Turín – Bologna 1:1 (kon.) | Benevento – Janov 2:0 (kon.) | Cagliari – Udinese 1:1 (kon.)
Inter – Spezia 2:1 (kon.) | Sassuolo – AC Milán 1:2 (kon.) | Atalanta BC – AS Řím 4:1 (kon.)
Lazio – Neapol 2:0 (kon.)
konec
Atalanta Bergamo
4:1 (0:1)
AS Řím
Neděle 20.12.2020, 18:00 • Gewiss Stadium (Bergamo). • Italská Serie A • 13. kolo
Předzápasové kurzy
    85. Josip ILIČIĆ - 4:1
     
    85
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Myslím, že nyní už je o vítězi definitivně rozhodnuto. JOSIP ILIČIĆ prošel mezi několika protihráči a pak po zemi poslal míč do bližšího dolního rohu, kam se brankář hostů stačil jen ohlédnout.
    72. Luis MURIEL - 3:1
     
    72
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    A je to už o dva góly. Hosté fatálně zaváhali v rozehrávce, do útoku vyrazil LUIS MURIEL, který udělal parádní kličku brankáři a pak levačkou zamířil do prázdné brány. Tak to je hodně studená sprcha pro AS Řím.
    70. Robin GOSENS - 2:1
     
    70
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Domácí otáčí stav a dvacet minut před koncem základní hrací doby se ujímají vedení. Na nadýchaný centr si v pokutovém území vyskočil ROBIN GOSENS a hlavou jej usměrnil za vyběhnuvšího brankáře hostů.
    59. Duván ZAPATA - 1:1
     
    59
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Domácí srovnávají a zřejmě zaslouženě. Iličić poslal kolmý pas do pokutového území, kde se k balónu dostal DUVÁN ZAPATA, jenž svou bombou div celou bránu nezbořil, míč se odrazil od břevna za brankovou čáru. Mirante tak inkasuje z první vážnější střely na bránu, avšak nutno říct, že tady neměl absolutně žádnou šanci.
    3. Edin DŽEKO - 0:1
     
    3
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Hosté jdou velmi rychle do vedení. Velkou práci odvedl Mchitarjan, který si pohrál s balónem a pak jej přesnou přihrávkou poslal volnému EDINU DŽEKOVI, který si jej zpracoval a pak zamířil do protipohybu brankáře na vzdálenější dolní roh jeho brány. Hodně tu zaspala domácí obrana.

    Petr Frömel

    Branky: 59. D. Zapata (Iličić), 70. Gosens (Iličić), 72. Muriel, 85. Iličić – 3. Džeko (Mchitarjan)

    Karty:   37. Malinovskyj (ABC), 39. Romero (ABC) – 35. Lorenzo Pellegrini (ASR), 57. Mirante (ASR), 64. Mancini (ASR)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 1:1. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:14.
    Atalanta Bergamo: Gollini – Djimsiti, Romero (46. Palomino), Tolói (C) – Hateboer, de Roon, Freuler, Gosens (89. Mojica) – Malinovskyj (81. Al. Mirančuk), Pessina (46. Iličić) – D. Zapata (72. Muriel).
    Náhradníci: F. Rossi, Sportiello – Šutalo, Palomino, Mojica, Depaoli, Gyabuaa, Iličić, A. Traoré, Al. Mirančuk, S. Lammers, Muriel.

    AS Řím: Mirante – Mancini, Smalling, Ibañez – Karsdorp, Lorenzo Pellegrini (81. Villar), Veretout (81. C. Pérez), Spinazzola (66. Peres) – Pedro (74. Cristante), Mchitarjan – Džeko (C).
    Náhradníci: Pau López – Cristante, Juan Jesus, Santon, Kumbulla, Fazio, Peres, Calafiori, Villar, C. Pérez, Diawara, B. Mayoral.

    Rozhodčí: M. Di Bello – S. Longo, D. Cecconi
    bahis siteleri