Kazachstán – Francie 0:2 (kon.) | Gruzie – Španělsko 1:2 (kon.) | Dánsko – Moldavsko 8:0 (kon.)
Albánie – Anglie 0:2 (kon.) | Arménie – Island 2:0 (kon.) | Kosovo – Švédsko 0:3 (kon.)
Bulharsko – Itálie 0:2 (kon.) | Švýcarsko – Litva 1:0 (kon.) | Ukrajina – Finsko 1:1 (kon.)
Rakousko – Faerské ostrovy 3:1 (kon.) | Izrael – Skotsko 1:1 (kon.) | Polsko – Andorra 3:0 (kon.)
San Marino – Maďarsko 0:3 (kon.) | S. Makedonie – Lichtenštejnsko 5:0 (kon.) | Rumunsko – Německo 0:1 (kon.)
konec
Rakousko
3:1 (3:1)
Faerské ostrovy
Neděle 28.03.2021, 20:45 • Ernst-Happel-Stadion, Vídeň • Kvalifikace MS (Evropa) • Skupina F
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Všem fotbalovým fanouškům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu ze zápasu kvalifikace na nadcházející světový šampionát. Od dvaceti hodin a pětačtyřiceti minut se proti sobě postaví Rakousko a Faerské ostrovy!
     
    Faerské ostrovy

    Faeřané zažívají na reprezentační scéně velice úspěšné období. Během loňské Ligy národů zvítězili v jedné z „déčkových“ skupin a kromě trpaslíka z Andorry za sebou nechali také Maltu a dokonce i Lotyšsko. Solidním způsobem navíc rozehráli i kvalifikaci na světový šampionát, kde se od nich čeká boj o poslední dvě pozice. Na hřišti největšího konkurenta z Moldavska remizovali 1:1, když ostrovanům v závěrečné desetiminutovce vystřelil bod Meinhard Olsen.
     
    Rakousko

    Domácí reprezentace by si dnes měla splnit povinnost a vylepšit si pozici v boji o první příčku, kde si to bude očividně rozdávat s Dánskem a Skotskem. A právě Skotové byli před pár dny jejich prvními soupeři. V zápase hraném v Glasgow Rakušané dvakrát vedli, jenže oba góly stuttgartského Saši Kalajdžiće nakonec stačily jen na remízu 2:2. Domácí pár minut před koncem vyrovnali Johnem McGinnem.
     
    Vzájemné zápasy

    Naposledy se tyto dvě kvalitativně odlišné země potkaly v kvalifikaci na mistrovství světa 2014 v Brazílii. Rakušané nedopustili překvapení a brali vysoké výhry 6:0 a 3:0.
     
    Úvodní sestavy:

    Rakousko: A. Schlager – Lainer, Trauner, Dragović, Ulmer – Schaub, Grillitsch, Alaba (C), Baumgartner – Kalajdžić, Sabitzer.
    Náhradníci: Pervan, Bachmann – Demir, Ilsanker, Grbic, Gregoritsch, Lienhart, Trimmel, Schöpf, Onisiwo, Friedl, X. Schlager.

    Faerské ostrovy: Nielsen – Rólantsson, Nattestad, Vatnsdal, V. Davidsen – S. Vatnhamar, G. Vatnhamar, Hansson (C), Hendriksson – Edmundsson, M. Olsen.
    Náhradníci: Gestsson, Thomsen – Danielsen, Knudsen, Bjartalid, K. Olsen, Baldvinsson, Johannesen, Jónsson, Soylu, Jensen, Andreasen.

    Rozhodčí: Monzulová – Žukov, Matyaš (UKR).
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Zahajovacího výkopu se zhostili Faeřané, kteří nastupují v kompletně černých, zatímco domácí v červenobílých dresech.
     
    2
    Gunnar Nielsen na první zákrok nečekal vůbec dlouho. U pravé tyče krotil střílenou přihrávku z levé strany od Davida Alaby.
     
    3
    Brandur Hendriksson si velmi brzy přivodil menší zranění. Z nosu se mu spustila krev, ale nemělo by jít o nic závažného.
     
    4
    Gilli Rólantsson poslal dlouhatánský aut až do vápna, kde byl balon prodloužen až do dlaní Schlagera. Během toho ale došlo k útočnému faulu.
     
