Celta Vigo – Atlético 1:2 (kon.) | Barcelona – Real Sociedad 4:2 (kon.) | Sevilla – Rayo Vallecano 3:0 (kon.)
konec
FC Barcelona
4:2 (2:0)
Real Sociedad San Sebastian
Neděle 15.08.2021, 20:00 • Camp Nou (Barcelona) • Španělská LaLiga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Všem fanouškům se jistě ulevilo! Katalánci zakončili brejkovou přečíslení centrem z pravé strany, na který si zleva naběhl nehlídaný SERGI ROBERTO a doklepl míč do sítě. Asistence: Martin Braithwaite.
     
    90
    Ale mohlo být hotovo. Defenziva Sociedadu už poněkolikáté zariskovala při kombinaci s Remirem, kterému uskočil míč po špatné přihrávce od obránce, což málem potrestal napadající Griezmann!
     
    90
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Memphis Depay, přichází Clément Lenglet.
     
    85
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Neskutečné! Sociedad je celý zápas mimo hru, ale dvěma góly během tří minut dramatizuje závěr zápasu. Přímého kopu se ujal MIKEL OYARZABAL, jehož nádherná střela zaplula do levého růžku branky!
     
    84
    Nicolas González (BAR) se při svém debutu předvedl žlutou kartou po minutě na hřišti. Tohle je taky kumšt.
     
    83
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Sergio Busquets, přichází Nico González.
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Eric García, přichází Ronald Araújo.
     
    82
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    I Barcelona dělá chyby, což hosté trestají! U pravé postranní čáry dobře zapracoval střídající Barrenetxea, který parádním pasem přes vápno našel JULIENA LOBETEHO, jenž pouze obstřelil Neta. Asistence: Ander Barrenetxea.
     
    81
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Aritz Elustondo, přichází Jon Pacheco.
     
    78
    Vzápětí navíc Robin Le Normand (RSC) dohrál Depaye, za což vidí žlutou kartu. Nutno říct, že si o ni koledoval celý zápas, nizozemský hráč je od něj okopaný až až.
     
    73
    Pedri mohl korunovat povedený výkon gólem! Bránící hráč Sociedadu špatně odkopl míč, který nakonec propadl ke španělskému mladíkovi, jehož prudkou ránu z otočky Remiro vyškrábl nad břevno!
     
    71
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Sergiño Dest, přichází Emerson.
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Frenkie de Jong, přichází Sergi Roberto.
     
    66
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Portu, přichází Julen Lobete.
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Joseba Zaldúa, přichází Andoni Gorosabel.
     
    66
    Sociedad si nakonec připisuje první střelecký pokus! Zhruba z pětadvaceti metrů se opřel do míče Merino, proti jehož prudké a jedovaté střele k levé tyči se Neto úspěšně natáhl!
     
    62
    Vzápětí navíc fauluje také Aihen Muñoz (RSC) a výběr potrestaných hráčů Sociedadu se podruhé v krátkém sledu rozšiřuje.
     
    62
    Tímto stylem to nepůjde, protože Aritz Elustondo (RSC) po ztrátě míče přidržel soupeře, za což vidí žlutou kartu.
     
    59
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Katalánci trestají třetím gólem. Hezkou kombinaci Depaye s Albou zakončil druhý jmenovaný pěkným průnikem a stříleným centrem, který Remiro vyrazil jen k MARTINU BRAITHWATEOVI. Dánský útočník loženku využil a poslal míč nekompromisně do sítě. Asistence: Jordi Alba.
     
    57
    Barcelona se po vhazování na útočné polovině nedostala do zakončení, naopak se musela vracet při brejku Sociedadu, který Sergio Busquets (BAR) zastavuje taktickým faulem na polovině hřiště.
     
    50
    Tentokrát už hosté opravdu propadli, načež se řítil sám na branku Alba, ale v obrovské šanci pálil jen vedle pravé tyče!
     
