Magnitogorsk – Viťaz 1:4 (kon.) | Ufa – Čeljabinsk 3:1 (kon.) | N.Novgorod – Chabarovsk 2:3 (po pr.)
CSKA Moskva – Čerepovec 5:0 (kon.) | Soči – Dynamo Moskva 2:3 (kon.)
po prodl.
Torpedo Nižnij Novgorod
2:3 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:1)
Amur Chabarovsk
Čtvrtek 24.09.2020, 18:00 • KRK Nagornyj, Nižnij Novgorod • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:22
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Hostující hokejisté využívají početní výhodu, když NAIL JAKUPOV napřáhl na vrcholku kruhu a svou ranou prostřelil gólmana v bráně. Asistence: Hynek Zohorna.
    48:52 Anton ŠENFELD - 2:2
     
    48:52
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Nižnij Novgorod se dostal do rychlé protiakce, po které je znovu srovnán stav zápasu! Viděli jsme přečíslení tři na nikoho, ve kterém Andy Miele posunul puk na ANTONA ŠENFELDA, který měl jednoduchou práci. Asistence: Andy Miele.
    34:21 Gleb KORJAGIN - 1:2
     
    34:21
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur sice není lepším týmem na hřišti, ale nyní se poprvé v zápase dostává do vedení! GLEB KORJAGIN sebral kotouč u mantinelu, najel si do lepší pozice a střelou na zadní tyč rozradostnil svůj tým! Asistence: Tomáš Zohorna.
    09:03 Valerij VASILJEV - 1:1
     
    09:03
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Také hostující hráči využívají početní výhodu, takže je srovnáno! Nail Jakupov si sjel na vrcholek kruhu, odkud vyslal ránu zápěstím. VALERIJ VASILJEV odvedl skvělou práci před brankou a clonil výhled gólmanovi. Navíc ještě do rány sáhl, takže je označen za střelce branky! Asistence: Nail Jakupov a Maxim Ignatovič.
    07:54 Jordan SZWARZ - 1:0
     
    07:54
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Krásná akce domácích hokejistů, která končí brankou! Po akci, kdy šel kotouč z jedné na hokejku, se puk dostal před branku, kde byl připravený JORDAN SZWARZ, jenž měl jednoduchou pozici. Asistence: Anton Šenfeld a Damir Žafjarov.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 8. Szwarz (Šenfeld, Žafjarov), 49. Šenfeld (Miele) – 10. V. Vasiljev (Jakupov, Ignatovič), 35. Korjagin (T. Zohorna), 65. Jakupov (H. Zohorna)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (Serebrjakov) – Ch. Wideman, Ručkin, Bobrjašov, Orlov, Mišarin, Juzlenko – Szwarz, Miele, Žafjarov – Šenfeld, D. Iljin, Belevič – Drobin, Gončaruk, Vojevodin – Fedotov, Vengrižanovskij, Počivalov.
    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – Korjagin, S. Těreščenko, Ignatovič, V. Vasiljev, Kamalov, Turbin, Zimin – A. Kuzněcov, V. Butuzov, Polunin – Jakupov, H. Zohorna, T. Zohorna – Vl. Ušenin, Gorškov, Vj. Ušenin – Gizdatullin, Železkov, Kacuba.

    Rozhodčí: Bukin, Fraňo – Prikov, Strelcov

    Diváci: 1650
    bahis siteleri