    5
    Heini Vatnsdal při první příležitosti odkopl míč pryč z pokutového území. Na půlce ale pokračují fotbalisté Rakouska.
     
    6
    Domácí se ve velkém počtu natlačili až do vápna. Do míče se tam opřel pravý obránce Lainer, ale napálil jenom Davidsena.
     
    7
    Dragovićovi spadl míč na ruku. S tamponem v nose hrající Hendriksson bude moci nakopávat před Schlagerovu bránu.
     
    8
    Snadná práce pro obranu Rakouska. Díky patičce Grillitsche na Lainera vyrazili domácí rychle vpřed, jenže Baumgartner se v náběhu dostal do ofsajdu.
     
    9
    Další stěhování hlavičkářů do pokutového území. Rólantssonův aut tam však nezpůsobil žádné větší zmatky.
     
    10
    Edmundsson vracel míč z vápna dolů na kapitána Hanssona, který z jedničky minul ze svého pohledu pravou tyč. Sympatická pasáž od Faeřanů.
     
    11
    Po několika nepřesnostech byl na půlce faulován Baumgartner. Jmenovitě jej dohrál s šestnáctkou hrající Gunnar Vatnhamar, který má zítra 26. narozeniny.
     
    12
    Saša Kalajdžić nedosáhl na pas do pokutového území. Rakušané navazují alespoň vhazováním Stefana Lainera.
     
    13
    První vážnější ohrožení hostující brány! Kalajdžić sklepl vysoký pas Alaby pod sebe na Sabitzera, proti jehož střele byl dobře postavený Nielsen na zemi včas.
    13. Marcel Sabitzer (AUT)
     
    14
    Od Baumgartnera se míč v nepřehledném závaru odrážel směrem mezi tři tyče, ale Nielsen ho opět zvládl vyrazit. Olsen později vyrazil do protiútoku, ale neměl klid pro předávku na Edmundssona.
     
    15
    Christoph Baumgartner použil svou rychlost, jenže nabídka z levého křídla si žádného z jeho spoluhráčů v předbrankovém území nenašla.
     
    16
    Hallur Hansson byl na levém křídle srolován Florianem Grillitschem, který je prvním majitelem žluté karty. Za pár dní si proti Dánsku nezahraje.
     
    17
    Brandur Hendriksson poslal míč ze strany rovnou do brány. Schlager míč raději vyrážel na roh. Standardních situací už měli Faeřané docela dost.
     
    18
    Po přetaženém centru Hendrikssona se bude rohový kop opakovat i z druhé strany.
     
    19
    Faerské ostrovy právě vstřelily branku!
    Hosté jdou v devatenácté minutě do překvapivého vedení! SONNI NATTESTAD čekal na Edmundssonův centr na malém vápně, kde vyšplhal nad Traunera a Schlager proti hlavičce z bezprostřední blízkosti ani nestihl zvednout ruce nad hlavu.
    19. Sonni NATTESTAD - 0:1
     
    21
    Kalajdžić znovu sklepával vysoký centr k Baumgartnerovi, jenže talent Hoffenheimu vypálil z první vysoko nad.
     
    22
    Rakušané si koledují. Soupeřům nabídli další standardní situaci, se kterými přitom měli problémy už ve čtvrtek proti Skotům.
     
    24
    Louis Schaub a Stefan Lainer provětrali levý kraj faerské obrany a získali rohový kop.
     
    25
    Grillitsch a Lainer po samotném rohu vraceli míč do ohně, ale hráči v tmavých dresech ho v obou případech odhlavičkovali.
     
    26
    Aleksandar Dragović zůstal dobrou minutu nastěhovaný ve vápně soupeře. Krátký centr Baumgartnera ho ale nenašel v ideální pozici na hlavičku, dobrou práci odvedl Vatnsdal.
     
    27
    Gunnar Nielsen byl připravený na Alabovo zakončení z dvaceti metrů. Skokem k levé tyči míč s přehledem zastavil.
     
    28
    Gernot Trauner přišlápl nohu Edmundssona a Faerské ostrovy se opět chystají k exekuci standardní situace.
     
    29
    Málem se opakovala situace zpřed malé chvíle! Trauner se po centru Hendrikssona nechal předskočit Nattestadem a Schlager musel rychle reagovat, aby u levé tyče nebezpečnou hlavičku vytěsnil.
    29. Sonni Nattestad (FAO)
     
    30
    Viljormur Davidsen ubránil aktivního Baumgartnera za cenu rohového kopu. V pozoru tentokrát musí být gólman chytající islandskou ligu.
     
