Soběslav – Benešov 1:2 (kon.) | Chomutov – Motorlet 3:2 (po pr.)
po prodl.
FC Chomutov
3:2 (1:0)
FK Motorlet Praha
Úterý 10.08.2021, 18:30 • Letní stadion Zadní Vinohrady, Chomutov • MOL Cup • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    113
    Chomutov právě vstřelil branku!
    Otřepané pravidlo nedáš – dostaneš znovu zafungovalo! Chomutovští rozvinuli protiakci, kterou z levé strany šestnáctky zakončil přesným obstřelením VÁCLAV ČERNÝ. Trenér Jan Hyneš měl šťastnou ruku při střídání!
     
    103
    Motorlet právě vstřelil branku!
    Po rohovém kopu je znovu srovnáno! Na první tyči se k hlavičce dostal kapitán PATRIK GILIAN, jenž zamířil přesně do zadní části branky.
     
    92
    Chomutov právě vstřelil branku!
    Parádní a hlavně rychlá akce dvou zkušených matadorů! Vojtěch Kubík zachytil balon a vytáhl jej až na útočnou polovinu. Poté poslal přihrávku na pravou stranu, kde se nacházel MARTIN BOČEK, jenž prodal zkušenosti, když z hranice vápna zamířil podél brankáře do levého spodního rohu branky. Tady hrály nasbírané zkušenosti velkou roli!
     
    85
    Motorlet právě vstřelil branku!
    Také Pražané vstřelili branku po standardní situace! Na centr si naskočil DANIEL ŽÍŽALA, jehož hlavička zády k brance zapadla do pravého horního rohu branky. Musíme konstatovat, že vyrovnání je zasloužené!
     
    24
    Chomutov právě vstřelil branku!
    Chomutovští se po první akci ujímají vedení! Přímý kop rozehrál Patrik Gedeon, však míč byl odvrácen na pravou stranu vápna, kde se nacházel Martin Boček. Chomutovský sniper zachoval chladnou hlavu a přihrál na malé vápno, odkud zamířil do levého spodního rohu branky EDIS MUŠOVIĆ.

    Michal Luxa

    Branky: 24. Mušović, 92. Boček, 113. Černý – 85. Žížala, 103. Gilian

    Karty:   84. Dolechek (CHM) – 59. Gilian (MOT), 111. Čipera (MOT)


    FC Chomutov: Stránský – Kibal, Hříbal, Kubík, Mušović – Šourek (101. Chaloupka), F. Gedeon, P. Gedeon (C) (80. Černý), Klimeš, Dolechek – Boček
    Náhradníci: Zaťko – Chaloupka, Schreiner, Černý

    FK Motorlet Praha: Vyčichl – Rataj (75. Ircing), Bitto (56. Václavík), Fotr (66. Čipera), Krajinský (117. Hrubeš), Walter, Dolejš, Gilian (C), Nátr, Žížala, Zelenka (66. Hrabina).
    Náhradníci: Hrubeš – Hrabina, Čipera, Ircing, Václavík

    Rozhodčí: Šmat – Nehasil, Plzák
    bahis siteleri