HC MUNI – VUT Cavaliers Brno 5:3 (kon.)
konec
HC MUNI
5:3 (3:0, 0:2, 2:1)
VUT Cavaliers Brno
Čtvrtek 19.08.2021, 15:00 • Hokejové haly dětí a mládeže, Brno • Tipsport UNI CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (17:30:05)
     
    Brněnské derby mezi MUNI a Cavaliers nabídlo větší drama, než se očekávalo. Z vítězství se ale nakonec přeci jen radoval favorit, který zvítězil 5:3.

    Po první třetině dramatu nic nenasvědčovalo. Hosté sice do utkání vstoupili aktivně, ale byli to domácí, kteří vstřelili tři góly zásluhou Daniela Stodůlky, Jana Gonose a Reného Štraucha. Hosté ovšem nesložili zbraně a postupně vrátili skóre až do vyrovnané podoby. Ve druhé třetině se prosadili Antonín Běhal a Ondra Dlouhý, v závěrečném dějství spoluhráče doplnil Michal Gombarčík.

    Rozhodující úder přišel v 55. minutě, kdy odražený puk poslal za záda gólmana domácí bek Mirek Bazala. V průběhu závěrečné pětiminutovky pak ještě přidal pojistku na vítězství kapitán Pavel Tomaník.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Poslední vteřiny stráví na trestné lavici Adam Grman. Domácí bek jde pykat za celý tým, který špatně vystřídal a pustil na led šest hokejistů.
     
    59:25
    Hráči v červených dresech nemají možnost odvolat brankáře zahrát si tak powerplay. Útočné pásmo chtěl vybojovat Zemánek, jenže proti dvěma protihráčům neměl šanci na úspěch.
     
    59:00
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:43
    Domácí vystartovali do dalšího protiútoku. Rychlík Jakub Voříšek se vyhnul Sabolově snaze o bodyček, načež od levého mantinelu vystřelil do lapačky gólmana.
    58:24 Pavel TOMANÍK - 5:3
     
    58:24
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Je rozhodnuto. Švarcberger dokázal v obležení dvou protihráčů bekhendem přisunout kotouč k PAVLU TOMANÍKOVI. Domácí kapitán zachoval při zakončení chladnou hlavu. Brankáři udělal kličku do forhendu a následně z mírného úhlu trefil volné místo mezi tyčí a Burianem. Bez asistence.
     
    57:49
    Hokejisté MUNI ale brání velmi dobře. Byl to tentokráte Pavel Kubica, kdo zastavil rozjetého soupeře a udržel hrací předmět ve střední třetině.
     
    57:24
    Lze očekávat, že pokud Cavaliers získají útočné pásmo, tak trenér Pospíšil odvolá gólmana. V současné situace není co ztratit, mohou pouze získat.
     
    56:55
    Potrestaný hokejista je zpět na ledové ploše. Tři minuty před koncem základní hrací doby probíhá utkání v plném počtu.
     
    56:31
    Hráči v bílých dresech zatím zvládají oslabení velmi zodpovědně. Výborně dostupují hráče, čímž jim znemožňují střílet.
     
    55:47
    Další vyhození přišlo z hokejky Roberta Věžníka. Puk zamířil přímo na brankáře, jenž si netroufl rozehrát a vhazování tak proběhne v jeho blízkosti.
     
    55:20
    Střela od modré čáry nadělala Kovalovi nemalé problémy. Spolu se spoluhráči ale nakonec situaci zvládl, puk končí za bránou hostů.
     
    54:41
    Krátce po vstřeleném gólu přichází trest. Znovu fauloval obránce Pavel Kubica, dvě minuty inkasoval pro změnu za nedovolené bránění.
    54:35 Mirek BAZALA - 4:3
     
    54:35
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Svěřenci kouče Čtvrtníčka získali ztracené vedení zpět! Nahození od modré čáry se odrazilo k hokejce MIRKA BAZALY a obránce bekhendem poslal puk za záda pozdě reagujícího gólmana. Asistence: Tadeáš Aulehla a Jakub Pitucha.
     