    30
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Po půlhodině je srovnáno na 1:1! Stefan Lainer hlavou prodloužil Schaubův centr z levé strany k zadní tyči. U rohu malého vápna tam byl špatně hlídaný ALEKSANDAR DRAGOVIĆ a zadák Leverkusenu neměl problém uklidit míč do sítě.
    30. Aleksandar DRAGOVIĆ - 1:1
     
    31
    Lainerův centr o kousek přeletěl plánovaného adresáta. Rakousko chce co nejrychleji skóre také otočit.
     
    32
    Tečovaný centr Davida Alaby přistál na střele faerské brány. Opět se tedy chystá rozehrávka od rohového praporku.
     
    33
    Samotný roh nic nebezpečného nepřinesl. Sabitzer později ještě natáhl z dvaceti metrů, ale míč letěl k dobře postavenému Nielsenovi.
     
    34
    Gunnar Vatnhamar fauloval Sabitzera, nicméně hůře dopadl on sám. Nic to ale nemění na rakouské rozehrávce z půlící čáry.
     
    35
    Inkasovaný gól očividně srazil sebevědomí Faeřanů. Před Nielsena začal létat jeden centr za druhým. Ten poslední od Alaby byl neadresný.
     
    36
    Gernot Trauner nenechal projít Olsena, který se snažil prosmýknout podél levé postranní čáry. Jeho kolega Rólantsson bude aspoň vhazovat.
     
    37
    Schaub odražený míč odkopl mimo nejnebezpečnější území. Na další prodloužený pas do křídla už Rólantsson nedosáhl a hrát bude Lainer.
     
    37
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Domácí otáčí na 2:1! Saša Kalajdžić sice nezpracoval Sabitzerův nákop z hloubi pole, ale míč se z jeho souboje odrazil před dobíhajícího CHRISTOPHA BAUMGARTNERA, který procedil střelu skrz nohu skluzujícího Vatnsdala až za Nielsenova záda.
    37. Christoph BAUMGARTNER - 2:1
     
    39
    Alaba nepřevzal míč pár metrů před šestnáctkou. Rakušané v tomto prostoru ale setrvali, hosté se zmohli jen na odkop do zámezí.
     
    40
    Davidsen odhlavičkoval míč na roh, kterému už Nielsen nestihl zabránit. Opět tomu předcházelo nečitelné sklepnutí.
     
    41
    Florian Grillitsch si úplně nevěřil na střelu z dvaceti metrů. Roztažení do strany se mu příliš nepovedlo a Rakušané se musí vracet skoro na půlku.
     
    42
    Až teď si mohou hosté trochu oddechnout. Gunnar Nielsen si sebral ze vzduchu až moc vysoký centr Davida Alaby.
     
    43
    Saša Kalajdžić dostal přesně do nohy přihrávku z levé strany. Na pětníku si přehodil míč na levačku, jenže střela proletěla hodně vedle brány.
     
    44
    Po dlouhé době si i Faeřané dali nějaké přihrávky na útočné polovině. Centrovaný míč z dílny Davidsena se však neujal.
     
    44
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Smrtící brejk do otevřené obrany asi rozhoduje o vítězi ještě před přestávkou! Christoph Baumgartner nahrál Alabovi, který zleva ještě vylepšil pozici pro SAŠU KALAJDŽIČE a útočník Stuttgartu neměl problém z malého vápna zvýšit na 3:1.
    44. Saša KALAJDŽIĆ - 3:1
     
    45
    Nastavuje se pouze šedesát vteřin.
     
    45+1
    Saša Kalajdžić tečoval Alabův pokus zpoza velkého vápna a balon proletěl malý kousek vedle Nielsenovy pravé tyče. Nic dalšího už se nestane.
     
