HC MUNI – VUT Cavaliers Brno 5:3 (kon.)
konec
HC MUNI
5:3 (3:0, 0:2, 2:1)
VUT Cavaliers Brno
Čtvrtek 19.08.2021, 15:00 • Hokejové haly dětí a mládeže, Brno • Tipsport UNI CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Poslední vteřiny stráví na trestné lavici Adam Grman. Domácí bek jde pykat za celý tým, který špatně vystřídal a pustil na led šest hokejistů.
    58:24 Pavel TOMANÍK - 5:3
     
    58:24
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Je rozhodnuto. Švarcberger dokázal v obležení dvou protihráčů bekhendem přisunout kotouč k PAVLU TOMANÍKOVI. Domácí kapitán zachoval při zakončení chladnou hlavu. Brankáři udělal kličku do forhendu a následně z mírného úhlu trefil volné místo mezi tyčí a Burianem. Bez asistence.
     
    54:41
    Krátce po vstřeleném gólu přichází trest. Znovu fauloval obránce Pavel Kubica, dvě minuty inkasoval pro změnu za nedovolené bránění.
    54:35 Mirek BAZALA - 4:3
     
    54:35
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Svěřenci kouče Čtvrtníčka získali ztracené vedení zpět! Nahození od modré čáry se odrazilo k hokejce MIRKA BAZALY a obránce bekhendem poslal puk za záda pozdě reagujícího gólmana. Asistence: Tadeáš Aulehla a Jakub Pitucha.
     
    49:28
    Přesilovka neměla dlouhého trvání. Martin Lašák se totiž dopustil prohřešku v útočné třetině, jednoho z protihráčů trefil vysokou holí do helmy.
     
    49:00
    Pavel Kubica podrazil protihráče, a to pozornosti rozhodčích neuniklo. Hosté mají k dispozici přesilovou hru pěti proti čtyřem.
     
    45:09
    Komplikace MUNI nekončí, protože na trestnou lavici je vykázán René Štrauch. U levého mantinelu si držením pomohl proti Balátovi.
    43:41 Michal GOMBARČÍK - 3:3
     
    43:41
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Vyrovnáno! Hráči Cavaliers jsou za svou aktivitu po zásluze odměněni třetím vstřeleným gólem. Před brankou zůstal nikým nepokrytý MICHAL GOMBARČÍK, který uspěl střelou do pravého víka. Asistence: Tomáš Zemánek a David Sedláček.
     
    36:34
    Hrubostí se v obranném pásmu provinil domácí kapitán Pavel Tomaník. Už usedl na trestnou lavici a soupeři dal velkou šanci na vyrovnání.
    35:49 Ondra DLOUHÝ - 3:2
     
    35:49
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš! Po pravém mantinelu ujel do brejku Ondra Dlouhý. Kapitán Cavaliers prosvištěl kolem Pituchy a Kovala prostřelil mezi betony. Asistence: Daniel Plitko a David Sedláček.
     
    32:02
    Vojtěch Pernický ve hře dlouho nepobyl. Za tvrdý direkt soupeři mimo hlavního dění hry vyfasoval dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    31:28
    Domácí kouč Čtvrtníček se rozhodl k výměně gólmanů, Filipa Krále nahrazuje v brankovišti Petr Koval. Trenér chce nejspíše oběma dát stejnou porci minut, žádný zdravotní problém totiž Král nevykazoval a špatně také nechytal.
     
    28:59
    Seznam trestů se opět rozšiřuje. Své nářadí si nepohlídal Vojtěch Pernický, vysokou holí bolestivě zasáhl do obličeje projíždějícího konkurenta.
     
    28:22
    Špatné střídání i na straně MUNI, přesilovka vedoucího celku je tak u konce. Na trestnou lavici nespokojeně odjíždí David Svoboda.
     
    27:03
    Dnes podruhé je vyloučen Filip Sabol. V osobním souboji dal hokejku příliš vysoko a soka trefil do obličeje. Dvě minuty za nedovolené bránění, navíc dostal i desetiminutový osobní trest.
     
    25:18
    Hostující střídačka špatně prostřídala, v jednu chvíli bylo na ledě šest hokejistů v červených dresech. Týmový trest odpyká Martin Šenk.
     
    23:02
    Vyloučení také na domácí straně, Jan Gonos si k puku pomohl nedovoleným bráněním. Hra nyní bude probíhat ve čtyřech na obou stranách, ale za pár vteřin začne přesilovka Cavaliers.
     
