HC MUNI – VUT Cavaliers Brno 5:3 (kon.)
konec
HC MUNI
5:3 (3:0, 0:2, 2:1)
VUT Cavaliers Brno
Čtvrtek 19.08.2021, 15:00 • Hokejové haly dětí a mládeže, Brno • Tipsport UNI CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:24 Pavel TOMANÍK - 5:3
     
    58:24
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Je rozhodnuto. Švarcberger dokázal v obležení dvou protihráčů bekhendem přisunout kotouč k PAVLU TOMANÍKOVI. Domácí kapitán zachoval při zakončení chladnou hlavu. Brankáři udělal kličku do forhendu a následně z mírného úhlu trefil volné místo mezi tyčí a Burianem. Bez asistence.
    54:35 Mirek BAZALA - 4:3
     
    54:35
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Svěřenci kouče Čtvrtníčka získali ztracené vedení zpět! Nahození od modré čáry se odrazilo k hokejce MIRKA BAZALY a obránce bekhendem poslal puk za záda pozdě reagujícího gólmana. Asistence: Tadeáš Aulehla a Jakub Pitucha.
    43:41 Michal GOMBARČÍK - 3:3
     
    43:41
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Vyrovnáno! Hráči Cavaliers jsou za svou aktivitu po zásluze odměněni třetím vstřeleným gólem. Před brankou zůstal nikým nepokrytý MICHAL GOMBARČÍK, který uspěl střelou do pravého víka. Asistence: Tomáš Zemánek a David Sedláček.
    35:49 Ondra DLOUHÝ - 3:2
     
    35:49
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš! Po pravém mantinelu ujel do brejku Ondra Dlouhý. Kapitán Cavaliers prosvištěl kolem Pituchy a Kovala prostřelil mezi betony. Asistence: Daniel Plitko a David Sedláček.
    21:36 Antonín BĚHAL - 3:1
     
    21:36
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    A to se daří! Do levého kruhu dostal ideální nahrávku do hokejky ANTONÍN BĚHAL, jehož tvrdá rána k přední tyči se zastavila až v síti. Asistence: Ondra Dlouhý a David Sedláček.
    13:26 René ŠTRAUCH - 3:0
     
    13:26
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Je zaděláno na debakl. Hokejisté z Masarykovy univerzity se dostali do herní pohody a na skóre se to promítá čím dál tím více. Pro přihrávku Svatušky zpoza brány si sjel RENÉ ŠTRAUCH, proti jeho svižné střele z první neměl Burian šanci. Asistence: Jiří Svatuška.
    12:21 Jan GONOS - 2:0
     
    12:21
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Druhý gól v rozmezí dvaceti vteřin, další tvrdá rána do řad Cavaliers! Nahození Zelinky od pravého mantinelu skončilo na hokejce JANA GONOSE, ten šikovnou tečí poslal puk mimo dosah gólmana. Asistence: Petr Zelinka.
    12:03 Daniel STODŮLKA - 1:0
     
    12:03
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Favorit se ujímá vedení! Hosté propadli ve středním pásmu a DANIEL STODŮLKA v přečíslení volil nahrávku Zelinkovi, jenž na brankáře nevyzrál, ale odražený kotouč si našel právě Stodůlka, který trefil odkrytou část brány. Asistence: Petr Zelinka a Martin Švarcberger.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 13. Stodůlka (Zelinka, Švarcberger), 13. Gonos (Zelinka), 14. Štrauch (Svatuška), 55. Bazala (Aulehla, Pitucha), 59. Tomaník – 22. Běhal (Dlouhý, Sedláček), 36. Dlouhý (Plitko, Sedláček), 44. Gombarčík (Zemánek, Sedláček)


    HC MUNI: Král (32. Koval) – Bláha, Bazala, Kubica, Grman, Věžník, Pitucha, Plhal – Švarcberger, Zelinka, Štrauch, Tomaník (C), Aulehla, Svatuška (A), Svoboda, Pavel (A), Drlík, Stodůlka, Voříšek, Gonos.
    VUT Cavaliers Brno: Burian (Antonín) – Lašák, Antal (A), Sabol, Sedláček, Cekr, Běhal, Holub, Malý, Pernický – Balát, Hrstka, Gombarčík (A), Malý, Malíř, Zemánek, Šenk, Dlouhý (C), Hasoň, Plitko, Šišma.

    Rozhodčí: Kohoutek – Kleprlík, Kráľ

    Diváci: 78
    bahis siteleri