    45+2
    Žlutou kartu dostává Brandur Hendriksson (Faerské ostrovy).
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Faerské ostrovy podaly v první půlhodině skoro nadlidský výkon. Díky velkému množství standardních situací se v devatenácté minutě ujaly vedení hlavičkou Nattestada. Stejný muž o deset minut později podobnou příležitost tentokrát neproměnil a to byl víceméně zlomový moment, protože hned z následné protiakce vyrovnal Dragović. Rakušané získali sebevědomí a ještě do pauzy si vybudovali dvougólový náskok. Rozdílový gól zařídil Baumgartner a na 3:1 zvýšil Kalajdžić.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Německý kouč Franco Foda ani švédský lodivod Håkan Ericson neudělali před startem druhé půle žádnou změnu v sestavě. Rakušané se ihned ženou do útoku.
     
    48
    Sabitzerova dalekonosná střela byla na hranici vápna sražená. Míč putoval na Alabu a ten ho z jedničky nasměroval vysoko nad bránu.
     
    49
    David Alaba nalevo spolupracoval s Baumgartnerem. Přesný centr z kříla nedoručil, což na územní převaze jeho týmu nic nemění.
     
    50
    Lainer čepoval míč do ohně z pravé strany. Ukořistil alespoň roh, po kterém Trauner nevyužil toho, že mu další centr spadl přesně na nohu. Nielsen zasahovat nemusel.
    50. Gernot Trauner (AUT)
     
    51
    Marcel Sabitzer přenesl hru k Ulmerovi. Kalajdžić sklepával centrovaný míč hrudí před sebe, jenže tam neměl nikoho dalšího v rakouském trikotu.
     
    52
    Grillitschovi se na druhém konci hřiště hlásil Lainer. Zadák Gladbachu zkoušel centrovat z prvního doteku, ale trefil jen clonícího soupeře.
     
    52
    David Alaba viděl před sebou prostor na kolmici po ose hřiště. Výtečně vysunul Christopha Baumgartnera, ale ten vystřelil těsně vedle brány.
    52. Christoph Baumgartner (AUT)
     
    53
    A ještě jednou Baumgartner, přes něhož jdou vesměs všechny rakouské akce. Teď to zkoušel zleva uklidit na zadní tyč, ale Nielsen neměl větší problém na míč dosáhnout.
     
    54
    Ulmerův přízemní centr Baumgartner pouštěl za sebe, což přivedlo Rakušany k rohovému kopu. Je jen otázka času, než padne čtvrtý gól.
     
    55
    Sabitzerova ambiciózní rána z dálky neprošla skrz Nattestada. Opora Lipska pak zahrála rukou a zadní řady Faeřanů si mohou konečně odfrknout.
     
    56
    Od prvních minut se hraje ve výborném tempu. Téměř za hodinu zápasu jsme neregistrovali ještě žádnou hluchou pasáž.
     
    57
    Nielsen vysvobodil spoluhráče bojujícího s presujícím Rakušanem odkopem do středu hřiště, kde už zase čekali domácí fotbalisté.
     
    58
    Baumgartner už byl blízko zadní čáry. Míč dával pod sebe, ale Louis Schaub se k němu ve společnosti mnoha obránců nedostal.
     
    58
    Střídání v týmu Faerské ostrovy: ze hřiště odchází Meinhard Olsen, přichází Patrik Johannesen.
     
    58
    Střídání v týmu Faerské ostrovy: ze hřiště odchází Sölvi Vatnhamar, přichází Jóannes Bjartalid.
     
    59
    Střídání v týmu Faerské ostrovy: ze hřiště odchází Heini Vatnsdal, přichází Jákup Andreasen.
     
    60
    Zhruba devadesát vteřin dlouhé střídání byla asi nejdelší doba, při které Faeřané nemuseli ve druhé půli čelit dominantnímu rakouskému tlaku.
     
    61
    Držení míče: 68 % – 32 %.
     
    62
    Teď už se bude hodně myslet i do budoucna, protože fotbalisty čeká na tomto srazu ještě jeden zápas. Rakušané si to rozdají s Dánskem a Faeřané pocestují do Skotska.
     
