Barys – Kunlun 2:1 (kon.) | Magnitogorsk – Ufa 1:4 (kon.) | Čeljabinsk – Riga 5:1 (kon.)
Čerepovec – Viťaz 0:3 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 5:3 (kon.) | Nižněkamsk – Chabarovsk 1:3 (kon.)
N.Novgorod – Minsk 6:3 (kon.) | Jaroslavl – Dynamo Moskva 3:2 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
3:2 (0:1, 1:1, 2:0)
Dynamo Moskva
Pátek 30.10.2020, 17:30 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezký páteční podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu opět ruská KHL a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy Lokomotiv Jaroslavl a Dynamo Moskva.
     
    Lokomotiv Jaroslavl

    Hokejisté Lokomotivu Jaroslavl jsou v tabulce v Západní konferenci na třetím místě se ziskem třiceti bodů a jsou na tom tedy velmi dobře. Na své konto zapsali čtrnáct výher a šestkrát na svého soupeře nestačili. Domácí tým má za sebou dlouhou devítizápasovou šňůru výher a tu mu naposledy pokazil Jekatěrinburg. Zápas v základní hrací době skončil bez branek a na řadu přišlo prodloužení, které rozhodli hokejisté Avtomobilistu a Lokomotiv tak po dlouhé sérii padl. Znovu by ale rád začal vítěznou vlnu a před svými diváky se pokusí moskevské Dynamo obrat o body. Čeká nás zajímavý zápas, který si nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Jegor Korškov 6+7
    Vladimir Tkačjov 4+7
    Artur Kajumov 5+5
     
    Dynamo Moskva

    Hokejisté dnes hostujícího celku z Dynama Moskva jsou v tabulce v Západní konferenci na šestém místě se ziskem dvaadvaceti bodů a jsou tak v pásmu postupu do vyřazovacích bojů. To je ale ještě hodně předčasné. Každopádně by Moskvané rádi tabulkou stoupali. Na své konto zapsali deset výher a devětkrát pak odešli z ledu jako poražený tým. Moskvané po výře 5:2 nad Minskem naposledy nestačili na Viťaz, se kterým ve svém teritoriu padli 1:5. Tento neúspěch ale odčinili ve středu, když doma získali dva body po výhře 3:2 po prodloužení nad Omskem. Ale v závěru prohrávali o jednu branku, nakonec se jim při hře bez brankáře povedlo srovnat a dílo dokonali v nastavené hrací době. Dnes by na ledě Lokomotivu chtěli opět uspět, ale nebudou to mít jednoduché.

    Nejproduktivnější hráči

    Vadim Šipačov 8+13
    Dmitrij Jaškin 11+4
    Daniil Tarasov 8+7
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v probíhající sezóně utkaly už dvakrát a pokaždé se z výhry radoval Lokomotiv Jaroslavl. Nicméně Dynamo získalo alespoň jeden bod. I tak ale má svému soupeři dnes co vracet.
     
    Československá stopa v utkání

    Dmitrij Jaškin (DMS)
    Michal Čajkovský (DMS)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – M. Osipov, Rafikov, Ohtamaa, A. Marčenko, Malyšev, Čerepanov, Misjul – Lander (A), Kraskovskij, Korškov – Pääjärvi, J. Averin (A), Tkačjov (C) – Kovalenko, Kudrjavcev, Alexejev – Ivanov, Kajumov, Iljenko – Berjozkin.

    Dynamo Moskva: Kuzněcov (Jerjomenko) – Hietanen, Čajkovský, Mironov (A), An. Sergejev, Bojkov, J. Zajcev, Volkov, Pribylskij – Kagarlickij, Jaškin, Šipačov (C) – Pulkkinen, O. Lindberg, Tarasov – Igumnov, Jefremov, V. Kuljomin (A) – Pankratov, Muranov, Trinějev.

    Rozhodčí: Fraňo, Hribik – Zacharankov, Ivanov.
     
    Arénou v Jaroslavli už zní ruská hymna a utkání tak bude moci za malý okamžik začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    U puku jsou hosté a hned se derou do první útočné akce tohoto duelu.
     
    00:26
    O touš ale přišli a o to samé se pak na druhé straně pokusili hráči Lokomotivu, ale příliš dlouho se před brankou Kuzněcova neohřáli.
     
    01:03
    V rohu útočného pásma vybojoval kotouč Dmitrij Jaškin, český útočník ho pak poslal před branku soupeře, ale tam zakročila pozorná obrana Jaroslavle.
     
    01:40
    Zakázané uvolnění hostů stěhuje hru před branku Lokomotivu. Vhazovat se bude po levé ruce Edwarda Pasqualeho.
     
