Montpellier – Nîmes 0:1 (kon.) | Bordeaux – Dijon 3:0 (kon.) | Méty – Lorient 3:1 (kon.)
Štrasburk – Lille 0:3 (kon.) | Brest – Monaco 1:0 (kon.) | Rennes – Remeš 2:2 (kon.)
Lyon – Marseille 1:1 (kon.)
konec
Stade Rennes
2:2 (2:1)
Stade de Reims
Neděle 04.10.2020, 17:00 • Roazhon Park, Rennes • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Dalším potrestaným hráčem je Nayef Aguerd (Rennes), který zastavil akci soupeře. Tohle může být poslední šance pro Reims!
    90+1. Benjamin Bourigeaud (REN)
     
    90+1
    Chvíli po velké šanci přišel volej z hranice vápna, ovšem Benjamin Bourigeaud nezamířil přesně. Jeho pokusu chyběl asi metr, Yehvann Diouf má obrovské štěstí na své straně.
    90. Steven N'Zonzi (REN)
     
    90
    Benjamin Bourigeaud rozehrával rohový kop, ale jeho centr nepřeletěl ani prvního soupeře v šestnáctce. Akce pokračovala dál a na centr zleva si naskočil Steven N'Zonzi, jenž orazítkoval pravou tyčku!
     
    82
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Boulaye Dia, přichází Kaj Sierhuis.
     
    80
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Eduardo Camavinga, přichází Jonas Martin.
     
    71
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází El Bilal Touré, přichází Valon Beriša.
     
    70
    Dalším, kdo si prohlédl žlutou kartu je Marshall Munetsi (Reims).
    66. Boulaye DIA - 2:2
     
    66
    Reims právě vstřelilo branku!
    Přílišné sebevědomí Rennes končí vyrovnávací trefou! Střídající Dereck Germano Kutesa narazil míč do prostoru, kde se pohyboval BOULAYE DIA, jenž vyhrál souboj a mířil sám na brankáře. Jeho pokus pak zapadl přesně k pravé tyči. Asistence: Dereck Germano Kutesa.
     
    64
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Flavien Tait, přichází Romain Del Castillo.
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Nathanaël Mbuku, přichází Dereck Germano Kutesa.
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Arbër Zeneli, přichází Mathieu Cafaro.
     
    57
    Xavier Chavalerin (Reims) musel sáhnout na záchranou brzdu, když poslal k zemi Raphinhu. Tohle je žlutá karta, která hráči nikdy nebude vyčítána.
     
    54
    U postranní čáry zastavil soupeře Eduardo Camavinga (Rennes), který si pomohl zatažením za rameno. Mladého hráče žlutá karta překvapila, ale přijmul ji.
     
    46
    Hostující trenér asi musel sáhnout ke změně na brankářském postu! Predrag Rajković odstoupil ze zápasu a ligovou premiéru zažije dvacetiletý Yehvann Diouf.
     
    46
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Predrag Rajković, přichází Yehvann Diouf.
     
    41
    Na centr z volného kopu si za obranou naskočil Sehrou Guirassy, který mohl znovu pohnout se stavem zápasu. jeho náběh byl skvělý, avšak zakončení hlavou zase nepřesné.
     
    40
    Pytel se žlutými kartami se asi roztrhl, dalším potrestaným hráčem je Wout Faes (Reims). Hostující obránce vletěl do soupeře, který skončil na trávníku, rozhodčí neváhal ani chvilku a trestá.
     
    38
    Dalším potrestaným hráčem je Flavien Tait (Rennes), který nejprve odehrál míč, ale následně špunty od kopaček došlápl na lýtko soupeře.
    37. Damien Da Silva - 2:1
     
    37
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Domácí mužstvo zaslouženě otáčí kormidlem a je ve vedení! Centr od rohového praporku byl přizvednut na první tyč a na zadní celou situaci dohrál DAMIEN DA SILVA. Kapitán Rennes se hlavou nemýlil a posílá svůj tým do vedení.
     
    35
    Prvním potrestaným hráčem je Damien Da Silva (Rennes), který u středové čáry šlapákem trefil soupeře do nártu. Hlavní sudí tahá žlutou kartu, což se domácímu kapitánovi rozhodně nelíbí.
     
    34
    Drzý Raphinha prošel od lajny až do šestnáctky. Pokusil se zakončit, ale jeho pokus byl zablokovaný. Míč si našel Benjamin Bourigeaud, jehož akrobatický pokus mířil jen nad břevno – další krásná situace.
     
    30
    Na hranici ofsajdu se pohyboval Arbër Zeneli, kterému to prošlo. Hostující hráč postupoval zleva sám na brankáře, ale střelou po zemi neuspěl. Romain Salin zasáhl nohou a je hrdinou okamžiku.
    25. RAPHINHA - 1:1
     
    25
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Reims rychle ztratilo míč a bylo také potrestáno! RAPHINHA přihrál na hranici velkého vápna, kde mu patou míč narazil Sehrou Guirassy. Již zmíněný hráč se najednou ocitl před brankářem, kterého prostřelil a zaslouženě srovnal stav zápasu. Asistence: Sehrou Guirassy.
    12. Júnis ABDULHAMÍD - 0:1
     
    12
    Reims právě vstřelilo branku!
    Po rohovém kopu se skóre mění a do vedení se dostává outsider utkání! Na centr od praporku si naskočil na první tyči JÚNIS ABDULHAMÍD, jenž se nemýlil. Situaci značně podcenil Romain Salin, který zůstal stát jako přikovaný k brankové čáře. Tenhle gól jde hodně za jeho osobou. Asistence: Arbër Zeneli.
     
    11
    Krásná akce hostujícího mužstva končí jen rohovým kopem! Arbër Zeneli přihrál na levou stranu šestnáctky, kde se pohyboval Nathanaël Mbuku, jehož okamžité zakončení vyrazil Romain Salin.
     
    7
    Domácí mužstvo znovu rozehrávalo rohový kop a je na koni. Ovšem po centru zakončení nepřišlo. Rennes dostalo šanci na reparát a k odraženému míči se dostal Raphinha, jenž zastříhal nůžkami, ale zamířil těsně vedle levé tyče.

    Michal Luxa

    Branky: 25. Raphinha (Guirassy), 37. Da Silva – 12. Abdulhamíd (Zeneli), 66. Dia (Kutesa)

    Karty:   35. Da Silva (REN), 38. Tait (REN), 54. Camavinga (REN), 90+2. Aguerd (REN) – 40. Faes (REI), 57. Chavalerin (REI), 70. Munetsi (REI)


    Držení míče: 73 % : 27 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 9:4. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 12:16.
    Stade Rennes: Salin – Boey, Da Silva (C), Aguerd, H. Traoré – N'Zonzi – Raphinha, Bourigeaud, Camavinga (80. Martin), Tait (64. Del Castillo) – Guirassy.
    Náhradníci: Bonet – Del Castillo, Gboho, Gelin, Hunou, Martin, Rutter, Soppy, Assignon.

    Stade de Reims: P. Rajković (46. Diouf) – Foket, Faes, Abdulhamíd (C), Konan – Munetsi – Dia (82. Sierhuis), Zeneli (64. Cafaro), Chavalerin, Mbuku (64. Kutesa) – Touré (71. Valon Beriša).
    Náhradníci: Diouf – Valon Beriša, Cafaro, Cassama, De Smet, Donis, Kutesa, Maresic, Sierhuis.

    Rozhodčí: Batta – Aube, Boutry
    bahis siteleri