AS Řím – Udinese 3:0 (kon.) | Cagliari – Atalanta BC 0:1 (kon.) | Sampdoria – Fiorentina 2:1 (kon.)
Crotone – Sassuolo 1:2 (kon.) | Inter – Lazio 3:1 (kon.)
konec
Inter Milán
3:1 (2:0)
S. S. Lazio
Neděle 14.02.2021, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:48:09)
     
    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 1:3. Rohy: 4:0. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 6:4.
     
    Inter Milán nakonec zvládl dnešní souboj s Laziem a vítězí 3:1. Domácí celek vstoupil do zápasu o něco aktivněji, ale dlouho se nemohl dostat do zakončení. Ve 23. minutě se však Inter dočkal penalty, kterou proměnil Romelu Lukaku. Na opačné straně se o vyrovnání snažil Immobile, ale jeho ránu domácí brankář Handanovič lapil. V závěru poločasu pak druhý zásah přidal Romelu Lukaku. Po změně stran ještě vrátil Lazio do hry střídající Escalante. O pár minut později však rychle odpověděl Lautaro Martínez. V závěru už si Inter vedení pohlídal.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Střídající Pinamonti se ihned zapojil do ofenzivní akce Interu, jenže neměl šanci proti přesile zadáků ve světle modrém. Duel se už pouze dohrává.
     
    90+1
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Achraf Hakimí, přichází Danilo D'Ambrosio.
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Ivan Perišić, přichází Matteo Darmian.
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Romelu Lukaku, přichází Andrea Pinamonti.
     
    90
    Luis Alberto sklepl míč na sprintujícího Patrica, ale obránce Lazia se po levém křídle dostal jen do souboje s de Vrijem, který mu nedal šanci na odcentrování.
     
    89
    Parolo svedl další souboj na polovině hřiště, jenže tentokrát nedovoleně atakoval Milana Škriniara, který zůstává ležet hodně otřesený.
     
    88
    Romelu Lukaku se hnal za odraženým míčem na levou stranu, nicméně belgický útočník si neporadil s prvním dotykem a posunul si míč do autu.
     
    87
    Na opačné straně si dal Pepe Reina pozor na dobíhajícího soupeře a odkopl před ním míč vysoko na tribunu. Inter bez problémů kontroluje závěr utkání.
     
    86
    Gonzalo Escalante se na hranici velkého vápna pustil do souboje s Gagliardinim. Autor jediné branky Lazia hlavou prodloužil míč jen do rukavic Samira Handanoviče.
     
    85
    Rozehrávky přímého kopu Interu Milán se chopil sám faulovaný Alexis Sánchez, jehož centr směřoval na Lukakua, jenže belgický snajpr na hattrick nezaútočil.
     
    84
    Marco Parolo zbytečně dohrál Alexise Sáncheze v souboji na polovině hřiště a nabídl Interu další přímý kop. Na hráčích Lazia už je vidět frustrace.
     
    83
    Domácí brankář Samir Handanovič dlouho otálel s odkopem míče od vlastní branky, což se vůbec nelíbilo hráčům Lazia. Sudí ale kartu netasil.
     
    81
    Marcelo Brozović fauloval Parola v souboji na vlastní polovině a nabídl Laziu další přímý kop. Hosté se dostali do šestnáctky, ale nikdo z nich už nezakončil.
     
    80
    Další zakončení na straně Interu Milán! Alessandro Bastoni se po přímém kopu dostal k hlavičce z velmi těžké pozice, kterou Reina bez problémů lapil.
     
    79
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Lautaro Martínez, přichází Alexis Sánchez.
     
    78
    Nicoló Barella se z otočky pokusil roztáhnout hru na pravou stranu, jenže jeden z obránců Lazia míč srazil na rohový kop.
     
    77
    Milan Škriniar potáhl míč na polovinu Lazia a zajímavým nákopem se snažil rozběhnout Martíneze. Pobídku slovenského obránce schoval do rukavic Reina.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 22. R. Lukaku (pen.), 45+1. R. Lukaku, 65. Lautaro Martínez (R. Lukaku) – 62. Escalante (S. Milinković-Savić)

    Karty:   27. R. Lukaku (INM), 61. Hakimí (INM) – 20. Hoedt (LAZ)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 1:3. Rohy: 4:0. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 6:4.
    Inter Milán: Handanovič – Škriniar, de Vrij, Bastoni – Hakimí (90+1. D'Ambrosio), Barella, Brozović, Eriksen (72. Gagliardini), Perišić (90+1. Darmian) – R. Lukaku (90+1. Pinamonti), Lautaro Martínez (79. Alexis Sánchez).
    Náhradníci: D. Padelli, I. Radu – D'Ambrosio, Darmian, Gagliardini, Kolarov, Pinamonti, Ranocchia, Alexis Sánchez, Sensi, Young, Vecino.

    S. S. Lazio: Reina – Patric, Acerbi, Hoedt (46. Parolo) – Lazzari, S. Milinković-Savić, Lucas Leiva (46. Escalante), Alberto, Marušić – Correa (71. F. Caicedo), Immobile (71. Muriqi).
    Náhradníci: Alia – Akpa-Akpro, Cataldi, F. Caicedo, Fáris, Escalante, S. Radu, Lulić, Muriqi, Musacchio, Pereira, Parolo.
    bahis siteleri