    01:53
    Po neúspěšné akci Jaroslavle se k puku znovu dostali hráči moskevského Dynama, ale před Pasqualem se jim nepovedlo zakončit přesně.
     
    02:41
    Domácí se hned dostali do akce na opačném konci kluziště, kde operovali před Kuzněcovem, ale ten své brankoviště uhlídal i po střele Antona Landera.
     
    03:19
    Pavel Kraskovskij se utrhl a jel téměř sám na branku hostů, ale jeden z beků hostů se stihl vrátit a zabránil tak nebezpečné akci soupeře.
     
    03:47
    Dmitrij Kagarlickij získal puk, potáhl ho na levý kruh a odtud pak poslal přihrávku na Vadima Šipačova, ale druhý jmenovaný místo střely zvolil ještě pas na Dmitrije Jaškina, ten ovšem kotouč minul.
     
    04:37
    Edward Pasquale nyní zakročil ve svém brankovišti, když zastavil střelu Oscara Lindberga, jenž střílel nebezpečně z levého kruhu. Hra je přerušena a vhazuje se po pravici domácího brankáře.
     
    05:34
    Denis Alexejev se nedostal ke střele a hned domácí přišli o puk, na druhé straně se do akce hnali hosté, ale Sergej Bojkov tvrdou ránu od modré čáry mezi tři tyče neposlal.
     
    06:24
    Arťom Volkov vyslal další pokus směrem k domácí brance, ale Edward Pasquale byl znovu pohotový a zakročil.
     
    07:03
    Pavel Kraskovskij šel do samostatného úniku a z bekhendu poté zblízka hostujícího brankáře nepřekonal. Dosud největší šance průběhu utkání
     
    07:37
    Hosté pak zahrozili před Pasqualem, jenž ale natáhl hůl a puk vytěsnil do bezpečí. Následně pak jdou jeho spoluhráči opět před branku moskevského Dynama.
     
    08:12
    Už skoro čtyři minuty se hraje bez přerušení. Oba celky střídají akce, ani jedna z nich se zatím neujala.
     
    08:42
    Vladislav Jefremov z pravého kruhu poslal pozdrav před domácí branku, kde puk sebral Pasquale a hned ho rozehrál svým spoluhráčům, stále se hraje bez přerušení.
     
    09:11
    Až nyní zakročil hostující brankář po domácí střele a po pěti minutách je tak hra přerušena. Vhazovat se bude před Kuzněcovem a následuje také první komerční přestávka.
     
    09:14
    Domácí vyhráli vhazování v útočné třetině a rozvinuli před Kuzněcovem další akci, ale obrana Dynama mu pomohla a souhru Jaroslavle překazila.
     
    09:45
    Aktivní domácí tým znovu obléhal branku soupeře, Anton Lander číhal na přihrávku mezi kruhy, ale nedočkal se. Po zisku kotouče pak Moskvané míří znovu před Pasqualeho klec.
     
    10:25
    Ale velmi rychle se domácí nastěhovali zpět na území Moskvy a opět zatápěli Kuzněcovovi. Ale ten se nedal a dalším zákrokem svůj tým podržel.
     
    11:07
    Vladimir Tkačjov se natlačil před branku hostů, ale tam ho odzbrojila obrana Dynama a stočila hru zpět před branku Lokomotivu.
     
    11:35
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    11:45
    Ivan Igumnov byl osamocen před brankou domácích, ale neměl v pásmu nikoho, kdo by mu puk předal. Ten pak dostali k sobě domácí a jdou směrem před Kuzněcovu branku.
     
    12:22
    Oba celky mají velkou snahu otevřít účet dnešního duelu, ale zatím jsou oba brankáři proti a drží svá čistá konta.
     
    12:49
    Jegor Korškov se natlačil do těsné blízkosti Kuzněcova, ale nesklepl puk za jeho záda. Nicméně nadále pokračuje akce domácího celku.
     
    13:21
    Od vlastní branky šli do další akce hráči Lokomotivu Jaroslavl, ale zastaveni byli už ve středním pásmu, které Moskvané dobře napadali.
     
    14:16
    Teemu Pulkkinen se protlačil skrze obránce domácích a chtěl jít blíže Pasqualeho brance, ale vracející se Maxim Osipov ho o puk připravil a poslal ho do neutrální zóny.
     
    15:09
    Artur Kajumov zblízka neprostřelil Georgije Kuzněcova, jenž poté vykopl puk do rohu kluziště. Stále na ukazateli skóre svítí bezbrankový stav.
     
