Kazachstán – Francie 0:2 (kon.) | Gruzie – Španělsko 1:2 (kon.) | Dánsko – Moldavsko 8:0 (kon.)
Albánie – Anglie 0:2 (kon.) | Arménie – Island 2:0 (kon.) | Kosovo – Švédsko 0:3 (kon.)
Bulharsko – Itálie 0:2 (kon.) | Švýcarsko – Litva 1:0 (kon.) | Ukrajina – Finsko 1:1 (kon.)
Rakousko – Faerské ostrovy 3:1 (kon.) | Izrael – Skotsko 1:1 (kon.) | Polsko – Andorra 3:0 (kon.)
San Marino – Maďarsko 0:3 (kon.) | S. Makedonie – Lichtenštejnsko 5:0 (kon.) | Rumunsko – Německo 0:1 (kon.)
konec
Albánie
0:2 (0:1)
Anglie
Neděle 28.03.2021, 18:00 • Air Albania Stadium, Tirana (ALB) • Kvalifikace MS (Evropa) • Skupina I
Předzápasové kurzy
     
    To už je z utkání Albánie – Anglie vše. Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek nedělního večera. (19:53:51)
     
    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 0:4. Střely mimo: 1:3. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 13:12.
     
    Čtyři nastavené minuty uplynuly a hlavní rozhodčí Grinfeeld naposledy foukl do píšťalky. Anglie si z Albánie odváží vítězství 2:0.

    Anglie vstoupila do utkání podle očekávání s mohutnou převahou v držení balonu. První šance ale přišla na druhé straně. Po ubráněném rohovém kopu mířili hned dva domácí fotbalisté do brejku, ale Cikalleši svou střelu umístil jen nad břevno Nicka Popea. Už to vypadalo, že si Angličané nevypracují v první půli ani jednou brankovou příležitost, ale pět minut před přestávkou zničehonic přišel centr Shawa na který si naskočil Harry Kane a poslal hosty do vedení. Právě Kane mohl vzápětí přidat i druhý zásah, ale z pěti metrů napálil jen břevno.

    Po změně stran se pokračovalo v nastaveném trendu. Angličané sice drželi balon, ale příliš mnoho šancí si nevytvořili. Pojištění dnešního vítězství přišlo až po hodině hry po obrovské chybě v rozehrávce. Sterling vypíchl míč ke Kaneovi, ten poté uvolnil Masona Mounta a ten lehce propálil padajícího gólmana.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Po rohovém kopu se chtěl prosadit k hlavičce Maguire, ale výrazně trefil i Uzuniho a tak se píská proti hostujícímu týmu.
     
    90+2
    Walkerova pobídka sice Sterlinga nenašla, ale míč proskočil až ke Kaneovi. Právě útočník Tottenhamu se po kličce více do středu opřel do střely, ale jeho rána byla zblokována.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
     
    90
    Klaus Gjasula si po svém příchodu na trávník dlouho koledoval o žlutou kartu. Nyní jí vidí po šlapáku na Mounta.
     
    90
    Střídání v týmu Albánie: ze hřiště odchází Qazim Laci, přichází Ylber Ramadani.
     
    90
    Střídající Lingard mohl střílet ze střední vzdálenosti, ale míč raději ještě posunul hůře postavenému Kaneovi. Mezitím se Albánci stačili zformovat před vápnem.
     
    89
    Walker přitvrdil ve vzdušném souboji s Lacim. Domácí záložník se zvedá z trávníku jen s bolestivou grimasou. Lékaři však na hřiště nemusí.
     
    88
    Harry Kane zkoušel z druhého doteku přehodit obranu Albánie na Sterlinga. Míč se ale svezl po trávníku až do náruče připraveného gólmana Berišy.
     
    87
    Zdá se, že v závěru zápasu mají více sil domácí. Přihrávka na Lenjaniho byla až příliš dlouhá a míč skončil těsně za postranní lajnou.
     
