Monaco – Lorient 2:2 (kon.) | Angers – Nantes 1:3 (kon.) | Dijon – Nîmes 0:2 (kon.)
Méty – Štrasburk 1:2 (kon.) | Rennes – Saint-Étienne 0:2 (kon.) | Lille – Brest 0:0 (kon.)
Bordeaux – Marseille 0:0 (kon.)
konec
Girondins Bordeaux
0:0 (0:0)
Olympique Marseille
Neděle 14.02.2021, 21:00 • Matmut Atlantique, Bordeaux • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní duel nakonec žádnou branku nepřinesl a oba celky si tak rozdělí po bodu. Olympique Marseille si ovšem druhý poločas pořádně zkomplikoval, neboť v krátkém časovém sledu přišel hned o dva vyloučené hráče. Marseille tak dohrávala zbytek druhého poločasu pouze v devíti hráčích, avšak domácím se přesto tuto početní výhodu nepovedlo využít. Bordeaux mělo v tomto duelu výrazně více ze hry, avšak to pořádně skřípalo směrem kupředu, kde domácí celek neustále narážel na pozornou obranu. (22:54:12)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 1:1. Střely mimo: 12:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 13:18.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Míč se poté snesl do zámezí, z čehož se vyklubalo autové vhazování z pravé strany. Zerkane vybojoval rohový kop, který bude zřejmě tím posledním.
     
    90+1
    Domácí celek se znovu dostal na dostřel, jenomže velice dobrý obranný zákrok předvedl obránce Kamara, který odstřelil hrací předmět do bezpečí.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Olympique Marseille stále drží nadějný bezbrankový výsledek, ještě ale musíme počítat s nastavením.
     
    87
    Hwang se přeci jenom dostal do slušné šance, avšak jeho rána přesto směřovala vedle. Přesto se jednalo o ofsajd, Mandanda přesto musel rychle zasahovat.
     
    86
    Do pokutového území přeci jenom přiletěl centr, po kterém se natahoval právě Kalu. Na zadní tyči ho napodobil také Hwang, avšak ani on na míč nedosáhl.
     
    85
    Kalu to zkoušel vzít středem hrací plochy, jenomže tam narazil na přehuštěný blok protihráčů. Jeden z hostů odkopával do zámezí, následovat bude aut.
     
    84
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Valère Germain, přichází Ahmadou Dieng.
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux FC: ze hřiště odchází Rémi Oudin, přichází Samuel Kalu.
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux FC: ze hřiště odchází Enock Kwateng, přichází Tom Lacoux.
     
    82
    Ben Arfa to znovu vzal sám na sebe, přičemž si navedl míč na levou nohu. Následná rána putovala vysoko nad branku, Mandanda tak bude moci odkopávat.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Olympique Marseille i nadále drží nerozhodný výsledek, před malým momentem pálil vedle Benito.
     
    79
    Lirolovi se před napadajícím protihráčem povedlo odehrát míč směrem do zámezí, avšak v tom byla ještě teč protihráče. Vhazovat tak bude právě Marseille.
     
    78
    Kwateng poté centroval zpět do malého vápna, avšak tam se ve vzduchu povedlo zasáhnout Kamarovi. Nápor domácího týmu pokračuje, je tu další rohový kop.
     
    77
    Domácí celek znovu rozjel výpad po pravém křídle. Kwateng si několikrát vyměnil míč s Ben Arfou, který pro jistotu přenášel hru do zcela volného prostoru.
     
    76
    Domácí celek poté zahrával rohový kop z levé strany, který se snášel na přední tyč. Tam se povedlo zakročit Lirolovi, který za sebe nepustil tečovanou střelu.
     
    75
    Benito to nakonec zkoušel centrem do malého vápna, kam si nabíhal také Zerkane. Ten z dobré pozice zakončoval nad branku, byla v tom ale teč protihráče.
     
    74
    Bordeaux se kombinační hrou dostalo na útočnou polovinu, kde sledujeme pohodlnou kombinaci. Olympique Marseille spíše vyčkává na případnou hrubici.

    David Suchý

    Branky:

    Karty:   65. Adli (BOR) – 45+1. Rongier (OMA)   55. Balerdi (OMA), 59. Benedetto (OMA)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 1:1. Střely mimo: 12:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 13:18.
    Girondins Bordeaux: Costil – Baysse, Koscielny (C), Benito – Kwateng (84. Lacoux), Adli, Bašić (38. Zerkane), Seri (64. de Préville) – Ben Arfa, Oudin (84. Kalu) – Hwang Ui-jo.
    Náhradníci: Poussin – de Préville, Mexer, Lacoux, A. Traoré, Kalu, Briand, Zerkane, Poundjé.

    Olympique Marseille: Mandanda (C) – Lirola, Kamara, Balerdi, Nagatomo – Rongier, Gueye, Cuisance (63. Ntcham) – Thauvin (60. Perrin), Benedetto, Germain (84. Dieng).
    Náhradníci: Pelé, Vanni – Souaré, Chauí, Amavi, Perrin, Henrique, Ntcham, Dieng.

    Rozhodčí: Brisard – Boutry, Courbet
    bahis siteleri