    47
    Už se zdálo, že defenziva Sociedadu šíleně propadla, když se za ni dostal de Jong, jenž pouze posunul míč do strany na Griezmanna, který se nemýlil, ale nizozemský záložník si nepohlídal ofsajdovou linii.
     
    46
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Adnan Januzaj, přichází Ander Barrenetxea.
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází David Silva, přichází Jon Bautista.
     
    45+2
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Chybička přichází! Hostující hráč ztratil míč u postranní čáry, odkud přiletěl centr na zadní tyč, kam si naběhl MARTIN BRAITHWAITE a nekompromisní hlavičkou navýšil skóre. Asistence: Frenkie de Jong.
     
    36
    Martin Zubimendi (RSC) u střídaček přišlápl rozehrávajícího Pedriho. Nepříjemný zákrok za žlutou kartu, ale zdá se, že domácí hráč bude v pořádku.
     
    28
    Zajímavé zakončení! Depay dostal míč ve středu hřiště, odkud postřehl, že je Remiro více vylezlý z branky, proto zkusil vystřelit, ale hostujícího brankáře nenachytal.
     
    24
    Pohotový Remiro zachránil Sociedad! Domácí brejk zakončil z levé strany Braithwaite, jenž přízemním centrem hledal na malém vápně Depaye, který ve skluzu zasáhl míč, ale vyběhnutý Remiro ho udržel v rukavicích. Nepříjemný střet se za omluvy domácího borce obešel bez zranění.
     
    19
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Krásný gól! Na přímou střelu to rozhodně nebylo, ale Depay si dokázal poradit, jelikož zakroutil míč na malé vápno, kde hosté úplně propadli a GERARD PIQUÉ usměrnil míč za bezmocného Remira. Asistence: Memphis Depay.
     
    12
    Na Camp Nou zadunělo břevno! Po krátké rozehrávce následoval centr na přední tyč, kam si naběhl Griezmann, jenž usměrnil hlavičku jen do horní části brankové konstrukce – škoda pro domácí.
     
    10
    Obrovská šance Griezmanna! Depay našel na rohu velkého vápna Albu, jehož centr na penaltový puntík našel Francouze, který parádním kung-fu zakončením jen těsně minul.
     
    1
    Katalánci okamžitě po rozehrávce zahrozili, když Braithwaite dostal pěkný míč do běhu, za kterým se prosmýkl mezi dvěma obránci a donutil Remira zasáhnout u levé tyče!

    Daniel Ryl

    Branky: 19. Piqué (Depay), 45+2. Braithwaite (F. de Jong), 59. Braithwaite (Alba), 90+1. Roberto (Braithwaite) – 82. Lobete (Barrenetxea), 85. Oyarzabal

    Karty:   57. S. Busquets (BAR), 84. González (BAR) – 36. Zubimendi (RSC), 62. A. Elustondo (RSC), 62. Muñoz (RSC), 78. Le Normand (RSC)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 4:5. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 11:18.
    FC Barcelona: Neto – Dest (71. Emerson), García (83. R. Araújo), Piqué, Alba – F. de Jong (71. Roberto), S. Busquets (C) (83. González), Pedri – Griezmann, Depay (90. Lenglet), Braithwaite.
    Náhradníci: Peña, Tenas – R. Araújo, Emerson, Lenglet, Puig, Roberto, Demir, Gavi, Manaj, González.

    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Zaldúa (66. Gorosabel), A. Elustondo (81. J. Pacheco), Le Normand, Muñoz – Portu (66. Lobete), Zubimendi, Merino, Januzaj (46. Barrenetxea) – D. Silva (46. Bautista), Oyarzabal (C).
    Náhradníci: Ayesa – Barrenetxea, Gorosabel, Guevara, Illarramendi, Bautista, Navarro, J. Pacheco, Lobete, Turrientes.

    Rozhodčí: Hernández – González, Gómez
    bahis siteleri