    86
    Etrit Beriša vyběhl až před vlastní vápno a pomohl svým spoluhráčům dlouhým nákopem na útočnou polovinu. Po odrazu od zem sebral balon pro sebe Memušaj.
     
    85
    Balon do hry dostal autovým vhazováním Kyle Walker. Anglická reprezentace však nedokázala vykombinovat soupeře na malém prostoru a musela se stáhnout.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Výběr trenéra Southgatea si hlídá vedení 2:0.
     
    82
    Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Phil Foden, přichází Jesse Lingard.
     
    82
    Právě čerstvě potrestaný Hysaj zkoušel překvapit hostující obranu lobem na Manaje. Stones ve spolupráci s Maguirem ale dokázali útočníka Albánie pokrýt.
     
    81
    Angličané ale z rozehrávky nic nevytěžili a musí se opět snažit balon získat do své moci. Výrazně jim pomohl mizernou rozehrávkou Gjasula.
     
    80
    Žlutou kartu vidí od hlavního arbitra také Elsed Hysaj. Bek italské Neapole zatáhl za dres Sterlinga na středu trávníku.
     
    79
    Stones vytlačil ze střelecké pozice Gjasulu, akce ještě pokračovala. Píská se až potom, co skončil na zemi Maguire po tvrdém střetu ve vápně.
     
    78
    Nick Pope stále nemá ani téměř deset minut před koncem jediný zákrok. Nyní pokus Laciho ze střední vzdálenosti pohltila obrana Angličanů.
     
    77
    Zdálo se, že Sterlinga seslal k zemi poslední obránce Ismajli, ale hlavní rozhodčí tentokrát nezapískal a hra může pokračovat bez přerušení dále.
     
    75
    Domácí více a více otevírají svou obranu. James Ward-Prowse však opět v nadějném náběhu nedokázal najít zcela osamoceného Sterlinga.
     
    74
    Harry Kane cítil šanci na svůj druhý zásah. Při snaze zasáhnout míč ale sestřelil Djimsitiho a po zásluze vidí žlutou kartu.
     
    73
    James Ward-Prowse se mohl uvést po vstupu na trávník únikem po pravé straně. Přihrávka do středu na nabíhajícího Sterlinga však přes domácí obranu neprošla.
     
    72
    Střídání v týmu Albánie: ze hřiště odchází Keidi Bare, přichází Ledian Memušaj.
     
    72
    Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Kalvin Phillips, přichází James Ward-Prowse.
     
    71
    Nyní se píská faul Manaje, který poslal na trávník unikajícího Fodena. Angličané mohou uklidnit hru další postoupnou kombinací.
     
    70
    Z místa přestupku na levé straně trávníku rozehrával za domácí Laci. V šestnáctce se ale k balonu dostala jen hostující obrana v čele se Stonesem.
     
    69
    Teď hlavní rozhodčí vytahuje žlutou kartu ze své kapsy. Bareho zastavil Waker jen za cenu tvrdého úderu loktem.
     
    67
    Anglická reprezentace pokračuje v držení balonu. Foden našel se štěstím Sterlinga, kterého tentokrát poslal k zemi bránící Qazim Laci.
     
    66
    Kyle Walker vhodil míč do hry zpoza postranní lajny. Následně byl stržen k zemi Sterling a od žluté karty nebyl daleko Gjasula.
     
    65
    Albánci se snaží o rychlou odpověď. Při zpracování byl faulován střídající Klaus Gjasula, než ale domácí rozehráli, tak se obrana Anglie stačila zformovat.
    63. Mason MOUNT - 0:2
     
    63
    Anglie právě vstřelila branku!
    Angličané odskakují na rozdíl dvou branek! Mizernou rozehrávku Ismajliho vystihl Sterling, poté přišla milimetrová nahrávka Kanea na rozběhnutého MASONA MOUNTA, který bezpečně svou šanci proměnil střelou ke vzdálenější tyči.
     
