Kolín nad Rýnem – Freiburg 1:4 (kon.) | Frankfurt – Mohuč 1:1 (kon.) | Hertha – Bielefeld 0:0 (kon.)
konec
1. FC Kolín nad Rýnem
1:4 (0:2)
SC Freiburg
Neděle 09.05.2021, 13:30 • RheinEnergie Stadion, Kolín nad Rýnem • Německá Bundesliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 2:6.
    Střely mimo: 16:5.
    Rohy: 3:2.
    Ofsajdy: 1:2.
    Fauly: 15:16. (15:34:15)
     
    Toto byl opravdu šílený zápas. Ve druhém poločase, jen tři minuty po jeho začátku, dostal míč do branky Andersson a rázem bylo sníženo. Kolín začal hrát o dost lépe než soupeř. Naívc vybojoval penaltu, díky které mohl srovnat. Tu ale Ondrej Duda neproměnil. Od té chvíle se hra opět vyrovnala. Další branka padla až v nastaveném čase a domácí vyrovnali. Sudí ale gól kvůli ofsajdu neuznal. Dvě minuty na to navýšil Freiburg, který se pak trefil ještě jednou, o tři minuty později. Freiburg se tedy v lize posouvá na devátou příčku. Kolín zůstává osmnáctý.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Tento zápas má tedy neskutečný a bláznivý závěr. Freiburg podruhé v zápase přidává další gól jen chvíli poté, co sám vsítil. Grifo, tentokrát v roli asistenta, míč několik desítek metrů centrem přeposlal k JONATHANU SCHMIDOVI, který se taktéž dostal do úniku a i přes dotěrného obránce nakonec dokázal zakončit a propálit i gólmana. Asistence: Vincenzo Grifo.
     
    90+3
    Další gól Freiburgu definitivně podtrhuje jeho dnešní vítězství a Kolín je tak opět blíže sestupu. Jeden z hráčů přehodil dloubáčkem obranu soupeře a míč poslal do úniku Hölerovi. Ten s ním sprintoval až k brance, kde mu z druhé vlny naběhl VINCENZO GRIFO. Höler mu míč před gólmanem svislým pasem poslal přímo na kopačku a Grifo jednoduše vsítil. Asistence: Lucas Höler.
     
    90+2
    Kolín se ještě snaží vybojovat jakoukoliv šanci v útoku, ale obránci soupeře dostali před chvílí jasné varování a nyní jdou do každého souboje na sto procent.
     
    90+1
    Domácí srovnali parádním gólem Jana Thielmanna! Ten ale platiti nebude, protože hráč využil ofsajdového postavení k docílení branky. Skóre tak zůstává i v nastaveném čase 1:2.
     
    90
    Sudí nastavuje k tomuto poločasu šest minut nad rámec hrací doby.
     
    88
    Krušné momenty v pokutovém území domácího týmu na poslední chvíli hasí brankář Horn. Kolín už definitivně mohl přijít o body.
     
    87
    Oba hráči jsou již na nohou. Sudí jim nyní dává prostor se ze zámezí vrátit do hry. Zbývají nám poslední tři minutky plus nějaké to nastavení.
     
    86
    Nyní na trávníku probíhá rychlé ošetření obou hráčů, kteří se srazili hlavami. Zatímco Lienhart už je na nohou, Hector stále leží na zemi.
     
    85
    Hector se snažil zablokovat dlouhý pas soupeře do běhu. Při tom se ale srazil hlavou s Lienhartem a oba hráči s bolestí tvrdě dopadli na zem.
     
    84
    Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Manuel Gulde, přichází Keven Schlotterbeck.
     
    83
    Ondrej Duda si vzal na starost volný přímý kop. Míč neležel daleko od branky, ale Duda ho nasměroval přímo do poblíž stojící zdi soupeře.
     
    82
    Žlutou kartu za držení naopak nyní na druhé straně obdržel Philipp Lienhart (SC Freiburg).
     
    81
    Holer sprintoval do pokutového území, kde to vypadalo, že byl soupeřem stáhnut k zemi. Sudí ale penaltu neudělil a diskuze o tom, že by měla být, okamžitě zamítl.
     
    80
    Kolín se snaží vybojovat nějakou dobrou šanci na útočném polovině, ale jeho přihrávky jsou velmi nepřesné. S takovou to asi nevyjde.
     
    78
    Sudí Fritz udělil Kolínu volný přímý kop za předchozí nehezký faul, kterého se dopustil. Keitel. Míč odehraje Hector, ale ještě musí chvíli počkat. Sudí ještě něco řeší s jiným hráčem.

    Jiří Polášek

    Branky: 50. Andersson (Jakobs) – 18. Petersen, 20. Demirović (Grifo), 90+3. Grifo (Höler), 90+6. Schmid (Grifo)

    Karty:   37. M. Wolf (KLN), 47. Andersson (KLN) – 41. Demirović (FRE), 82. Lienhart (FRE)

    Neproměněná penalta: 62. Duda (KLN), mimo


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 16:5. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 15:16.
    1. FC Kolín nad Rýnem: T. Horn – Ehizibue (76. S. Özcan), Bornauw, Czichos, J.-K. Horn – Schirí (77. Meyer) – M. Wolf (46. Jakobs), Duda, Hector, Kainz (63. Thielmann) – Andersson (64. Drexler).
    Náhradníci: Zieler – Drexler, Jakobs, Meré, Meyer, S. Özcan, Rexhbecaj, Schmitz, Thielmann.

    SC Freiburg: Flekken – Kübler, Lienhart, Gulde (84. K. Schlotterbeck), Günter – Sallai (58. Schmid), Keitel (67. Santamaría), Höfler, Grifo – Demirović (57. Höler), Petersen (66. Haberer).
    Náhradníci: Uphoff – Džong, Haberer, Höler, Kwon Čang-hoon, Santamaría, K. Schlotterbeck, Schmid, Til.

    Rozhodčí: M. Fritz (Německo)
    thejrc.org