    54:12
    Po vyhraném buly vyjel Tomáš Zemánek s pukem do středního pásma. Až do útočného se neprobojoval, stopku mu vystavil Gonos.
     
    54:00
    Nadvakrát, ale přece udržel Vojtěch Burian černou gumu před brankovou čárou. Nebezpečně na něj dotíral Tomaník, k zaváhání ho však nepřiměl.
     
    53:44
    Další zákrok gólmana v červeném dresu. Počkal si na pokus Reného Štraucha, načež znovu máchl lapačkou a puk v ní opět skončil.
     
    53:22
    Vysoký oblouček domácího hokejisty skonči lapačce Vojtěcha Buriana. Toho tři rychle inkasované góly v první třetině vůbec nerozhodili, od té doby předvádí bezchybný výkon.
     
    52:36
    Se zpracováním nepříjemné žabičky si Martin Lašák pomohl rukavicí. Vzápětí udržel na zádech soka a bez dlouhého přemýšlení nahodil puk za domácí bránu.
     
    52:05
    Zakázané uvolnění domácího mužstva. Jakub Plhal přecenil rychlostní schopnosti Voříška, útočník na prudkou nahrávku nedosáhl.
     
    51:49
    I okem fanouška viditelný ofsajd neunikl ani pozornosti mužů v pruhovaném. Filip Sabol přebíral kotouč daleko za modrou čárou.
     
    51:19
    Za defenzivní řadu najížděl domácí kapitán Pavel Tomaník. Puk ovšem dokázal zpracovat až za bránou, kde již nic zajímavého nevymyslel.
     
    50:44
    Domácí hráči vystartovali do přečíslení dvou proti jednomu. Nahrávka na levou stranu postrádala přesnost, navíc ji zachytil obránce.
     
    50:17
    Hrací předmět opustil hrací plochu, vhazovat se bude po levici domácího gólmana. Matěj Drlík měl velké štěstí, že puk se lehce otřel o tvrzené sklo.
     
    49:28
    Přesilovka neměla dlouhého trvání. Martin Lašák se totiž dopustil prohřešku v útočné třetině, jednoho z protihráčů trefil vysokou holí do helmy.
     
    49:00
    Pavel Kubica podrazil protihráče, a to pozornosti rozhodčích neuniklo. Hosté mají k dispozici přesilovou hru pěti proti čtyřem.
     
    48:38
    Zakázané uvolnění, hra se vrátí před Petra Kovala. Petr Zelinka zabojoval, ale velkou ztrátu na Antala smazat nedokázal.
     
    48:32
    Pavel Tomančík nabral stejnou rychlost, jako s pukem jedoucí Ondra Dlouhý. Až do útočné třetiny ho nepustil, černou gumu mu vypíchl.
     
    47:37
    Tvrdý, ale čistý hit předvedl David Balát proti Gonosovi. Domácí střídačka požadovala vyloučení, u rozhodčích ovšem neuspěla.
     
    47:16
    Domácí už byli v plném počtu, nicméně hosté se ještě ár vteřin drželi v útočné třetině. Zakončení Malého se mezi tři tyče nevešlo.
     
    46:52
    Hokejkou si klepl o nahrávku Antonín Běhal. Dostal ji, avšak na střelu si netroufl. To až Tomáš Zemánek, ten trefil jednoho z obránců.
     
    46:21
    Rozjetého Hrstku sice Pavel nezastavil, ale přibrzdil, což bylo klíčové. K puku totiž posléze dojel Kubica a vyhodil jej za bránu soupeře.
     
    45:15
    Okamžitě po vhazování následovala tvrdá střela v podání Daniela Plitka. Koval včas zareagoval a lapačkou puk ponechal před brankovou čárou.
     
    45:09
    Komplikace MUNI nekončí, protože na trestnou lavici je vykázán René Štrauch. U levého mantinelu si držením pomohl proti Balátovi.
     
