáček, Liska, Zeman

    Bohemians Praha 1905 B: Kouba – Vala, Václavík, Schumacher (64. Begič), Farkaš (64. Hlinák), Buneš, Novák, Ugwu (75. Le Tuan), Musil (46. Lehovec), Osmančík, Pokorný (75. Dostál)
    Náhradníci: Pcehlovodov – Dostál, Begič, Le Tuan, Lehovec, Hlinák

    Rozhodčí: Nejedlo – Radina, Lafek

    Diváci: 231
    bahis siteleri