Magnitogorsk – Viťaz 1:4 (kon.) | Ufa – Čeljabinsk 3:1 (kon.) | N.Novgorod – Chabarovsk 2:3 (po pr.)
CSKA Moskva – Čerepovec 5:0 (kon.) | Soči – Dynamo Moskva 2:3 (kon.)
konec
HK Soči
2:3 (0:0, 0:1, 2:2)
Dynamo Moskva
Čtvrtek 24.09.2020, 18:30 • Bolšoj dvorec sporta, Soči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:52 Michal ČAJKOVSKÝ - 2:3
     
    57:52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté nakonec jdou dvě minuty před koncem základní hrací doby opět do vedení! MICHAL ČAJKOVSKÝ dostal na pravé straně přihrávku, kterou si zpracoval a posléze vypálil pod lapačku brankáře! Asistence: Dmitrij Jaškin a Vadim Šipačov.
    50:29 Marcus NILSSON - 2:2
     
    50:29
    Soči právě vstřelilo branku!
    Gól je po přezkoumání uznán a domácí celek tak rychle srovnává na 2:2! Daniil Miromanov podobně jako před minutou jeho soupeř vystřelil na bránu, kde byl jeho kolega MARCUS NILSSON, jenž srazil kotouč směrem do brány. Asistence: Daniil Miromanov a Malte Strömwall.
    49:34 Dmitrij JAŠKIN - 1:2
     
    49:34
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a jdou tak zpět do vedení! Nyní je to 2:1 pro Dynamo. Autorem branky je DMITRIJ JAŠKIN, který skvěle tečoval prudkou střelu Vadima Šipačova. Asistence: Vadim Šipačov a Juuso Hietanen.
    43:21 Malte STRÖMWALL - 1:1
     
    43:21
    Soči právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno na 1:1 a začínáme od znova! MALTE STRÖMWALL jel s pukem dopředu po levé straně a místo přihrávky to nakonec vzal na sebe, což udělal skvěle, neboť jeho pokus letěl přímo do pravé šibenice! Asistence: Marcus Nilsson.
    31:27 Juuso HIETANEN - 0:1
     
    31:27
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru 5 na 3 a otevírají tak gólový účet tohoto utkání! JUUSO HIETANEN dostal přihrávku od Kagarlického a z první vyslal tvrdou ránu pod horní tyč. Asistence: Dmitrij Kagarlickij a Vadim Šipačov.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 44. Strömwall (Nilsson), 51. Nilsson (Miromanov, Strömwall) – 32. Hietanen (Kagarlickij, Šipačov), 50. Jaškin (Šipačov, Hietanen), 58. Čajkovský (Jaškin, Šipačov)


    HK Soči: Lassinantti (Treťjak) – Rundblad, J. Alexandrov (C), Pogorišnyj (A), Miromanov, Batyršin, Klimontov, Sedov, Garajev – Strömwall, Linus Johansson, Nilsson – Šmeljov, Točickij (A), Kolgotin – Michajlov, A. Galimov, Rubcov – Kukštel, Petkov, N. Kvartalnov.
    Dynamo Moskva: Bočarov (Kuzněcov) – Čajkovský, Hietanen, An. Sergejev, Mironov (A), J. Zajcev, Grigorjev, Volkov – Šipačov (C), Tarasov, Jaškin – O. Lindberg, Kagarlickij, Pulkkinen – Brjukvin (A), Jefremov, Alexejev – V. Kuljomin, Kruglov, Igumnov – Zajcev.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Sidorenko – Kučava, Sadovnikov
    bahis siteleri