    44:30
    Začínáme tedy prakticky od začátku, přestože do konce základní hrací doby zbývá posledních patnáct minut. Domácí se nechali ukolébat komfortním vedením o tři branky, nyní musí zase zapnout na vyšší rychlostní stupeň.
    43:41 Michal GOMBARČÍK - 3:3
     
    43:41
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Vyrovnáno! Hráči Cavaliers jsou za svou aktivitu po zásluze odměněni třetím vstřeleným gólem. Před brankou zůstal nikým nepokrytý MICHAL GOMBARČÍK, který uspěl střelou do pravého víka. Asistence: Tomáš Zemánek a David Sedláček.
     
    43:25
    Přes obránce střílel Tomáš Zemánek. Koval toho moc neviděl, ale měl štěstí, kotouč proletěl vedle levé části brankové konstrukce.
     
    43:08
    Na nudu si Petr Koval rozhodně stěžovat nemůže. V pozoru nyní musel být po střele Ondřeje Holuba, touš levým betonem odkopl za bránu.
     
    42:47
    K dokonalosti chybělo jen gólové zakončení. Michal Gombarčík přebruslil posledního obránce a i forhendový blafák mu vyšel, jenže místo odkryté levé části brány trefil jenom boční síť.
     
    42:19
    Aktivita Cavaliers neutichá, spíše naopak. Tvrdou střelu vypálil z pravého kruhu Vojtěch Pernický, puk proletěl těsně nad břevnem.
     
    41:35
    Hra přerušena, protože domácímu strážci svatyně povolily řemínky na masce. S takovou indispozicí pochopitelně chytat nemohl.
     
    41:04
    Petr Koval udržel těsné jednobrankové vedená domácích. Skvěle vybruslil s Balátem, jehož forhendovou kličku vykopl koncem levého betonu.
     
    40:41
    Aktivněji začali hráči v červených dresech. Lukáš Cekr se ale až před gólmana neprotáhl, v tom mu zabránil pozorný Tomaník.
     
    40:10
    Třetí třetina je v plném proudu, pojďme na ni! Hokejisté z Masarykovy univerzity v ní budou hájit jednobrankové vedení, hosté naopak zkusí minimálně vyrovnat.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:43.
     
    Hokejisté Cavaliers ve druhé třetině zadělali na drama. Na rozdíl dvou gólů nejprve snížil Antonín Běhal a na kontakt dostal outsidera kapitán Ondra Dlouhý, který využil zaváhání obránce. Svěřenci kouče Pospíšila byli v prostředním dějství aktivnějším týmem a zaslouženě se vrátili zpátky o hry, stále však potřebují vstřelit minimálně jeden gól.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:38
    Přes obránce vypálil šiplavou střelu Jakub Voříšek. Burian zasahovat nemusel, neboť projektil schytal Cekr, naštěstí do chráněných míst.
     
    39:12
    Volného puku si Antonín Běhal v obranné třtině všiml včas. Přebruslil Pavla a odrazem o mantinel přesunul dění do středního pásma.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny.
     
    38:47
    Domácí defenziva zapomněla u levého mantinelu na Jana Malého. Hokejista s jedenáctkou na dresu si vyjel mezi kruhy, střelu poslal do vyrážečky Krále.
     
    38:19
    Buly v obranném pásmu zvládl vítězně hostující hráč. Rychle se vydal do útočného pásma, jenže stopku mu čistým způsobem vytavil Švarcberger.
     
    37:46
    Ve vlastním oslabení se vydal na zteč René Štrauch. Sabol jej nepustil před bránu, načež forvard ztratil stabilitu a narazil do brány.
     
    37:21
    Přihrávku napříč pásmem dostal do pravého kruhu Vojtěch Pernický. Zřejmě měl střílet z první, ale puk si zpracoval a pak neprostřelil Krále, ten se stihl přesunout.
     