    62
    Po Fodenově nahrávce mohl centrovat do šestnáctky Kalvin Phillips. Prudký pas z pravé strany byl sražen až za postranní lajnu.
     
    61
    I po více než hodině hry vede Anglie nad Albánií pouze 1:0. O zatím jediný gól dnešního duelu se postaral těsně před přestávkou Harry Kane.
     
    60
    Střídání v týmu Albánie: ze hřiště odchází Armando Broja, přichází Ermir Lenjani.
     
    60
    Střídání v týmu Albánie: ze hřiště odchází Hysen Memolla, přichází Klaus Gjasula.
     
    59
    Střídání v týmu Albánie: ze hřiště odchází Sokol Cikalleši, přichází Rey Manaj.
     
    58
    Parádním obranným zákrokem zastavil unikajícího Sterlinga Berat Djimsiti. Angličané ale budou pokračovat dalším rohovým kopem.
     
    57
    Až od Stonese putoval míč k Walkerovi. Phillips byl okamžitě po převzetí balonu napadán Memollou a musel balon předávat znovu jen ke stoperské dvojici.
     
    56
    Frederic Veseli dělal co mohl, ale Fodena o balon neobral. Hosté následně přízemním centrem donutili k obrannému skluzu Ismajliho.
     
    55
    Walker nahrával podél postranní lajny k Fodenovi. Stále jen dvacetiletý ofenzivní záložník byl ale vytlačen mimo prostor pro centr Hysajem.
     
    54
    Sterling se uvolnil u brankové čáry, poté dokázal předat míč proti noze Fodenovi, který pořádně prudkou ránou protáhl Berišu.
     
    53
    Obranná linie Anglie byla pod mírným tlakem dvou soupeřů a tak Maguire raději přiťukl míč hlavou do náruče Nicka Popea.
     
    52
    Nyní to Rice zkusil směrem do ofenzivy. Po přihrávce na Sterlinga si nabíhal do vápna na centr, ale ten sebral pro domácí reprezentaci Etrit Beriša.
     
    51
    Také domácí nebyli daleko od zisku míče v nebezpečném prostoru. Declan Rice měl co dělat, aby na zádech udržel dotírajícího Broju.
     
    50
    Už už to vypadalo, že by se Raheem Sterling mohl dostat až do vápna, ale než si míč připravil ke střele, tak mu ho čistým způsobem sebral Hysaj.
     
    49
    I po změně stran pokračuje zápas v nastaveném trendu. Angličané drží balon pod kontrolou na útočné polovině, ale do zakončení se dostávají jen sporadicky.
     
    48
    Kedi Bare se střetl s hlavním rozhodčím. Sudí přišel o sprej a musel přerušit hru. Oba celou věc berou s úsměvem.
     
    47
    Druhý poločas otevřel rozehrávkou ze středového kruhu Myrto Uzuni. Albánci po dlouhém nákopu o míč velmi záhy přišli.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:01.
     
    Hlavní rozhodčí Orel Grinfeeld nenastavil v prvním poločase ani sekundu navíc. Angličané tak odcházejí do šaten při vedení nad Albánií 1:0.

    Anglie vstoupila do utkání podle očekávání s mohutnou převahou v držení balonu. První šance ale přišla na druhé straně. Po ubráněném rohovém kopu mířili hned dva domácí fotbalisté do brejku, ale Cikalleši svou střelu umístil jen nad břevno Nicka Popea. Už to vypadalo, že si Angličané nevypracují v první půli ani jednou brankovou příležitost, ale pět minut před přestávkou zničehonic přišel centr Shawa na který si naskočil Harry Kane a poslal hosty do vedení. Právě Kane mohl vzápětí přidat i druhý zásah, ale z pěti metrů napálil jen břevno.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    V závěru první půle je Harry Kane při chuti. Nyní přihrával mezi obránci na Sterlinga, který ale míč nedokázal zachytit a poté už měl před sebou Berišu.
    44. Harry Kane selhal ve stoprocentní šanci
     
    44
    Minutu před pauzou měl Kane na kopačce druhý zásah. Po Sterlingově centru poslal kapitán Angličanů míč z pěti metrů do břevna.
     
