Třemošná – Hvězda Praha 0:0 (11:45) | Olomouc – Poruba 2:5 (kon.) | Přerov – Kometa Brno 2:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Motor ČB 3:4 (kon.) | Třinec – Vsetín 6:4 (kon.) | K. Vary – Plzeň 5:4 (po pr.)
Liberec – Chomutov 5:1 (kon.) | Pardubice – Sparta 6:3 (kon.) | Tábor – Mountfield HK 2:5 (kon.)
Havířov – HK MD Šumperk 5:1 (kon.) | Slavia – Technika Brno 6:2 (kon.) | PZ Kladno – Kladno 0:0 (odl.)
HC Litvínov – Mladá Boleslav 3:4 (po pr.)
konec
HC ZUBR Přerov
2:3 (2:2, 0:0, 0:1)
HC Kometa Brno
Sobota 19.09.2020, 12:00 • MEO Aréna, Přerov. • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    46:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Gól padá na druhé straně. Po nahrávce Eicha postupoval po pravé straně FRANTIŠEK NĚMEC. V cestě více do středu hřiště mu stál bránící soupeř, proto se rozhodl vystřelit. Jak se ukázalo, udělal to nejlepší, co mohl. Zakončení mu totiž náramně sedlo a jeho pokus tahem zapadl pod horní tyčku. Kometa tak otáčí skóre. Asistence: Lukáš Eich.
     
    15:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno v přesilovce sevřelo Zubry před jejich brankou a dočkalo se gólové odměny. Tečovanou střelu z pravé strany ještě Žurek dokázal vyrazit, stejně jako pokus zápěstím z mezikruží od nehlídaného Němce. Na dorážku volného ROMANA OTAVY z prostoru poblíž levé tyče byl už ovšem krátký. Asistence: František Němec, Adam Boltvan.
     
    10:42
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři využívají přesilovku a znovu se ocitají o gól napřed. Dobrý samostatný průnik předvedl Švejda. Z pravé strany mířil k zadní tyči, a i když zakončoval na dlouhou hokejku, Kavan měl co dělat, aby vytrčil beton a kotouč s vypětím všech sil vyrazil před sebe. Poté to vypadalo, že dorážku hosté nedopustí a přerovská akce skončí. Z druhé vlny se však k dorážce přece jen prodral malý, ale hbitý PATRIK HYŽA, a trefil se do míst, kam Kavan nedokázal zasáhnout. Asistence: Petr Švejda.
     
    05:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    V MEO Aréně platí vyrovnané skóre. Teď se ukázalo, jak důležitá je clona útočníka před brankou. Do výhledu se Žurkovi postavil ADAM BOLTVAN a ránu Němce od modré čáry usměrnil pod břevno mimo jeho dosah. Přerovský brankář byl bezmocný, jelikož vůbec nic neviděl. Dobrá souhra hráčů Komety. Asistence: František Němec, Denis Svoboda.
     
    01:35
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí podnikli protiútok, po kterém jdou do vedení. Galnor poslal do průniku po pravé straně Hlůška, který si všiml najíždějícího TOBIÁŠE KUCHTY. Na konci pravého kruhu mu proto adresoval přihrávku, kterou Kuchta usměrnil křížem mezi nohy přesouvajícího se Kavana. Asistence: Adam Hlůšek, Jakub Galnor.
    Marken.cz

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 2. Kuchta (Hlůšek, Galnor), 11. Hyža (Švejda) – 6. Boltvan (Němec, Svoboda), 16. Otava (Němec, Boltvan), 47. Němec (Eich)


    HC ZUBR Přerov: Žurek (Vojtek) – Pekr, Koblížek (A), D. Svozil, Polame, Kruták, Billa (C), Veselý – Holinka, Mašek, J. Hanák, O. Kolařík, Toman, Galnor, Kuchta, Hyža, Švejda, Buršík (A), Hlůšek
    HC Kometa Brno: Kavan (Konečný) – Svoboda, Šedlbauer, Ulbricht (A), Barčák, Němec (C), Eich – Pigl, Kos, Linka, Nekvapil, Otava, Rakus, Horký, Bělohlav, Boltvan (A), Nesvadba

    Rozhodčí: Čech – Mikšík, Peluha

    Diváci: 88
    bahis siteleri