    36:34
    Hrubostí se v obranném pásmu provinil domácí kapitán Pavel Tomaník. Už usedl na trestnou lavici a soupeři dal velkou šanci na vyrovnání.
     
    36:12
    S rychlou odpovědí chtěl přispěchat Petr Zelinka. Od pravého mantinelu se natlačil před bránu, odkud nezvládl najít mezeru mezi Burianovými betony.
    35:49 Ondra DLOUHÝ - 3:2
     
    35:49
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš! Po pravém mantinelu ujel do brejku Ondra Dlouhý. Kapitán Cavaliers prosvištěl kolem Pituchy a Kovala prostřelil mezi betony. Asistence: Daniel Plitko a David Sedláček.
     
    35:26
    Velká smůla pro Jiřího Svatušku, že se mu puk nalepil na čepel hole. Najel si totiž do předbrankového prostoru, kde byl úplně sám, jenže nastřelil jen beton gólmana.
     
    35:03
    Zakončení se Matěji Drlíkovi nepovedlo, a to paradoxně Burianovi nadělalo velké starosti, protože s obloučkem vůbec nepočítal. Nakonec pomalu letící puk dokázal lapit do rukavice.
     
    34:36
    Hra pokračuje v pěti na obou stranách. V rámci druhé třetiny dochází často ke kouskování z důvodu nedovolených zákroků, atmosféra v derby je pořádně vypjatá.
     
    34:00
    Ve středním pásmu si Petr Zelinka počkal na Šišmu, kterého tvrdým, leč čistým hitem poslal na mantinel. Útočník Cavaliers se zvládl udržet na nohou.
     
    33:44
    Vojtěch Burian drží šance hostů na bodový zisk. Nejprve vyrazil projektil z hole Svobody, načež se skvěle přesunul k pravé tyči, aby zastavil střelu Štraucha.
     
    33:12
    Pavel Tomaník šikovně objel do naznačené střely padajícího Běhala, ale na Buriana nevyzrál. Z bezprostřední blízkosti brankáře napálil do masky.
     
    32:33
    Zajímavý projektil Jiřího Svatušky z úhlu prosvištěl těsně vele pravé horní tyče. Hostující gólman reagoval pozdě, zasáhnout by nestihl.
     
    32:02
    Vojtěch Pernický ve hře dlouho nepobyl. Za tvrdý direkt soupeři mimo hlavního dění hry vyfasoval dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    31:44
    Slabou střelu Jakuba Pituchy po ledě vyrazil Burian pravým betonem před sebe. Dorážející Daniel Stodůlka nezvládl zvednout puk nad beton.
     
    31:28
    Domácí kouč Čtvrtníček se rozhodl k výměně gólmanů, Filipa Krále nahrazuje v brankovišti Petr Koval. Trenér chce nejspíše oběma dát stejnou porci minut, žádný zdravotní problém totiž Král nevykazoval a špatně také nechytal.
     
    31:20
    Znovu Pavel Tomaník. Domácí kapitán obdržel nahrávku do levého kruhu, ale ani v tomto případě mu rána vůbec nevyšla, vysoko přestřelil.
     
    30:46
    K Jan Pavlovi se sjeli tři protihráči. Domácí útočník s hlavou nahoře nahrál pod sebe Tomaníkovi, jeho střelu zblokoval obránce.
     
    30:11
    Od modré čáry vystřelil Adam Grman. Puk letěl hodně dlouho a Vojtěch Burian na něj viděl a bez problémů ho uschoval pod betony.
     
    29:35
    Filip Král si počkal na zakončení Davida Sedláčka, to mu směřovalo pod krk. Gólman si poradil s ledovým klidem, touš přidržel lapačkou.
     
    28:59
    Seznam trestů se opět rozšiřuje. Své nářadí si nepohlídal Vojtěch Pernický, vysokou holí bolestivě zasáhl do obličeje projíždějícího konkurenta.
     
    28:22
    Špatné střídání i na straně MUNI, přesilovka vedoucího celku je tak u konce. Na trestnou lavici nespokojeně odjíždí David Svoboda.
     