    43
    Kyle Walker rozjel útočnou akci podél pravé postranní lajny, poté našel Sterlinga, který se však ve vápně nezorientoval včas a o míč přišel.
     
    42
    I po vstřelené brance pokračují hosté v držení balonu na útočné polovině. Mountova spolupráce s Phillipsem ale nevyšla podle představ.
    40. Harry KANE - 0:1
     
    40
    Anglie právě vstřelila branku!
    Jak málo stačilo. Luke Shaw z levé strany přesně nacentroval do pokutového území, kde HARRY KANE předskočil bránícího Djimsitiho a hlavou umístil míč dokonale mimo dosah albánského gólmana.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Anglie sice po většinu času drží míč pod kontrolou, ale do pořádně šance se ne a ne dostat.
     
    39
    Zcela mimo hru fauloval Mounta Qazim Laci. Hlavní rozhodčí měl souboj přímo před očima a rychle ho odpískal. Angličané se ale i nadále trápí v kombinaci.
     
    38
    Ani souhra spoluhráčů z Manchesteru City Walkera s Fodenem nevyšla podle představ. Albánci se ale sami připravili o míč přetaženým pasem.
     
    37
    Bezzubé ofenzivní snažení Angličanů pokračuje. Sterling si na Hysaje netroufl a přihrál míč jen do souboje Ricemu, který fauloval.
     
    36
    Luke Shaw přihrával podél postranní lajny ke Sterlingovi. V náběhu byl také Kyle Walker, ale k němu se již míč přes Djimsitiho nedostal.
     
    35
    Armando Broja měl okamžitě po zpracování u sebe hned dva protihráče. Walker poslal první pokus směrem na branku Etrita Berišy, který ale míč s přehledem ukryl v náručí.
     
    33
    Bez větší námahy odstrčil od míče Sterlinga Frederic Veseli. Poté ale přišel zcela zbytečný faul Cikallešiho a rozehrávat mohou znovu hosté.
     
    32
    Tlak Angličanů se přece jen začíná lehce zvyšovat. Walker ani Mount však své nahrávky do vápna nenasměřovali až ke Sterlingovi.
     
    31
    Ani více jak půlhodina hry zákrok jednoho z brankářů nepřinesla. Sterling při snaze získat míč předskočil Hysaje a po faulu získal volný přímý kop.
     
    30
    Tak přece jen se hosté prokombinovali do vápna. Mount proskočil do šestnáctky, ale přihrávku ke Kaneovi už přes Ismajliho neprocedil.
     
    29
    Z pravé strany centroval Kyle Walker. Míč dolétl až k levé postranní čáře k Shawovi. Ani následný pokus domácí hráče příliš neohrozil.
     
    27
    Anglická reprezentace se nemůže prosadit do jediné šance. Sterling posouval míč k Fodenovi, který ho už poté ve vápně o kus nenašel.
     
    26
    Také Pope zavařil Shawovi, který nedostáhl na skákavý výkop svého gólmana. Angličané se ale k míči bleskově vrátili okamžitě po vhazování.
     
    25
    Etrit Beriša svým spoluhráčům příliš odkopem do zamezí nepomohl. Angličané mohou pokračovat v mírném tlaku autovým vhazováním.
     
    24
    Také Albánci vystartovali do útoku. Uzuniho však bezpečně ubránil Maguire a navíc si útočník domácího týmu pomohl lehkým faulem.
     
    23
    Balon si na místo přestupku připravil Harry Kane. I přesto, že za zdí ležel na trávníku Veseli, tak to kapitán Anglie zkusil pod zdí, ale nebyl úspěšný.
     
    22
    Ismajli na hranici pokutového území sestřelil Mounta a po zásluze je potrestán žlutou kartou. Angličané mají navíc ideální střeleckou pozici. Nakonec je potrestán žlutou kartou Bare, který byl v souboji také.
     