    15:54
    Pavel Kraskovskij v pádu zakončoval z levého kruhu, jeho táhlou střelu ale zastavil Georgij Kuzněcov a ten pak hned nechal hru plynout a poslal puk svým spoluhráčům.
     
    16:58
    Domácí se déle zdrželi v pásmu Dynama, ale nedokázali si najít dobrou pozici pro střelu. Až nyní střílel Vladimir Tkačjov a po jeho pokusu už musel zasáhnout Kuzněcov.
     
    17:32
    Pavel Kudrjavcev objel hostující branku a poté se snažil v mezikruží zakončit, ale jeho pokus skončil jen na pozorném obránci Moskvy.
     
    18:13
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Maxim Osipov – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku).
     
    18:21
    Jako první mají k dispozici přesilovou hru hosté a už se tlačí před branku soupeře.
     
    18:50
    Domácí se poprvé ubránili nepřesné akci Moskvy a poté okamžitě vyhazují puk až před branku Georgije Kuzněcova.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:18
    Další osvobození domácích a ti šetří cenné vteřiny z oslabení. Hosté naopak musejí zakládat svou další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    19:45
    Znovu domácí vyhodili puk až před branku Moskvanů a nadále pokračují velmi dobře ve své početní nevýhodě.
     
    19:56
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nyní už ale domácí inkasují, když hosté v závěru první třetiny využívají svou přesilovou hru. Sergejev pálil z levého kruhu a těsně před Pasqualem jeho pokus usměrnil mezi tři tyče DANIIL TARASOV – 0:1. Asistence: Andrej Sergejev a Andrej An. Mironov.
    19:56 Daniil TARASOV - 0:1
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí. V ní to vypadalo, že nepadne branka, nakonec pouhé čtyři vteřiny před vypršením prvního dějství využil přesilovou hru Daniil Tarasov, jenž zblízka dostal puk za Pasqualeho po střele Sergejeva. Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina, která začne přibližně v 18:20.
     
    Střely na branku: 12 – 8
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:23
    Hosté se hned na úvod druhé třetiny dostali do akce před domácí klecí, ale ta byla neúspěšná.
     
    20:53
    Na druhé straně to zkusil přízemní střelou Anton Lander, ale s tou si Kuzněcov poradil a hned pak kotouč rozehrál spoluhráčům.
     
    21:15
    A další souhra Jaroslavle. Pavel Kudrjavcev našel přihrávkou Denise Alexejeva, který poté švihem pálil na Kuzněcovovu klec, ale hostující brankář si znovu poradil.
     
    21:48
    Ivan Muranov se prodral mezi dvěma beky Lokomotivu a šel sám na branku Pasqualeho, ale nakonec se jeden z obránců domácích dostal na puk, který vyhodil pryč.
     
    23:16
    Jegor Korškov vyslal zajímavý projektil z pravého kruhu, který ale rukou srazil do bezpečí Georgij Kuzněcov a podržel svůj tým a jeho těsné vedení.
     
    24:04
    Oscar Lindberg po pravém mantinelu táhl kotouč, který poté poslal do jízdy spoluhráči, ten ale z kruhu neprostřelil Edwarda Pasqualeho.
     
    25:13
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Sergej Bojkov – 2 min., sekání).
     
    25:21
    Domácí hráči mají šanci na vyrovnání, v přesilové hře roztáhli akci, po níž pálil Lander, ale netrefil se mezi tři tyče.
     
    25:47
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    26:43
    Domácí zatím svou přesilovku nehrají moc dobře, hosté se dobře brání a vyhazují puky do bezpečí.
     
    27:13
    Moskvané jsou v plném počtu.
     
    28:00
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Nikita Čerepanov – 2 min., hákování).
     
    28:09
    Hosté se ubránili a nyní zase mají k dispozici přesilovou hru oni. Jenže se zatím neusadili v pásmu soupeře, který se poprvé ubránil.
     
    28:45
    Až nyní se to povedlo a Moskvané už operují před soupeřovou brankou. Po střele Hietanena zakročil Edward Pasquale a pomohl tak svým spoluhráčům.
     
    29:13
    Vladimir Tkačjov ve vlastním oslabení zakončil mezi kruhy, ovšem jeho pokus zastavila obrana hostů a poté otočila hru na opačnou stranu.
     
    29:38
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Artur Kajumov – 2 min., vysoká hůl).
     
    29:53
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Moskvané využívají dvojnásobnou přesilovou hru a jdou do dvoubrankového náskoku. DMITRIJ JAŠKIN dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy a pohotovou střelou pak prostřelil Edwarda Pasqualeho – 0:2. Ještě mají hosté klasickou početní výhodu. Asistence: Vadim Šipačov a Dmitrij Kagarlickij.
    29:53 Dmitrij JAŠKIN - 0:2
     
    31:08
    Domácí se osvobozují a hned posílají puk až před Kuzněcova. Vypadá to, že klasické oslabení už zvládnou.
     