    28:01
    Domácí se usadili v útočném pásmu, ale jen na chvíli. Tomaníka odzbrojil Filip Malý, vyhození mu pak nedělalo žádné větší starosti.
     
    27:30
    Krátká přesilovka pěti proti třem nepřinesla gól, hosté se dokonce dokázali osvobodit. Pokračuje klasická převaha pěti proti čtyřem.
     
    27:03
    Dnes podruhé je vyloučen Filip Sabol. V osobním souboji dal hokejku příliš vysoko a soka trefil do obličeje. Dvě minuty za nedovolené bránění, navíc dostal i desetiminutový osobní trest.
     
    26:38
    Hokejisté v bílých dresech se usadili v útočné třetině. Nejprve střílel Stodůlka, posléze i Tomaník, ani jeden ale nedokázal vstřelit čtvrtý gól.
     
    26:15
    Trma vrma v brankovišti Cavaliers. Ležící gólman ztratil puk z dohledu, ale měl štěstí, protože ho Svatuška napálil do pravého betonu.
     
    25:39
    První snahu o vyvinutí tlaku hosté bez problémů zažehnali. Michal Gombarčík čistým způsobem vypíchl touš z pod hokejky Gonose, načež vyhodil odrazem o mantinel.
     
    25:18
    Hostující střídačka špatně prostřídala, v jednu chvíli bylo na ledě šest hokejistů v červených dresech. Týmový trest odpyká Martin Šenk.
     
    24:57
    Velkou pochvalu zaslouží Vojtěch Burian. V situaci jeden na jednoho byl tím úspěšnějším, René Štrauch na něj dnes podruhé nevyzrál.
     
    24:20
    Cavaliers vstoupili do druhé třetiny hodně aktivně, podobně jako do té první. Pak je ale srazili tři góly soupeře v krátkém časovém sledu, což výrazně zmenšilo jejich šance na úspěch.
     
    23:55
    Početní převaha hráčů v červených dresech je v plném proudu. Zatím se jim ale nedaří tak, jako v předešlém případě, mají vůbec problém udržet útočnou třetinu.
     
    23:02
    Vyloučení také na domácí straně, Jan Gonos si k puku pomohl nedovoleným bráněním. Hra nyní bude probíhat ve čtyřech na obou stranách, ale za pár vteřin začne přesilovka Cavaliers.
     
    22:47
    Velmi dobrou práci odvedl v defenzivě Martin Antal. Vystál Petra Zelinku, jehož pokus zblokoval a vyhodil přes všechny čáry.
     
    22:20
    Domácím početní převaha nevychází tak, jak se před pár vteřinami zadařilo soupeři. Hráči v bílém by určitě rádi vrátili náskok na tři góly.
     
    21:36
    Ihned po vhazování rozhodčí vylučují hostujícího Michala Gombarčíka, jenž seknul unikajícího protihráče, který vzápětí ztratil rychlost.
    21:36 Antonín BĚHAL - 3:1
     
    21:36
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    A to se daří! Do levého kruhu dostal ideální nahrávku do hokejky ANTONÍN BĚHAL, jehož tvrdá rána k přední tyči se zastavila až v síti. Asistence: Ondra Dlouhý a David Sedláček.
     
    21:17
    Začala zkrácená početní převaha Cavaliers. Ti se usadili v útočném pásmu a snaží se snížit stav střetnutí na rozdíl dvou gólů.
     
    20:45
    Ondřej Šima nabral velkou rychlost po prvém mantinelu. Posléze naslepo nahrával pod sebe, jenže Malý jej nepodpořil.
     
    20:10
    Druhá třetina začala tlakem domácích. Ti se rychle probojovali do útočné třetiny, střelu Pavla udržel Burian ve výstroji.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:50.
     