    22
    Foden a Kane ihned po ztrátě začali aktivně napadat, ale k míči se Angličané dostali až ve středu trávníku, kde chyboval při nahrávce Qazim Laci.
     
    21
    Ani další akce anglické reprezentace nebyla úspěšná. Čtvrtý tým posledního mistrovství světa se nemůže prosadit po krajích ani středem.
     
    20
    Ani dvacet minut úvodní branku nepřineslo. Angličané se i nadále pokoušejí překonat obranu soupeře zdlouhavou kombinací.
     
    19
    Walker si na pravé straně narazil s Phillipsem, obrana Albánie je ale stažená těsně před pokutovým územím a hosté se nemohou dostat k jediné střele.
     
    18
    Harry Maguire měl potíže s rozehrávkou, musel se s míčem nepříjemně otáčet, ale nakonec ho zachránil sudí, který odpískal faul napadajícímu Uzunimu.
     
    16
    Opět se rozehrávky od rohového praporku ujal Foden. Ještě před zakončením byl ale faulován Veseli, kterého poslal k zemi Harry Kane.
     
    15
    Djimsiti bez větších problémů ubránil na levé straně Kanea. Hostující kapitán si poté hledal místo v pokutovém území a získal pro svůj tým další roh.
    14. Nebezpečný protiútok zakončili Albánci pokusem nad branku Nicka Popea
     
    14
    Phil Foden centroval od rohového praporku, ale ve vápně opět obstála domácí obrana. Navíc do protiútoku mířili hned dva Albánci. Z hranice vápna ale Sokol Cikalleši pálil jen nad.
     
    13
    Kombinace Anglie zatím postrádá překvapivou myšlenku. Domácí se bez větších potíží brání náporu soupeře. Nyní ale chyboval Beriša a daroval soupeři roh zcela zadarmo.
     
    12
    Po Berišově dlouhém nákopu bojoval o míč Armando Broja. Proti výrazné přesile však neměl příliš šancí a do útoku mohou jít opět hostující fotbalisté.
     
    11
    Phil Foden si v pohybu zpracoval míč hlavou, poté po krátké narážečce se Shawem odcentroval do pokutového území, kde však Mounta předskočil Ismajli.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka příliš fotbalové krásy nenabídla. Angličané sice drží míč povětšinou ve své moci, ale k zakončení směrem na Berišu ještě nedošlo.
     
    9
    Pod tlakem při rozehrávce byl Kalvin Phillips. Memolla vyvinul tlak na soupeře, kterého ale lehce podkopl a to neuniklo ani hlavnímu rozhodčímu.
     
    8
    Už už to vypadalo, že by Sokol Cikalleši mohl pro domácí získat balon. Následně ale podklouzl a toho využil Declan Rice, který si vzal míč zpět pro sebe.
     
    7
    Anglie stále nepouští soupeře k balonu. Foden se tentokrát pohyboval na levé straně, kde spolupracoval s Shawem. Ani nyní to ale až do vápna nevedlo.
     
    6
    Snad poprvé se zjevil u míče i Raheem Sterling. Šestadvacetiletý křídelník zkoušel proniknout do vápna z pravé strany, ale až do zakončení se neprosadil.
     
    5
    Útok Angličanů začal u Stonese. Stoper Manchesteru City ale neměl komu balon předat a tak zvolil pouze přihrávku na svého kolegu ze stoperské dvojice.
     
    4
    Také domácí fotbalisté se poprvé dostali s míčem na útočnou polovinu. Bare našel na krátkou vzdálenost Broju, kterého ale vytlačil ze střelecké pozice Maguire.
     
    3
    Až Popeovi musel vracet balon John Stones. Aktivní napadání Albánců přinutilo soupeře hrát až k brankáři. Gólman Burnley však odpálil míč daleko na útočnou polovinu.
     