    21:36
    Ihned po vhazování rozhodčí vylučují hostujícího Michala Gombarčíka, jenž seknul unikajícího protihráče, který vzápětí ztratil rychlost.
    21:36 Antonín BĚHAL - 3:1
     
    21:36
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    A to se daří! Do levého kruhu dostal ideální nahrávku do hokejky ANTONÍN BĚHAL, jehož tvrdá rána k přední tyči se zastavila až v síti. Asistence: Ondra Dlouhý a David Sedláček.
     
    19:39
    Dlouho si domácí početní převahy neužili. Muži v pruhovaném vykázali na trestnou lavici Ondřeje Bláhu, který podražením zabránil protihráči v zakončení.
     
    18:34
    Nesmyslný zákrok ve středním pásmu vyrobil hostující kapitán Ondra Dlouhý. Ten mimo puk sestřelil jednoho z protihráčů a může být rád, že dostal jen dvouminutový trest.
     
    17:32
    Poprvé uvidíme hru ve čtyřech na obou stranách. V rohu kluziště došlo k potyčce mezi Tadeášem Aulehlou a Tomášem Zemánkem, rozhodčí oba hráče vyloučili za hrubost.
     
    13:58
    Hosté mají příležitost snížit. Na trestnou lavici totiž odjíždí Jakub Voříšek, přes jeho nešikovně nataženou hokejku přepadl Holub.
    13:26 René ŠTRAUCH - 3:0
     
    13:26
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Je zaděláno na debakl. Hokejisté z Masarykovy univerzity se dostali do herní pohody a na skóre se to promítá čím dál tím více. Pro přihrávku Svatušky zpoza brány si sjel RENÉ ŠTRAUCH, proti jeho svižné střele z první neměl Burian šanci. Asistence: Jiří Svatuška.
    12:21 Jan GONOS - 2:0
     
    12:21
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Druhý gól v rozmezí dvaceti vteřin, další tvrdá rána do řad Cavaliers! Nahození Zelinky od pravého mantinelu skončilo na hokejce JANA GONOSE, ten šikovnou tečí poslal puk mimo dosah gólmana. Asistence: Petr Zelinka.
    12:03 Daniel STODŮLKA - 1:0
     
    12:03
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Favorit se ujímá vedení! Hosté propadli ve středním pásmu a DANIEL STODŮLKA v přečíslení volil nahrávku Zelinkovi, jenž na brankáře nevyzrál, ale odražený kotouč si našel právě Stodůlka, který trefil odkrytou část brány. Asistence: Petr Zelinka a Martin Švarcberger.
     
    07:32
    Hodně zbytečný faul ve středním pásmu v podání Jana Malého, jenž zahákoval soupeře, následovaly další dvě trestné minuty. Hosté jdou do tří!
     
    06:23
    Početní převahu si vyzkoušejí rovněž hokejisté z Masarykovy univerzity. Dvě minuty za podrážení vyfasoval Filip Sabol.
     
    04:08
    První přesilovou hru si zahrají hosté. Martin Švarcberger se sice nedopustil faulu, ale z obranného pásma vyhodil puk přes tvrzené sklo.
     
    00:42
    Hostům k senzačnímu vedení nechybělo moc! Filip Král neudržel střelu z pravého kruhu, načež Daniel Plitko poslal kotouč pouze do sedícího gólmana.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 13. Stodůlka (Zelinka, Švarcberger), 13. Gonos (Zelinka), 14. Štrauch (Svatuška), 55. Bazala (Aulehla, Pitucha), 59. Tomaník – 22. Běhal (Dlouhý, Sedláček), 36. Dlouhý (Plitko, Sedláček), 44. Gombarčík (Zemánek, Sedláček)


    HC MUNI: Král (32. Koval) – Bláha, Bazala, Kubica, Grman, Věžník, Pitucha, Plhal – Švarcberger, Zelinka, Štrauch, Tomaník (C), Aulehla, Svatuška (A), Svoboda, Pavel (A), Drlík, Stodůlka, Voříšek, Gonos.
    VUT Cavaliers Brno: Burian (Antonín) – Lašák, Antal (A), Sabol, Sedláček, Cekr, Běhal, Holub, Malý, Pernický – Balát, Hrstka, Gombarčík (A), Malý, Malíř, Zemánek, Šenk, Dlouhý (C), Hasoň, Plitko, Šišma.

    Rozhodčí: Kohoutek – Kleprlík, Kráľ

    Diváci: 78
    bahis siteleri