    31:38
    Jaroslavl je v plném počtu.
     
    32:53
    Domácí se snažili o kontaktní branku, ale jejich pokus skrze obranu Dynama se jim nepovedlo dostat za záda Kuzněcova.
     
    33:39
    Naopak hosté jsou při chuti a opět se dostali před branku soupeře, kde nebezpečně operovali. Ale vše jistil pozorný Pasquale, který proti Treinějevově střele zakročil.
     
    34:24
    Nikita Čerepanov se snažil od modré čáry nahodit kotouč před hostující branku, ale tam nebyl nikdo, kdo by ho tečoval mezi tři Kuzněcovovy tyče.
     
    35:17
    Georgij Ivanov si nabruslil na pravý kruh, zasekl ho a poté vypálil k protější tyči, kterou o kus minul.
     
    36:14
    Oscar Lindberg napřáhl na levém kruhu a mohla to být hodně nebezpečná šance Moskvanů. Ovšem rána mu nesedla a kotouč ideálně netrefil.
     
    36:27
    Následuje další komerční přestávka.
     
    36:35
    Georgij Kuzněcov se musel natáhnout ve svém brankovišti, aby zastavil kotouč, který mířil k tyči. Ten ale nedostal do své moci a nadále čelí akci Lokomotivu.
     
    36:55
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Sergej Bojkov – 2 min., krosček).
     
    37:51
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka také na domácí straně a Lokomotiv je zpátky ve hře a na kontaktní brance. Anton Lander poslal kotouč na levou stranu, kde ho přízemní střelou poslal k protější tyči PAVEL KRASKOVSKIJ – 1:2. Asistence: Anton Lander a Jegor Korškov.
    37:51 Pavel KRASKOVSKIJ - 1:2
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:25
    Domácí kontaktní branka nakopla a hned se dostali do další akce, ale zblízka Pavel Kudrjavcev nezasunul kotouč za Kuzněcova, jenž musel do zákroku.
     
    39:50
    Ještě další pokus domácích, který jistí Kuzněcov. Nyní už to vypadá, že se druhé dějství jen dohrává a blíží se jeho konec.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také prostřední dějství je minulostí a bylo opět hodně zajímavé. Hosté se dostali ve dvojnásobné přesilové hře do dvoubrankového náskoku, když se mezi tři tyče trefil Dmitrij Jaškin. V závěru ale měli přesilovku i domácí a využil ji Pavel Kraskovskij, jenž Landerovo posunutí puku poslal po zemi k protější tyči. Ještě nás čeká zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 19:14.
     
    Střely na branku: 27 – 17
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:12
    Jegor Korškov dostal přihrávku od Antona Landera a zakončil těsně před Kuzněcovem, ale ten jeho pokus pokryl a okamžitě vrátil puk svým spoluhráčům.
     
    40:43
    Teemu Pulkkinen pálil z pravého kruhu a do akce musel jít domácí brankář, který jeho nebezpečnou střelu chytil a následně nechal hru zastavit.
     
    43:21
    Moskvané se nastěhovali znovu do útočného pásma a před domácí brankou zahrozili. Další pokus Dmitrije Jaškina ale končí jen vedle branky Pasqualeho.
     
    43:53
    Hra je přerušena podruhé v krátkém sledu po sobě pokaždé po zákroku brankáře Jaroslavle. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    44:20
    Dalekonosné nahození směřovalo před hostující klec, ale Anton Lander svojí holí neprocpal puk za záda Georgije Kuzněcova.
     
    45:13
    Nikolaj Kovalenko neustál souboj u levého hrazení a z následn akce pak málem těžili hosté, kteří šli dva na jednoho. Oscar Lindberg ale svou střelu poslal vedle domácí brány.
     
    46:03
    Po zisku puku šli okamžitě na druhou stranu zase domácí hráči a před Kuzněcovem zahrozili, ale ten si poradil a kotouč získal k sobě.
     
    46:14
    Vadim Šipačov sebral puk ve středním pásmu, ale do blízkosti domácího brankáře se nedostal. Nakonec se to povedlo Dmitriji Kagarlickému, jenž už pálil, ale nepřesně.
     
    46:33
    Následuje další komerční pauza.
     
    46:43
    Pavel Kraskovskij si nabruslil před branku hostů, kde poté na Kuzněcova vystřelil, ale neúspěšně. A neúspěšná byla i dorážka jeho spoluhráče.
     