    2
    Do prvního poločasu vstoupili rozehrávkou ze středového kruhu fotbalisté Anglie. Po Mountovi byl u balonu Declan Rice, který ještě přihrával Fodenovi.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Albánie: Beriša (C) – Hysaj, Ismajli, Djimsiti, Veseli – Laci, Bare, Memolla – Uzuni, Cikalleši, Broja.
    Náhradníci: Selmani, Strakoša – Lenjani, Gjasula, Memušaj, Manaj, Ar. Ajeti, Hoxhallari, Doka, Ramadani, Kallaku, Kamberi.

    Anglie: Pope – Walker, Maguire, Stones, Shaw – Foden, Rice, Phillips – Sterling, Kane (C), Mount.
    Náhradníci: D. Henderson, Johnstone – Trippier, Lingard, Coady, R. James, Ward-Prowse, Calvert-Lewin, Mings, Chilwell, Watkins, Bellingham.

    Rozhodčí: Grinfeeld – Hassan, Yarkoni (vš. ISR).
     
    Rozhodčí

    V roli hlavního rozhodčího bude zápas Albánie s Anglií řídit Izraelec Orel Grinfeeld. Devětatřicetiletému arbitrovi budou pomáhat na čarách krajané Roy Hassan a Idan Yarkoni. Čtvrtým sudím je poté Gal Leibovitz také z Izraele.

    Orel Grinfeeld v aktuálním ročníku Ligy mistrů rozhodoval dvě utkání Bayernu Mnichov. V základní skupině proti Salcburku byl u vítězství německého gigantu 3:1. Poté v prvním osmifinále poté proti Laziu 4:1.
     
    Vzájemné zápasy

    05.09. 2001 Anglie – Albánie 2:0
    28.03. 2001 Albánie – Anglie 1:3
    26.04. 1989 Anglie – Albánie 5:0
    08.03. 1989 Albánie – Anglie 0:2
     
    Albánie

    Albánci v loňském roce nastoupili do Ligy národů ve třetí výkonnostní skupině. V konkurenci Kazachstánu, Litvy a Běloruska si ale zajistili jedenácti body postup do skupiny B. V přímém souboji o klíčové první místo proti Bělorusku zvládli Albánci na domácí půdě vyhrát 3:2, když hned o dva zásahy se postaral Sokol Cikalleši.

    Řada albánských reprezentantů hraje v italské nejvyšší soutěži Serii A. Především v defenzivě by to mělo Albánii klapat. V brance by měl do utkání naskočil Thomas Strakoša z Lazia Řím. Obranu poté bude řídit v Neapoli hrající Elseid Hysaj.

    Podobně jako Anglie, tak i Albánie měla na úvod kvalifikační skupiny výrazně přívětivý los. Andorru sice na jejím stadionu výrazně přehrála, měla o poznání vyšší držení balonu i počet střel, ale zápas rozhodla jediná trefa Ermira Lenjaniho z prvního poločasu.
     
    Nominace Albánie

    Brankáři: Etrit Beriša (Spal/ITA), Thomas Strakoša (Lazio/ITA), Gentian Selmani (Boluspor/TUR)

    Obránci: Elseid Hysaj (Neapol/ITA), Derat Djimsiti (Atalanta/ITA), Freddie Veseli (Salernitana/ITA), Arlind Ajeti (Reggiana/ITA), Ardian Ismajli (Spezia/ITA), Hysen Memolla (Diósgyöri/HUN), Maraš Kumbulla (AS Řím/ITA), Albi Doka (Gorica/CRO)

    Záložníci: Odise Roši (Diósgyör/HUN), Ledian Memušaj (Pescara/ITA), Ermir Lenjani (Grasshoppers/SUI), Keidi Bare (Espanyol/ESP), Klaus Gjasula (Hamburk/GER), Ylber Ramadani (Vejle/DEN), Qazim Laci (Ajaccio/FRA)

    Útočníci: Sokol Cikalleši (Konyaspor/TUR), Rey Manaj (Barcelona/ESP), Myrto Uzuni (Ferencváros/HUN), Armando Broja (Vitesse/NED), Florian Kamberi (Aberdeen/SCO)
     
    Anglie

    Trenér Gareth Southgate má k dispozici velmi silný tým, který je právem považován za jednoho z největších favoritů na zlato na nadcházejícím mistrovství Evropy. V roce 2020 hráli Angličané pouze Ligu národů, ve které však skončili ve čtyřčlenné skupině až na třetím místě za Belgií a dokonce i Dánskem.

