Kazachstán – Francie 0:2 (kon.) | Gruzie – Španělsko 1:2 (kon.) | Dánsko – Moldavsko 8:0 (kon.)
Albánie – Anglie 0:2 (kon.) | Arménie – Island 2:0 (kon.) | Kosovo – Švédsko 0:3 (kon.)
Bulharsko – Itálie 0:2 (kon.) | Švýcarsko – Litva 1:0 (kon.) | Ukrajina – Finsko 1:1 (kon.)
Rakousko – Faerské ostrovy 3:1 (kon.) | Izrael – Skotsko 1:1 (kon.) | Polsko – Andorra 3:0 (kon.)
San Marino – Maďarsko 0:3 (kon.) | S. Makedonie – Lichtenštejnsko 5:0 (kon.) | Rumunsko – Německo 0:1 (kon.)
konec
Dánsko
8:0 (5:0)
Moldavsko
Neděle 28.03.2021, 18:00 • Parken Stadium (Kodaň) • Kvalifikace MS (Evropa) • Skupina F
Předzápasové kurzy
    89. Marcus INGVARTSEN - 8:0
     
    89
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom je tu ještě jedna branka! Za obranu se totiž dostával Eriksen, proti kterému dokázal bleskově vyběhnout brankář, který vyrážel míč pouze před sebe, kde se jako první zjevil MARCUS INGVARTSEN, kterému se povedlo zasunout do prázdné branky.
    81. Robert SKOV - 7:0
     
    81
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Tak je tu ještě jedna branka! V pokutovém území převzal nahrávku domácí ROBERT SKOV, který to vzal na sebe. Míč se mu povedlo natáhnout na pravou nohu, načež prudkým zakončením nedal brankáři Namascovi žádnou šanci na zachycení.
    48. Kasper DOLBERG - 6:0
     
    48
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Hned v úvodu druhého poločasu tu máme šestou branku! Dánsko se znovu dostalo k pokutovému území, kde se Damsgaard přes levou stranu dostal až k centru, na který si na malém vápně dokázal naskočit KASPER DOLBERG, který hlavičkoval mimo dosah brankáře.
    39. Mathias JENSEN - 5:0
     
    39
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Pátá branka domácích v průběhu prvního poločasu! Po pravém křídle pláchl Dolberg, kterému se povedlo po zemi odcentrovat směrem do pokutového území, kde se mu podařilo najít MATHIASE JENSENA, který z otočky vyzrál na brankáře.
    35. Jens Stryger Larsen - 4:0
     
    35
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Tady se schyluje k pořádnému debaklu! Do pokutového území totiž přiletěl centr, na který Skov Olsen sice nedosáhl, avšak za ním se nacházel volný JENS STRYGER LARSEN. Druhý jmenovaný si připravil zakončení levou nohou, které bylo naprosto přesně trefené.
    29. Mikkel DAMSGAARD - 3:0
     
    29
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    A je tu dokonce třetí domácí branka! Dánsko předvedlo další rychlý přechod na opačnou polovinu, kde Dolberg pošťouchl míč do běhu na Olsena, který se velice chytře otočil s míčem a poté před prázdnou brankou hledal MIKKELA DAMSGAARDA, který to neměl vůbec složité.
    22. Mikkel DAMSGAARD - 2:0
     
    22
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Místo vyrovnání tu máme druhou domácí branku! Dalekonosné přenesení hry směřovalo na pravou stranu, kde jeden z obránců pouze přenechal míč Olsenovi. Ten chytře pod sebou našel lépe postaveného MIKKELA DAMSGAARDA, kterému se povedlo placírkou zakončit k zadní tyči.
    19. Kasper DOLBERG - 1:0
     
    19
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Máme tady první branku zápasu! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil KASPER DOLBERG, který zakončil k levé tyči, zatímco se brankář vydal k opačné konstrukci.

    David Suchý

    Branky: 19. Dolberg (pen.), 22. Damsgaard (Skov Olsen), 29. Damsgaard (Skov Olsen), 35. Stryger Larsen (Boilesen), 39. M. Jensen, 48. Dolberg (Damsgaard), 81. Skov (Damsgaard), 89. Ingvartsen

    Karty:   18. Carp (MOL)


    Držení míče: 71 % : 29 %.
    Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 3:1. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 12:6.
    Dánsko: Schmeichel (C) – Stryger Larsen (78. Kjaer), Vestergaard, J. Andersen, Boilesen – M. Jensen (78. Ingvartsen), Nörgaard (64. Jönsson), Schöne (77. Eriksen) – Skov Olsen (46. Skov), Dolberg, Damsgaard.
    Náhradníci: Rönnow, Lössl – Braithwaite, Eriksen, Ingvartsen, Christensen, Wass, Skov, Kjaer, Wind, P.-E. Höjbjerg, Jönsson.

    Moldavsko: Namașco – Athirii (46. Bolohan), Epureanu (C), Armaș, Reabciuk – Carp (54. A. Cojocari), Ionita – A. Antoniuc (46. I. Jardan), Rață, S. Platica (54. Iosipoi) – Nicolaescu (75. Damascan).
    Náhradníci: Cebotari, Koșelev – Belousov, Bolohan, Postolachi, I. Jardan, Iosipoi, Dumbravanu, Damascan, Drăgan, A. Cojocari, Cotogoi.
    bahis siteleri