    63
    Střídání v týmu Rakousko: ze hřiště odchází Saša Kalajdžić, přichází Michael Gregoritsch.
     
    64
    Střídání v týmu Rakousko: ze hřiště odchází David Alaba, přichází Alessandro Schöpf.
     
    65
    Alessandro Schöpf nejprve poslal míč na Laimera, který doplnil akci z druhé vlny, a později to celé sám zakončil. Mezi tři tyče se každopádně vůbec netrefil.
     
    66
    Jóan Edmundsson asi nechtěně ztečoval Bjartalidovu přihrávku ke Schlagerovi, který se po změně stran u rakouské brány nudí.
     
    67
    Patrik Johannesen zařadil zpátečku, takže Faeřané musí už od vlastní poloviny bušit do zformované defenzivy.
     
    68
    Sabitzerova dalekonosná rána k Nielsenovi nedoletěla. Naopak započala brejk hostů, který ale nebyl dotažen až do koncovky.
     
    69
    Sabitzer tentokrát nakopával, ale výsledek byl stejný. Hráči v černém vyrazil kupředu, dokud si to celé nepokazili nevynucenou chybou.
     
    70
    Louis Schaub se po nahrávce Baumgartnera zjevil moc blízko Nielsenovi, který mu míč u pravé tyče sebral. Pak ho zahodil do autu, protože na trávníku klečí Hendriksson.
     
    71
    Všechno by mělo být u záložníka švédského Helsingborgu v pořádku. Gregoritsch sportovně vrací balon Nielsenovi.
     
    72
    Michael Gregoritsch byl v momentě nahodilého nákopu v ofsajdu. V poslední čtvrthodině už se sbírka rakouských šancí moc nerozrůstá.
     
    73
    Nezměnil to ani roh po centru Lainera, který se každopádně bude opakovat. Opět ho zrealizuje Louis Schaub.
     
    74
    Tentokrát to byla rozehrávka na zadní tyč, ale vytáhli fotbalisté Rakouska se k žádnému ohrožení Nielsenovy brány opět nedostali.
     
    74
    Velmi přímočarý výpad po ose hřiště zakončil střídající Gregoritsch z patnácti metrů. Střela mu však nesedla a pomalu se došourala ke klečícímu brankáři.
    74. Michael Gregoritsch (AUT)
     
    74
    Střídání v týmu Faerské ostrovy: ze hřiště odchází Jóan Símun Edmundsson, přichází Petur Knudsen.
     
    75
    Domácí nevytěžili maximum z přečíslení pět na tři. Louis Schaub se nakonec nemohl spokojit ani s rohovým kopem, míč šel do autu od jeho nohy.
     
    76
    Střídání v týmu Rakousko: ze hřiště odchází Stefan Lainer, přichází Christopher Trimmel.
     
    76
    Střídání v týmu Rakousko: ze hřiště odchází Christoph Baumgartner, přichází Karim Onisiwo.
     
    77
    Petur Knudsen se uvedl drobným faulem na Schauba. Jinak se ale hraje velmi čistě.
     
    78
    Hallur Hansson se dostal do kleští mezi Trimmela a Traunera. Je z toho faerská standardka z levé postranní čáry.
     
    79
    Hendrikssonův centr letěl do prostoru mezi balíkem hráčů a brankářem Schlagerem, který to měl ve finále k balonu nejblíže.
     
    80
    Schöpf měl volněji na pravé straně. Centr však zablokoval Nattestad a konat se nebude ani rohový kop. Místo toho se opět bude střídat.
     
    81
    Střídání v týmu Faerské ostrovy: ze hřiště odchází Hallur Hansson, přichází Klaemint Olsen.
     
    82
    S odchodem Alaby, Kalajdžiće a Baumgartnera šla rakouská hra výrazně dolů. Střídající hráči se zatím tolik nedostali do zápasu.
     
    83
    Klaemint Olsen neudržel balon ve hřišti, když se mu na záda věšel Grillitsch. Poté došlo k faulu Onisiwa na Vatnhamara.
     
    84
    Viljormur Davidsen školácky nezpracoval přihrávku k levé autové čáře. Postupný útok Faeřanů tak skončil v samotném zárodku.
     
    85
    Střídání v týmu Rakousko: ze hřiště odchází Louis Schaub, přichází Yusuf Demir.
     
    86
    V závěru si tedy zahraje i sedmnáctiletý Demir, o kterém se mluví jako o největším mladém talentu rakouského fotbalu. Pro hráče Rapidu Vídeň je to dnes debut za reprezentační áčko.
     
