Levante – Cádiz 2:2 (kon.)
konec
Levante UD
2:2 (1:2)
Cádiz CF
Pátek 21.05.2021, 21:00 • Estadio Ciudad de Valencia (Valencia) • Španělská LaLiga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
     
    59
    Levante právě vstřelilo branku!
    Levante dorovnává stav zápasu! Do útoku se tlačil Martí, ale zády k brance raději přenechal míč zcela volnému GONZALOVI MELEROVI, který už dokonale zakončil k pravé tyči.
     
    34
    Cádiz právě vstřelil branku!
    Cádiz ještě v prvním poločase otáčí stav zápasu! Levante sice zahrávalo rohový kop, ale neúspěšně a hosté se dostali do smrtícího brejku. Balon se dostal až ke zcela volnému CARLOSI AKAPOVI, který prudkou ránou nedal domácímu brankáři žádnou šanci.
     
    15
    Cádiz právě vstřelil branku!
    Velmi rychle je vyrovnáno! Z pravé strany pronikl do vápna Jönsson, který posadil míč dokonale na hlavu ÁLVARA NEGREDA, který s lehkostí hlavičkoval dokonale k tyči. Hlavní rozhodčí ihned branku odvolal, ale po konzultaci s videem uznal, že byl gól regulérní.
     
    9
    Levante právě vstřelilo branku!
    Levante se z první vážnější šance dostává do vedení! Z levé strany se prosadil do vápna Toňo, poradil si i s neposedným míčem, který následně nasměroval do kolena ROGERA MARTÍHO, který se štěstím překonal Davida Gila.

    Vít Schück

    Branky: 9. Martí (Toňo), 59. Melero (Martí) – 15. Negredo (Carcelén), 34. Akapo (Perea)

    Karty:   27. Negredo (CAD), 43. Sobrino (CAD)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 10:3. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 17:8.
    Levante UD: Cárdenas – Son (81. Coke), Rober, Ó. Duarte, Toňo (63. C. Clerc) – De Frutos, Malsa (82. Blesa), Melero, E. Bardhi (69. Morales) – Martí (C), Goméz (69. Cantero).
    Náhradníci: Aitor Fernández – Sevikjan, S. León, Coke, Blesa, C. Clerc, Miramón, Morales, Cantero, Monzó, Rochina, Doukouré.

    Cádiz CF: Gil – Carcelén, Fali, Alcalá (70. Izquierdo), Akapo – Jönsson (56. Bastida), Mari (C), Augusto Fernández (57. Garrido) – Sobrino, Negredo (76. Malbašić), Perea (76. Pombo).
    Náhradníci: Flere, Ledesma – Pombo, Martin, Šaponjić, Garrido, Izquierdo, Malbašić, K. Carrasco, Mauro, M. Diarra, Bastida.

    Rozhodčí: Estrada – Porras, Sobrino
    bahis siteleri