    Hokejisté z Masarykovy univerzity potvrzují roli favorita a po první třetině vedou v městském derby nad Cavaliers 3:0. Všechny tři góly padly v rozmezí jedné a půl minuty. Na počátku 13. minuty se prosadil Daniel Stodůlka, na nějž o osmnáct vteřin později navázal Jan Gonos. Současnou podobu dal výsledku René Štrauch. Hosté do utkání vstoupili aktivně, ale po prvním gólu se sesypali, za odměnu dostali další dva.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:46
    Hosté nevyhráli buly a do středního pásma puk vyhodil Pavel Kubica. V první třetině se už nejspíše nic zajímavého nestane.
     
    19:39
    Dlouho si domácí početní převahy neužili. Muži v pruhovaném vykázali na trestnou lavici Ondřeje Bláhu, který podražením zabránil protihráči v zakončení.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    18:34
    Nesmyslný zákrok ve středním pásmu vyrobil hostující kapitán Ondra Dlouhý. Ten mimo puk sestřelil jednoho z protihráčů a může být rád, že dostal jen dvouminutový trest.
     
    18:12
    Antonín Běhal pod tlakem nezvládl dostat kotouč do středního pásma. Od modré vypálil Adam Grman, Burian vykopl pravý beton na poslední chvíli.
     
    17:32
    Poprvé uvidíme hru ve čtyřech na obou stranách. V rohu kluziště došlo k potyčce mezi Tadeášem Aulehlou a Tomášem Zemánkem, rozhodčí oba hráče vyloučili za hrubost.
     
    17:01
    Na Buriana se valí jedna střela za druhou. Kýžený čtvrtý gól Tadeáš Oulehla nevstřelil, ztroskotal na lapačce velmi dobře chytajícího brankáře.
     
    16:35
    Další zákrok pro hostujícího gólmana. Střela přišla od levého mantinelu, nicméně brankář šel včas do pokleku a ukryl touš mezi betony.
     
    16:05
    Domácí jsou znovu v pěti a okamžitě vystartovali do přečíslení čtyř proti třem. Zakončení Svatušky vyrazil Burian do ochranné sítě.
     
    15:47
    Ani napotřetí se nepodařilo získat pevné postavení v útočném pásmu. Kličkujícího Malíře obral čistým způsobem René Štrauch.
     
    15:20
    A znovu začíná postupná akce až od Vojtěcha Buriana, který zpracoval vyhození Jakuba Plhala. Posléze hrací předmět přenechal Antalovi.
     
    14:54
    Jenže hráčům v červených dresech se úplně přestalo dařit. Očekávanou rozehrávku Pernického vystihl Gonos, puk následně poslal za bránu soupeře.
     
    13:58
    Hosté mají příležitost snížit. Na trestnou lavici totiž odjíždí Jakub Voříšek, přes jeho nešikovně nataženou hokejku přepadl Holub.
    13:26 René ŠTRAUCH - 3:0
     
    13:26
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Je zaděláno na debakl. Hokejisté z Masarykovy univerzity se dostali do herní pohody a na skóre se to promítá čím dál tím více. Pro přihrávku Svatušky zpoza brány si sjel RENÉ ŠTRAUCH, proti jeho svižné střele z první neměl Burian šanci. Asistence: Jiří Svatuška.
     
    13:00
    S hosty mohlo být ještě hůře. Do dalšího přečíslení vystartoval Pavel Tomaník, který vzal akci na sebe, střelou z vrcholku levého kruhu těsně minul.
    12:21 Jan GONOS - 2:0
     
    12:21
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Druhý gól v rozmezí dvaceti vteřin, další tvrdá rána do řad Cavaliers! Nahození Zelinky od pravého mantinelu skončilo na hokejce JANA GONOSE, ten šikovnou tečí poslal puk mimo dosah gólmana. Asistence: Petr Zelinka.
    12:03 Daniel STODŮLKA - 1:0
     
    12:03
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Favorit se ujímá vedení! Hosté propadli ve středním pásmu a DANIEL STODŮLKA v přečíslení volil nahrávku Zelinkovi, jenž na brankáře nevyzrál, ale odražený kotouč si našel právě Stodůlka, který trefil odkrytou část brány. Asistence: Petr Zelinka a Martin Švarcberger.
     