    48:13
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Andrej An. Mironov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    49:23
    Domácí se několikrát dostali do zakončení před hostující brankou, zatím se jim ale v přesilové hře nedaří vyrovnat. Hosté se nyní osvobozují.
     
    49:58
    A další pokus domácích končí mimo. Tohle oslabení už moskevské Dynamo zvládne bez úhony.
     
    50:13
    Moskvané jsou v plném počtu.
     
    50:53
    Hosté jsou delší dobu v držení kotouče, ale nedaří se jim před Pasqualem navýšit své vedení. Stále tak nemají nic jistého, domácí hráči prahnou po vyrovnání a tlačí.
     
    51:25
    Lander dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy, jeho svižná rána ale končí jen na obraně soupeře. Hosté záhy otáčejí hru a směřují před branku Lokomotivu Jaroslavl.
     
    52:14
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Ohtamaa poslal puk na NIKOLAJE KOVALENKA, který poté svižnou střelou z vrcholu kruhů prostřelil Kuzněcova a začíná se znovu od začátku – 2:2. Asistence: Atte Ohtamaa.
    52:14 Nikolaj KOVALENKO - 2:2
     
    52:32
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak to je pro hosty šok. Okamžitě po vyrovnání pálil ostrými také DENIS ALEXEJEV a rázem domácí vedou – 3:2. Asistence: Atte Ohtamaa..
    52:32 Denis ALEXEJEV - 3:2
     
    52:32
    Střídání v týmu Dynamo Moskva: ze hřiště odchází Georgij Kuzněcov, přichází Alexandr Jerjomenko.
     
    53:45
    Hosté jsou jako opaření, aby ne, když během chvilky ztratili své vedení. Jaškin napálil puk jen vysoko nad branku soupeře.
     
    55:35
    A další pokus hostů končí mimo tři tyče a do další akce tak jde rozjetý domácí celek.
     
    56:06
    Následuje komerční přestávka.
     
    56:23
    Vadim Šipačov se zblízka před Pasqualem neprosadil, hosté ale nadále operují před jeho brankou. Až nyní dostali puk domácí do středního pásma a jdou útočit.
     
    57:15
    Na druhé straně se dostal ke střele Pavel Kraskovskij, ale zblízka na Jerjomenka nevyzrál. Rázem pak hosté znovu hru otáčejí na druhou stranu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:37
    Hosté hrají se šesti bruslaři v poli!
     
    59:04
    Domácí jsou v držení kotouče a snaží se trefit prázdnou branku Dynama Moskva, zatím se jim to však nedaří.
     
    59:35
    Pavel Kudrjavcev po pravém mantinelu nabral rychlost a snažil se dovézt kotouč do prázdné branky, ale dobře mu sekundoval jeden z hostů, který tomu zabránil.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácím se ve třetí třetině povedlo srovnat a hned vzápětí dokonce strhli vedení na svou stranu a otočka byla na světě. Hosté pak zkusili hru bez brankáře, ale k vyrovnání to už nevedlo. Domácí nakonec získávají dva body, hosté odjedou s prázdnou.
     
    Střely na branku: 37 – 26
     
    Dnešní utkání sledovalo 2032 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Dmitrij Jaškin (DMS) 1+0, 3 střely, čas na ledě 16:51
    Michal Čajkovský (DMS) 0+0, 2 střely, čas na ledě 16:44
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:41:37)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 38. Kraskovskij (Lander, Korškov), 53. Kovalenko (Ohtamaa), 53. Alexejev (Ohtamaa) – 20. Tarasov (An. Sergejev, Mironov), 30. Jaškin (Šipačov, Kagarlickij)


    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – M. Osipov, Rafikov, Ohtamaa, A. Marčenko, Malyšev, Čerepanov, Misjul – Lander (A), Kraskovskij, Korškov – Pääjärvi, J. Averin (A), Tkačjov (C) – Kovalenko, Kudrjavcev, Alexejev – Ivanov, Kajumov, Iljenko – Berjozkin.
    Dynamo Moskva: Kuzněcov (53. Jerjomenko) – Hietanen, Čajkovský, Mironov (A), An. Sergejev, Bojkov, J. Zajcev, Volkov, Pribylskij – Kagarlickij, Jaškin, Šipačov (C) – Pulkkinen, O. Lindberg, Tarasov – Igumnov, Jefremov, V. Kuljomin (A) – Pankratov, Muranov, Trinějev.

    Rozhodčí: Fraňo, Hribik – Zacharankov, Ivanov

    Diváci: 2032
    bahis siteleri