Soběslav – Benešov 1:2 (kon.) | Chomutov – Motorlet 3:2 (po pr.)
po prodl.
FC Chomutov
3:2 (1:0)
FK Motorlet Praha
Úterý 10.08.2021, 18:30 • Letní stadion Zadní Vinohrady, Chomutov • MOL Cup • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    117
    Střídání v týmu FK Motorlet Praha: ze hřiště odchází David Krajinský, přichází Jan Hrubeš.
     
    113
    Chomutov právě vstřelil branku!
    Otřepané pravidlo nedáš – dostaneš znovu zafungovalo! Chomutovští rozvinuli protiakci, kterou z levé strany šestnáctky zakončil přesným obstřelením VÁCLAV ČERNÝ. Trenér Jan Hyneš měl šťastnou ruku při střídání!
     
    112
    Další dalekonosnou střelou se předvedl aktivní Dominik Nátr, jenž znovu mířil k pravé tyči. Chomutovský brankář si počínal opět skvěle!
     
    111
    Žlutou kartu dostává Michal Čipera (FK Motorlet Praha), jenž zastavil dobře se rozvíjející protiakci Chomutova.
     
    109
    Centr si ve vápně zpracoval Daniel Žížala, který následně mířil k pravé tyči. Výborným zákrokem se prezentoval brankář Jan Stránský, pro něhož je to debut v mistrovském zápase mezi dospělými.
     
    103
    Motorlet právě vstřelil branku!
    Po rohovém kopu je znovu srovnáno! Na první tyči se k hlavičce dostal kapitán PATRIK GILIAN, jenž zamířil přesně do zadní části branky.
     
    102
    Za vápnem dostal hodně prostoru Dominik Nátr, jehož pokus mířil doprostřed a pod břevno. Domácí brankář vyrazil pumelici nad břevno!
     
    101
    Střídání v týmu FC Chomutov: ze hřiště odchází Ladislav Šourek, přichází Marek Chaloupka.
     
    97
    Nejprve se o zakončení pokusil Pavel Václavík, jehož pokus zablokoval Vojtěch Kubík. Odražený míč si našel Daniel Ircing, který mířil kousek vedle levé tyče.
     
    95
    Výborný Jan Stránský! Dalekonosný pokus letěl k pravé tyči, ovšem domácí brankář se po něm natáhl a udržel Chomutov ve vedení!
     
    92
    Chomutov právě vstřelil branku!
    Parádní a hlavně rychlá akce dvou zkušených matadorů! Vojtěch Kubík zachytil balon a vytáhl jej až na útočnou polovinu. Poté poslal přihrávku na pravou stranu, kde se nacházel MARTIN BOČEK, jenž prodal zkušenosti, když z hranice vápna zamířil podél brankáře do levého spodního rohu branky. Tady hrály nasbírané zkušenosti velkou roli!
     
    85
    Motorlet právě vstřelil branku!
    Také Pražané vstřelili branku po standardní situace! Na centr si naskočil DANIEL ŽÍŽALA, jehož hlavička zády k brance zapadla do pravého horního rohu branky. Musíme konstatovat, že vyrovnání je zasloužené!
     
    84
    Danyil Dolechek (FC Chomutov) prohrál souboj u postranní čáry a pomohl si podražením. Je z toho další žlutá karta zápasu.
     
    80
    Střídání v týmu FC Chomutov: ze hřiště odchází Patrik Gedeon, přichází Václav Černý.
     
    77
    Pražené byli znovu opravdu blízko! Na centr z pravé strany si naskočil David Krajinský, jehož hlavička mířila do protipohybu brankáře. Jan Stejskal skvěle reagoval a z brankové čáry pak míč odkopl zkušený Vojtěch Kubík.
     
    75
    Střídání v týmu FK Motorlet Praha: ze hřiště odchází Michal Rataj, přichází Daniel Ircing.
     
    72
    Na hranici vápna se nacházel pohotový Dominik Nátr, jehož pokus zamířil přesně do břevna. Jan Stránský sice plachtil vzduchem, ale na balon nedosáhl, avšak stálo při něm obrovské štěstí!
     
    66
    Střídání v týmu FK Motorlet Praha: ze hřiště odchází Adam Fotr, přichází Michal Čipera.
    Střídání v týmu FK Motorlet Praha: ze hřiště odchází Filip Zelenka, přichází David Hrabina.
     
    59
    Přes hostujícího kapitána prošel Ladislav Šourek, po němž Partik Gilian (Motorlet Praha) ještě sáhl a uviděl první žlutou kartu v utkání.
     
    58
    Chomutovští dávají branku, kterou rozhodčí odvolal! Michal Klimeš si všiml vyběhnutého brankáře, a tak jej přesně obstřelil. Sudí David Šmat ukazuje, že se mělo rozehrávat o dva metry dále.
     
    56
    Střídání v týmu FK Motorlet Praha: ze hřiště odchází Oliver Bitto, přichází Pavel Václavík.
     
    55
    Další nebezpečná situace před brankou Chomutova, když na malém vápně hlavičkoval Filip Zelenka. Jehož pokus byl tečován těsně mimo prostor branky. Po rohu už ohrožení nepřišlo!
     
    50
    Po centru z pravé strany se u míče zjevil na malém vápně Oliver Bitto, jehož znovu výborně dostoupil Vojtěch Kubík, jenž hostujícímu hráči znemožnil zakončení.
     
    40
    Ze standardní situace Pražané zahrozili! Na malém vápně naskakovali Partik Gilian a Jan Dolejš. Ovšem následná hlavička mířila jen těsně nad břevno.
     
    24
    Chomutov právě vstřelil branku!
    Chomutovští se po první akci ujímají vedení! Přímý kop rozehrál Patrik Gedeon, však míč byl odvrácen na pravou stranu vápna, kde se nacházel Martin Boček. Chomutovský sniper zachoval chladnou hlavu a přihrál na malé vápno, odkud zamířil do levého spodního rohu branky EDIS MUŠOVIĆ.
     
    13
    Jen to zahučelo na chomutovském stadionu! Z levé strany odcentroval Filip Zelenka a na míč jen těsně nedosáhl Oliver Bitto. Ovšem byla z toho nebezpečná situace, jelikož míč proletěl těsně vedle pravé tyče.

    Michal Luxa

    Branky: 24. Mušović, 92. Boček, 113. Černý – 85. Žížala, 103. Gilian

    Karty:   84. Dolechek (CHM) – 59. Gilian (MOT), 111. Čipera (MOT)


    FC Chomutov: Stránský – Kibal, Hříbal, Kubík, Mušović – Šourek (101. Chaloupka), F. Gedeon, P. Gedeon (C) (80. Černý), Klimeš, Dolechek – Boček
    Náhradníci: Zaťko – Chaloupka, Schreiner, Černý

    FK Motorlet Praha: Vyčichl – Rataj (75. Ircing), Bitto (56. Václavík), Fotr (66. Čipera), Krajinský (117. Hrubeš), Walter, Dolejš, Gilian (C), Nátr, Žížala, Zelenka (66. Hrabina).
    Náhradníci: Hrubeš – Hrabina, Čipera, Ircing, Václavík

    Rozhodčí: Šmat – Nehasil, Plzák
    bahis siteleri