    11:36
    Před forčekujícím útočníkem ujel Jakub Plhal za bránu. V tomto prostoru počkal na vystřídání formací, následně puk přenechal Kubicovi a sám si jel odpočinout.
     
    11:11
    Jiří Svatuška zvládl udržet puk proti třem protihráčům, načež pasem napříč pásmem vybídl ke skórování Štraucha, ten napálil pravý beton brankáře.
     
    10:45
    Hra ještě pár vteřin v obranném pásmu Cavaliers přetrvá. Po netečovaném nahození od modré čáry Burian podržel černou gumu ve výstroji.
     
    10:20
    Pěkné individuální akci Pavla Tomaníka chybělo jen gólové zakončení. Po obtočení brány forhendem minul prostoru u pravé tyče.
     
    09:47
    Po delší době musel zasahovat také Filip Král. Poradil si bez větších problémů, lapačku vytrčil včas. aby v ní touš uschoval.
     
    09:35
    Hosté v plném počtu. Cavaliers zatím hrají velmi dobře, favorizovanému soupeři jsou více než vyrovnaným celkem.
     
    08:54
    Nicméně tlak MUNI pokračuje. Od modré střílel Adam Grman a kotouč lehce tečoval Petr Zelinka, kotouč prosvištěl o kousek vedle levé tyče.
     
    08:25
    Kritické chvilky hráči v červených dresech přestáli, jsou ve čtyřech. Filip Sabol se okamžitě zapojil do plnění obranných povinností.
     
    07:32
    Hodně zbytečný faul ve středním pásmu v podání Jana Malého, jenž zahákoval soupeře, následovaly další dvě trestné minuty. Hosté jdou do tří!
     
    07:22
    Minuta z přesilovky je pryč a nadále panuje bezbrankový stav. I Cavaliers zatím zvládají hru ve čtyřech bez větších problémů.
     
    06:23
    Početní převahu si vyzkoušejí rovněž hokejisté z Masarykovy univerzity. Dvě minuty za podrážení vyfasoval Filip Sabol.
     
    06:10
    Martin Švarcberger je zpět na ledové ploše. Na lavici hanby strávil poklidné dvě minuty, jeho spoluhráči zvládli oslabení výborně.
     
    05:45
    Hokejistům v červených dresech se nedaří usadit v útočné třetině. Martin Lašák musel před dotírajícím útočníkem zacouvat až k vlastní bráně.
     
    05:21
    Po vhazování následovalo zakončení od modré čáry. Král měl velmi dobrý výhled a nadvakrát zpacifikoval střelu Davida Sedláčka.
     
    04:11
    Nahození od pravého mantinelu nenadělalo Filipu Královi žádné starosti. Z výstroje puk vyklepal na led, kde jej přikryl lapačkou.
     
    04:08
    První přesilovou hru si zahrají hosté. Martin Švarcberger se sice nedopustil faulu, ale z obranného pásma vyhodil puk přes tvrzené sklo.
     
    03:46
    Rychlý protiútok Cavaliers zastavila píšťalka čárového rozhodčího. Antonín Běhal při zpracování nechal puk za bruslemi a sám se vystavil do ofsajdu.
     
    03:22
    Tlak domácího mužstva pokračoval. Vojtěch Burian na moment ztratil pojem o puku, ale nemusel smutnit, protože Svatuška střílel nepřesně.
     
    02:45
    Za dlouhým nahozením obránce dojel Daniel Stodůlka. Z velkého úhlu chtěl překvapit brankáře, avšak trefil jenom boční síť.
     
    02:16
    S rozehrávkou zpoza vlastní brány neměl Martin Antal žádné větší problémy. Zvedl hlavu a po mantinelu přihrál Balátovi.
     