    87
    Onisiwo se trošku zsaekl na levém křídle. V jeden moment si dal míč daleko od nohy a to způsobilo faul na Gillia Rólantssona.
     
    88
    Nielsen po malé domů trefil napadajícího Michaela Gregoritsche, ale míč se, naštěstí pro čtyřiatřicetiletého gólmana, směrem do brány neodrazil.
     
    89
    Hendriksson se nechal připravit o míč na vlastní polovině. Ulmer díky tomu mohl centrovat, ale Gregoritsch byl v předbrankovém území dobře pokrytý.
     
    90
    Po vhazování Rólantssona to zhruba z třiceti metrů zkusil Jóannes Bjartalid. Byla to vůbec první hostující střela ve druhé půli, která ale měla prachmizerné parametry.
     
    90+1
    Zhruba od šedesáté minuty už se zápas jenom dohrává. Nic na tom asi nezmění ani tříminutové nastavení.
     
    90+2
    Patrik Johannesen u středového kruhu povalil velmi subtilního Demira, který má ve srovnání s ostatními velký výškový i váhový handicap.
     
    90+3
    Ulmer vracel míč Demirovi, který už ho posílal k hranici velkého vápna. Teoreticky z toho mohla být jeho asistence, kdyby Schöpfovu střelu nezablokoval Nattestad.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Rakušané splnili povinnost, byť to z jejich strany nebylo v první půlhodině vůbec přesvědčivé. Sonni Nattestad v devatenácté minutě poslal outsidera do vedení a kdo ví, jak by se utkání dále vyvíjelo, kdyby za dalších deset minut proměnil další podobnou šanci zlikvidovanou Schlagerem. Domácí tým uklidnil až Dragovićův vyrovnávající gól z rohového kopu, který naopak Faeřany úplně srazil. Baumgartner a Kalajdžić ještě do přestávky upravili stav na 3:1 pro Rakousko a to už si svůj náskok po změně stran bez problémů pohlídalo až do konce.
     
    Švédský kouč Håkan Ericson musí být i s dnešním představením svých svěřenců spokojen. Faerské ostrovy jsou po dvou hracích dnech na čtvrtém místě skupiny F, za sebou drží Izrael i Moldavsko. Rakušané se posunuli před Skoty na druhou příčku. O tu první si to ve středu rozdají s Dány.
     
    Statistiky:
    Střely na branku: 8 – 4
    Střely mimo: 10 – 2
    Držení míče: 64 % – 36 %
    Rohové kopy: 10 – 4
    Ofsajdy: 2 – 0
    Fauly: 10 – 7
    Žluté karty: 1 – 1.
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (22:42:20)

    Michal Břuchanský

    Branky: 30. Dragović (Lainer), 37. Baumgartner, 44. Kalajdžić (Alaba) – 19. Nattestad (Edmundsson)

    Karty:   16. Grillitsch (AUT) – 45+2. Hendriksson (FAO)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 10:2. Rohy: 10:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:7.
    Rakousko: A. Schlager – Lainer (76. Trimmel), Trauner, Dragović, Ulmer – Schaub (85. Demir), Grillitsch, Alaba (C) (64. Schöpf), Baumgartner (76. Onisiwo) – Kalajdžić (63. Gregoritsch), Sabitzer.
    Náhradníci: Pervan, Bachmann – Demir, Ilsanker, Grbic, Gregoritsch, Lienhart, Trimmel, Schöpf, Onisiwo, Friedl, X. Schlager.

    Faerské ostrovy: Nielsen – Rólantsson, Nattestad, Vatnsdal (59. Andreasen), V. Davidsen – S. Vatnhamar (58. Bjartalid), G. Vatnhamar, Hansson (C) (81. K. Olsen), Hendriksson – Edmundsson (74. Knudsen), M. Olsen (58. Johannesen).
    Náhradníci: Gestsson, Thomsen – Danielsen, Knudsen, Bjartalid, K. Olsen, Baldvinsson, Johannesen, Jónsson, Soylu, Jensen, Andreasen.

    Rozhodčí: Monzulová – Žukov, Matyaš (UKR)
    bahis siteleri