    Pro úvodní blok kvalifikace o mistrovství světa se ale budou Three Lions muset obejít bez řady zraněných hráčů. Mimo jsou útočníci Jadon Sancho, Tammy Abraham nebo Danny Ings. Zranění jsou také Jordan Henderson a Jack Grealish a trenér reprezentace nepovolal ani Trenta Alexandera-Arnolda.

    Na úvod kvalifikace Angličané zvládli povinné vítězství nad San Marinem. Ve Wembley nedali šanci fotbalovému trpaslíkovi řádnou šanci. V poklidném tempu si došli po dvou gólech Calverta-Lewina, brankách Warda-Prowse, Sterlinga a Watkinse pro výhru 5:0.
     
    Nominace Anglie

    Brankáři: Nick Pope (Burnley), Dean Henderson (Manchester United), Sam Johnstone (West Brom)

    Obránci: Kyle Walker (Manchester City), Eric Dier (Tottenham), John Stones (Manchester City), Harry Maguire (Manchester United), Kieran Trippier (Atlético Madrid/ESP), Ben Chilwel (Chelsea), Luke Shaw (Manchester United), Tyrone Mings (Aston Villa), Reece James (Chelsea), Conor Coady (Wolverhampton)

    Záložníci: Jesse Lingard (West Ham), Mason Mount (Chelsea), Declan Rice (West Ham), Bukayo Saka (Arsenal), Kalvin Phillips (Leeds), James Ward-Prowse (Southampton), Phil Foden (Manchester City), Jude Bellingham (Dortmund/GER)

    Útočníci: Raheem Sterling (Manchester City), Harry Kane (Tottenham), Marcus Rashford (Manchester United), Dominic Calvert-Lewin (Everton), Ollie Watkins (Aston Villa)
     
    Krásný nedělní podvečer, vítám všechny příznivce fotbalu. Kvalifikace o mistroství světa pokračuje v rychlém tempu druhými zápasy a my se společně zaměříme na utkání Albánie, která v domácím prostředí přivítá favorizovanou Anglii.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Vít Schück

    Branky: 40. Kane (Shaw), 63. Mount (Kane)

    Karty:   22. Bare (ALB), 80. Hysaj (ALB), 90. Gjasula (ALB) – 69. Walker (ENG), 74. Kane (ENG)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 0:4. Střely mimo: 1:3. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 13:12.
    Albánie: Beriša (C) – Hysaj, Ismajli, Djimsiti, Veseli – Laci (90. Ramadani), Bare (72. Memušaj), Memolla (60. Gjasula) – Uzuni, Cikalleši (59. Manaj), Broja (60. Lenjani).
    Náhradníci: Selmani, Strakoša – Lenjani, Gjasula, Memušaj, Manaj, Ar. Ajeti, Hoxhallari, Doka, Ramadani, Kallaku, Kamberi.

    Anglie: Pope – Walker, Maguire, Stones, Shaw – Foden (82. Lingard), Rice, Phillips (72. Ward-Prowse) – Sterling, Kane (C), Mount.
    Náhradníci: D. Henderson, Johnstone – Trippier, Lingard, Coady, R. James, Ward-Prowse, Calvert-Lewin, Mings, Chilwell, Watkins, Bellingham.

    Rozhodčí: Grinfeeld – Hassan, Yarkoni (vš. ISR)
    bahis siteleri