HC MUNI – VUT Cavaliers Brno 5:3 (kon.)
konec
HC MUNI
5:3 (3:0, 0:2, 2:1)
VUT Cavaliers Brno
Čtvrtek 19.08.2021, 15:00 • Hokejové haly dětí a mládeže, Brno • Tipsport UNI CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Poslední vteřiny stráví na trestné lavici Adam Grman. Domácí bek jde pykat za celý tým, který špatně vystřídal a pustil na led šest hokejistů.
     
    54:41
    Krátce po vstřeleném gólu přichází trest. Znovu fauloval obránce Pavel Kubica, dvě minuty inkasoval pro změnu za nedovolené bránění.
     
    49:28
    Přesilovka neměla dlouhého trvání. Martin Lašák se totiž dopustil prohřešku v útočné třetině, jednoho z protihráčů trefil vysokou holí do helmy.
     
    49:00
    Pavel Kubica podrazil protihráče, a to pozornosti rozhodčích neuniklo. Hosté mají k dispozici přesilovou hru pěti proti čtyřem.
     
    45:09
    Komplikace MUNI nekončí, protože na trestnou lavici je vykázán René Štrauch. U levého mantinelu si držením pomohl proti Balátovi.
     
    36:34
    Hrubostí se v obranném pásmu provinil domácí kapitán Pavel Tomaník. Už usedl na trestnou lavici a soupeři dal velkou šanci na vyrovnání.
     
    32:02
    Vojtěch Pernický ve hře dlouho nepobyl. Za tvrdý direkt soupeři mimo hlavního dění hry vyfasoval dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    28:59
    Seznam trestů se opět rozšiřuje. Své nářadí si nepohlídal Vojtěch Pernický, vysokou holí bolestivě zasáhl do obličeje projíždějícího konkurenta.
     
    28:22
    Špatné střídání i na straně MUNI, přesilovka vedoucího celku je tak u konce. Na trestnou lavici nespokojeně odjíždí David Svoboda.
     
    27:03
    Dnes podruhé je vyloučen Filip Sabol. V osobním souboji dal hokejku příliš vysoko a soka trefil do obličeje. Dvě minuty za nedovolené bránění, navíc dostal i desetiminutový osobní trest.
     
    25:18
    Hostující střídačka špatně prostřídala, v jednu chvíli bylo na ledě šest hokejistů v červených dresech. Týmový trest odpyká Martin Šenk.
     
    23:02
    Vyloučení také na domácí straně, Jan Gonos si k puku pomohl nedovoleným bráněním. Hra nyní bude probíhat ve čtyřech na obou stranách, ale za pár vteřin začne přesilovka Cavaliers.
     
    21:36
    Ihned po vhazování rozhodčí vylučují hostujícího Michala Gombarčíka, jenž seknul unikajícího protihráče, který vzápětí ztratil rychlost.
     
    19:39
    Dlouho si domácí početní převahy neužili. Muži v pruhovaném vykázali na trestnou lavici Ondřeje Bláhu, který podražením zabránil protihráči v zakončení.
     
    18:34
    Nesmyslný zákrok ve středním pásmu vyrobil hostující kapitán Ondra Dlouhý. Ten mimo puk sestřelil jednoho z protihráčů a může být rád, že dostal jen dvouminutový trest.
     
    17:32
    Poprvé uvidíme hru ve čtyřech na obou stranách. V rohu kluziště došlo k potyčce mezi Tadeášem Aulehlou a Tomášem Zemánkem, rozhodčí oba hráče vyloučili za hrubost.
     
    13:58
    Hosté mají příležitost snížit. Na trestnou lavici totiž odjíždí Jakub Voříšek, přes jeho nešikovně nataženou hokejku přepadl Holub.
     
    07:32
    Hodně zbytečný faul ve středním pásmu v podání Jana Malého, jenž zahákoval soupeře, následovaly další dvě trestné minuty. Hosté jdou do tří!
     
    06:23
    Početní převahu si vyzkoušejí rovněž hokejisté z Masarykovy univerzity. Dvě minuty za podrážení vyfasoval Filip Sabol.
     
    04:08
    První přesilovou hru si zahrají hosté. Martin Švarcberger se sice nedopustil faulu, ale z obranného pásma vyhodil puk přes tvrzené sklo.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 13. Stodůlka (Zelinka, Švarcberger), 13. Gonos (Zelinka), 14. Štrauch (Svatuška), 55. Bazala (Aulehla, Pitucha), 59. Tomaník – 22. Běhal (Dlouhý, Sedláček), 36. Dlouhý (Plitko, Sedláček), 44. Gombarčík (Zemánek, Sedláček)


    HC MUNI: Král (32. Koval) – Bláha, Bazala, Kubica, Grman, Věžník, Pitucha, Plhal – Švarcberger, Zelinka, Štrauch, Tomaník (C), Aulehla, Svatuška (A), Svoboda, Pavel (A), Drlík, Stodůlka, Voříšek, Gonos.
    VUT Cavaliers Brno: Burian (Antonín) – Lašák, Antal (A), Sabol, Sedláček, Cekr, Běhal, Holub, Malý, Pernický – Balát, Hrstka, Gombarčík (A), Malý, Malíř, Zemánek, Šenk, Dlouhý (C), Hasoň, Plitko, Šišma.

    Rozhodčí: Kohoutek – Kleprlík, Kráľ

    Diváci: 78
    bahis siteleri