    01:46
    Vojtěch Pernický vyhodil puk velmi šikovně. Touš poslal na gólmana, jenž si netroufl rozehrát, černou gumu podržel v lapačce.
     
    01:21
    Hra se přesunula do obranného pásma Cavaliers, kde by se podle papírových předpokladů mělo hrát nejčastěji. Druhá formace MUNI spouští kolotoč.
     
    00:42
    Hostům k senzačnímu vedení nechybělo moc! Filip Král neudržel střelu z pravého kruhu, načež Daniel Plitko poslal kotouč pouze do sedícího gólmana.
     
    00:20
    Brněnské derby je v plném proudu! První útok chtěli podniknout domácí, jenže ve zlaté helmě hrající Pavel Tomaník nedosáhl na nahrávku a píská se zakázané uvolnění.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC MUNI: Král (Koval) – Bláha, Bazala, Kubica, Grman, Věžník, Pitucha, Plhal – Švarcberger, Zelinka, Štrauch, Tomaník (C), Aulehla, Svatuška (A), Svoboda, Pavel (A), Drlík, Stodůlka, Voříšek, Gonos.

    VUT Cavaliers Brno: Burian (Antonín) – Lašák, Antal (A), Sabol, Sedláček, Cekr, Běhal, Holub, Malý, Pernický – Balát, Hrstka, Gombarčík (A), Malý, Malíř, Zemánek, Šenk, Dlouhý (C), Hasoň, Plitko, Šišma.

    Rozhodčí: Kohoutek – Kleprlík, Kráľ.
     
    VUT Cavaliers Brno

    Zatímco jeden brněnský tým patřil mezi ligovou špičku, tak celek Cavaliers obsadil poslední osmou příčku s velkým odstupem patnácti bodů na sedmou Ostravu. Také skóre bylo hrozivé, ke čtyřiceti vstřeleným gólů inkasovali dokonce trojciferný počet gólů.

    Hráči Cavaliers v rámci Tipsport UNI Cupu sehráli rovněž jediný zápas, s hokejisty pardubické univerzity prohráli 1:3.
     
    HC MUNI

    Hokejisté z Masarykovy univerzity v nedokončené sezóně hrané minulý rok obsadili druhou příčku. Lepší byli pouze Engineers z Prahy, za nimiž zaostali rozdílem jedenácti bodů, před českobudějovickým týmem Black Dogs Budweis disponovali náskokem sedmi bodů.

    V přípravě na novou sezónu odehráli svěřenci kouče Čtvrtníčka jediné utkání, hokejisty Univerzity Palackého z Olomouce porazili vysoko 7:2.
     
    Všem fanynkám a fanouškům hokeje přeju krásné čtvrteční odpoledne. Vítám vás při sledování Tipsport UNI Cupu, které nabídne brněnské derby mezi hráči Masarykovy univerzity a VUT.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 13. Stodůlka (Zelinka, Švarcberger), 13. Gonos (Zelinka), 14. Štrauch (Svatuška), 55. Bazala (Aulehla, Pitucha), 59. Tomaník – 22. Běhal (Dlouhý, Sedláček), 36. Dlouhý (Plitko, Sedláček), 44. Gombarčík (Zemánek, Sedláček)


    HC MUNI: Král (32. Koval) – Bláha, Bazala, Kubica, Grman, Věžník, Pitucha, Plhal – Švarcberger, Zelinka, Štrauch, Tomaník (C), Aulehla, Svatuška (A), Svoboda, Pavel (A), Drlík, Stodůlka, Voříšek, Gonos.
    VUT Cavaliers Brno: Burian (Antonín) – Lašák, Antal (A), Sabol, Sedláček, Cekr, Běhal, Holub, Malý, Pernický – Balát, Hrstka, Gombarčík (A), Malý, Malíř, Zemánek, Šenk, Dlouhý (C), Hasoň, Plitko, Šišma.

    Rozhodčí: Kohoutek – Kleprlík, Kráľ

    Diváci: 78
    bahis siteleri