Augsburg – Hertha 0:3 (kon.) | Mohuč – Schalke 2:2 (kon.) | RB Lipsko – Freiburg 3:0 (kon.)
Stuttgart – Frankfurt 2:2 (kon.) | Union Berlín – Bielefeld 5:0 (kon.) | Dortmund – Bayern 2:3 (kon.)
konec
1. FC Union Berlín
5:0 (3:0)
DSC Arminia Bielefeld
Sobota 07.11.2020, 15:30 • An der Alten Försterei, Berlín • Německá Bundesliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    Přímý postup od vlastní branky dopředu vyústil v pátý gól Unionu a Arminia v hlavním městě vyfásla nepopulárního bůra! Všechno začalo už u rozehrávky před šestnáctkou Berlína, následovala přihrávka na Gogiu, který parádním lobem za obranu našel CEDRICA TEUCHERTA. Střídající hráč si naběhl mezi dva stopery a útok zakončil spolehlivým prostřelením Ortegy – 5:0! Asistence: Akaki Gogia.
     
    52
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    Začíná to vypadat na pořádný debakl! MAX KRUSE se postavil k penaltě a jako velmi zkušený hráč proměnil i šestnáctou penaltu ze šestnácti ve své kariéře. Kopal tentokrát na opačnou stranu, než šel gólman Ortega, proto Kruse nemusel do střely dávat ani takovou razanci – 4:0!
     
    45+2
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    Hosté dostávají nekompromisní ťafku mezi oči těsně před koncem poločasu! Max Kruse zapisuje další asistencí, tentokrát kolmicí našel za obranou SHERALDA BECKERA, který prostřelil Ortegu na bližší tyči. Tady nebude mít čisté svědomí právě Ortega, ale s obránci si nemůže moc vyčítat. První gól pro Beckera v Bundeslize vůbec – 3:0! Asistence: Max Kruse.
     
    13
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    Během třinácti minut vede Union už o dva a přechod do útoku byl v tuto chvíli zcela smrtící! Hosté sice zvládli vytlačit Berlínské na jejich půlku, jenže následoval přesný centr křížem na Kruseho, který v pravou chvíli předložil míč před vápno ROBERTU ANDRICHOVI, jehož nekompromisní bomba z první skončila přímo za Ortegovými zády – 2:0! Asistence: Max Kruse.
     
    3
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    VAR v kolínské centrále potvrdil chybu pomezního a opravuje jeho verdikt! Becker na pravém křídle dostal krásný centr za vysunutou obranu Arminie a vznikl z toho tak rychlý protiútok. Becker řešil situaci snadno, nabídl míč KEJTU ENDOVI, který z oblasti penalty prostřelil Ortegu, čímž tak Union posílá do brzkého vedení – 1:0! Asistence: Sheraldo Becker.

    Tomáš Kalas

    Branky: 3. Endo (Becker), 13. Andrich (M. Kruse), 45+2. Becker (M. Kruse), 52. M. Kruse (pen.), 89. Teuchert (Gogia)

    Karty:   59. van der Hoorn (BIE)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 1:4. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 17:9.
    1. FC Union Berlín: Luthe – Trimmel (C), Friedrich, Knoche, Lenz – Gentner (73. Griesbeck), Andrich – Becker (83. Maciejewski), M. Kruse (83. Teuchert), Endo (20. Gogia) – Pohjanpalo (73. Awoniyi).
    Náhradníci: Karius – Ryerson, Hübner, Gießelmann, Gogia, Griesbeck, Awoniyi, Teuchert, Maciejewski.

    DSC Arminia Bielefeld: Ortega – Brunner, Pieper, van der Hoorn, Laursen – Maier (46. Seufert), Prietl – Doan (82. Córdova), Hartel (46. Yabo), Soukou (46. Kunze) – Klos (C) (88. Schipplock).
    Náhradníci: Linnér – J. Nilsson, de Medina, Lucoqui, Yabo, Kunze, Seufert, Córdova, Schipplock.

    Rozhodčí: Jöllenbeck – Gittelmann, Foltyn
    bahis siteleri