Monaco – Lorient 2:2 (kon.) | Angers – Nantes 1:3 (kon.) | Dijon – Nîmes 0:2 (kon.)
Méty – Štrasburk 1:2 (kon.) | Rennes – Saint-Étienne 0:2 (kon.) | Lille – Brest 0:0 (kon.)
Bordeaux – Marseille 0:0 (kon.)
konec
Stade Rennes
0:2 (0:1)
AS Saint-Étienne
Neděle 14.02.2021, 15:00 • Roazhon Park, Rennes • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že Saint-Étienne podruhé v řadě zvítězilo a dotáhlo se na střed tabulky, se loučím a přeji vám příjemný zbytek pátečního večera. (16:55:24)
     
    Sledovali jsme utkání, v němž Saint-Étienne zaskočilo favorita zápasu. Rennes si nevypracovalo žádnou velkou šanci, a tak se musí před soupeřem sklonit. Za ASSE se prosadili Denis Bouanga a Arnaud Nordin.

    Rennes zůstává v tabulce na čtvrtém místě a ASSE je patnácté, ovšem hosté se dotáhli na střed tabulky a mohou začít stoupat vzhůru.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Saint-Étienne hrálo na útočné polovině, kde se do šestnáctky vrhl Aimen Moueffek, který pak chtěl přihrát před branku, ale to mu nevyšlo. Rennes bude kopat od své brány.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Denis Bouanga, přichází Aimen Moueffek.
     
    88
    Rychlou protiakci zakončoval Denis Bouanga, jehož pokus s tečí zamířil nad branku. ASSe bude rozehrávat další rohový kop, tohle hostům stačí.
     
    87
    Harold Moukoudi pohlídal náběh soupeře a balon nechal svému brankáři. Jessy Moulin výhozem otočil hru, avšak Saint-Étienne u míče dlouho nevydrželo.
     
    86
    Saint-Étienne zastavilo akci soupeře u svého vápna a následně balon vytáhl Denis Bouanga, který jej podržel a pak ho ještě vrátil zpátky.
     
    85
    Vypadá to, že Saint-Étienne dnes vybojuje další důležité vítězství. Hráči v červených dresech se snaží se zápasem něco udělat.
     
    83
    Benjamin Bourigeaud rozehrával další rohový kop, který mířil do ohně, odkud byl obránci odvrácen. Rennes je po autu stále na útočné polovině.
     
    82
    Těžko říct, co zamýšlel Denis Bouanga! Hostující ofenzivní hráč si všiml, že je brankář více z branky, a tak to zkusil. Ovšem balon měl opačnou faleš a zamířil vedle brány.
     
    80
    Charles Nathan Abi (Saint-Étienne) byl pozdě v souboji a trefil soupeře, je tak další potrestaným hráčem.
     
    80
    Steven N'Zonzi prodloužil míč do šestnáctky, kam už se hnal Sehrou Guirassy. Ovšem z branky vyrazil Jessy Moulin, který je znovu hrdinou okamžiku.
     
    78
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Adrien Truffert, přichází Faitout Maouassa.
     
    77
    Žlutou kartu dostává Hamari Traoré (Stade Rennes FC).
     
    77
    Jessy Moulin si zahrál s nervy fanoušky i spoluhráčů! Zakončení mu propadlo za sebe a balon se kutálel k brance, hostující gólman situaci ale zachránil.
     
    75
    Hostující tým hodně kouskuje hru, dalším faulem se prezentoval Charles Nathan Abi. Po chvíli přišel centr před branku, který odvrátil Harold Moukoudi.

    Michal Luxa

    Branky: 27. Bouanga (Neyou), 71. Nordin (Youssouf)

    Karty:   37. Doku (REN), 48. Da Silva (REN), 52. Martin (REN), 57. Guirassy (REN), 63. Aguerd (REN), 77. H. Traoré (REN) – 33. Debuchy (SET), 80. Abi (SET)


    Držení míče: 73 % : 27 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 8:3. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:15.
    Stade Rennes: A. Gomis – H. Traoré, Da Silva (C), Aguerd, Truffert (78. Maouassa) – Camavinga (58. Gboho), Martin (58. N'Zonzi), Bourigeaud – Doku, Guirassy, Terrier (58. Hunou).
    Náhradníci: Salin – Dalbert, Hunou, Siliki, Maouassa, Nyamsi, N'Zonzi, Soppy, Gboho.

    AS Saint-Étienne: Moulin – Debuchy (C), Moukoudi, Cissé, Trauco – M. Camara, Neyou (68. Youssouf), Aouchiche (57. Nordin), Douath, Bouanga (90. Moueffek) – Chazrí (68. Abi).
    Náhradníci: Bajič – Abi, Kolodziejczak, Monnet-Paquet, Moueffek, Nordin, Rivera, Sow, Youssouf.

    Rozhodčí: Batta – Aube, Jouannaud
    bahis siteleri